lepa posadka
|
Oh, ženske, ženske! Včeraj je moral bit en tak večer... Ko ste tako klepetale o hrani, sem jaz sedela z možekom pri fuzbalu...in natepala žemljice z maslom in marmelado. Pa danes zjutraj...namesto, da bi še od včeraj držalo, sem bila samo še bolj lačna... Punce, ne smemo se sekirat, ko še dojimo. Saj nisem debela...samo imam pa toliko celulita, kot še pri nobeni nosečnosti...tako, da tudi meni ne bi škodilo kaj rekreacije, če želim bit lepa v kopalkah... Po mojem nam letos vsak oprosti. Se mi pa zdi, da je boljši občutek, če ima človek apetit, kot če nisi nič lačen in če ti hrana sploh ne diši... Tako. Jaz se še ne bom brzdala. Sicer pa morma priznat, da vas ni nič luštno brat takole zjutraj s poročili o tem kako ste lepo prespali noči :-((((( Ne, saj ne...ve le lepo poročajte...vsaj obstaja upanje, da tudi naš Tomaž kmalu postane zaspanček. No, saj noči so bile čist fajn, do par dni nazaj, ko ga od cca 5h zjutraj dalje nekaj muči in šraufa, tako da se potem do sedmih kar nekaj vlačiva sem in tja...in na koncu spi pri meni na trebuhu...jaz pa čist v čudnem položaju nekaj kinkam zraven in posledično sem čist zlomljena. Sicer pa smo pri naši hiši vse nekako nahodni...tisit pohajanje v nedeljo nas je malo zdelalo...je na koncu res tako pihalo in še dež nas je dobil. Upam, da ostanemo samo pri nahodu. Sem se opogumila in včeraj zvečer Baby vac usposobila...kar nisem mogla verjet! Hvala punce. Danes pa sem kar z usti potegnila in poskusila še pri Tomažu... unbelievable!!!! Sicer pa se moram pohvalit z nečem drugim...včeraj je prišla na obisk kolegica, ki mi je pred časom dala tisti plakat z masažnimi prijemi... Bila je tako prijazna, da se je oglasila še enkrat popoldan in mi te prijeme tudi pokazala...prinesla celo olje (Weleda - ognjičevo olje). Res je bila prijazna in jaz čist navdušena. Sem ji res hvaležna! Se že veselim kako bova danes poskusila sama. Jutrišnje srečanje...se vesela, da smo ga prestavile. In vse ste kar nekako potrdile, da lahko pridete tudi jutri... Kaj pa Roberta? Ona je govorila, da ima G... Kje si Roberta? Pitulice... tudi te so na CD-ju. Jaz jih ne delam tako pogosto. sem jih pa že. Meni so dobre vse sort: tudi prepražen por in rdeča paprika...pride zelo sočno... Tasyo...morje...ne nas rajcat. Meni ne rabiš rečt 2x - pridem takoj. Te spomnim jeseni, hihihi. Trnuljčica...super za dopust! Fino, ker ne kompliciraš...tako bo tudi dopust krasen, boš videla. Midva žal nisva nočna voznika, tako da kombinirava drugače. Pa se tudi ne ustaviva kar tako. Mi smo z avtodomom veliko že prepotovali...tudi z otroki. Majček...letos k smo doma, bo sonce celo poletje...sicer te pa res v službo spodimo!!! :-))) Borovnice...Nile...si me spomnila, da bo treba počasi v gozd...samo ne vem, če ne bodo tudi borovnice letos brez okusa. Kot so bile češnje večinoma. Še jagode moje kar gnijejo sedaj na vrtu...ko pa ni pametnega vremena!!! Saj res: še vremenska napoved Sreda 18.06.2008 14°C 21°C Četrtek 19.06.2008 14°C 25°C Petek 20.06.2008 14°C 25°C Sobota 21.06.2008 16°C 26°C Nedelja 22.06.2008 16 °C 24°C Ponedeljek 23.06.2008 15 °C 29°C Obeti V četrtek bo precej jasno in topleje, zjutraj bo ponekod po nižinah megla.V petek in soboto bo večinoma sončno.
|