Isabellabina
|
Dobro jutro še z moje strani Pa naj malo pokomentiram pleničke----jaz sem probala vse ,ki so na trgu tudi te iz LIDLA(sem jih dobila v dar 3 pakete) so pa CIEN AIR COMFORT--MIDI ,pa tudi premočijo.Do sedaj se mi najbolj obnesejo pamperske,čeprav tudi niso nevem kako vredu,mislim ,da jih ni plenic na trgu ,ki nebi vsaj enkrat premočile,zato pa jaz pri plenicah ne šparam in previjam kar pogosto. duda---ja kakor nanese ,včasih jo ful vleče ,drugič pa se mu kar dvigne in mislim da bo bruhal ,ko mu jo dam v usta 3d ali ad3 kapljice--jaz jih pri nobenem otroku nisem dajala kontracepcija--tudi jaz bom spet vzela MIRENO ,čeprav imam ful slabe izkušnje z njo.Prvič 5 let nazaj sem jo imela dve leti, pa sem imela velikokrat prisotne bolečine v spodnjem delu trebuha pa UZ ni pokazal nobenega vnetja ,ko pa sem jo potem dala ven je blo vse vredu, nič več bolečin ,drugič sem jo prenašala samo eno leto ,ker sem imela ful bolečine in pa še krvavitve izven časa za ,pa sem se šla spet pokazat k G in sem jo imela vraščeno.Tako da G sploh ni mogla vzet ven ,je nardila pravo malo operacijo in na pomoč poklicala še sestro ,da je držala UZ na trebuhu ,da je G videla kje naj jo išče. takrat sem trpela, kot da bi šla rodit ,pol mi je dala antibiotike zaradi tega ,da se nebi kaj vnelo.To sta moji dve izkušnji ,ampak bom še tretjič probala ,ker bom šla na trajno kontracepcijo šele drugo leto ,ko bom dopolnila 35 let.Moram pa rečt ,da sem obakrat jo morala plačat ,ker je bla še plačljiva ,sedaj pa jo dobiš na recept ,ja pa še nekaj v zvezi s to MIRENO---možu ni všeč ,to pa zato ,ker pravi da ga moti oz.jo čuti tisti cvern ,ko visi od nje in da ga boli pri ,pa bo moral kar potrpeti!! Ne vem pa zakaj je treba čakati eno menstro??????,meni jo je vstavila tisti dan ,ko sem šla na pregled po porodu!!!!!! dojenje---tudi pri nas se polno dojiva,in kakor ti Roberta imam iste probleme,saj mi mleko kar teče tako ,da ko požira moram imeti pleničko okrog vratu ,ker drugače bi bil čist moker .Dojim pa tudi jaz samo na eni strani pa še mi ostaja noter mleko. Ja včeraj sem pa kupila nov likalnik Boschev ,sem dala zanga 230E,mi je tastar prejšnji teden vzel in sem bla ful nesrečna ,ker sem bla brez njega in mam kar lep kupček za zlikat.Hvala bogu ,da je slabo vreme ,me vsaj ven ne vleče Danes pa sem oddala enega člana naše familije na morje ,je šel u šolo v naravi,je bil tako naspidiran ,da je že ob šestih okrog skakal ,šli so v Savudrijo,me samo skrbi ,ker bodo imeli bolj slabo vreme,pa sej so učitelce tam,da jih bodo zaposlile Jabolko3--kam boš pa ti vozila Jureta na preglede???jaz imam dr.Klemenčičevo v zd.Domžale! Evo tolk z moje strani grem mal likalnik pregledat ,da vidim kako deluje
|