Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 0:10:45
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Štajerke - kako ste jo odnesli ponoči. Pri mojih starših in sestri imajo čist preluknjane strehe. Mi smo že zadnjič odnesli z spominki na avtu od moža. Pa naluknjano fasado... Včeraj pa je ponoči dva krat padala toča . Sem pa opazila da sedaj nihče od sosedov ni tekel pokrivat avta. Seveda ko pa imamo vsi zluknjane. Trnuljčica - nekaj strani nazaj sem pisala, kako se naš dere, ko ga budnega damo v voziček, no sedaj je malenkost bolje, ker sem vztrajala, tudi če se je drl, pa eno igračko smo kupili, ki se pripne nad otroka in igra par melodij, pa mu je ful všeč. A dolgo vseeno ne zdrži - kar vprašaj punce, s katerimi se dobivamo za vozičkanje. Tolažim se s tem, da ko bodo sedeli, jim bo bolj zanimivo. Upam. Tudi jaz upam. Upanje baje umre zadnje. Glede komentarjev pa - jaz sploh ne poslušam in ne odgovarjam, šibam dalje, pa je. Zadnjič me je ena ženska v trgovini vprašala, če je punčka, pa rečem, da je fant, pol pa ona - ja, kako ste ga pa oblekla - pa je imel moder bodi in svetlo rumene hlačke??? Pa v lekarni (sem nujno rabila moje tablete za epilepsijo) - pridem noter z vozičkom, ful gužva, mali pa v dretje, ker je bil že lačen in zaspan, pa me vsi pogledujejo in nekaj zmajujejo, da bi se pa kdo spomnil in me spustil naprej, to pa ne, pa sami upokojenci so bili. Brez komentarja. Edino težko je šibat dalje mimo sosede... Se pa trudim... Violica saj meni gre tudi to vozičkanje vedno bolj na j.... Tudi meni ni sami za iti z . Očitno rabim psihološko podporo pri histeričnem dretju. Ampak kaj ko moj mora včasih biti v službi tudi več dni. Enostavno moram ven z v vozičku zaradi . Danes je recimo mož prišel domov za kosilo. Ni ga bilo od četrtka zjutraj. Bomo že... Tanja in Katka lepo da sta se javili in da vajini zakladi lepo napredujejo. Naš je danes zjutraj po tem, ko se je v spanju obrnil na trebuh tudi zaspal v tem položaju!!! Končno zopet spanje do 9 zjutraj. Imamo pa tisto napravo za dihanje in me ne skrbi glede spanja na trebuhu. Buditi ga pa niti pod razno ne mislim za to, da bi ga obrnila. Saj smo mi v 70 ih vse noči prespali tako...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 0:23:44
|
|
|
|
trnuljčica
|
A ja Jabček sem brala vajino dogodivščino v vozičku. Saj mi imamo enako vsaki dan. Pa ga nikoli ne vzamem ven iz vozička. Očitno je bolj trmast od naju z možem Vedno s sabo vzamen vsaj tri igračke, pa krokodila ima pripetega, ki igra, pa gosenico, ki brenči... Mislim da je zadnje mirno vozičkanje bilo pred ca 1 mesecem, ko sem ga dala notri spečega. Pa še takrat se mi je to zdel čudež, saj speč ni šel v voziček že ca 2-2,5 meseca. Ma bo že.... Kar smo želeli smo dobili.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 0:29:43
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ja seveda....potem pa svizec zavije čokolado (tiste, ki me poznate, že veste kje ima moj sarkazem mejo ) (le kaj bi Ketrin napisala ) najprej sem rabila par sekund, pol mi je pa le vklopilo ... Men se pa še zdej nč ne svita
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 0:33:13
|
|
|
|
Majček28
|
A veste da je danes elni lunin mrk? Škoda, da je oblačno Se je naša princeska že zbudila za prvi obrok...upam da bo naslednji šele ob 5h, edino če nima spet preskoka v rasti Ah, sej se bova jutri crkljale pri moji mami pa se bom lahko tud naspala če mi bo pasal Zdej grem pa še jaz učke skupi tiščat nočko
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 0:36:03
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28 IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ja seveda....potem pa svizec zavije čokolado (tiste, ki me poznate, že veste kje ima moj sarkazem mejo ) (le kaj bi Ketrin napisala ) najprej sem rabila par sekund, pol mi je pa le vklopilo ... Men se pa še zdej nč ne svita Krista, sej si bla z nami v Mostecu, a ne?...smo se smejale, da od Ketrin Kaja zna že kosilo skuhat Zdej kej bolj jasno??
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 0:49:54
|
|
|
|
Krista28
|
Jst sm ga pa vidla (lunin mrk). Je bilo ravno na "otočku" med oblaki.... Evo za dopust imamo spakirano, tukaj vse prebrano, komentiram. Jaz si navadno nič ne pišem. Vedno dam na kupa majce pa hlače, posebej sp. perilo, nogavice, toaletno (grem kar po vrsti v kopalnici), pol pa isto za otroke, v eno zložljivo gajbo pa hrano. Dons je moj spakirat to v torbe - ponavadi to delam jaz, jutri pa samo odnesemo in moj zloži v avto. Zategovanje glavice - baje je to v eni fazi razvoja čisto normalno in nujno potrebno. Naš ta velik še zdaj včasih da tako glavo nazaj, pa naj bi blo vse OK. Tud vozičkamo se pri nas zelo radi, in čeprav je kdaj slabe volje se v vozičku kar pomiri, sicer pa pali štorklja... Kamp - meni je to svetovno in si sploh ne predstavljam drugače dopusta kot nekje zunaj, ko samo pomislim na vroče apartmaje, pa stopnice pa hoja do plaže....me mine....mi imamo šotor, mi je pa prikolica boljš, sam je dražja, pa nimamo je kje imet...je pa pavšal drag...jst bi imela manjšo, pa bi jo vsakič vozila...Še boljš pa je avtodom, ampak finančno Lepo se imejte, uživajte in se načvekajte ko se dobite....mi gremo jutri zjutraj v Moravce. Nočko..
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 0:52:39
|
|
|
|
Krista28
|
ja, glede petja pesmic IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Jo@n; sedaj sigurno že uživate na morčku in nikar se ne sekiraj, ker še ne obvladaš otroških pesmic. Mi2 s Posadko imava že kilometrino in pri prvem tudi jaz nisem znala, tako da imaš še dosti časa. Prva pesmica, ki sem jo pela K. je bila "en hribček bom kupil" hja....so me hecal če ga dolenjsko himno učim......pa če nism nikol otroških pesmi pela,,,saj sem se hitro naučila.. No zdaj jih znam že kar nekaj, pa en dvd sem dobila s fuuul pravljicam pa pesmicam. Sem si kopirala na rač. pa cd zgubila, zdaj pa nimam dvd pekača . Saj en CD sem si posnela kot avdio....Če katera želi, se lahko tud enkrat lotim, pa še za njo nardim. Imam take klasične, pa maček muri, pa še in še...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 0:59:50
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Krista28 IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ja seveda....potem pa svizec zavije čokolado (tiste, ki me poznate, že veste kje ima moj sarkazem mejo ) (le kaj bi Ketrin napisala ) najprej sem rabila par sekund, pol mi je pa le vklopilo ... Men se pa še zdej nč ne svita Krista, sej si bla z nami v Mostecu, a ne?...smo se smejale, da od Ketrin Kaja zna že kosilo skuhat Zdej kej bolj jasno?? Pa sej pol ni čudn, da mora Ketrin na orbitrek.......zdaj čist jast ....sam zdej k so na morju se bo mala na ribe specializirala
< Sporočilo je popravil Krista28 -- 17.8.2008 1:00:03 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 10:02:40
|
|
|
|
BUBICA17
|
Dobro jutro poslednjič na tej strani.... Majček: name leti in na mojega . Je pač z motoričnim razvojem en mesec do dva meseca v prednosti...namesto, da si sarkastična bi me raje vprašala kaj delamo, da je tak. Je pa res, da se ne obnašam kot zavidljiva najstnica in se ne ukvarjam z najstniškimi forami. Mogoče to pozitivno vpliva na otroka. Tudi če to tokrat ni name letelo...saj nikol ne smem nič napisat kaj moj počne, ker so takoj neverjetne izjave o tem...a si ziher da je aprilček...verjeten sem se zmotila v mesecu poroda. V glavnem kar neki...pa če je glede glasbene šole name letelo potem... ravno zato sem zagovornica glasbene šole, da te tok naučijo da lahko vsaj svojemu otroku poješ. No saj glede glasbene šole je bilo velik napisanega tako, da ne mislim ponavljati zadev. Aja marsikdo je presenečen nad Bubkom pa noben ob tem ne da daje otročjih izjav...to je men čist mem kokr da bi bila jaz kriva, da je kot vrtavka in da je močen. Halo pa kaj se sploh zagovarjam pred folkom, ki zavija čokolado v folijo. Ta izraz sem zelo rada uporabljala pred nekaj leti, ko sem bila še v srednji šoli ...očiten sem tudi jaz bolj napredna od nekaterih lp
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 15:19:12
|
|
|
|
katka28
|
No punce kar se srecanja tice bom jaz najprej potrebovala navodila kje se ti kraji sploh nahajajo....se dobro, da bosta otroka sla v solo in se bomo skupaj zemljepis ucil . Dajte nekaj predlogov ampak res se pa nebi rada prevozila cez pol slovenije, na srecanje ....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 22:18:09
|
|
|
|
Majček28
|
čer, danes sem pa čisto brez besed
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 22:21:43
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 No punce kar se srecanja tice bom jaz najprej potrebovala navodila kje se ti kraji sploh nahajajo....se dobro, da bosta otroka sla v solo in se bomo skupaj zemljepis ucil . Katka, ne skrbi za navodila, obvladamo logistiko....počakamo tudi na pol poti samo, da nas je več Dajte nekaj predlogov ampak res se pa nebi rada prevozila cez pol slovenije, na srecanje ....
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 22:50:09
|
|
|
|
trnuljčica
|
Majček sem si ravno ogledovala tvojo Brino. Kakšna frizura.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 22:54:02
|
|
|
|
Majček28
|
ja, za to skrbi naš očka, pravi da je Billy Idol No.1 fan ...sem mu pa tud povedala, da ko bo pri 16-ih prišla domov s tako frizuro se bo tud on s tem ubadal
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.8.2008 23:12:59
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ja, za to skrbi naš očka, pravi da je Billy Idol No.1 fan ...sem mu pa tud povedala, da ko bo pri 16-ih prišla domov s tako frizuro se bo tud on s tem ubadal Verjetno je zamahnil z roko in rekel: Veš kje je še to? Ja naš očka pa je vesel, da nima punčke, ker bi mu članstvo v lovski zvezi, odžrlo še tisto malo prostega časa.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.8.2008 7:44:38
|
|
|
|
SpeliG
|
Dobro jutro, ena dišeča za vse in naj prežene meglo! Midve sva ravno po zajtrku in greva zdej kot kakšne črnogorke nazaj še mal spat, sej zato pa je porodniška a ne? Vidim, da je bilo med vikendom pestro tukaj gor in bi glede tega samo par besed: Bubica, za vsako mamico je njen otroček najlepši in najboljši oh in sploh. Na sarkastične pripombe si naletela ravno zato, ker se je vseskozi dalo čutiti, da je tvoj sinek boljši od ostalih. Seveda je, ampak samo zate, za Majček je normalno najboljša Brina in zame je najboljša moja punčka -hvalabogu, ne? Različni smo si, vsak si želi le najboljše za te sončke, različno si predstavljamo tudi vzgojo. Osebno si za svojo hčerkico želim le, naj bo zdrava in srečna, pa kjerkoli že se bo našla, ker jo nisem rodila zase. Tebi pa želim veliko zadovoljstva v materinstvu, uživaj v napredku svojega otročka, mogoče le nasvet; tvoj zadnji stavek (......takšne izjave sem uporabljala v srednji šoli....sem naprednejša od ostalih...)kaže, da mogoče nisi najbolj primerna za debate po forumih, ker tam vglavnem klepetaMo bolj povprečni ljudje... Pa srečno z Anejem!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.8.2008 8:09:10
|
|
|
|
katka28
|
Dobro jutro se od nas.... Punce ne se prevec ubadat kaj kdo pocne. Jaz po eni strani razumem Bubico , ker sem tudi jaz vesela vsake nove stvari, ki jo moja dva naredita. Jaz raje doma vzamem kamero v roke in ju posnamem Ker ce vas berem smo kljub temu da smo rojeni 2 meseca pred vasimo soncki se vedno na zadnjem mestu kar se motorike tice. Ampak tako pac je vsak otrok je individualna osebnost tako jaz to jemljem in to je bilo ze milijonkrat napisano tudi nasa dva jemljem kot posameznika in ne celoto. Kajti pri nas se je ze Anzetu uspelo obrniti iz hrbta na bok in na trebuscek Jakobu pa se ne , vazno mi je, da smo zdravi in vedno veseli, da radi papcamo in spimo..... Pa pa in nic se kregat
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.8.2008 8:33:41
|
|
|
|
Isabellabina
|
No pa eno dobro jutro še od mene! Hvala za kavico ,jo ravno pijem mi jo je skuhala hčerkica medtem ,ko sem jaz peljala otročka št.4 v vrtec.Hja je že navsezgodaj pridna ,jaz jo vržem iz postelje ob pol osmih ,ker mora čuvat Jerneja ,ona mi pa še v zahvalo kavo skuha. ŠPELI in KATKA------- se podpišem pod vajina posta ,jaz bolje nebi mogla komentirat.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.8.2008 9:08:46
|
|
|
|
Majček28
|
sem imela že vse napisan potem pa..... , no pa še enkrat jutro, pa hvala za kavico, danes prav pride je očka ponoči prišel nazaj domov in je še mamico mal razvajal , zjutraj ob 6.30 je pa še hotla svoj delež. Zdej pa še vedno neki pojčka, pa tko je že zaspančkana...čakam, da bo ratala tišina in zzzzzzzzzzzzzz Big mamma, tvoji otrici so res ful face, so to dokazal že v Arboretumu. Nič tečnarjenja, kreganja,....pa čeprav nismo bile ravno najboljša družba za njih. Še posebaj starejše dva sta bila tko pozorna do vseh dojenčkov. A sta že kaj stopile v kontakt za foto? A bo danes kakšna debata, da dopustnicam mal dela nardimo
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.8.2008 9:13:26
|
|
|
|
Isabellabina
|
Živjo MAJČEK----Vse kar sva naredili je ,da sva obiskali njegovo spletno stran.Jaz sem kar malo pozabila na njega,Laura mi pa tudi ni nič težila.Bom v naslednjih dneh napisala e-mail pa bomo videle ,če bo kaj odziva.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.8.2008 9:14:55
|
|
|
|
Isabellabina
|
No Majček pa odpri kakšno debato za čvekanje,jaz trenutno lahko se mal sprehajam po tipkovnici
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.8.2008 9:20:47
|
|
|
|
Isabellabina
|
Hi hi očitno ti Brina ne pusti ,da bi kaj napisala
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.8.2008 9:26:55
|
|
|
|
Majček28
|
a da jaz odprem temo....no pa da vidmo.... OK, zdej ko sva bile z Brino same sva mal okrog po obiskih hodile (okrog žlahte, da ni blo treba kuhat ) pa so me vsi začel sprašvat: Ja, kdaj pa naslednji ? Pa zakaj ne kar takoj? Zdj pa moje vprašanje vam, ki imate že kakšnega doma: Kolk je primerno počakat vmes inkaj je bil pri vas tisti dejavnik, ki je prevladal, da ste se odločile za še? Big mamma, tvoji razlogi znajo bit zanimivi, glede na to, da si si želela 1-ga, zdej jih je pa 5 Pa zakaj se ne bi odločile za še enga ? ...če niste za to debato pa napište kaj druzga ....jaz sem namreč tko navdušena nad našo princesko pa nad nosečnostjo sploh, da bi kar še pa še pa še.....
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.8.2008 9:29:17
|
|
|
|
Tanja555
|
IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG Dobro jutro, ena dišeča za vse in naj prežene meglo! Midve sva ravno po zajtrku in greva zdej kot kakšne črnogorke nazaj še mal spat, sej zato pa je porodniška a ne? Vidim, da je bilo med vikendom pestro tukaj gor in bi glede tega samo par besed: Bubica, za vsako mamico je njen otroček najlepši in najboljši oh in sploh. Na sarkastične pripombe si naletela ravno zato, ker se je vseskozi dalo čutiti, da je tvoj sinek boljši od ostalih. Seveda je, ampak samo zate, za Majček je normalno najboljša Brina in zame je najboljša moja punčka -hvalabogu, ne? Različni smo si, vsak si želi le najboljše za te sončke, različno si predstavljamo tudi vzgojo. Osebno si za svojo hčerkico želim le, naj bo zdrava in srečna, pa kjerkoli že se bo našla, ker jo nisem rodila zase. Tebi pa želim veliko zadovoljstva v materinstvu, uživaj v napredku svojega otročka, mogoče le nasvet; tvoj zadnji stavek (......takšne izjave sem uporabljala v srednji šoli....sem naprednejša od ostalih...)kaže, da mogoče nisi najbolj primerna za debate po forumih, ker tam vglavnem klepetaMo bolj povprečni ljudje... Pa srečno z Anejem! Zelo dobro napisano in se v celoti strinjam . Zdaj pa grem poljubčkat svojo oh in sploh hčerkico . Lep dan želim vsem .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.8.2008 9:49:29
|
|
|
|
Isabellabina
|
Hja Majček--res sem hotla sam enga zdej jih mam pa 5 .Razlika med otročkoma je bila zame najboljša med prvima dvema---3 leta,drugi otrok je bil pol leta prekmalu narejen sva ga pa načrtovala,vsi naslednji so se pa spotoma nardil a smo jih obdržali ,ker jaz za splave nisem.Sem imela enga v 16 tednu pa je blo ful hudo.Razlog zakaj sem hotla sam enga je bil pa ta --sama imam še 2 brata in 1 sestro in naša mami ni nič kaj --kako naj napišem --bila navdušena nad nami,sem se vedno spraševala zakaj imaš pa potem tolk otrok ,če nas pa ne maraš.Ampk mami je bila trdo vzgojena in velikokrat tepena in je to prenašala še na nas zato sem jaz rekla da nikoli ne bom mela več kot enega otroka.,ker sem se bala ,da bom postala takšna kot mami.A k sreči nisem in moje otroke obožujem ,jih ne tepem ,včasih je potrebno malce zavpiti pa zadeve stečejo.Hja jaz za razliko manjšo od treh let nisem ,to pa zato ,ker imaš dva dojenčka.Težko se je posvečat obema ,ne razumejo še pravil ,imaš ga v plenicah ,,ne vem po tretjem letu že toliko več zastopijo da se jim da dopovedat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......