|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
14.8.2008 13:57:47   
lepa posadka
Hej hou!

Slikce so gor na Aprilčkih...nisem mela časa nič rihtat. Saj so čist fajne.
Mejte se fajn.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
14.8.2008 14:01:13   
lepa posadka
Sam, da še tole o naših možakarjih prekinem: saj oni imajo tudi radi otroke, samo nam mamicam je bilo več dano. Saj rodit tudi ne morejo.

Le pocrkljajte jih danes...boste videle kaj vse znajo naredit, hihihi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
14.8.2008 15:46:38   
sky77
Ojla

Srečka kakšne fajn teme si nam vrgla za glodat. Tista z banjico/čebričkom se bere tako kot pri nas. Samo s tem, da pri nas ostane v kuhinji na mizi in če hoče večerjat jo MORA odmaknit user posted image user posted image . Samo kaj ko včasih po kopanju Roka banja ostane polna vode. Kot da je tako težko potegnit titsi čepek ven.

Pakiranje - ja če bi moj pakiral svoje cunje, garantirano razen mogoče tisto kar bi ravno bolekel ne bi imel nič s sabo. Ja že zdaj ima tri "otroke" za popodenat.

ukvarjanje z otrokom - kaj potem se jaz nisem nič ukvarjala z Rokom, ker še kravic ni hotel past. Kaj šele preobračanje. Je bil pač len bajsek, ki pa danes še preveč poskuša nadoknadit pomanjkanje razgibavanja v rani mladosti user posted image  Ja in še vedno ga ni izučilo, da se v voziček NE SME plezat. Sem se danes samo okoli obrnila, da sem mu pripravila sok, a ni bil mulc že na kolesu vozička in lezel k Brini. No mala jo je včeraj na srečo res odnesla brez posledic. Malo manj se je popoldne in zjutraj smejala, pa prej se je ustrašila, ampak zdaj je že ok. Se je pred kakšno uro tako krohotala, da se ji je revčki začelo kolcat. Je pa zato prespala noč, od 8,30 do 6, kar je še malo dalj kot že nekaj dni poprej. Drugače spi od 9 do cca 5, poje in spi dalje. No danes sva pa že ob 6,30 vstali ker ni hotela zaspat nazaj

Še glede točke 3 - moj ne bi razstavil sesalca, niti ne bi popravil vsebino v vrečki. On bi enostavno vzel škarje in vrečko razrezal. Izgovor bi pa bil, da itak ni bila več dobra. Isto je kadar se zafeclajo kabli od polnilcev za mobitel. Če ne bi imela rož na okenski polici, bi se znalo zgodit da bi leteli kabli ven. In Rok ima čisto njegov karakter. Če kaj ne gre je treba vpit in jokat, namesto da bi se sklonil in zadevo odfecljal.

Nič grem še malo pospravit dokler tamaledva spita

Neposredna povezava do sporočila: 2578
14.8.2008 15:56:09   
sky77
Posadka super fotke

Jabolko ta frizurca ti ful paše.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
14.8.2008 20:56:32   
Majček28
čerrrrr
ni ni, nobenga ni user posted image
no, jaz se ne morem bunit, ker sem tud sama uspela šele zdele gor pridet, da celo kaj napišem- sva z Brino že od zjutri neki leteče, tko da je danes že ob 20h mrknila.

Vidm pa, da se je včeri kar debata nardila...ja sej, glih tekrat ko se jaz odločim, da za spremembo ne bom do polnoči na rr-ju user posted image

Srečka, fulll se imejte lepo na morčiju in upam, da bodo tokrat komarji kaj bolj usmiljeni. Glede na teme, ki si nam jih dala za obirat pa mislim, da boš imela kar neki za prebrat ko prideš nazaj...hi hi

Nile, tud vi uživajte na morčiju in upam, da postanete od Ketrin sosedje (baj d vej, lepo pozdravi tudi Ketrin in Kajo ). Tramontane pa upam, da ne srečate.

Joan, pazi na Brininga fanta in seveda tudi vam lep dopust Upam, da bo J lahko kaj plaval- a imata zdaj obroč?

No v glavnem, tiste ki vas drug teden ne bo maksimalno uživajte in se vidmo čez 3 tedne, ker gremo naslednji petek pa mi za 14 dni. Upam, da nam ne boste ponucal vsega lepga vremena user posted image

Posadka, tvoja zgodbica me je pa prov v smeh spravla user posted image user posted image user posted image  še dobr da nisi rekla, da boš ti na tleh sedela... a bi tebe tud vzuni pustu? user posted image

Big mamma; upam, da bo zobek kmalu zunaj in da naslednji pride brez vročine

Zdej pa teme:
1: rajš poslušam kakšno izkušeno mamico (Jabček, Big mamma, Posadka ), ki imajo osebne izkušnje svojih otrok, ki so si med sabo sigurno različni in so tudi različno napredoval v razvoju...pa kot vidmo so vsi izpadel perfektno

2: moški, ah lari fari....hi hi....pri nas je treba tud na vsajko stvar spomnit, drugač se zelo redko nardi sama od sebe (beri: jo nardi ) Vedno pa to zavijem v celofan tako, da izpade, da sem jaz nemočna in da je on tisti, ki je TAKO MOČAN, TAKO PAMETEN, TAKO NAJ NAJ, da lahko to naredi. Še vseeno mi gre pa to na živce in ja, res sem na porodniški da skrbim za otroka...torej odpade likanje, pranje, kuhanje....in potem svizec zavije čokolado, a ne srečka user posted image
Ne, sej ni tko hudo, je tko kot je Posadka napisala, da že avtomatsko pove kaj bi rada da nardi....mi pa kljub temu kdaj dvigne okrov user posted image

3: jaz pa že kar vidm mojga možeka kako kliče: ženka, ženka, prid pomagat, to je neki pokvarjen.....in potem pridem jaz pa zrihtam user posted image user posted image user posted image
Boljš, da ne začnem pisat naših dogodivščin, jih je preveč in na koncu je skor vedno ženka junak user posted image user posted image  

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
14.8.2008 21:03:31   
NaTaŠa*
Čer

Nataša spi pa sem si uzela par minutk cajta da mal pofirbcam na RR.

Vidim da ste se imele včeraj fajn, pa da ste se načvekale user posted image .

MOŠKI- ja pri nas je isto. K pride s šihta se uleže pred TV alpa za računalnik in tam obsedi, če pa kaj rečem da mi pomaga oz. da mal Natašo uzame da jest vsaj 10 min počijem roke je koj narobe. Sej vikende je drugače k je doma, med tednom je pa on zmatran k dela, jest sm pa tko skos doma in lohka počivam.
Enkrat mi je clo reku da kaj se sikiram da sem tko doma da mi ni treba na šiht hodt in da lahko doma počijem. Sem mu rekla da nj bo pa on doma pa grem jest delat je bla po koj druga debata. Enkrat je biu z Natašo celo dopoldne sam k sm mela jest maturo u bolnici in sem mela praktični del (me ni blo od 7h- 13h domov), pridem dam in pravm njemu kaj je, on pa nč čist sm gotov roke me bolijo, tud na wc nism mogu it, in jest pol nemu a vidiš kako je pol mnei vsak dan ista pesem.

Sam ne me narobe zastopt ni mi težko, sam zmatraš se ona je pa tud že čez 8kg težka in ni fajn če jo moram imet ceu dan na rokah.

Pa vsako stvar mu moram posebaj povedat.

Ampak vseeno mislim da so vsi moški isti.

PEDIATRI IN OBRAČANJE- ne se obremenjeveti s tem, vedite da je vsak otrok nekaj zase. Na koncu bojo vsi spregovorili pa shodili. Če grem primerjat našo tamalo pa sosedino tamalo k je 2 leti starejša, se je naša s 4 mes. obračala s hrbta na trebuh njena je pa šele pri 6 mes se začela obračat. Ja boh pomagaj je pa pač ona bla bolj lena k naša. Tko da se jest s tem nč ne obremenjujem, vem pa da ni fajn da te pediater še s tem straši.

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Sam, da še tole o naših možakarjih prekinem: saj oni imajo tudi radi otroke, samo nam mamicam je bilo več dano. Saj rodit tudi ne morejo.

Pod tole se pa podpišem.

Joj nevem al sem jest tko blond (drgač nisem sem rjava v glavouser posted image user posted image user posted image user posted image ) al jest res ne najdem teh slik.

Nč ker ni nobene grem pod tuš pa spat, mogoče mi rata user posted image prepričat da me mal zmasira.

NOČKO

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
14.8.2008 21:41:28   
trnuljčica
Ja a potem skoraj vse čveke mrknete na user posted imageuser posted image
No, saj ne, da vam ne privoščim....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
14.8.2008 22:45:38   
NiLe
Čeeer ... madonca, ste bile danes produktivneuser posted image user posted image user posted image . Vidim,da je Srečka pred odhodom na user posted image poskrbela za nekaj zanimivh tem - pokomenitram v kratkem, sem utrujena od morskega zraka user posted image user posted image user posted image in bom počasi krenila proti postelji...
Jah, danes smo obiskali Ketrin in Kajo, ki pridno raste in je tako lepo zalita, pa ful lepo barvico ima, da o frizuri ne govorim - originalna irokezca user posted image

No, smo si ogledali prikolico, malo moramo prespati, je pa stvar taka, da če se odločimo za nakup, jo bomo lahko uporabljali naslednje leto user posted image , ker bodo tile, ki jo prodajajo pač pavšal koristili do konca - kar je seveda razumljivo.

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
14.8.2008 22:51:08   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Hej hou!

Slikce so gor na Aprilčkih...nisem mela časa nič rihtat. Saj so čist fajne.
user posted image user posted image user posted image res so super fotke ... naši sončki user posted image so prekrasni, tisti malo večji otročki so pa prav simpatično izpadli.

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2584
15.8.2008 9:25:14   
Isabellabina
Dober dan
Pri nas je megleno in čisto nič se mi ne da pa me delo tako vabi ,ampak sem takoooo lenauser posted image user posted image

vijolica-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Joj nevem al sem jest tko blond (drgač nisem sem rjava v glavo ) al jest res ne najdem teh slik.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

če si bila vsaj enkrat na srečanju bi imela ta link ,ki odpre slike,tako pa moraš prosit Lepo posadko ,da ti pošlje link ,ker jaz ga ne znam!

Moj dragi in pa trije otroci so šli v gozd na lov za gobami,samo po vsej verjetnosti bodo kmal nazaj ,ker je ravno začel padat dežuser posted image

Nič lepo se mejte ,grem Jernejčka dat spat ,mi tle u naročju že nagaja!user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
15.8.2008 14:59:37   
JABOLKO3
Kakšno zatišje!
Ja, ene so odpotovale user posted image , ta pridne kuhamo in pospravljamo user posted image , porednice so pod kovtrom user posted image , športnice na sprehodu user posted image ..., pol je pa tak.

Toliko, da sem nas spravila nazaj na prvo stran, šibam v kuhinjo, preden se kaj zasmodi.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
15.8.2008 18:11:49   
lepa posadka
Živjo lenobice!!!

No, saj dvomim, da hudo lenarite. Mi smo imeli danes cel dan prijetne obiske... Na koncu smo še v zidanici zaključili, sedaj pa so šli domov...jaz pa grem pospravljat. user posted image

Današnja sparina je pri nas ubijalska, tako da upam, da bo tudi pri nas kaj dežja...ne sicer toliko, kot ga napovedujejo, pa ne še takoj zvečer, ker greva z možekom še prej na en koncert, ki bo na prostem...

Tiste, ki ste doma in pridno delate...ne se preveč premigat, danes je praznik...ostale pa...no, itak tega ne berete :-)

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
15.8.2008 20:48:54   
Jo@n
Ojla, samo da se na kratko oglasim, preden nam bližajoča se nevihta spet česa ne skuri…

Sem ugotovila, da je z malim škratom bistveno težje pakirat za user posted image  (pač nismo srečkine sorte), kot če si sam, za povrh pa je še prtljažnik veliko prej poln. No, današnji dan res ni naš dan, saj mi je popoldne sredi fotkanja  v rokah crknil user posted image  digitalc in nič ne kaže na to, da bi ga kdo drug razen servisa lahko povrnil nazaj med žive. Seveda sem na hitro zagnala iskalno akcijo, tako da smo si pri prijateljih sposodili drugagega. Ga je šel user posted image  zdaj iskat, upam, da pride kmalu nazaj... Ja, res ne gre, da bi bil prvi družinski dopust brez slikovne dokumentacije. Večer pa se je seveda nadaljeval v podobni tematiki, saj je moj dal prati superge (ki jih ima za vse kaj drugega, kot za kar so bile prvotno kupljene – tek), in če jih hočemo vzeti na morje, jih je po pranju potreno še posušit… Hja, v sušilcu, ki je posledično ves obutan in z razbito notranjo lučko…user posted image user posted image No, upam, da je to vsa škoda in nevšečnost, ki se nam je imela pripetiti letošnji dopust…

Pa dost jamranja, fajn se imjte tale dva tedna, veselo čvekajte in vozičkajte, da vas bo potem užitek brati.
Lepo se imejte, grem naprej pakirat!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2588
15.8.2008 21:25:52   
Majček28
čer, dame.......pa sej nobene ni user posted image

no, Jo@n, tebe vidim, da si še med živimi user posted image ...pa kaj ne boš, sej greš na morčija. Uživajte maksimalno in upam, da vam bo vreme naklonjeno. In seveda, ko pridete nazaj pričakujemo kakšno morsko fotko velikega plavalca user posted image user posted image user posted image

Posadka, slikice so super, se vidi da si talent. Upam tudi zate, da vas danes na koncertu ne bo namočilo user posted image

Midve sva se pa danes potepali na dolenjskem pri prababici in pri ostali žlahti (od možeka ), jih je cel kup in večina same babe user posted image  (naj se bli kar 15 češpelj na kup user posted image user posted image user posted image  ). So našo pupiko tko vsi premečkal, da je blo joj. Se je kar naprej smejala in posledično potem doma že ob 19.30 padla v komo, me prav zanima kakšen bo spanec danes. Zunaj pada dežek, ozračje se hladi in spanje bo super (upam, da ne samo zame user posted image  )
No, čeprav,....za večerjo sem imela golaž in polento (baj d vej, polenta dela čiudeže z mlekom!!!! ), zdej pa še pivo pijem....moram it z šnorklom spat pa s plavutkam, če mlekarne slučajno spustijo user posted image user posted image user posted image

Jabček, a si se že pohladila user posted image  Upam, da te je možek že pocrklal in se odkupu. Pa na slikcah iz Vrhnike ste tko lepa družinca, ti prav cvetiš med svojimi mladički user posted image  

Na bibaleze.si imate pod rubriko dojenček 4 video osnetke celotne masaže dojenčka...SREČKA A JE TISKAR ŽE IZ DOPUSTA????

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
15.8.2008 21:32:04   
Majček28
zdele je na TV3 oddaja o najbolj alergičnih osebah v UK, med njimi kaže tudi nekaj dojenčkov n otrok......joj bogi bogi...

...mi je prav vseen če se Brina še ne puza pa ne kuha kosila...

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
15.8.2008 21:44:52   
Majček28
user posted image user posted image user posted image  nobena noče klepetat z mano user posted image user posted image user posted image

grem pa še jaz ninat

user posted image  nočko

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
15.8.2008 22:00:07   
NiLe
Čeeer ... o kako fino, da se je ozračje malo shladilouser posted image , saj je bila današnja sparina res nemogoča. Očtino je tud na otroke delovala, ker sta bila starejša2 kot dve pobezlani čebeli (aja, pa še polna luna je user posted image ) in sem ju že ob 21h skipala v posteljo. Tia je pa tud preskočila dremež med 18h-19h, tako da od 20.30 drnjoha ... no, medtem sem morala že 2x posredovati ... upam, da bo sedaj mir za par uric user posted image (Majček, si mi zbežala, da bi kakšno debato udarile user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

..za večerjo sem imela golaž in polento (baj d vej, polenta dela čiudeže z mlekom!!!! ), zdej pa še pivo pijem....moram it z šnorklom spat pa s plavutkam, če mlekarne slučajno spustijo user posted image user posted image user posted image

Le glej, da se oborožiš, da te slučajno ne zalije, pa še brez možeka si, tako da se le pripravi user posted image ... nič, jaz si grem tud eno pivičko privoščit user posted image

Prijetno noč vsem!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
15.8.2008 22:00:19   
Krista28
Majček evo mene...se pofočkam...haha..

Naša otroka sta lepo zaspala, jaz se lahk pa tuki obešam hhah...moj pa v miru OI gleda oz. komentarje na OI. Dons sta bla naša otroka ful pridna in smo kljub kilavem vremenu preživel ful lep dan. Dopoldne smo bolj na izi in bogato fruštkal, pol smo šli pa na en kofe k sosedom par hiš naprej, kje rimajo tudi enega 2letnega razgrajača in malo dojenčico. Naša je tam na fotelju kar zaspala, K. se je pa nanorel, doma je pol mal zaspal, jaz naredila kosilo in poštimala  Nadjo, pol so pa že eni prjatli prišli na obisk, ob ene  6h smo šli pa ven in zdaj mali noro rad kosi travo......vzame palco in brenči oz. cvili zraven  ko norc... .

Smo pa že tri dni doma brez plenice, tudi ko gremo na sprehod, v vrtcu jo ima skoz, edino kakat ne zna v kahlico - mu dam plenico - pol pa dol vzamem ko nardi svoje . Mu je samo 2x mal ušlo - ni zdržal do wcja ampak še vseen se ni čist polulal Kar ne morem verjet, ker sploh ni hotu bit brez, pa sem mu rekla da se lahko vseeno kar polula, ker je imel rdečo rito, od takrat pa pove sam od sebe..

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
15.8.2008 22:04:17   
Krista28
[
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

..za večerjo sem imela golaž in polento (baj d vej, polenta dela čiudeže z mlekom!!!! ), zdej pa še pivo pijem....moram it z šnorklom spat pa s plavutkam, če mlekarne slučajno spustijo user posted image user posted image user posted image

Le glej, da se oborožiš, da te slučajno ne zalije, pa še brez možeka si, tako da se le pripravi user posted image ... nič, jaz si grem tud eno pivičko privoščit user posted image

Jaz ga tud srkam, pa brezkofeinsko kavo, user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
15.8.2008 22:38:16   
Jo@n
Grrr, napišem celo stran, pa me ven vrže...

Še en cd otroških zapečem, ker mi je blo zadnjič ornk nerodno, ko sta Nile in posadka z otroci tako lepo prepevali otroške pesmice, midva pa ne znava nobene... No, morda se pa na poti do Šibenika še kakšno naučiva...

To bo vse, se mi ne da še enkrat misli lovit, lepo se imejte, šibam pod tuš in kovter,  mali princ drnjoha... itak bo treba kmal od doma...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
15.8.2008 22:49:10   
trnuljčica
Čer, sem sama že dva dni  ( no z user posted image in user posted image ). Mož je v službi. Zato se javljam tako pozno...

Imam vprašanje zlasti za tiste, ki imaste že kakšnega user posted image od prej, ali pa poznate dosti takih z malčki. A so tudi takšni otroci, ki ne prenesejo vozička?user posted image
Ne vem al je z mano kaj narobe al kaj, ampak meni se ne zdi ravno zabavno vozičkat se z user posted image , ki se prvih 10- 20 min zamoti, potem pa histerično dretje... V kenguruju pa miren, ko bubica, neomejeno časa.  Pa ni lačen, ker grem ven vedno po tem ,ko se naje. Sicer je res, da se joka, ko je zaspan, ampak tako je tudi, ko ni... Uporabljam že športni del.

Tako me včeraj sreča soseda. Mali se dere (izsiljuje), pa reče : a jokaš se, ja kaj pa je?user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj bi blo vozička ne mara. Ja pol ga pa nesite v rokah. Kako pa? Kam pa naj z user posted image ? Ja naj vam ga kdo drug pelje ven? Kdo pa? Ja jaz ga lahko... Ja ziher... Se je odpravljala v avto, srečala pa sem jo zopet zvečer, ko je prišla domov ... Sicer pa , a naj ga nosim tudi ko bo imel 15 kg??????

Kaj gredo še komu pametne tete na živce?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pred mesecem dni me pa ista vsrtavi in reče, da ga nič ne sliši jokati se. Sem rekla, da je izolacija dobra.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
15.8.2008 23:00:54   
Krista28
Jaz ti ne morem svetovat, ker naš je star 28m pa bi se oz. se! še vedno rad vozi z vozičkom in na malo daljši sprehod ni šans da bi šli brez vozička. Tud Nadja se rada vozi, samo jo je košara počasi začela ovirat, in budna ni rada notri....steguje glavico ven pa godrnja....user posted image

Aja, pa take pametne tete in znanci grejo men tud na živce......itak ponavad nimajo pojma...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 15.8.2008 23:01:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 2597
16.8.2008 7:30:56   
SpeliG
o, jaz pa vam zelo redko lahko prva postrežem s user posted image , torej izvolite...
Danes je pridna punca potegnila spanec do 7, tako da je zdaj po zajtrku in se greva polurno podiranje kupčka. Tiste, ki že imate izkušnje, do kdaj je cca potrebno podiranje kupčka, kdaj naj bi to že mal sami znali? Meni je to res vedno težje, punca gre proti sedmim kilam in štirikrat dnevno po pol ure ...

Trnuljčica, tudi jaz ne prenesem pametnih tet, ampak mi imamo bolj problem s pametnim stričkom. Našemu sosedu v penziji je zgleda dolgčas in mi potem deli pametne nasvete, za katere nisem prosila., Zadnjič mi je rekel npr. zakaj ne poslinim dude, preden jo dam tamali. Halo, čista duda s pokrovčkom in jaz naj jo slinim, zakaj že?
Pa naj ji dlesni že kar mažem z vinom, bodo zobki lažje pokukali ven. Ja, moja pediatrinja bi bila navdušena, res...

Joan, želim ti krasne prve družinske počitnice. 

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
16.8.2008 8:37:34   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Imam vprašanje zlasti za tiste, ki imaste že kakšnega user posted image od prej, ali pa poznate dosti takih z malčki. A so tudi takšni otroci, ki ne prenesejo vozička?user posted image
Ne vem al je z mano kaj narobe al kaj, ampak meni se ne zdi ravno zabavno vozičkat se z user posted image , ki se prvih 10- 20 min zamoti, potem pa histerično dretje... Sicer je res, da se joka, ko je zaspan, ampak tako je tudi, ko ni... Uporabljam že športni del.

Ja pri nas je isto, tko da se mi sploh ne da sami ven z user posted image .

Sicer pa , a naj ga nosim tudi ko bo imel 15 kg??????

Tudi jaz mislim na ne bo nobenih šansuser posted image

Kaj gredo še komu pametne tete na živce?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sj meni grejo tud na živce so prav dosadne, men je zanjič ena rekla "a ne da ni lahko imet otroka?" jest sm ostala čist brez besed, čist sm bla šokirana.

nič grem nekaj pojest ker naša spi jutranjo rundo

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 2599
16.8.2008 9:47:41   
Tanja555
Dobro jutro, Speli hvala za user posted image .

Naša Neli tudi spi, je spala včeraj od 23h pa danes do 8ih, ko sem jo prvič podojilauser posted image user posted image user posted image , zdaj pa spi prvo jutranjo rundouser posted image . Prejšnje dni se mi je skoz zbujala ob 3h in potem še ob 6.30h, da sem jo podojila, nato pa je spala naprej. Danes pa sem jo kar pustila v zibki in ko se je začela malo v spanju oglašat je nisem takoj vzela ven in je lepo spala naprej, mislim, da če bi bila res lačna, da bi se že zbudilauser posted image .

Jaz jo imam tudi že v športnem delu in čisto rahlo dvignjen hrbtni del, pod ritko pa sem ji dala zloženo dekico, zato da ima malo spodvito medeničko (tako mi je svetovala fizioterapevtka) in da mi ne leze dol. Se pa počasi tudi že dviguje in hoče sedet še bolj zravnano, da o ležalniku ne govorim... najraje bi mi pobegnila iz njega, tako da jo imam noter skoz privezano.

Včeraj se je prvič obrnila iz trebuščka na hrbetuser posted image user posted image user posted image , obratno pa še ne gre, ker pri obratu s hrbta na trebuh še ne zna povlečt rokice izpod telesauser posted image .

Zobki... Neli se neizmerno slini in daje v usta vse kar ji pride pod roke, tako da mislim, da jo matrajo zobki...

Morje... mi gremo zadnji teden v avgustu in kooooomaj že čakam...

Ok, tolk zaenkrat, uživajte v tem kislem vremenu še naprej...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......