JABOLKO3
|
Živijo! Štajerke - kako ste jo odnesli ponoči. Pri mojih starših in sestri imajo čist preluknjane strehe. Mami je rekla, da je tako ropotalo, kot bi na hišo vsuli tovornjak kamenja. Smo nameravali jutri praznovat Mihčev rojstni dan, sedaj pa ne morejo priti k nam, tako da bomo juti mi šli tja pomagat, bomo tam malo praznovali, torto pa s seboj vzeli. Kaj čemo. Današnji dan je pri nas na sporedu peka torte - biskviti se že hladijo, popoldne še krema in dekoracija. To sicer ni nič posebnega, zakomplicira se v toliko, da hočeta oba ful pomagat in potem se prepirata, kaj bo kdo napravil, pa vse je napackano... je pa tudi veliko veselja in smeha. Posadka - krasne slikice, ful hvala. Moraš pa naslednjič še kateri od nas pokazat, kako se pedena tvoja mašina, da bomo še tebe in tvojo posadko kaj ovekovečili. To je sedaj kar krivično - ti se tako trudiš, me pa nič. Krista - bravo za uspešno odvajanje od pleničke! Joan - ne skrbi glede pesmic - to se naučiš mimogrede. Jaz prej v celem življenju nisem toliko pela kot teh nekaj let, ko imam otroke - nisem glih nek talent za petje, a otroci so vseeno zadovoljni. Mi največ pojemo na poteh po hribih in v avtu. Trnuljčica - nekaj strani nazaj sem pisala, kako se naš dere, ko ga budnega damo v voziček, no sedaj je malenkost bolje, ker sem vztrajala, tudi če se je drl, pa eno igračko smo kupili, ki se pripne nad otroka in igra par melodij, pa mu je ful všeč. A dolgo vseeno ne zdrži - kar vprašaj punce, s katerimi se dobivamo za vozičkanje. Tolažim se s tem, da ko bodo sedeli, jim bo bolj zanimivo. Upam. Glede komentarjev pa - jaz sploh ne poslušam in ne odgovarjam, šibam dalje, pa je. Zadnjič me je ena ženska v trgovini vprašala, če je punčka, pa rečem, da je fant, pol pa ona - ja, kako ste ga pa oblekla - pa je imel moder bodi in svetlo rumene hlačke??? Pa v lekarni (sem nujno rabila moje tablete za epilepsijo) - pridem noter z vozičkom, ful gužva, mali pa v dretje, ker je bil že lačen in zaspan, pa me vsi pogledujejo in nekaj zmajujejo, da bi se pa kdo spomnil in me spustil naprej, to pa ne, pa sami upokojenci so bili. Katka - ravno zadnjič na srečanju smo se pogovarjale, da se že dolgo nisi javila. Lepo, da tako fajn napredujete. Barby - Jure že od rojstva zvija glavico nazaj, kadar spi na boku. Menda je to znak nezrelega živčevja? Vozičkanje - katere ste zainteresirane, da se ta teden kaj dobimo? Dajte se malo javit, pa da potem eno fajn lokacijo najdemo, a prav? No, lep vikend, pa brez kakega neurja!
|