|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
16.8.2008 10:23:44   
katka28
Dober dan!

Spet jaz po dolgem casu user posted image . Upam, da se nas se spomnite user posted image .  Vcasih se odpravim pred racunalnik, da bi kaj napisala ampak mi enostavno zmanjka casa kajti nasa fanta sta vedno bolj aktivna in cez dan skoraj ne spita vec. Ponoci praspimo celo noc ( od 19:30 pa do 6:30 naslednji dan) in ko gresta spat otroka gremo tudi mi.  Za seznamcek : Jakob 5 mesecev 4500g in Anze 4880g ( Jakob je decek A in anze decek B kljub temu, da je tezji ).  Fanta lepo napredujeta anzetu se je vceraj ze uspelo obrniti uz hrbta na bok in potem na trebuscek ( vendar jima lezanje na trebuscku sploh ni vsec ), 21.8. imamo razvojno ambulanto tako, da bomo videli ali bomo morali hoditi na fizioterapijo ali ne , po pregledu pa nas caka drugo ceplenje.  Dojimo se ne vec, saj nista hotela vec piti mojega mleka  ( komaj sem prekinila nastajanje mleka, dobila celo mastitis ampak je na sreco bilo v dveh dnevih konec vsega...in zdaj lahko koncno spet spim na trebuhu user posted image ) tako, da sem zacela dajati umetno ( Novalac) kmalu pa ju bom zacela privajati na gosto hrano.

Pa se glede mozekov: pri nas imam res sreco, da mi moj ogromno pomaga, ni mi ga problem spustit v kuhinjo ( vecino casa je kuhal on jaz se sele sedaj privajam), pere perilo ( glede na to, da peremo po dvakrat na dan se je tudi to naucil), pred TV pride samo ko je na sporedu nogomet, drugace pa se skupaj posvecava otrokoma , se igremo, smejimo, kopamo...Za enkrat se nimam kaj za pritozevat..., ko gremo na dopust vedno on daje stvari v potovalke ( jaz samo na posteljo pripravim kaj rabimo, res pa je, da vcasih kaj zagodrnja zakaj toliko rabimo ampak potem ugotovimo da tako mora bit user posted image )

Punce pridne bodite vas redno berem samo za pisanje mi zmanjka casa ( vcasih pa tudi volje--- beri utrujenost ).

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
16.8.2008 10:49:26   
barby78
Ojla!

mene pa smo nekaj zanima-naša Lia je začela tako spat,da med spanjem zateguje glavo nazaj.in bolj ko ji popravljam,bolj jo vleče nazaj.in pol vedno tako zaspi.verjetno ji tak položaj paše.ampak sem nekoč prebrala,da to naj ne bi bilo ravno najboljš.A ima še katera takšne težave,da njen user posted image  tako spi.pa če ima katera kak nasvet glede tega user posted image .me je strah,da je kaj narobe user posted image

lepo se imejte,se čujemo
pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
16.8.2008 11:12:12   
NiLe
Dan!

Jaz trenutno uživam v brezdelju user posted image - naša user posted image spi svojo dopoldansko rundo, starejša2 gledata dvd, možek dela ...

Katka; lepo, da si spet malo oglasila in poročala o tvojih dveh sončkih. Vidim, da lepo napredujeta in da se imate prav fino. Pa lepo, da možek pomaga in olajša vsakdanje življenje user posted image user posted image

Barby; tole z zategovanjem glavice med spanjem mislim, da ni nič posebnega, saj naša Tia velikokrat da glavico bolj nazaj - spi na boku.

Jo@n; sedaj sigurno že uživate na morčku in nikar se ne sekiraj, ker še ne obvladaš otroških pesmic. Mi2 s Posadko imava že kilometrino in pri prvem tudi jaz nisem znala, tako da imaš še dosti časa.

Sedaj pa grem stiskat pesti za naše veslače ... upajmo ,da dobimo še kakšno medaljo user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
16.8.2008 11:46:49   
Isabellabina
Ojla dekleta!

Uh je ponoči tko lilo ,zdej nou treba vrta zalivat en tedenuser posted image user posted image

Zanima me ,če ima katera kaj izkušenj z počitniško prikolico,namreč s katerim izpitom jo lahko voziš ,ali se vam je zdelo vredu bivati v njej-dobre in slabe strani ,kako je z registracijo.Nile---ti vem nekaj kupuješ prikolico in mogoče že kaj veš o tej stvari,namreč midva si tudi nekaj ogledujeva pa ne vem kako se tej stvari streže.Za vse inf.bi bila vesela ,ker nimam pojma kako je biti v prikoliciuser posted image

Jabček---hoj ,kje bo pa kaj vozičkanje ta teden?????

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
16.8.2008 12:20:34   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Ojla!

mene pa smo nekaj zanima-naša Lia je začela tako spat,da med spanjem zateguje glavo nazaj.in bolj ko ji popravljam,bolj jo vleče nazaj.in pol vedno tako zaspi.verjetno ji tak položaj paše.ampak sem nekoč prebrala,da to naj ne bi bilo ravno najboljš.A ima še katera takšne težave,da njen user posted image  tako spi.pa če ima katera kak nasvet glede tega user posted image .me je strah,da je kaj narobe user posted image

lepo se imejte,se čujemo
pa-pa

Naceloma zategovanje glavice ni ravno zazeljeno. Nas Jakob jo je kar nekaj casa zategoval pol sva pa zacela telovadit na blazinah in se popravlja. Kaj pa pediatrinja rece?? Verjetno pa  bo tako ona opazila in te tudi  opozorila na nepravilnosti , ce bi slucajno bile in vaju poslala v razvojno ambulanto, ce bo res potrebno. Kako pa spi? Nasa dva spita na hrbtu in je sedaj v redu.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
16.8.2008 12:52:05   
JABOLKO3
Živijo!

Štajerke - kako ste jo odnesli ponoči. Pri mojih starših in sestri imajo čist preluknjane strehe. Mami je rekla, da je tako ropotalo, kot bi na hišo vsuli tovornjak kamenja. Smo nameravali jutri praznovat Mihčev rojstni dan, sedaj pa ne morejo priti k nam, tako da bomo juti mi šli tja pomagat, bomo tam malo praznovali, torto pa s seboj vzeli. Kaj čemo.
Današnji dan je pri nas na sporedu peka torte - biskviti se že hladijo, popoldne še krema in dekoracija. To sicer ni nič posebnega, zakomplicira se v toliko, da hočeta oba ful pomagat in potem se prepirata, kaj bo kdo napravil, pa vse je napackano... je pa tudi veliko veselja in smeha.

Posadka - krasne slikice, ful hvala. Moraš pa naslednjič še kateri od nas pokazat, kako se pedena tvoja mašina, da bomo še tebe in tvojo posadko kaj ovekovečili. To je sedaj kar krivično - ti se tako trudiš, me pa nič.

Krista - bravo za uspešno odvajanje od pleničke!

Joan - ne skrbi glede pesmic - to se naučiš mimogrede. Jaz prej v celem življenju nisem toliko pela kot teh nekaj let, ko imam otroke - nisem glih nek talent za petje, a otroci so vseeno zadovoljni. Mi največ pojemo na poteh po hribih in v avtu.

Trnuljčica - nekaj strani nazaj sem pisala, kako se naš dere, ko ga budnega damo v voziček, no sedaj je malenkost bolje, ker sem vztrajala, tudi če se je drl, pa eno igračko smo kupili, ki se pripne nad otroka in igra par melodij, pa mu je ful všeč. A dolgo vseeno ne zdrži - kar vprašaj punce, s katerimi se dobivamo za vozičkanje. Tolažim se s tem, da ko bodo sedeli, jim bo bolj zanimivo. Upam.
Glede komentarjev pa  - jaz sploh ne poslušam in ne odgovarjam, šibam dalje, pa je. Zadnjič me je ena ženska v trgovini vprašala, če je punčka, pa rečem, da je fant, pol pa ona - ja, kako ste ga pa oblekla - pa je imel moder bodi in svetlo rumene hlačke??? Pa v lekarni (sem nujno rabila moje tablete za epilepsijo) - pridem noter z vozičkom, ful gužva, mali pa v dretje, ker je bil že lačen in zaspan, pa me vsi pogledujejo in nekaj zmajujejo, da bi se pa kdo spomnil in me spustil naprej, to pa ne, pa sami upokojenci so bili.

Katka - ravno zadnjič na srečanju smo se pogovarjale, da se že dolgo nisi javila. Lepo, da tako fajn napredujete.

Barby - Jure že od rojstva zvija glavico nazaj, kadar spi na boku. Menda je to znak nezrelega živčevja?

Vozičkanje - katere ste zainteresirane, da se ta teden kaj dobimo? Dajte se malo javit, pa da potem eno fajn lokacijo najdemo, a prav?

No, lep vikend, pa brez kakega neurja!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
16.8.2008 14:22:14   
katka28
Jabolko: upam, da bomo tudi mi kdaj uspeli priti na srecanje. Problem je, ker nikoli ne vem kdaj moj rabi avto zato tezko kaj recem takoj. Zdaj vas bom redno spremljala in upam, da mi naslednje srecanje ne uide user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
16.8.2008 14:41:47   
BUBICA17
Pozdravljene po dolgeeem času....mi smo se potepali po morju  in Bubek je bil res neverjeten deček. Tako rekoč ni zares niti enkrat jokaluser posted image . Edino, ko je bil lačen se je začel pačit pa glasove spuščat tko da solzice še vedno nisem videla. Je pa plaval v fredovem obroču in je ful fajn zadeva, ko ugotoviš kako se uporablja. Midva sva opazovala enga Nemca pol sva pa sam posnemala. Bubek je pa ful užival čeprav je stegoval jeziček da bi lizal vodo.
Imava pa drug problem...mislim, da bi on ful jedu...tapravo hrano, ker je čist slinast pa pol hoče takoj jest. Pa vedno je na plaži kar lezel v naju, če sva jedla. zdaj se že kar fajn plazi al puza...sploh ne vem kaj točno pove...sam to vem, da ga moram met skos na očeh tudi na tleh, ker je takoj dol z blazin in že kaj ruva. Parkrat sem mu trgala travo iz rok, ker bi jo pomoje kar nesu v usta. Liže pa vse kar pride pod roko. Zadnje dni ful napreduje motorično. Zjutraj sva mu enkrat pri kavi dala vrečko s cukrčkom in sva imela pol mirno kavo ker je to prelagu iz ene roke v drugo.
Dela pa tud že škodo...ruva lase, mečka časopis (trgat ga ne zna) in men uničuje očala. V ponedeljek moram v optiku da mi jih naštelajo, ker so čist zrahljane tako navadne kot sončne. To mi jih dol potegne pa vrže če jih mu ne vzamem dovolj hitro.
Nisem imela časa brat vsega kar ste napisale, ker dva tedna je kar veliko. Tako da bom vsak dan malo pa bouser posted image .
Sem prebrala, da ste bile v Arboretumu...jaz imam pa letno karto pa me ni bilouser posted image
V glavnem imejte se lepo...jaz imam pa cunje na programu. Zvečer pridem pa valda nazaj na rruser posted image
Sem  vas kar malo pogrešala sploh en večer, ko je Bubek gledu enmu v krožnik in se slinil kot polž pa nisem vedela kaj bi...saj še zdaj ne vem.
Aja jutri imamo pa štiri meseceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
16.8.2008 16:34:01   
SpeliG
Barby, tudi naša Martina je začela kar naenkrat v posteljici zategovat glavico nazaj, kar prej ni nikol počela. Pa je rekla pediatrinja, da to še ni nujno nič slabega, da se tako učijo obračanja. Sem jo mal opazovala in res, zategne glavico nazaj, da se potem telešček lažje obrne na bok. Ker očitno bo spala na boku, jo vsako jutro po ta novem najdem na levem boku, napol na trebuščku.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
16.8.2008 17:35:13   
Isabellabina
Pozdravljene spet

Mi smo bili pa do zdaj kar malo leteči.Se moram pohvalit nas je naš očka danes peljal ven na kosilouser posted image Smo se ful najedli    mmmmm,pol smo šli pa še na kavico k moji oz,kar našim prijateljem in smo se spet začvekali,tako da mi je tamajčken u naročju zaspal ostali otroci so pa skakali okrog konjev(jih ima v reji) nekaj ima tudi svojih.Evo zdej sem pa zmatrana od sedenja in čvekanja jao boga jstuser posted image

Nile----si probala???????
Katka---user posted image za tvoja otročka.Ma dva imaš pa sta tako pridna ponoči.Prav lepo je ,ko slišim ,da ti spita.Kaj bi dala da bi naš vsaj tri urce skupaj spal sam tolk pa bi blo že mal bolje,no pa sej zdej sem se že ful navadla in ni več tko težko ustajat.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
16.8.2008 17:37:30   
Isabellabina
MMMM Jabček sem prebrala ,da pri vaši hiši diši po sladddkem.Zdej bi takoj eno tortico zmazala hi hi hi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
16.8.2008 18:15:13   
NiLe
Big mamma-sem ti odgovorila na ZS na vprašanje glede prikolice in probeuser posted image

Jaz pa čakam, da se Tia zbudi - spi na balkonu, da gremo na sladoled, jaz si bom pa privoščila ledeno kavico. Mnjamiii

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2612
16.8.2008 20:54:58   
BUBICA17
Oj!
Zdaj pa nobene nič ne napišeuser posted image ....grem pa za nazaj brat....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
16.8.2008 21:46:33   
Srčekgirll
Ohohoj!
No, pa se vam po dolgem času mal spet javljam. Vidm, da ste zlo pridne čvekice. Jst ne morem večkrat bit tu gor, da bi večkrat čvekcala z vami, pa ne zarad sinka k je zlo priden. Probam prit do računalnika, saj na mojmu prenosnem se ne morem na net povezat brezžično k nam je neki skurlo, tko da moram če že hočem it kaj na net na računalnik. Zdej smo na svojem ( sicer še vedno pod isto streho kot prej, sam v svojem štuku). Tmal ma mal probleme za zaspat pa ponoč kr malce joka, a upam, da se bo kaj kmal privadil.
Lepo se (S) mejte pa se javim ko bo prilka oz. kej novega.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 16.8.2008 21:49:56 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
16.8.2008 22:32:29   
Majček28
ja seveda....potem pa svizec zavije čokolado user posted image user posted image user posted image user posted image

(tiste, ki me poznate, že veste kje ima moj sarkazem mejo user posted image )
(le kaj bi Ketrin napisala user posted image  )

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
16.8.2008 22:34:55   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

ja seveda....potem pa svizec zavije čokolado user posted image user posted image user posted image user posted image

(tiste, ki me poznate, že veste kje ima moj sarkazem mejo user posted image )
(le kaj bi Ketrin napisala user posted image  )

najprej sem rabila par sekund, pol mi je pa le vklopilo user posted image user posted image user posted image ... 

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
16.8.2008 22:47:12   
NiLe
Dolžna sem še komentar na teme, ki jih je navrgla Srečka:

1. Ukvarjanje z otrokom in napredek - vsak otrok je unikat, eni obvladajo stvar prej, drugi kasnej. Eni se obračajo pri treh, drugi pri šestih mesecih, eni shodijo pri 9. mes., drugi pri 15.mes. ... Kam bi pa prišli, če bi bili vsi enaki???

2. MOški - zgleda, da imam kar srečo, ker mojemu user posted image ni potrebno za vsako stvar posebej težiti in kar sam od sebe naredi, pravzaprav če pomislim, ima v sebi kar nekaj ženskih genov user posted image user posted image user posted image in sem prav hvaležna, da je tako.  Edina stvar, ki je tako tipično moška in me vedno znova user posted image je to, da pusti dvignjeno straniščno školjko in ko grem ponoči na WC ... se zadnji moment spomnem, da jo spustim user posted image .

3. Pakiranje - tudi tu je logistika njegova domena in tudi pri nas imamo za daljše počitnice seznam, s katerim si pomagam ... pripravim moje in otroške stvari, zdravila in kozmetiko, če je potrebno hrano ... za ostalo pa poskrbi on.
Katka; upam, da se nam res kdaj pridružiš, da spoznamo "aprilska" dvojčka user posted image user posted image

Vozičkanje - katere ste zainteresirane, da se ta teden kaj dobimo? Dajte se malo javit, pa da potem eno fajn lokacijo najdemo, a prav?

Jaz sem ZA, dan: sreda ali četrtek, lokacija pa user posted image . Mogoče Zbilje???

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
16.8.2008 22:49:22   
Majček28
zdej pa zares:
čerrrr, kako smo kaj danes....upam, da se vas je včerajšnje neurje izognilo.

Jabček, upam, da pri vaših ni bilo prehudo in da je prznovanje kljub temu uspelo. A torto je pa tko simpel narest? Jaz ti pa ne verjamem...dokaž user posted image user posted image

Katka, super, da ste vsi OK in da sta sončka tako pridna. user posted image user posted image user posted image  za tvojga možeka, ki nam ostalim daje upanje user posted image  Oglasi se še kaj in če poveš kdaj bi tebi ustrezali, se ti lahko prilagodimo za srečanje. Da te/vas končno spoznamo

Nile, kako ste to navijal user posted image ...mogoče ste pa preveč pa se je našim kolcal user posted image

Barby, tud naša na boku glavco neki nazaj zvija, pa je pediatrinja rekla da ni nič kaj hudga...upam da pri tem ostane

Big mamma; če mene vprašaj je prikolca super. Mi že ene 8 let koristmo prikolco, smo v kampu 1* (nismo zahtevni, pa še folka ni velik ), borova senčka in vonj zjutraj...mmmmm ni lepšega....ne zamenjam za hotel!! Brina se je tud super počutila (vsaj sklepam lahko po tem kako je bla pridna user posted image  ), vem pa da jo je tast peljal na morje z osebnim avtomobilom in nima kakšnega posebnega izpita. Jaz jo priporočam, samo mora pa bit dovolj velika glede na to, da je tud vas kar neki user posted image  A ja, pa še to: mi v kampu plačamo pavšal in potem jo izmenično koristmo, tko da je čimbolj zasedena. Jo imamo v Puli in vikend variante ne pridejo prav poceni!!!!

Otroške pesmice: ja, jaz jih tud rabim in to take z melodijo, ker jaz pa posluh....pač me niso nikol vpisla v glasbeno šolo user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
16.8.2008 22:54:11   
Majček28
srečanje: ja seveda sem za...zaenkrat kadarkoli, mi vse ustreza

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
16.8.2008 23:01:45   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Nile, kako ste to navijal user posted image ...mogoče ste pa preveč pa se je našim kolcal user posted image

Kaj čmo ... bo jutri bolje user posted image !

Otroške pesmice: ja, jaz jih tud rabim in to take z melodijo, ker jaz pa posluh....pač me niso nikol vpisla v glasbeno šolo user posted image

Sej jst tud nisem talent za petje, pa GŠ me tud ni videla, malo volje in kakšen CDjček pa bo. Ti bom zrihtala CD, da boš Brini lahko pela pesmice. OK?

Zdele me je pa moj dragi, ki sem ga zgoraj na temi MOŠKI tako hvalila user posted image , vprašal: "Pa dobr, kaj zaboga, imaš tolk za pisat ob enajstih zvečer???!" user posted image user posted image user posted image

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
16.8.2008 23:06:13   
Majček28
Nile, hvala, res bi ti bila hvaležna za CD-jček user posted image
Zdaj pa hite k možeku, mogoče pa pogruntata kakšno novo olimpijsko disciplino user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
16.8.2008 23:18:59   
NiLe
Majček, dobiš!

Ja, ob bujni domišljiji mojega user posted image se je res za bat, da pogrunta kakšno novo disciplino user posted image user posted image user posted image
Sicer sem pa kar utrujena in grem počasi v mižule ... pa vidim, da se je Jabček logirala, tako da lahko debatirata user posted image user posted image user posted image Aja, BTW, jst bi tud en kos torte, ki je namenjena Mihcu, takoj snedla user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
16.8.2008 23:41:27   
JABOLKO3
Čer!

No, staršem in sestri je uspelo manjše luknje zadelat z neko peno in silikonom, pod večje so pa lonce postavli in jutri pridejo k nam na rojstni dan. In do spremembe plana je prišlo šele pozno popoldan, tako da sedaj še pospravljam in sesam in brišem prah..., da ne bom jutri zardevala (me je izučilo, ko ste bile ve pri meni). Moški že seveda vsi spijo - mi vsaj niso v napoto. Možiček se je sicer nekaj ponujal za pomoč, zraven pa tako zehal, da mu je skoraj čeljust iz tečajev padla. Eh, saj sem trpežna, bom že.

Big mamma in Majček - torta je čokoladna, taka prava, za čokoholike. Ker sem vedno pekla le sadne, sem imela kar tremo, kako bo izpadla. Zato sem včeraj poskusno spekla en biskvitek in naredila malo kreme, pa smo pomazali 1, 2, 3. Tako da upam, da bo dobra. Majček - ha, ha - boš dobila fotko!

NiLe - moj je tudi že nekaj komentiral okrog večernega visenja za računalnikom, pa sem ga odpravla, da mi gledat njega kako bulji v TV ni preveč zabavno. Je pa kar nekaj firbčen ratal, odkar vas je nekaj spoznal.

Srečanje - en predlog že imamo za Zbilje, pa v Zajčji Dobravi še nismo bile, še kaj? Katka - kdaj bi se nam lahko pridružila? - se ti lahko prilagodimo.

Grem še malo delat, čao.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
16.8.2008 23:55:44   
Majček28
Jabček, dobr si me s tole torto pa fotko...no se mi vsaj ne bo nikjer poznalo user posted image

Očitno imava midve dons nočni izmeno....jaz grem tud zdele še cunje obest user posted image
(sem se preveč spet po obiskih potikala user posted image  )

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
17.8.2008 0:04:16   
lepa posadka
Živjo ženske!

Najprej Katka - super te je brat. Me veseli, da se držite...pa tale vaš spanec. Sem ti tudi jest malo fovš. Sploh nocoj, k ta malega po tistih gobahs česnom tako zvija, da sedaj spi pri meni v štorklji... Sem mislila, da ga samo huro moti, ker smo imeli obiske do pred pol ure in se je tudi že ene 2x zbudil... No, pa, da ne zaidem. Le spremljaj nas Katka, pa če res kdaj utegneš prit na srečanje... te bomo zelo vesele.

Zategovanje glavice... Barby...glede na to, da tega nisi omenjala do sedaj, lahko skoraj zgotovo rečem, da je to faza v razvoju, ko ej dete radovedno in se poskuša obrnit... To je čisto normalno!!! Nevrano je pri nekaterih dojenčkih, ki to počnejo od rojstva...

Big mamma...prikolica itd... tudi moje izkušnje so krasne. Jaz itak ne menjam za kamp. No, morda kakšen fejst apartma 10 m od morja...brez stopnic :-)))) mi tudi kampiramo že 10 let in prikolica je zakon. Otrokom je še posebej všeč, ker je notri en kup skritih kotičkov...pa po lojtrci dol, pa pod mizo in v wc... Vožnja ni problem. Ni potrebnega obenega dodatnega izpita, le dovolj močan avto moraš imet. Teža avta mora biti vsaj enaka teži prikolice. Vaš avto lahko komot vleče 1700kg težko prikolico, kar pa je že zelo velika prikolica. Če te še kaj zanima, mi piši... je pač tako, da morda lahko dam še kakšen nasvet na to temo :-))))

Pesmice...Nile...no, zase pa res ne moreš rečt, da nimaš posluha!!! Ja, je bilo prav luštno prepevat in pri nas pesmice vedno palijo. Sem pa jaz trenutno v eni taki točki, k me je strah da en bom mogla več pet... čakam na napotnico za k foniatru...če ima katera kakšne veze, da ne bom čakala pol leta, naj pove.

Jabolko...jest imam en krasen recept za čokoladno kremo. Tudi jest vedno pečem sama torte, samo ker nisem perfekcionist, nikoli ne izgledajo takoj fajn, kot so okusne. Jih moram vedno pečt in, ker pride veliko otrok, je klasika, da je na vsaki zabavi ena sadna, ena čokoladna in ena ledena...prej pa še lov na skirit zaklad...kar so torte :-)))) Mi smo imeli pa obiske in imam sedaj polno rit vseh dobrot. Na koncu sem zabelila vse skupaj še z bovlo in sladoledom... Potem se pa čudim, če Tomaž slabo spi???!!!

Nile...tole z veslači pa ni blo OK. Jaz sem bila kar razočarana, pa nisem hud športni nadvušenec...

Jutri gremo v hribe...se beremo v ponedeljek. Če drug teden ne gremo nič na morje, pridem tudi jaz na srečanje...če ne pa drugič. Jabolko...če želiš, ti dam kakšno slikico delat...ali pa ti jo samo po mailu pošljem. Sicer pa brez skrbi - sem raje za aparatom, kot na sliki. Eni ste bolj fotogenični od mene :-))) Otroke pa jaz več kot dovolj fotografiram :-)))

Lahko noč.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......