|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
17.6.2008 23:05:06   
NiLe
No, sem jo le pomirila in je prec nazaj zaspala ... pa sem prišla ugasnit mašino in vidim, da nam Ketrin dela skomine z user posted image . Blagor enim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jah, mojega še vedno ni iz službe user posted image   tako da ne bo pri nas nič user posted image

Sem se pa danes spomnila, da sva z mojim user posted image "naredila" našo drugo princesko ravno tak čas točno pred štirimi leti, ko je bilo tudi evropsko prvenstvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... in sedaj mi je jasno, zakaj je tako navdušena nad fuzbalom user posted image . Ob gledanju EURA je čist notr padla ... pozna imena fuzbalerjev, pa zastave prepoznava, še malo, pa bo začela himne peti user posted image user posted image ... jah, ni kaj, pri nas se vse vrti okoli žoge in fuzbala user posted image ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 976
17.6.2008 23:08:12   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28
Joj babe, a ve sploh veste kolk sem jst požeruha. Mogoče me bo na morju mal minil, ko se bom v kopalkah gledala user posted image

Eh, nisi edina ... tud jaz skoz razmišljam, kaj bi vase vrgla ... ampak se moram kar nazaj držat, če hočem čez teden dni oblečt kopalke user posted image user posted image Kaj se pa ti sekiraš? Sej si fuuul suhica.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 977
17.6.2008 23:08:21   
resnično srečna
he he je čist po očku a?...sam da Tia ne bo hotla celo leto v kopalkah okrog hodit k je bol na poletje narejena...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 978
17.6.2008 23:09:02   
Majček28
ej srečka, a ti kej posebnega ješ, da imaš turbo mleko?
Kaj je dobr jest za izboljšat kvaliteto, gostoto, mastnost mleka? A lahko na to sploh uplivaš?
Prejle je Nile napisala, da si je v jogurt dala sezam, da bo več mleka?

Se opravičujem, ker verjamam, da ste to že verjetno obdelale, pa se mi ne da po postih brskat

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 979
17.6.2008 23:09:56   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Joj babe, a ve sploh veste kolk sem jst požeruha. Mogoče me bo na morju mal minil, ko se bom v kopalkah gledala user posted image

Eh, nisi edina ... tud jaz skoz razmišljam, kaj bi vase vrgla ... ampak se moram kar nazaj držat, če hočem čez teden dni oblečt kopalke user posted image user posted image Kaj se pa ti sekiraš? Sej si fuuul suhica.

hja če bodo sploh temperature za kopalke...mogoče bomo a v pelc montlih na plaži...jupiii...se ne bi bilo treba depilirat he he...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 980
17.6.2008 23:11:46   
Majček28
veš kaj Nile, imam rešitev glede kopalk! Gremo na nudel plažo tam pa ni vežen če so ti kopalke prov user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 981
17.6.2008 23:13:24   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

he he je čist po očku a?...sam da Tia ne bo hotla celo leto v kopalkah okrog hodit k je bol na poletje narejena...

Sej veš, da pri nas delamo otroke samo poleti user posted image ... tako, da se bom tole poletje nazaj držala, da ne bi bilo kakšnega presenečenja user posted image user posted image user posted image Dost mamo user posted image !

Ej, čveke ... a veste, da smo v 1 uri naklofale CELO STRAN!!!??? Nas bodo jutri naše mamice preuser posted image , kaj smo tolk čvekale ... uf, ura je že pozna, bo treba it počas v horizontalo. Jaz se za nocoj poslavljam.

Želim vam mirno noč!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 982
17.6.2008 23:14:05   
Majček28

ja če bodo sploh temperature za kopalke...mogoče bomo a v pelc montlih na plaži...jupiii...se ne bi bilo treba depilirat he he...

pr men bo sigurn tko, še vsako leto je blo pa bo verjetn tud letos user posted image  Moji prjatli so si prov namerno dopuste takrat planiral, ko sem bla jaz v službi, ker takrat je blo pa pasje vročeuser posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 983
17.6.2008 23:16:29   
resnično srečna

ej srečka, a ti kej posebnega ješ, da imaš turbo mleko?
Kaj je dobr jest za izboljšat kvaliteto, gostoto, mastnost mleka? A lahko na to sploh uplivaš?
Prejle je Nile napisala, da si je v jogurt dala sezam, da bo več mleka?

Se opravičujem, ker verjamam, da ste to že verjetno obdelale, pa se mi ne da po postih brskat

ma ne...sam očitno takega mam...je pa res, da dosti mlečnega pojem...sej veš...kosmiči, jogurti, sladoled, čokolada, pudingi...vse sam mlečno he he...pa cuker jao jao...

drugače pa jest dosti čaja popijem za dojilje...sam ni finta v tem...Majček tvoja je lepa zalita pupa...tko da nehej se sekirat...dokler je lepo zdrava, dobre volje in lepo spi se nimaš česa bat...vsaj kasneje ne bo imela težav s težo...pa sej veš...sem ti rekla...ma konstitucijo po tebi in bo lepo suhica...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 984
17.6.2008 23:17:26   
Majček28
grem tud jaz v mižule, bo verjetn tko fajn spat ko tko lepo dežek pada.
še lepš bi se blo stiskat pa moj že spi, ker more jutri že ob 5h vstat.

...lepe sanje...si klofamo jutri naprej

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 985
17.6.2008 23:18:05   
resnično srečna

ja če bodo sploh temperature za kopalke...mogoče bomo a v pelc montlih na plaži...jupiii...se ne bi bilo treba depilirat he he.../quote]

pr men bo sigurn tko, še vsako leto je blo pa bo verjetn tud letos user posted image  Moji prjatli so si prov namerno dopuste takrat planiral, ko sem bla jaz v službi, ker takrat je blo pa pasje vročeuser posted image

a pol letos k si na porodniški bo pa skoz scalo...dej nehej no...te bom kar delat poslala he he...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 986
17.6.2008 23:44:50   
trnuljčica
Saj bi se rada pridružila pojedini, ki se je prejle odvijala... ampak je ati po eni uri  z user posted image omagal. In je nastopila zopet mami z joško, uspavankami,  in miljon variantami uspavanja...user posted image Upam, da je sedaj miljonta varianta uspela... sicer si bom morala omisliti še milijon in prvo...user posted image Ma, saj sedaj iz posteljice ni že duha ne sluha že ca 15 min. Ampak sem ga spečega dala notri  brez, da je podrl kupčka...kar ni vedno pametno in je uspeh fifti fifti...

Trnuljčica čestitam...potovanje z avtomobilom je za dojenčke najboljše...ko je treba dojiti pač ustaviš...ko previjaš enako...pa še sam si svoj gospodar in se onašaš in prilagajaš tako kot dojenčku paše...verjemi, da je s takimi malimi pikci najlažje potovati sedaj...
Točno moje mnenje

vse čestitke, da ne kompliciraš pri prvem in se navajaš tudi na to, da pač nimaš zaspančka, čeprav verjamem, da je včasih težko...
Kaj češ takšen model sva sama naredila z možem... Nima reklamacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

glede tega kam gremo lahko z dojenčki in kužki drugače na morje, če človek nima česa svojega, je pa že Skorpio pisala, kako je tako mesto težko najti...ljudje pač ne marajo majhnih otrok in živali kot gostov...
To pa je prekleto res. Žal.

Neposredna povezava do sporočila: 987
17.6.2008 23:48:50   
trnuljčica
No, vidim, da sem ostala sama. Nočko.user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 988
18.6.2008 6:21:58   
resnično srečna
Dobro jutro đezeri...dobro jutro majstori...

ups vrong tekst...no upam, da niste res imele ponoči kakega đez koncerta svojega malčka in je bila noč mirna...
majstrce smo pa vse, ker nam uspeva tele naše človeške mladiče tako fino porihtat...

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Saj bi se rada pridružila pojedini, ki se je prejle odvijala... ampak je ati po eni uri  z user posted image omagal. In je nastopila zopet mami z joško, uspavankami,  in miljon variantami uspavanja...user posted image

eto majstrco...je že dobila milijon variant...vsaj ena pa vodi do uspeha...pa verjamem, da bi dala vse, da bi vse vodile...tko kot vse poti vodijo v Rim....samo naši lumpki so pametni in jih ni lahko prelisičit in pripravit do tega, da zaprejo učke...

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Ampak sem ga spečega dala notri  brez, da je podrl kupčka...kar ni vedno pametno in je uspeh fifti fifti...

v tem primeru jo jaz dam najprej ležat na trebuščka in zagotovo je v roku nekaj minut kupček glasno podrt...potem jo pa obrnem na bok...čeprav zadnje čase se ona že sama prevali na trebušček nazaj...

drugače je pa naša noč kljub nosku bila mirna in po urniku in princesa je po jutranjem kakanju, ki je spet skočilo iz mej plenice sedaj že čista, umita, podojena in spi spanje pravičnega...

jaz sem pa družbo delala najljubšemu pri jutranji kavi (vsaj takrat imava navadno čas in mir drug za drugega, da si splanirava dnevni urnik, razdeliva ključe od avta in žetone)...pes je že sprehojen in tudi drnjoha...tako da bi bila jutranja idila popolna, če se od zunaj ne bi slišalo, da avtomobili vozijo po lužah in je človeku takoj jasno, da je s5 DEŽ...

upam vsaj, da bodo trontlji za jutri res ostali pri napovedi sončka...sicer pa naj bi se že danes popoldan baje zjasnilo počasi...

ker se tegale piknika jaz že neznansko veselim...pa seveda vseh  novih in vseh pogrešanih...o futru pa zdejle še ne bom...

si grem jaz počasi mal spraznit mlekarne, ker je še nekaj zaloge...pa da jo dam na led za hude čase...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 989
18.6.2008 7:18:06   
tasyo
Daaan!
O Srečka, vidim da si ti tudi že v akciji. No, moj je včeraj omagal še preden sem se sama spravila do spalnice user posted image  Sicer je bil pa večer idiličen, ker je Lana ob 9ih že spala in je spala do 6ih zjutraj. Pa je zvečer prav malo pojedla in sem bila prepričana,da se bo vsaj enkrat ponoči zbudila za jest. Zdaj pa po zajtrku že drnjoha dalje. Jaz pa namesto jutranje telovadbe - za kar mi je slabo vest zbudila že Ktrin - visim za mašino in klofam. Pa čakam, da zavre voda za kavico. No, pa da bo ura 8, ker moram dobit enega majstra na telefon, ki mi je obljubil, da pride, pa ga spet ni bilo! Mater me to user posted image . Kot da koga prosiš, naj naredi zastonj.

Zdaj sem pred dilemo, kakšna vrata naj dam po hiši - svetla, ker bo poden temen, ali temna, pa razbijam s svetlim pohištvom... Še vedno nisem čisto odločena. Groza. Pa ograjo za hodnik moram naročit, pa bodo spet evrčki v veliki meri obegnili iz žepa... Mater, ves čas jih lovim, pa mi jih sproti odnašajo!

Evo, voda vre, pridem kasneje!

Neposredna povezava do sporočila: 990
18.6.2008 7:59:49   
novopecena
dobro jutro

če kateri paše user posted image po prečvekanem večeruuser posted image
mi že drnjohamo jutranjo rundo. smo bili pa ponoči tko pridni-smo zaspali ob 22h in se zbudili ob 4h in nato ob 7h.

včeraj ste pa prnesle čveka not za cel teden-pustite še kaj za jutri da namo tiho-no pa saj bo ogromno hrane tako da bodo usta itak polnauser posted image

si morte mislt da sem danes šele dobila zdravstveno kartico za reneja. sem bla pa že čist user posted image ker so malo založili roj. list in posledično seveda pozabili. pa sem jih ene 2x klicala pa so rekli aja saj res bomo zrihtal pa nič za popuser posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 991
18.6.2008 8:10:17   
barby78
Jutro čveke!

Madona,včeraj ste pa orng debato vžgale.Pa ravno včeraj,ko sem se jaz malo prej poslovila.

Sem na hitrco mal prebrala,pa sem videla,da je blo velik govoričenja o hrani.še sreča,da me ni blo včeraj zraven,ker bi se zvečer že basala (no,pa saj priznam,da sem se itak user posted image ).
No,o mojem laufanju,pa ne duha ne sluha.se spravljam že 14 dni.vsak dan si rečem da grem.pol se pa kr zlijem na sedežno,pred TV user posted image .mogoče mi pa danes uspe user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Pa čakam, da zavre voda za kavico. No, pa da bo ura 8, ker moram dobit enega majstra na telefon, ki mi je obljubil, da pride, pa ga spet ni bilo! Mater me to user posted image . Kot da koga prosiš, naj naredi zastonj.

Ja,pri nas je tud ponavadi blo tak. moj user posted image  pravi,da so taki majstri s kruhom skregani user posted image .
Pa še user posted image  je,ker moraš kr doma čakat.pol,ko si pa splaniraš,da bi kam šel,ja,pol pa pride user posted image

Grem kavico spit,dokler še princeska dremucka.

a veste,da sem bila 100%,da je v petek zadnji šolski dan,pa mi sine pove,da morajo še v ponedeljek in torek v šolo.sem res čist zgubljena user posted image

se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 992
18.6.2008 8:10:17   
trnuljčica
Dan,
naš trenutno spi svoji dve dnevni urci...

eto majstrco...je že dobila milijon variant...vsaj ena pa vodi do uspeha...pa verjamem, da bi dala vse, da bi vse vodile...tko kot vse poti vodijo v Rim....samo naši lumpki so pametni in jih ni lahko prelisičit in pripravit do tega, da zaprejo učke...
Menda mi lahko izdajo mojstrsko diplomouser posted image

v tem primeru jo jaz dam najprej ležat na trebuščka in zagotovo je v roku nekaj minut kupček glasno podrt...potem jo pa obrnem na bok...čeprav zadnje čase se ona že sama prevali na trebušček nazaj...

Ma se bojim, da naš ni sposoben zvečer zaspati brez dojke ali flaške v ustih, podiranje kupčka ga pa zbudi, da je čisto čukast. In nato zopet stokanje, da bi jedel. Saj ni čudno, da se je v enem mesecu zredil 1,5 kg.  Tako, da so med 9999999 variant uspavanja  tudi vse variante podiranja kupčka. Zadnja varianta (1000000) je bila spanje brez podiranja. No, vsaj včeraj. Uspelauser posted image .

Hudiča, ko sem odgovarjala srečki je začel piskat alarm. Jao... Sem že v mislih preletela oživljanje dojenčka, pa ugotovim, da zvoni budilka v drugi sobi in ne alarm za dihanje. user posted image Sem smotka... se mi pozna včerajšnji dan. Sedaj pa grem noge v luft dat. Čao.

Neposredna povezava do sporočila: 993
18.6.2008 8:28:39   
barby78
user posted image

KAJA  (Ketrin)- Savudrija

TIA  (Nile)- Sukošan

NIK  (Sasy20)- Savudrija

SVEN  (Trnuljčica)- Črna Gora

TOMAŽ  (Lepa posadka)- malo tu,malo tam -z avtodomom na potep

IZA  (Resnično srečna)- Strunjan

LIA  (Barby78)- Brač?

LANA  (Tasyo)- Krk

BRINA  (Majček28)- Premantura

JAKOB  (Jo@n)- Šibenik 

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 994
18.6.2008 9:07:46   
Isabellabina
Dobro jutro še z moje strani!

Jao ,jao  ste  včeraj tolk čvekale,ma bo za jutri zmanjkalo tem za čvek !!!!user posted image
sicer pa se ni za bat dokler mamo Srečko in Majček med sabo, tem za čvek nebo zmanjkalo!

Naše noči so še kar enake kot so bile pred kratkim,in nič ne kaže da bi blo kaj bolje.Zdaj bom poskusila ponoči mu dat pit čaj sicer bolj nežen in bom vidla ,če bp kaj drugače.Ker zdaj se zbudi in parkrat potegne na dojki in spet spi naprej.Ne vem mogoče je pa žejen?Sam hudo zoprno je ,ko vsako uro vstanem in pol še čakam kašne 20 min.če bo kupček podru in pol res nimam nič od spanja in zjutraj vstanem kot zombi!

Jutrišnje srečanje----za zdaj lepo kaže z vremenom tudi za petek in naprej kar do 30 stopinj!user posted image Kar naenkrat takšna razlika je nora.Sicer pa dogovorjeno mesto drži!Sem pa med nas povabila tudi Bubico 17 ,ker vem ,daje tudi v bližini doma ,ampak se nič ne javi!

Teža dojenčka-
-ja Jo@n ,naš ima danes 6900g.Sem ga zarad firbca stehtala in je kazalec se ustavil na takšni številki.Sicer moram počakat na uradni pregled pri P in bom potem dala podatke za seznam.Sicer pa se je naš že prvi mesec zredil za skoraj dve kili.

Eh sem hotla danes za zajtrk jest jajček na oko ,pa vidm ,da ni nič kruha in sedaj bom pristala na čokolinotuuser posted image .

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 995
18.6.2008 9:10:10   
lepa posadka
Oh, ženske, ženske!

Včeraj je moral bit en tak večer...
Ko ste tako klepetale o hrani, sem jaz sedela z možekom pri fuzbalu...in natepala žemljice z maslom in marmelado. Pa danes zjutraj...namesto, da bi še od včeraj držalo, sem bila samo še bolj lačna... Punce, ne smemo se sekirat, ko še dojimo. Saj nisem debela...samo imam pa toliko celulita, kot še pri nobeni nosečnosti...tako, da tudi meni ne bi škodilo kaj rekreacije, če želim bit lepa v kopalkah... Po mojem nam letos vsak oprosti. Se mi pa zdi, da je boljši občutek, če ima človek apetit, kot če nisi nič lačen in če ti hrana sploh ne diši... Tako. Jaz se še ne bom brzdala.

Sicer pa morma priznat, da vas ni nič luštno brat takole zjutraj s poročili o tem kako ste lepo prespali noči :-((((( Ne, saj ne...ve le lepo poročajte...vsaj obstaja upanje, da tudi naš Tomaž kmalu postane zaspanček. No, saj noči so bile čist fajn, do par dni nazaj, ko ga od cca 5h zjutraj dalje nekaj muči in šraufa, tako da se potem do sedmih kar nekaj vlačiva sem in tja...in na koncu spi pri meni na trebuhu...jaz pa čist v čudnem položaju nekaj kinkam zraven in posledično sem čist zlomljena. Sicer pa smo pri naši hiši vse nekako nahodni...tisit pohajanje v nedeljo nas je malo zdelalo...je na koncu res tako pihalo in še dež nas je dobil. Upam, da ostanemo samo pri nahodu. Sem se opogumila in včeraj zvečer Baby vac usposobila...kar nisem mogla verjet! Hvala punce. Danes pa sem kar z usti potegnila in poskusila še pri Tomažu... unbelievable!!!!

Sicer pa se moram pohvalit z nečem drugim...včeraj je prišla na obisk kolegica, ki mi je pred časom dala tisti plakat z masažnimi prijemi... Bila je tako prijazna, da se je oglasila še enkrat popoldan in mi te prijeme tudi pokazala...prinesla celo olje (Weleda - ognjičevo olje). Res je bila prijazna in jaz čist navdušena. Sem ji res hvaležna! Se že veselim kako bova danes poskusila sama.

Jutrišnje srečanje...se vesela, da smo ga prestavile. In vse ste kar nekako potrdile, da lahko pridete tudi jutri... Kaj pa Roberta? Ona je govorila, da ima G... Kje si Roberta?
Pitulice... tudi te so na CD-ju. Jaz jih ne delam tako pogosto. sem jih pa že. Meni so dobre vse sort: tudi prepražen por in rdeča paprika...pride zelo sočno...
Tasyo...morje...ne nas rajcat. Meni ne rabiš rečt 2x - pridem takoj. Te spomnim jeseni, hihihi.
Trnuljčica...super za dopust! Fino, ker ne kompliciraš...tako bo tudi dopust krasen, boš videla. Midva žal nisva nočna voznika, tako da kombinirava drugače. Pa se tudi ne ustaviva kar tako. Mi smo z avtodomom veliko že prepotovali...tudi z otroki.
Majček...letos k smo doma, bo sonce celo poletje...sicer te pa res v službo spodimo!!! :-)))
Borovnice...Nile...si me spomnila, da bo treba počasi v gozd...samo ne vem, če ne bodo tudi borovnice letos brez okusa. Kot so bile češnje večinoma. Še jagode moje kar gnijejo sedaj na vrtu...ko pa ni pametnega vremena!!!

Saj res: še vremenska napoved user posted image

Sreda
18.06.2008
user posted image
14°C
21°C
user posted image

Četrtek
19.06.2008
user posted image
14°C
25°C
user posted image

Petek
20.06.2008
user posted image
14°C
25°C
user posted image

Sobota
21.06.2008
user posted image
16°C
26°C
user posted image

Nedelja
22.06.2008
user posted image
16 °C
24°C
user posted image

Ponedeljek
23.06.2008
user posted image
15 °C
29°C
user posted image

Obeti
V četrtek bo precej jasno in topleje, zjutraj bo ponekod po nižinah megla.V petek in soboto bo večinoma sončno.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 996
18.6.2008 9:16:05   
NiLe
Jutrooo ... hvala za kavico! Trenutno pijem svoj nescafe in upam, da mi ne bo treba še kakšnega vase zliti user posted image ... namreč, noč je bila pestra. Po prijetnem čveku, ki smo ga imele aprilčice, sem odšla v posteljo in v roku 1 ure sta me starejša dva 3x zbudila - eden je bil žejen, ta drugo pa je bilo strah grmenjauser posted image user posted image user posted image . No, potem sem imela prvi alarm za dojenje ob 3h, naslednjega ob 6h, ob 7h pa že budilka, ker sem starejšega peljala k zobarju ... torej sem danes čist user posted image user posted image user posted image Vreme je pa še vedno BZ, tako da upam, da se jutri začne sončno obdobje in da nas tale dež neha zalivat.

Tkole, grem še zajtrkovati in dat prat eno žehto... user posted image spi jutranjo rundo ... vprašanje koliko časa bo trajala idila user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 997
18.6.2008 9:24:42   
Isabellabina
Oj lepa posadka---jaz sem že šla na lov za borovnicami in niso  še nič lepo obarvane ,sicer se držijo na vejicah ampak bolj drobne.Sem pa zato staknilaa dva klopa in upam da ne bo nič hudega ,ker posledic ugriza klopa se pa namreč zelo bojim.Ja pa dobila sem ga kljub temu ,da sem izpraznila celo piksno spreja proti klopom user posted image Bo treba še kakšen sončen dan počakat pol pa spet u akcijo ,ker pri nas imajo borovnice otroci fuuul radi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 998
18.6.2008 9:27:46   
NiLe
Jeee... poštar je ravnokar prinesel osebno izkaznico za našo Tio user posted image user posted image user posted image Sem pa videla, da je sedaj veljavna samo 3 leta, prej je bilo pa 5 let. 

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 999
18.6.2008 9:33:34   
Jo@n
Jutro!
Čakam da voda za kofetek zavre, pralni in sušilni pa že laufata...

Naš user posted image  je bil pa brez dojenja kar 10 ur skupaj... Zdaj boste pa mene na socialno prijavile... Kaj čem, pred deveto smo se po dojenju začel pogajat za spat (poudarek na pogajati user posted image ) in se je za dojenje zbudil šele ob pol 7h, verjetno ga je zbudila budilka od user posted image . Kot kaže vmes ni bil nič lačen in ima izredno dober izkoristek, da tako fajn nabira kilce user posted image  Seveda naš spalni model vleče še vedno jutranje spanje... Posledica nočnega ne-dojenja je bilo seveda to, da sem bila kot Pamela Anderson, moj pa je že razmišljal, kako bi šel danes kasneje v službo user posted image

Srečanje.. super so tole vremenkoti poštimal. Tudi jaz sem se spomnila na Bubico, da je iz bližine, samo kot kaže se potepa po morju, ker se nič ne oglasi. Da ne pozabim, lepa posadka, prosim če lahko jutri s sabo vzameš še štorkljo, da si pogledam njeno uporabo.

Big mama, upam da ti uspe nočno spanje spraviti v bolj razumne dolžine... Saj bi ti dala kakšen nasvet, pa ga kot prvorodka nimam, ti imaš pa skoraj doktorat že iz vzgoje otrok... Vidim, da je tvoj Jernej tudi med težkokategorniki... Fajn, potem bo jutri polno malih hrustkov na pikniku. Madona, da se nas ne bojo punce ustrašile???

Zdej grem pa še mal uživat v kofetku, dokler je mir.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.