NiLe
|
Čer, čer aprilske mamice Čakam na mojega, da pride s šihta, ta srednja je omagala pred pol ure, naša najmlajša je pa po enournem spancu ugotovila, da bi še malo rogovilila, pa jo malce ignoriram -ker se nič ne oglaša in pridno leži v košku ... upam, da zaspi nazaj. Danes je bil prav čuden dan, saj je bila nekam zelo jokava in zelo švoh je spala, pa še zunaj je tako grdo pihalo, da smo bili zunaj slabo urco, pa še to je protestirala, kar ni v njeni navadi ... Popoldne je sicer nadoknadila s spanjem, tako da sem šla še sama odspat eno kitico, zato sem sedaj kot sovica okica . Kopanje; mi je ne kopamo vsak dan... npr. danes je nisem, ker imamo zelo zakompliciran sistem postavitve podlage za banjico ... in ker sem bila sama z obema puncama, se nisem matrala. Sem jo pa zato umila s krpico. Papirologija; joj, meni še ni uspelo iti na center in odnesti vloge za otroški dodatek, pa vloge za vrtec tudi še nisem oddala Na zdravstveno izkaznico še čakam ... je bila pa zadnjič v zdr. domu ena sestra ful tečna, ker ena mamica še ni imela zdravstvene, njen pa star že več kot dva meseca. Tisti pildek, ki ga dobiš na začetku ima veljavnost samo 1 mesec. UZ kolkov; jaz sem dobila datum v ZD, kjer imam pediatra in opravljajo tudi UZ. Imam ga pri 3 mesecih starosti. Jabolko; upam, da je tvoja roka bolje in da je vaš izlet na Štajersko uspel. Sky; joj, kar zmrazilo me je, ko sem prebrala, kaj se vam je dogajalo. Upam, da je sedaj Brina bolje in da vaju kdaj srečam na sprehodu na našem koncu. Jah, očitno je naša mala trmica vztrajna in ne bo nič s "samouspavanjem". Malo jo bom še pustila, potem pa jo še malo priklopim in upam, da bo potem spala do 4h Lepo nedeljo vam želim ... čeprav nam napovedujejo dež ...