|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
13.8.2008 22:10:22   
Krista28
En lep pozdrav od mene,

Sky, ne se preveč sekirat. Imava pač vsaka po 2, ki se še neznata sama čuvat- pač majhna razlika. tud pri nas se je to že zgodilo- je k sreči dekica padla na tla in se je ona samo na bok lepo preložila....

Dons smo se imele prav luštno, naša mala je bila pa tud potem v avtu in doma prava sitka- neprespana, pa jest pol ni hotla...sem jo pol doma mal uspavala, pa kar v spečem podojila, pol je bla pa spet naša stara Nadjauser posted image user posted image . Ta večji otročki so bli pa toolk simpatični...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
13.8.2008 22:27:48   
Isabellabina
Čer

Vidim da ste se danes imele res spet ful dobr

no mi pa danes nismo šli v Dolenjske toplice ,ker je Jerneja že ponoči nekaj kuhalo sicer ne veliko toliko ,da je imel 37,7 vročine in tudi še sedaj ga isto daje.Ima pa spodnjo dlesen že tako lepo izbočeno in čisto rdeče tako da ni drugega kot zobki.Sem šla u lekarno po gel za zobke--calgel in je blo kmalu bistveno bolje ni tako drgnil in tiščal rok v usta.
 Srečka----hvala ,ker si bila kurirka!!!!user posted image user posted image user posted image

Nile--sem šele sedaj videla SMS ,upam da ti bo vreduuser posted image

No in ,ker danes nismo nikamor šli ,smo se vrgli v farbanje hčerine sobe.Sedaj ima modro barvo na stenah in je ful lepo,pa sem ji prej rekla da zdaj bi blo pa lepo ,če bi narisala kakšno zvezdico in pa luno al pa mesec na steno in je bla kuj za stvar.Tko da verjetno me še to čaka,pa sej itak delam vse z veseljem in mi ni težko nardit še posebej ker je punca res ful pridna.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
13.8.2008 22:35:17   
NiLe
Čeeeer ... punce so že vse povedale ... srečanje je super uspelo (Jo@n, super lokacija user posted image ), s5 je bil krasen dan, user posted image so bili pridni, tavečji so lepo hodili, malo mlajše smo morale motivirati s pesmicami in še čim, ampak smo zmogli.

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Big mama paketek oddan..mišn komplit...

Jap, Srečka je opravila svoje delo! BM sem pa tud sms poslala, tako da smo to štorijo končali
user posted image user posted image

drugače pa ejjjjj...pa kje ste vse....pa ne da ste utrujene...

Utrujene? NO ja, malo že ... a po Jabčkinem izračunu smo danes prehodile 7,2 km??? Pol smo bile pa pridne, takoj si grem privoščit eno porciiijoooo sladoleda user posted image user posted image user posted image , pol pa počas v posteljo.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
13.8.2008 22:36:15   
Majček28
čer
sploh nisem podvomila, da se ne boste imele fajn in res mi je žal, da se nisva uspeli pridružit....je pa lepo vedet, da ste naju pogrešali user posted image
Brina pa upa, da si Jakob ni kakšne druge ogledal....sicer pa ne bi bilo nič čudnega, ko so pa same fajn bejbike user posted image

Midve sva pa zdej do nedelje same user posted image  pa bova ena drugo tolažle, no sej potem naslednji petek pa gremo spet vsi 3je za 14 dni in bomo vse not prinesli user posted image user posted image user posted image  Upam samo, da bo še vreme naklonjeno.

Komi čakam slikice, še bolj komi pa čakam, da se kam skupi odvozičkamo. Kakšen predlog? Pa mogoče nekam tko, da bi res mal hodile...sej veste, mormo maščobe zgubit user posted image

Sky...ojoj, samo da se je dobr končalo. Tale bog brother je očitno zdej še little pa mu čuvanje glih ne gre user posted image

Posadka, tvoj možek se je pa načakal...da te ne bo naslednjič doma pustil user posted image  Uživaj v tortici

Srečka, kaj ti vse ne stakneš na netu...tale klip je pa za crknit..mi kar solze tečejo, pa lepo je vedet da rešujmo svet user posted image user posted image user posted image user posted image

A veste kaj sem si za večerjo nardila, neki kar že 100 let nisem jedla, po mojem mi je nazadnje to mami narila, ko sem bla še v osnovni šoli....
...poletnto in toplo mleko pa mal (velik user posted image  ) sladkorja...user posted image user posted image user posted image

Moja princeska spi, jaz bi pa tud najrajš šla spat...če ne bo debate....

Še neki, a se otročki sami odvadjo ponoči jest oz. obroke spuščat- al jih mormo me na to navadit pa jim pač dudo v usta porint, da jih mal okrog prnesemo?
Brina se še vedno kar 2x podoji in še vedno (že od rojtva skor isto ) ob 1h in ob 4h (no včasih pol urce prej al pa kasnej ).

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 2554
13.8.2008 22:45:32   
NiLe
Madonca, smo usklajene ... skoraj istočasno klofamo poste user posted image user posted image user posted image

Majček; reees smo vaju pogrešale, pa Jakoba so naše user posted image user posted image čist pri miru pustile, tako da je še vedno od Brineuser posted image . Je bil pa J. tako lfleten, ko se je zbudil in še čist zakomiran gledal v mamino pijačko - a uganete, kaj je pila user posted image user posted image ???

Big mamma; joj, pa tako ste se veselili Dolenjskih ... upam, da je res zobek na pohodu in da vročina hitro mine. Pa user posted image user posted image za urejanje sobice za tvojo pridno punco.

Danes me je Krista malo "kregala"user posted image , da moram hodit prej spat, ne da čvekam tule gor, pa jo bom kar ubogala, saj sem res utrujena ... se pišemo jutri!

Nočko user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
13.8.2008 22:52:07   
Majček28
no bom Brini povedala, da je bil Jakob priden user posted image
Zdej se pa 3 tedne ne bosta vidla...ga bo Brina naslednjič spet mal 'probala' če bo še istega okusa user posted image

Punce, jaz grem Nile družbo delat v mižule...kar neki nisem razpoložena user posted image

Nočko

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
13.8.2008 22:54:31   
Majček28
O Jabček, a si že fante spokala spančkat?

Sem glih opazla, da si tuki pa ne morem, da te vsaj ne pozdravim. Zdaj si pa kar privošči eno pivičko pa mal možeka crklaj user posted image

Nočko

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
13.8.2008 23:06:11   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Komi čakam slikice, še bolj komi pa čakam, da se kam skupi odvozičkamo. Kakšen predlog? Pa mogoče nekam tko, da bi res mal hodile...sej veste, mormo maščobe zgubit user posted image

Ja Majček, saj smo te čakale, ti pa nič.. Me smo našpancirale kar nekaj kepic sladoleda rezerve... ti moraš pa še not prnest...

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Je bil pa J. tako lfleten, ko se je zbudil in še čist zakomiran gledal v mamino pijačko - a uganete, kaj je pila user posted image user posted image ???

user posted image user posted image user posted image
Saj ni treba vse povedat... Ja, bilo je dobro in hladno...

Majček, ampak naš mali princ ga je pa danes ornk sr... naokrog... Sicer ne s puncami, ampak zgledalo je pa tako, kot da bi se kakšne navade od Ize nalezel... Ja, takle mamo, dva dni bolj prazne plenice, potem pa noter prinese, da ga je treba še preoblačit... No, pa tega ni treba Brini povedat, da ne pokvarimo dobrega vtisa. Saj ga bo lahko čez tri tedne sprobala, če je še tko dober fant...

Da vidim, če se je kakšna debata razvila, drugače grem pod tuš in romantiko zganjat...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
14.8.2008 0:52:23   
JABOLKO3
Ojla!

Spet ponočujem, likam, sem slabo vest dobila, ker je Srečka rekla, da so naše plenice skravžlane user posted image (hec, hec).
Ne likam plenic ampak srajce in hlače z enega velikega kupa, ki se je že nekaj časa nabiral. In zakaj to počnem sredi noči - ker sem besna ko user posted image . Pa se moram malo ohladit, da bom sploh lahko zaspala - pravzaprav bi šlo to najbrž hitreje, če bi pucala hladilnik, kaj?
Mirno nočko, se beremo jutri, ups, danes.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
14.8.2008 7:58:42   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

A veste kaj sem si za večerjo nardila, neki kar že 100 let nisem jedla, po mojem mi je nazadnje to mami narila, ko sem bla še v osnovni šoli....
...poletnto in toplo mleko pa mal (velik user posted image  ) sladkorja...user posted image user posted image user posted image

To je moja redna večerja vsaj 2x na teden....za dober mlekec pa to....no tud moj špehec je hvaleženuser posted image

Še neki, a se otročki sami odvadjo ponoči jest oz. obroke spuščat- al jih mormo me na to navadit pa jim pač dudo v usta porint, da jih mal okrog prnesemo?
Brina se še vedno kar 2x podoji in še vedno (že od rojtva skor isto ) ob 1h in ob 4h (no včasih pol urce prej al pa kasnej ).

Pri prvem je blo tako, da se je hotu zmer pogostej crkljat, pol smo pa kar na silo mal dve noči vztrajal, pa je ostalo 1x na noč. Imam kolegico, ki se še zdaj zbuja vsaj 4x na noč, tako da mislim, da ni pravila. Lahk povejo tiste ki jih imajo več. Mislim da ko se dojenje ukine eni prespijo noč brez bujenja. Nas se še zdaj velikokrat 1x na noč zbudi.

Nile, joj,,nisem te hotla kregat, sam nasvet dat,...to je men babca naša rekla....pa polento...haha

Jabček, a so te fantje razkurl?user posted image user posted image Bi blo boljš če bi se lasje skravžlal pa ne živci - bol' zdrav....

Mi smo mel pa kar lepo noč - sta bila oba pridna, sam Nadja neki zmer bolj zgodna ratuje....že kliče...user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
14.8.2008 7:58:44   
resnično srečna
Jutro...

mater kakšna noč...Iza je bila pridna...se je sicer dojila na 4 ure ampak se ji oprosti...zdajle itaq že tolče jutranjo rundouser posted image user posted image ...

je pa spet grmelo in treskalo pa sem prvo rundo do 3eh imela jaz psauser posted image ...sem ga kar pod kavč si ga zbasala...drugo rundo od 3eh do 5ih je pa k najdražjemu zbezljal pa sta one dva vedrila user posted image ...ampak vrag pocitraj takele noči...sem razmišljala da bom pogledala, če obstajajo čepki za ušesa tud za pse...

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

sem slabo vest dobila, ker je Srečka rekla, da so naše plenice skravžlane

no eto kako so naša srečanja zdravilna...pa nej še možje ne rečejo, da nič pametnega ne delamo...tko ena drugo javno šimfamo, da bomo na koncu vse vzorne gospodinje...ja pa jade...in pol svizec zavije čokolado...

eh punce...mal sem gledala Izine slikce in tole gre men čist preveč hitro...kje ste rekle da se stisne gumb "slow motion"???user posted image user posted image

hmmm a vest da spet nimamo kake pametne teme za podebatirat...pa sem se odločila, da jih nekj navržem, ker moram jaz dones do 14ih naklofat qvoto za naslednji teden...no ja pa vmes moram spokat...pa niti ne vem kaj naj, ker je tkole ubitačno vreme...bom kar vsakega mal v potovalko vrgla...

ekola tema numero 1: mal mi ne da miru pripomba pediatra od barby, da naj se mal več igra s tamalo...ker naša bajsi se tud še ne obrača...ampak jaz se mi zdi skoz na postelji al pa na tleh z njo ležim pa nastavljam igračke, pa vabim, pa se valim k kak hlod po sobi da me še pes prav zabodeno gleda...ja sej masa špeha pa valjanje...me bo še SCT za ravnanje avtoceste uporabiluser posted image user posted image ...ampak mala bajsi se pa ne vali...a mislite, da mene vid kok smotana zgledam pa da si pri seb misli: "če je tale takale...jest ziher ne bom...pa naj bom 100x njena hči"

numero 2:mal bo čez moške...sam a je to normalno...skopaš otroka...ga zaviješ v brisačo...oblečeš...ga greš uspavat...vse sam...mu narediš večerjo...in ko se vrneš v kopalnico je čeber še vedno z vodo na stolu pred tuš kabino...čeprav je šel najdražji se vmes tuširat pa se je moral zvlečt mimo čebra 2x...a pišuka zlo težko tist čeber spraznit pa stol pospravit a????...krona z glave padla...a še kera tak primerek poznauser posted image user posted image al mam jest sam tak zegen...oh k bi mela tako srečo še na lotu....

numero 3:zdej pa ena budalaština od moje perle od moža...seveda se je on že včeraj pokal...za to je porabil reci in piši uro in pol...s čik pavzami vmes...tko od oka zračunano...za štoparco ravno nisem mela časa...ker poka svoje stvari v vreče z vakumom (sva ugotovila, da je to najlažje, ker jih lepo v skrinjo (trugo, strešni kovček...) zloživa in ful placa prihraniva)n pol pride in reče: veš men pa zraka v vreči noče potegnit...mogoče je sesalc prepoln...ampak sem probal pa vleče, sem clo dnevno posesal (opa bato ne me zezat)...

ok grem jest vsa pametna tja...pogledam ventil pa zgleda ok...potegnem še jaz...ne potegne...pol pa le mal bolj pogledam v vrečo...in veste kaj je moj najpametnejši mož ušpičil???...takoj pod ventil si je naštimal še eno vrečko s spodnjim perilom...ajuj valda da pol ne potegne...sem dala vrečko pod cote pa potegnila...lepo stisnila in on tko prav začudeno : A res misliš da je vrečka kriva?...oh ja...kaj bi moški brez žensk...Qveščn za vas: a maste kako podobno izkušnjo...dejte rečt JA prosim, da ne bom mislila, da imam enga od tipov # A je to# za moža...Opomba za Kristo : mogoče je tvoja frendica delala isto napako????

a maste dost do poldneva....sej je itak **** od vremena pa boste mal pisale a ne he he...

eto tkole...aja pri nas za kosilo: gobova juha (iz vrečke valda) pa pačalinke z nutelo ...to je vse kar še mamo v hladilniku pa je treba ponjamat...da nam spet ne bodo kalčki poganjal...

pip

G.

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 14.8.2008 8:02:46 >

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
14.8.2008 8:18:25   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

J

ekola tema numero 1: mal mi ne da miru pripomba pediatra od barby, da naj se mal več igra s tamalo...ker naša bajsi se tud še ne obrača...ampak jaz se mi zdi skoz na postelji al pa na tleh z njo ležim pa nastavljam igračke, pa vabim, pa se valim k kak hlod po sobi da me še pes prav zabodeno gleda...ja sej masa špeha pa valjanje...me bo še SCT za ravnanje avtoceste uporabiluser posted image user posted image ...ampak mala bajsi se pa ne vali...a mislite, da mene vid kok smotana zgledam pa da si pri seb misli: "če je tale takale...jest ziher ne bom...pa naj bom 100x njena hči"

Jaz mislim da je tu največ od samga otroka odvisno. Mal ga res probaš zmotivirat in tiste fizioterapevtske vaje res ful pomagajo (preverjeno pri Kristjanu - ko sem začela vaje delat se je v 14 dneh obrnil - mogoče bi se tud če nebi user posted image user posted image tega ne veš.

numero 2:mal bo čez moške...sam a je to normalno...skopaš otroka...ga zaviješ v brisačo...oblečeš...ga greš uspavat...vse sam...mu narediš večerjo...in ko se vrneš v kopalnico je čeber še vedno z vodo na stolu pred tuš kabino...čeprav je šel najdražji se vmes tuširat pa se je moral zvlečt mimo čebra 2x...a pišuka zlo težko tist čeber spraznit pa stol pospravit a????...krona z glave padla...a še kera tak primerek poznauser posted image user posted image al mam jest sam tak zegen...oh k bi mela tako srečo še na lotu....

V bistvu srečka....po mojih izkušnjah normalno. Zato pri nas ati leži pri Kristjanu, ker je bilo ponavadi tako, da sem jst ležala pri malemu 1h in ko sem prišla v kuhinjo je bilo še vse isto, pa v kopalnici tud....jst pa do 11h, 12h pucala.....zdaj gre ati ajat Titanu, mami pa v tisti ure vse zrihta, potem pa še net in brezkofeinska kava in gasa.....al sem pa skoz težila, .-....pa dej to, pa še to....in sem bla sama seb tečna, kaj šele njemu.... Pa drugač zna čisto vsee popedenat, sam dojit ne....to je edino kar ne more....

numero 3:zdej pa ena budalaština od moje perle od moža...seveda se je on že včeraj pokal...za to je porabil reci in piši uro in pol...s čik pavzami vmes...tko od oka zračunano...za štoparco ravno nisem mela časa...ker poka svoje stvari v vreče z vakumom (sva ugotovila, da je to najlažje, ker jih lepo v skrinjo (trugo, strešni kovček...) zloživa in ful placa prihraniva)n pol pride in reče: veš men pa zraka v vreči noče potegnit...mogoče je sesalc prepoln...ampak sem probal pa vleče, sem clo dnevno posesal (opa bato ne me zezat)...

ok grem jest vsa pametna tja...pogledam ventil pa zgleda ok...potegnem še jaz...ne potegne...pol pa le mal bolj pogledam v vrečo...in veste kaj je moj najpametnejši mož ušpičil???...takoj pod ventil si je naštimal še eno vrečko s spodnjim perilom...ajuj valda da pol ne potegne...sem dala vrečko pod cote pa potegnila...lepo stisnila in on tko prav začudeno : A res misliš da je vrečka kriva?...oh ja...kaj bi moški brez žensk...Qveščn za vas: a maste kako podobno izkušnjo...dejte rečt JA prosim, da ne bom mislila, da imam enga od tipov # A je to# za moža...Opomba za Kristo : mogoče je tvoja frendica delala isto napako???? Jst ti nemorem prikimat...Moj bi zihr vrečo odprl, vse ven zložu, vse pregledal in poskusu parkarat not zložit če bo OK.....seveda ne bi potreboval samo 1,5huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a maste dost do poldneva....sej je itak **** od vremena pa boste mal pisale a ne he he...

eto tkole...aja pri nas za kosilo: gobova juha (iz vrečke valda) pa pačalinke z nutelo ...to je vse kar še mamo v hladilniku pa je treba ponjamat...da nam spet ne bodo kalčki poganjal...

Uf za kosil pa še ne vem....Bučke zihr, k mam 2 v hladilniku....kaj pa zraven???

Jst tud vedno zadnji moment pakiram....prej sploh ne znam, ker sem od doma tko navajena. Imamo vikend pa vinograd in še oče delavnico v Lj. in nikol nismo v čet. vedl kdaj gremo. Ko je ati naredu je reku ćez 2 ure gremo in takrat je blo gas pa torbe pa vrečke in smo šli. Tko delam še zdaj, pa zaenkrat trkam, da ne pozabim kaj posebnega.....vsaj do zdaj...

Neposredna povezava do sporočila: 2562
14.8.2008 8:27:22   
trnuljčica
Jutro,
ja Jabček kdo te pa jezi sredi noči?

Srečka----- numero 1: eni pač prej drugi kasnej. user posted image Saj spregovorijo in shodijo tudi ne ob istem času, a ne?                
numero 2 : se je enaka stvar zgodila pri nas prejšnji teden. Sem imela podobne misli. Pa nisem zagnala panike, ker sicer pospravi vse za nama ko malega jaz kopam. Ko go kopa on pa pospravi sam. Je pa naš pri kakšni drugi stvri cepljen proti vidu.user posted image user posted image user posted image
numero 3: user posted image user posted image user posted image no coment. Kaj se sploh jeziš, če pa te skuša zabavat...

Neposredna povezava do sporočila: 2563
14.8.2008 8:43:11   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Raje ne bom pisala, kdaj sem se zvlekla v posteljo, pa sem sedaj že pokonci. Krista - razjezil me je moj možiček, kriva je pa tašča. Kako že gre tista uganka - kaj imata skupnega tašča in sonce? - nobenga ne moreš dolgo gledat user posted image .

Srečka - prvič: naš se tudi še ne obrača, pa ni pediatrinja niti vprašala, ali se. Se glede tega niti malo ne sekiram, se bo že, ko bo čas za to - sem šla pogledat v knjigo, kdaj bi se naj obračali in piše da pri polnih petih mesecih.
Drugič: poznam primerek, pa se ne sekiram, že vnaprej vpijem, naj najprej banjico sprazni - saj v glavnem jo sam od sebe, a za vsak slučaj... Moraš pa vzeti v obzir, da je tvoj 'hrbteničar'...
Tretjič: moj je tak 'majstore u kuči', da me ne bi prišel klicat, prej bi razstavil cel sesalec, pa vrečko na majhne delce, da bi našel napako v polivinilu... kot bi gledala 'a je to'.

eh, grem

Neposredna povezava do sporočila: 2564
14.8.2008 8:52:09   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

razjezil me je moj možiček, kriva je pa tašča

draga moja jabolčica...pa sej veš kaj imasta skupnega pečenka in tašča...

najbojši sta hladni...

tko da bejba...od jeze raste rit...sej nis včerej zaman rinla voz v breg a ne?...tko da ti kar lepo mirno...kalma...sej veš...jaz se v bistvu ne jezim na mojega, pa na taščo...sam tkole mal ven dam tisto kar se v meni nabira...drugače bo kontejner kmal poln...

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
14.8.2008 9:03:34   
Isabellabina
Oj dobro jutro

Ma jaz napišem cel post, pol pa sam za trenutek zmanjka elektrike in evo sem loh jeznak sam user posted image

No da še jaz komentiram srečkine vprašanja!

1.
--ma kašen pediater pa je bil to.Kokr je že enkrat Jabček pisala pri teh mesecih ne rabjo nč druzga delat ,kot sledit igrači ,držat glavico(za trenutek) ,se odzvat na glas,vse ostalo je samo dodatek in tisto o igranju z otrokom je čist memuser posted image Ma vsak otrok je svet zase in eni prej drugi kasnej delajo stvari ,ki bi jih mi radi vidl da jih znajo ,ampak pustimo otroka da dozori .Ko bodo v šoli recimo v prvem razredu ,se bo še tudi videlo kako eni bolj hitro dojamejo stvari kot drugi ,in se pozna vsak mesec kako so rojeni.Recimo sošolka od moje hčere je rojena februarja ,naša pa novembra in se ful pozna pri dojemanju,ampak je učiteljica rekla ,da se to tja do tretjega razreda porazgubi.Upam!

2.Hja srečka nisi edina ,ki ima takšnega doma.SaJ ne rečem zunaj je majster za vse stvari ,je ni stvari ,ki je ne obvlada,kar pa se tiče otrok ga moram pa kar precej spodbujati in se pol kar obnese.Jaz kar rečem če mi lahko nardi to in to ...pa ni problema.Je pa res ,da niso vsi moški za vse sploh ,ko so dojenčki še manjši ampak saj bo.

3.--Uh jaz sem pa ravno v obratni smeri.Jaz že cel teden skupaj vlačim in pol en dan pred odhodom spravim v kufer.Je pa možek glede tega ful precizen in mi prinese kar mjisli ,da bo rabil in potem to spakiram ,v avto pa vedno on zlaga ,ker tuki sem pa jaz šibkejši člen.Meni vedno preveč na veliko nanese ,ko pa on zlaga imamo prostora še za kaj noter spravit!user posted image

Evo tolk,za kosilo bo pa danes puranje pleskavice ,pa pečen krompir ,česnova omaka in solata

Majček---mislim da si ti spraševala kako odstaviti ,da otrok ne je več nočnega obroka!----lej jaz imam petega otroka pa še nisem pogruntala ,kako naj to naredim .Vse nasvete v zvezi s tem sem poskusila pa se ni noben obnesu.Jaz vem ,da ko bo otrok sam pripravljen ponoči spat se bo tudi zgodilo ,do takrat pa so akcije(vsaj pri nas je bilo tako in nevem zakaj bi blo tokrat drugačeuser posted image )
Ekola tolko za enkrat ,grem še mal brat če ste spet kaj naklofaleuser posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
14.8.2008 9:07:48   
NiLe
Ej, čvekice user posted image za vse vas ... za nami je super noč, 1x tankanje ob 4h, potem še en veeeliiiik rafal naše Tie in nato spanje do 8h.
Sedaj pa še zajtrk vase vržemo in šibamoooo na ogled prikolice v Savudrijouser posted image . Mogoče bomo od danes naprej sosedi z našo Ketrin in bomo letos še malo uživali na morčku. Jeeee user posted image

Jabček; a si se že shladila user posted image ?

Srečka
; vi pa max uživajte na morčku, čim manj neviht in posračkanih pleničk ... bom pogrešala tvoje humorno pisanjeuser posted image

Lepo se imejte!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2567
14.8.2008 9:09:43   
Isabellabina
Ah ja sem nekaj pozabila.

Zanima me če ima katera dudo termometer,jaz jo imam in sem jo včeraj preizkusla.Zanima me ,če veste al je trreba tud tuki odbit 0,5 stopinj kokr takrat ,če se meri v ritko al ne!Na dudi oz.na embalaži nič ne piše tko da ne vem.Katera kaj ve kako je s to stvarjo!!!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
14.8.2008 9:29:13   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Ah ja sem nekaj pozabila.

Zanima me če ima katera dudo termometer,jaz jo imam in sem jo včeraj preizkusla.Zanima me ,če veste al je trreba tud tuki odbit 0,5 stopinj kokr takrat ,če se meri v ritko al ne!Na dudi oz.na embalaži nič ne piše tko da ne vem.Katera kaj ve kako je s to stvarjo!!!

Mi jo imamo, pa je HB še nismo uporabili. Sem prebrala navodila in nikjer ne piše, da bi bilo potrebno kaj odbijat in da je prezicnost */- 0,1 stopinje.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
14.8.2008 10:19:38   
lepa posadka
Dober dan!

Ve ste pa res hude...saj vas ne uspem prebrat...kaj šele, da bi kaj napisala. Ampak sedaj se pa paz'te...bo tako dolg post, da bom celo stran naklofala.

Tortica je bila super. Noč malo manj...no, čist tako kot ponavadi...večkratno dojenje in proti jutru stokanje. Pa vseeno. Naša jutra so rpav simptična. Tomaž se zbudi prvi...okoli 7h in je potem še full priden v postelji pri meni. Potem prileze v posteljo še Mojca - tam okoli pol osme in ga veselo zabava, jaz pa z enim očesom dremuckam, z drugim pazim, po osmi pa prilezeta še ta velika dva. Tako smo malo prej šele pozajtrkovali, sedaj pa Tomaž spi prvo rundo. Jaz pa bi rada pospravila v teh dveh urah po hiši. Vsaj kopalnice.

Majček - nočno odvajanje: moja izkušnja je bila pri vseh treh ista - nihče ni nehal sam od sebe. Ko sem šla nazaj v službo in sem vedela, da bom morala na službeno pot, sva začela odvajat. To pomeni, da sem kakšen dan šla tudi v drugo sobo spat, da je mož ponosil otročka, da je zaspal nazaj. Ko se odločiva za to, ima mož kar voljo...ker sicer sploh ne sliši, da dete joka, če sem jaz v postelji, hihihi. V enem tednu ali največ dveh, sva potem vse odvadla dojenja in od takrat so večinoma spali celo nič. No, vsaj dekleti. Ta velik pa je do dobrih štirih let rogovilil po postelji...še danes kdaj ponoči burno sanja.

Samouspavanje: nekaj dni ste pisarile o tem. Jaz nisem nikoli razmišljala, da mora dete samo zaspat...sploh nisem vedela, da je to lahko problem... Sem dojenčke nosila v naročju, sploh pred dnevnimi počitki, da so zaspali... saj ni dolgo trajalo. No, ne vem... Danes ne vidim kakšnih hudih posledic zaradi tega. Danes znajo vsi sami zaspat...pa še danes rada tudi pri kom poležim, če me prosi. Ga ni slajšega od objema ta male, ko je že čisot umirjena in se k njej uležem, ko mislim, da že spi...pa ovije rokico okoli mojega vratu in trdno zaspi. Je pa res, da dava midva kmalu otroke v svoje sobice...ker mi paše, da je spalnica najina :-) Sedaj pa se skrivava po dnevni...pa ne vem kje še, hihi.

Obračanje dojenčkov: Srečka...če za koga mislim, da se dovolj ukvarja s svojim otrokom, si to zagotovo ti. Le brez skrbi. Vsak ob svojem času. Kot je že ena napisala. Do polnega petega meseca si lahko še popolnoma brez skrbi. Če do takrat ne bo pokazala nobenega interesa za akcijo...potem pa povej P. Naš Tomaž je najstarejši v tej klapi, pa mu še tudi ni interesa. Mi pa sicer ni jasno kako je prišel danes s hrbta na trebuh, ker tega še ni nikoli naredil. So bili trije otroci zraven, so na tleh sestavljali puzzle, pa nihče ne prizna, da ga je obrnil... Bo že...

Moški: No, midva bova počasi praznovala že 10.to obletnico pa bi lahko poznala že vse te moške fore in lastnosti...pa še kdaj pozabim in sem jezna, ko grem mimo polne banjice. Ja, Srečka - seveda se tudi mojemu zgodi. Če pa si brala kakšno podobno knjigo, kot je Ženske so z venere, moški pa z Marsa...potem jim ne moreš zamerit. Tako sem kar navajena, da ko skopam Tomaža, ko grem mimo moža, rečem: lahko, prosim, sprazniš banjico...to rečem že čisto avtomatsko...in potem ni problema. Ja, možakarjem je treba vse povedat. Jaz sem v prvih letih mislila, da če mu bom rekla, da si želim kdaj, da me preseneti s čim, da mi potem ne bo romantično. Pa ni res...on je vesel, ker ve kaj me bo razveselilo...jaz pa sem vedno vesela.

Srečka - sprašuješ za kakšno moško dogodivščino: ena taka, ki se je pogosto spominjam je tale: ko sva selila moža (takrat še fanta) iz študenta, je bilo po 4 letih kar nekaj robe. On je sicer zadeve pakiral v svojo katrco, jaz pa sem nosila dol. In, ko sem se hotela prisest, da grem z njim v novo stanovanje, ni bilo na sprednjem sedežu prostora. Pa sem mu predlagala, da tiste knjige, ki so bile na mojem sedežu da na tla, pa bom še jaz sedela. Sicer me ej malo debelo pogledal, pa je rekel...OK. Medtem, ko sem tekla gor še nekaj iskat, je on vse poštimal. Bil je že večer in hitro sem skočila v avto. Potem pa on vžge, prižge luči in poskuša speljat...mene pa kap. Seveda, možek je dal knjige na tla...pa ne v avtu na tla...pred študentom, jih je postavil na tla???!!! Najprej me je kap, potem pa sva se režala še par let temu.

Pakiranje: Jaz sem bolj te sorte, da v dveh urah vse spakiram. Se mi ne da obremenjevat vnaprej s tem. Imam pa recimo za daljši dopust en seznamček, ki ga potem samo kljukam. Mož je zadolžen za svoje cote, pa žar in morske potrebščine, bicikle in logistika v avtu je njegova...jaz pa vmes zabavam otroke. Kot smo že včeraj vse povedale...na koncu definitivno zmanjka časa, da bi se še jaz uredila. Pa, ker nisem perfekcionist...preživimo in pakiranje ponavadi ni travma.

Jabolko...moja posadka je pridna. Ja, lahko jih pohvalim... Je pa res, da sem prišla pol ure za vami do malna :-)))) Pa kot smo se včeraj pogovarjale...eden brez drugega kar ne morejo...ko so skupaj, pa tudi ne morejo, da se ne bi špikali, pa dražili...pa še kaj...no, da ne pokvarim dobrega vtisa, hihi. Je pa BLaž zvečer, ko sva gledala slikice, hitel razlagat atiju...ja, s temle fantom sva tekla pa grapi dol itd, itd... Tudi tvoji fantini so zelo simpatični in prijetni. Si res lahko ponosna.

Slike...bodo, ko pospravim.
Kosilo: pražene gobice s česnom, peteršiljem in sirom, pečen krompirček v pečici in morda zraven še kakšen mesek..., solata sezonska :-))), sladoled
Vreme: pri nas je bila mirna noč in vreme je tukaj še super :-))))

Evo - sem dovolj naklofala? Mejte se fajn.

Še to: vse pomorščakinje, ki danes hitite...fajn se imejte...prvioščim fajn vreme.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
14.8.2008 11:13:05   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Srečka - sprašuješ za kakšno moško dogodivščino: ena taka, ki se je pogosto spominjam je tale: ko sva selila moža (takrat še fanta) iz študenta, je bilo po 4 letih kar nekaj robe. On je sicer zadeve pakiral v svojo katrco, jaz pa sem nosila dol. In, ko sem se hotela prisest, da grem z njim v novo stanovanje, ni bilo na sprednjem sedežu prostora. Pa sem mu predlagala, da tiste knjige, ki so bile na mojem sedežu da na tla, pa bom še jaz sedela. Sicer me ej malo debelo pogledal, pa je rekel...OK. Medtem, ko sem tekla gor še nekaj iskat, je on vse poštimal. Bil je že večer in hitro sem skočila v avto. Potem pa on vžge, prižge luči in poskuša speljat...mene pa kap. Seveda, možek je dal knjige na tla...pa ne v avtu na tla...pred študentom, jih je postavil na tla???!!! Najprej me je kap, potem pa sva se režala še par let temu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi mene je kap, ko sem prebrala. Tako sem se smejala, da je mali, ki se je ta čas dojil, nehal piti, me začudeno pogledal in se začel na glas smejatiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2571
14.8.2008 11:14:45   
resnično srečna
he he bravo Posadka...

no pa je bilo nekaj odziva...

mene pa danes nekaj ruka...dokler je bila Iza budna sva si vrteli otroške pesmice...sedaj ko sem pa samo jaz in pes na sceni pa ne vem kaj mi je bilo...sem začela poslušat Ribljo čorbo (baje je to sinonim za menstruacijo...)...

v glavnem sem se spomnila koncerta pred dvemi leti v mariboru in oh ja...tukaj je eno besedilo...

Krajem sedamdesetih dvadesetog veka
bilo je u meni nesto od coveka
ja sam davno mrtav jos od onog dana
nas troje u sobi i moja sahrana

I uvek svecano obecam
a znam da lazem u sebi
da cu prestati da se secam
ovo je poslednja pesma o tebi

Ujed za dusu u grlu knedla
jednom zauvek bacen sa sedla
izgleda da sam uzalud stario
nista od snova nisam ostvario

Zivim zbog drugih meni je svejedno
posle tebe potop nista nije vredno
podmuklo zaboli kao kvarni zubi
istina je da se samo jednom ljubi

in tukaj še eno vprašanje:

provokativno...

tiste, ki imate več otrok...se ljubezen do njih razlikuje???...katera ljubezen je močnejša oz. kdo ima prioriteto: mož ali otroci...oz. kaj mislijo vaši možje na to temo...

Posadka pri nas je sivina...tako depra vreme...čeprav jaz nisem depresivna ( hmmm ampak sem pa v Polju he he)...samo obujam spomine na nekoga, ki ga več ni...dečko je bil moj kolega...ma kaj kolega prijatelj...ne simpatija ampak bratska ljubezen...skupaj sva trenirala smučanje...potem je pa on šel med akrobatske...jaz pa k baletu...in nenadoma pride novica..ej stara ne čutim leve roke...pa ne čutim leve strani...pa pregledi in diagnoza: tumor na malih možganih...neoperativen...kemo je bila le za zbijanje njegove teže v nulo...na koncu so bila kolena širša od stegen...in dečko komaj 18tih skoraj 19tih let je čez noč bil le še spomin v srcih prijateljev, staršev...

danes je 16 let od tega...in neverjetno a resnično...včasih se mi zdi, da je nekje blizu in da me/nas čuva...oh ja sentimenti...

drugače pa hvala za komplimente v zvezi z ukvarjanjem z Izo...ma sem se z Matevžem še več...kar se tiče pa tega kdaj se obrne...se ne sekiram le navedba tegale pediatra je bila glupa...ker če bi bilo od igranja odvisno potem bi naša tud kaj drugega že delala...

glede moža pa...sej takega sem izbrala he he...in veš tista knjiga Ženske smo z Venere, Moški so z Marsa ima nadaljevanje...naslov: Moški nismo z Marsa, smo s sosednje ulice, samo vidite nas ne....

tko da...kdor jezika špara kruha strada...in očitno bo treba posnet en tejp z besedilom: Ljubi izprazni čeber...prosim...

Spanje ponoči...moj sine je prespal noč, ko smo se nehali dojiti...nehali smo pa brez problema...se je sam odstavil z 10imi meseci, ko je začel z gosto hrano na polno...in večernega crkljanja ter jutranjega zbujanja ni bilo več na prsih...sploh nisem vedela kdaj in kako...ampak je bilo lepo...tako da upam, da bo tudi Iza vsaj malo šla po bratovih stopinjah...

ekola...tokle...a Majček še spi????

ej pa mala malinca je tud pogrešana...

pip

G.

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2572
14.8.2008 12:02:36   
SpeliG
Vidim, da je srečanje lepo uspelo, no sej sploh nisem dvomila v vas..

Ste me prav povlekle za jezik ko ste šimfale čez moške, očitno so več ali manj res vsi isti. VSAK BOŽJI VEČER (oprostite dretju...) imamo isti obred, po sprehodu Martinino kopanje in potem flaška in oboje seveda v izvedbi mamice, medtem ko ati malo asistira (in vmes gleda TV) in jo obriše ter jo drži dokler ne pripravim flaške. In vsakič znova mu rečem, "a si dal Martinino banjico v kopalnico?" in zdaj se že on malo v zadregi nasmeji, joj, sem pozabil...VSAK VEČER!
Res, vse mu moram narisat, sej bi naredil, pa se sploh ne spomni, nevem o čem razmišlja?! O prekuhani vodi ki jo rabimo za Aptamil na vsake 3-4 ure sigurno ne, na čiščenje flašk tudi ne...Če pa se že po pomoti sam od sebe neki spomni in naredi, bi pa najrajši dobil medaljo za požrtvovalnost in mi reče kaj butastega v stilu "lej, sem TI pomil flaške". Jok brate, jaz že dolgo ne pijem več po flaški!

Uh, no sej bo, takle mamo. No, mi zadnje tri noči spet spimo od 21 do 6.30, ker sem pogruntala kolikšno dozo naš bajsek očitno rabi da je rita sita (madonca sem Prešeren). Pa se ne bom nič preveč hvalila, ker mi je dokazala, da to spanje ni samoumevno ampak luksuz, ki se lahko hitro spremeni.

Današnje kosilo:filane paprike in pire, mmmm. In kar je še boljše, v izvedbi moje mame, medtem ko greva midve z Marti spet na kofetek. Sva danes že bile ob osmih zjutraj v moji službi v BTC-ju na kavi, jim je Martina vsem vse izklepetala, na koncu je bila že prav prepirljiva ker je postajala zaspana.
No, lepo se imejte, dan je bolj oblačen, ampak to še ni razlog za slabo voljo,
BYEEEE

Neposredna povezava do sporočila: 2573
14.8.2008 12:58:24   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

Če pa se že po pomoti sam od sebe neki spomni in naredi, bi pa najrajši dobil medaljo za požrtvovalnost in mi reče kaj butastega v stilu "lej, sem TI pomil flaške". Jok brate, jaz že dolgo ne pijem več po flaški!

Al pa če ti reče, saj ti si na porodniški.user posted image user posted image user posted image user posted image
To je rekel samo enkrat. Ko sem mu zagrozila, da od 12.6. lahko gre on namesto mene. Jaz pa v službo. Pa je bil mir.user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem pa je to enkrat prijavil tast...user posted image user posted image user posted image Skratka vidite vzorec pri moških- vsi so tu tu. Dokler jim ga ne izbiješ iz glave.

Mast zdaj sem se pa spihala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
14.8.2008 13:28:13   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Je pa res, da dava midva kmalu otroke v svoje sobice...ker mi paše, da je spalnica najina :-) Sedaj pa se skrivava po dnevni...pa ne vem kje še, hihi.

Moraš pa pazit, saj imaš panoramsko steno v dnevni.....user posted image user posted image user posted image

Jabolko...moja posadka je pridna. Ja, lahko jih pohvalim... Je pa res, da sem prišla pol ure za vami do malna :-)))) Pa kot smo se včeraj pogovarjale...eden brez drugega kar ne morejo...ko so skupaj, pa tudi ne morejo, da se ne bi špikali, pa dražili...pa še kaj...no, da ne pokvarim dobrega vtisa, hihi. Je pa BLaž zvečer, ko sva gledala slikice, hitel razlagat atiju...ja, s temle fantom sva tekla pa grapi dol itd, itd... Tudi tvoji fantini so zelo simpatični in prijetni. Si res lahko ponosna.

Jst sm tuki tud hotla že prej komentirat, pa sm pozabla, da so tvoji fantje - Jabček tud prav lepo vzgojeni, tko da si lahko kar lepo vesela da je tko...

Men se tud zdi ful butasto ko kdo vpraša, " A ti mož kaj pomaga?. Ja halloo kaj pa.....sama sebe že porihtam, otrok je pa itak od obeh.....matr, sej ni sam semensko žrebe....da bi ga morala plačat, pa plaketa nardit zanj....Ko se pa ločuješ so pa itak ta glavni za **** kolk bi oni otroka imel....tralala.... Moj je to sezono spustu pevske, ker jih ima dvakrat na teden in to med pol 7 in 9. uro zvečer - glih ko imam oba za spat dat, jaz pa odprto rano od CR - ....pa mi je vedno omenu, da mi pomaga, da je spustu pevske....haha...mu kar lepo povem, da dokler sem bila samo jaz ni rabu spustit ničesar,.....če pa za otroke ni pripravljen kaj naredit, bi pa prej povedal, pa jih ne bi imel.....

Sem bila pa v trgovini in so mi zadišali ravioli z gorgonzolo.....tko da bodo bučke za jutri....

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......