|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
12.8.2008 23:03:45   
Jo@n
Čeeer, vidim da nas je spet nekaj gor, mogoče bo pa le debata...

Vozičkanje jutri:
Tiste  s slabo orientacijo, a vas jutri kaj odrešim če vam obljubim da vas takoj za izvozom iz Ac na pumpi počakam??? Pa se potem v gosjem redu user posted image  odpeljemo do tam, kjer bomo parkirale in user posted image  spokale v vozičke. Tiste, ki pridete kasneje, se boste morale pa same znajt... (ane Majček). Ko bomo tam se pa ne preveč na gsme zanašat, ker v tisti soteski švoh lovijo...

Majček, upam, da kmal opraviš in pribrziš za nami... Čvekale bomo (preverjeno) dooolgo... Aja, pa poslikaj paket, da vidmo to amerikansko modo....

Srečka, iz BTCja rabiš slabih 25 minut. Po omejitvah.

Jabček, iz Domžal je to 35 minut, preverjeno user posted image  user posted image  user posted image . Čeprav od tašče nazaj gre meni vedno hitreje kot tja... user posted image

No, da vidmo če je še katera kaj napisala...Drugače se pa načvekamo jutri.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
12.8.2008 23:17:54   
Krista28
Vse sem si zapomnila, sam tist ne, kje točno parkiramo. Tam zavijemo mim ZD pa še en kiosk - slaščičarna je bila tam, a ne, ...in do kod se potem peljem...?

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
12.8.2008 23:20:59   
trnuljčica
Krista kako je Nadja?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
12.8.2008 23:24:15   
Krista28
Nadja je bla popoldne čist ok in živahna, tud jedla je tako kot ponavadi, ko ima ful za firbcat naokroguser posted image user posted image . HB.....res me je to pretreslo dons, pa se nimam za kakega panika...pač počakam in potem vidim kako pa kaj...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
12.8.2008 23:35:06   
trnuljčica
Vem, da nisi panik. Vidim iz tvojih postov, da ravno ne letiš k dr takoj...user posted image
Je pa hudo, ko ti se kaj takega zgodi... Saj tudi, ko imaš prvič otroka greš za vsako povišano temperaturo  takoj na pregled . Pri drugem je ponavadi drugače. Je pa res, da je včasih bolje, da greš tja, da se pomiriš, kot zaradi česar drugega.
Glavno da je vse ok.user posted image user posted image

A kdo pogreša Tasyo?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
12.8.2008 23:35:55   
JABOLKO3
Čer!

Punce, kako smo sedaj zmenjene - se dobimo na pumpi ali na startu? Da vem, kdaj moram od doma, ha ha.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
12.8.2008 23:36:39   
Jo@n
Ojla,
Krista če boš točna se dobimo ob 11h kar na pumpi.

Če pa ne, pa:
Po AC pridete do izvoza Vrhnika, na semaforju(prvem) na izvozu zavijete levo proti Logatcu, mimo črpalke (za točne), prevozite drugi semafor naravnost, na tretjem pa zavijete desno. In nadaljujete po tej cesti naravnost kar cca kilometer in pol!!!, najprej mimo lekarne in zdravstvenega doma, kasneje je dom starostnikov, pa pekarna, pa prodajalna avtomobilov, dokler na koncu ne pridete do konca asfalta do ti. tankovske ceste na Betajnovi. Tam bomo parkirale pa povozičkale naprej do Starega Malna. Če se zgubite samo vprašajte kje se gre za Star maln, pa bo. Al pa pokličite. 

Na kratko: na Vrhniki na prvem semaforju levo, na tretjem semaforju pa desno in 1,6 km do konca. Simpl k pasulj.

Jaz vas bom čakala na pumpi, da se skapljamo skup, morebitne zamudnice nas bodo še vedno lahko ujele pri avtomobilih na mestu štarta...

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 12.8.2008 23:38:20 >

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
12.8.2008 23:40:53   
Jo@n
Saj sem vedela, da sem nekaj pozabila, Speli ne pretiravaj s prostočasnimi aktivnostmi za Martino... bo revca čisto shirana in skumrana. Kako bo pa potem klavir igrala????

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
13.8.2008 7:37:47   
resnično srečna
Dobro jutro...

no mi smo končno mel spet eno dokaj mirno noč...dva postanka za futranje ampak je bil zadnji ob 5ih tko da ni bilo panike...

sam...sem računala, da bo zadnji ob 4ih pa da me bo mala zbudla, da vidim kako bo plavala Sara Isakovič...a ne...to pa ne...dones je pa za eno uro zamudila...smrklovje malo...

Moški in zdravje...he he...bog ne daj, da je kaj narobe...mojega je zadnjič cel dan bolela glava, držal se je pa tako, kot bi mu jo odsekal...tko da sem ga kar spat poslala sredi dneva pa sama ženskici na plaži imela...
...naslednji dan ga pa pošljem po pleničko, pa se je nagnil čez posteljo in ga je v križ zagrabilo...je model star mal čez 40et...pa je isti šmorn SpeliG...tko da raj menjaj za mlajšega...oz. če dobro pomislim naš 15 letnik tud skoz jamra kaj vse ga boli, tko da raje menjaj za BOGATEGA...ti vsaj kaj ostane ( mater nisem materialistka ampak slišat sem pa tko a???)...

Trnuljčica...eni še pri 10em otroku letijo za vsako pikco k zdravniku...eni pa niti pri prvem ne komplicirajo...tko da po mojem je to bolj odvisno od človekove narave....

Tasyo je pa na morju...in jo bomo izgleda morale pogrešat cel avgust...upam, da fino uživa in se bo fizično in psihično dobro pripravila na septemberske napore...

Očitno jih je kar nekaj ki so si vzele dolge počitnice (Ketrin, Scorpio, Sasy, BUBICA...), ene nimajo časa...ene so nas pa zapustile...ampak a ni vedno tko v lajfu... vse vsem ne more ustrezat...

tkole...dost...naše kosilo bo primerno dnevu potepanja...eni njoki s sirom na hitro...pa bo...

pip

G.

PS.: ravno toliko napisala, da ne bo stran čist prazna....

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
13.8.2008 8:51:32   
sasy20
user posted image Jutro!

Končno sem našla čas za RR....sem v nedeljo prišla domov, pa jutri spet odrinemo na dopust....tokrat bo user posted image  z nama user posted image  tako da bo pravi dopust.
Vreme je bilo super...razen tramontane ki nas je v petek zvečer doletela user posted image  mater je pihalo user posted image  prikolca se je kr tresla. No pa smo preživeli.

Za nazaj nisem brala tako da kaj komentirat ne morem. Lahko le malo pojamram, da so naše noči ful slabe. Pikca ful matrajo zobki in se tudi do 5x na noč prebuja user posted image  pa ne vem več kako naj mu lajšam bolečine.
Sem v lekarni kupila calgel pa gengigel pa nič ne pomaga. Metoda moje babice da naj ga mažem z limono malo pomaga a le za kakšne 20 min. Kako pa ste vi lajšale te tegobe pri malčkih? Kakšen uporaben nasvet?

Tako punce jaz se iz morja vračam 30 avgusta tako da se do takrat poslavlja in vam želim čim več užitkov z vašimi malčki.

Papa

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
13.8.2008 10:07:51   
Jo@n
Mhm, vidim da ni čvekic, da se že vse ogrevajo za vozičkanje user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
13.8.2008 12:35:56   
sky77
Ja nikjer nobene. Ste vse na vozičkanju user posted image user posted image user posted image  

Mulčka spita pa imam malo časa.

Smo šli dopoldne malo našo P pogledat  Je brina nekaj čudno kašljala, smrka pa itak že od ponedeljka. In so pljučka čista, ušeska tudi ok, kisika ima 96. Gre samo za okužbo zgornjih dihal. No če do drugega tedna ne bo bolje, se morava spet it tja pokazat. Drugače pa pucat noska. No sej pri tamali ni problema, pri Roku pa ravno živčni zlom doživiš. Sem bila včeraj vsa pobrcana, pogrižena, ... ampak sem iz nosa potegnila čudo smrklja. Ampak če Roka poslušam to tako boli 

Sem pa Brino potem peljala k fotografu in polom. Ali se je režala ali je gledala kar nekam. Skratka nobena fotka ni bila ok. Jo bom potem ko se zbudi sama pofotkala in jim poslala po mejlu da jo razvijejo.

Šibam kaj naredit dokler spita.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
13.8.2008 14:09:08   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce

Kako ste kaj? Ja danes je tukaj pravo zatišje se vidi da so čveke na vozičkanju. Upam samo da bote mele kaj od vozičkanja ker pri nas je tko oblačno da sam čakam še kdaj se bo ulilo.

Včerajšnji dan je bil pri nas katastrofalen. Čez dan ni nič spala (no ja ene 3x po 10-15 min) drgač pa nič. Zato je pa zvečer že ob 19h zaspala ko top in do zjutraj je spala tud premaknila se ni. Pa nevem al so zabki al je le luna že tko močna da že vpliva na njo.
No, danes je že bolje (trkam) in je že odspala 2h kitico, zdaj pa se obrača po postli in spušča neke čudne glasove.

Ker je zatišje tukaj grem dokončat kosilo dokler je še mir. Bom pol zvečer prebrala kaj se je kaj dogajalo na srečanju k se vrnejo naše punce. Upam da bo kaj slik.

LP

Se beremo

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
13.8.2008 15:10:35   
Majček28
živjo, joj kakšno zatišje

midve sva s pregleda kolkov in so še vedno 1A user posted image  Je pa bla tamala prava atrakcija in so jo hotle kar slikat pa ni blo fotkiča- so jo položile med tisti dve blazini pa ni nikakor hotla ležat na boku, ampak je glavo ves čas gor tiščala in se fullll smejala. Je sestra rekla, da kaj tazga še ni vidla user posted image
No, pa zdj mi je jasno zakaj imajo tako gužvo in zakaj so pregledi samo med 13- 14 uro- ZATO KER SO CEPLJENI PROTI HITROSTI user posted image
Midve sva prišli ob 13h, sva bile taprve na vrsti, ampak to šele ob 13.30 user posted image  za nama jih je bilo sigurno še ene 10, kar pomen, da jih bodo podelale glih enkrat tam do konca delavnika user posted image user posted image user posted image

Danes pa kot nalašč, tamala dopoldan ni nič spala in jo je zmanjkal glih ko sva se odpravljali od doma, tko da sem jo po 15 min mogla zbudit. In potem je še tam tolk časa trajal, da potem ko sva se pokali v avto je že spet skupi lezla pa neki tečkala...no, takrat sem se odločila, da grava raje domov in da se lepo v miru naspi in da tokrat preskočiva vozičkanje user posted image user posted image  Punce, hvala, da ste bile pripravljene naju počakat na cilju, žal se je mami odločila drugače (to je zdej Brina napisala user posted image  ) Se drugič oddolžim (to je pa mami napisala user posted image  )

Sploh ne dvomim, da ne uživate, komi čakam poročilo.....

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
13.8.2008 15:54:11   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Moški in zdravje...he he...bog ne daj, da je kaj narobe...mojega je zadnjič cel dan bolela glava, držal se je pa tako, kot bi mu jo odsekal...tko da sem ga kar spat poslala sredi dneva pa sama ženskici na plaži imela...
...naslednji dan ga pa pošljem po pleničko, pa se je nagnil čez posteljo in ga je v križ zagrabilo...je model star mal čez 40et...pa je isti šmorn SpeliG...tko da raj menjaj za mlajšega...oz. če dobro pomislim naš 15 letnik tud skoz jamra kaj vse ga boli, tko da raje menjaj za BOGATEGA...ti vsaj kaj ostane ( mater nisem materialistka ampak slišat sem pa tko a???)...
Ja, to pa je kot bi mojga očeta poslušala. Vsi dedi so isti, zato je boljše bogat. Seveda govori v šali...user posted image user posted image user posted image

Trnuljčica...eni še pri 10em otroku letijo za vsako pikco k zdravniku...eni pa niti pri prvem ne komplicirajo...tko da po mojem je to bolj odvisno od človekove narave....
Maš kar prav.

Sky tudi mi smo morali našega k fotografu dvakrat pošiljat. Nato je končno uspel zadostiti kriterijem za potni list.

Dopustnice vam kar zavidam. Saj midva z malim imava tudi možnost iti v Črno Gor septembra, pa se obotavljam. Sami mi ravno ni, saj mora user posted image za 1 teden službeno v tujino konec sept. Pa tako bo za avion sfalilo evrčkov...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2540
13.8.2008 17:28:41   
trnuljčica
Očitno še kar pohajate...
Ali pa si morate  spočiti od sprehoda in potepa...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2541
13.8.2008 19:33:03   
resnično srečna
eto naju...bova mi2 otvorile sezono poročila...

jah kaj naj rečem...

veste tkole je težko rečt...ampak imel smo se...

no imel smo se...ja no blo je....pismo mi kar ne gre z jezika...blo je tkoo...

imele smo se FINO FAJN kot vedno...s to razliko, da smo s5 hodile...po podatkih JABOLKA 3.6 km...v eno smer????...

razmerje med otroci fifti:fifti....

hrana in pijača odlični ( hvala JABOLKO, NiLe, Posadka)...kelnar bil tud fulllll prijazen....otročki pridni...sedaj so tko smešni, ko se že vsak po svoje oglaša...razen naše pujske, ki ne zna drugega kot pljuvat....

race so bile fino debele in fajn so se kregale, tko da smo vsakič ko so zaplavale vse gledale kater otrok je padel v vodo...imeli smo namreč tudi 6 malo večjih mladičev...

pridružla se nam je (če bo Bog dal) še ena bodoča nosečka, ki je tud zloooo fajn deklina tko da je dobila po mojem od vseh častno dovoljenje, da se nam vedno ko bo imela čas pridruži...

aja...imeli smo tud super amaterko profesionalnega fotografa...sigurno bo nekaj fotk za sline pocedit pokazala tukej ( a ne Posadka)...

pogrešal smo Majčko...ampak žal ni blo mogoče se na mobiča oglasit, ker je nam samo zvonilo vleklo pa ne...tko da veze še niso v vsaki luknji aktivne...

a sem kaj pozabila?...

če ja me bodo če punce dopolnile in popravile...

Hvala Jo@n za organizacijo, idejo in izvedbo...pa Jakobu za gostiteljstvo v bližini njegovega kraja...

pip

G.

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2542
13.8.2008 19:48:47   
JABOLKO3
Hoj!

A čakate na poročilo z vozičkanja? Saj bi skoraj lahko kar copi/paste delale -  malo hodile, hladno pivo/radler je teklo, kavica je tudi bila, načvekale smo se... No, jaz bi rekla le hvala Joan za organizacijo in izbiro lepe lokacije ter ostalim udeleženkam za prijetno družbo, z mulčki smo preživeli krasen dan. Se pa ta naša srečanja kar nekam raztegujejo - prva so trajala 2 - 3 urce, no danes sem prišla domov malo pred peto uro.
Smo pa danes spoznale še vso Posadkino posadko - kapo dol, jaz komaj krotim moje tri, Posadka pa z lahkoto opravi s štirimi in zraven utegne še vse pofotkat - tako so pridni in nezahtevni.

Se beremo /pišemo še kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 2543
13.8.2008 19:49:43   
JABOLKO3
Aja - kam gremo pa naslednji teden?

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
13.8.2008 19:52:49   
JABOLKO3
No, sem sedaj videla, da me je že Srečka prehitela s poročilom, kaj naj zdaj - pač berite, če hočete ali pa tudi če ne user posted image .

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
13.8.2008 20:07:24   
resnično srečna
he he Jabček ne sekiraj se...bolje 2x kot nikoli...žal naju z Izo naslednji teden ni v Ljubljani...greva mal s5 dihat morski zrak...pa bit mal več časa z očom...pa plavat v morju, če bo vreme lepo in temperature primerne...

Big mama paketek oddan..mišn komplit...

Ej bejbe dejte pogledat tole...men je tko dobro besedilo...pa mi res na vsakem srečanju delamo za to, da bi rešile svet...jih tkoooo z veseljem kažemo vse....http://www.tagtele.com/videos/voir/11924

drugače pa ejjjjj...pa kje ste vse....pa ne da ste utrujene...

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
13.8.2008 20:45:14   
Jo@n
Ja, res je blo fino, sicer nimam "prava do glasanja", ker je bla moja ideja in teren, ampak vseen je blo luštn.

Škoda da Majček ni utegnilauser posted image , res smo imele celo dopoldne taaak mir... Pa ne zarad Majčkine in Brinine odsotnosti, ampak kot je že srečka omenila... kakšna luknja tudi slabo potegne. Aja, gsm signal mislim. user posted image  In Majček nam je komaj sporočila, naj je ne čakamo. Bogsigavedi, kdaj bi drugače prikolovratile domov... Tole danes je bil kar orng šiht...

A kam gremo drug teden? Hja, glede na to, da jo s srečko mahneva na user posted image , morda pridete kam na morje? Drugače sem pa zihr, da boste izbrale kakšno fajno lokacijo, pa kakšen lulček naj bo zraven, da nas/vas ne bo zalivalo...

Grem v miru še kaj postorit, pa se čvekamo kasneje... Ima mali princ večerno samouspavanje, pa mu gre kar dobro... Je utrujen od vozičkanja...

Neposredna povezava do sporočila: 2547
13.8.2008 21:07:25   
sky77
Čer

Sej ni bilo dvoma da se ne boste imele super.

Da povem kaj se nam je danes zgodilo. Smo bili popoldne zunaj. Rok se je igral v peskovniku, tamala v vozičku, jaz sem prebirala dnevne novice. Pa se Rok spomni da bi grozdnje. Grem noer, tamalo prej parkiram pred vrati, Rok še vedno v peskovniku. Potem pa bum, tresk in jok dveh otrok. Je namreč Roku uspelo prekucnit voziček z Brino v njem. Na srečo sem jo ravno preden sem šla noter dvignila čisto do vrha, tako da je ostala v vozičku, v zgornjem delu. Poškodovala se ni nič, nima niti praskice (preverjeno). Vse kar je bilo da sta se oba ful ustrašla. Pa smo se potolažili, poljubčkali, objemali in smo bili ok. Sem mislila da se bo mala potem bala biti v vozičku. Narobe. Še vedno prav veselo uživa noter. In Roka tudi ni nič izučilo. Še vedno tečnari da jo bo Roki vozil naokoli. Sem se pa naučila, da ju ne smem niti za sekundo več pustit sama. Tako da krista tudi pri nas se dogajajo padci. Na mojo srečo je ostala v vozičku, ker padec po asfaltu ne vem kako bi se končal.

Majček kam pa sta šle to na uz kolkov da imajo tak sistem? V barsosu si takoj na vrsti. Edino drago je ko sv.....

Grem malo živčke odklopit. Šok pa to

Nočko

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
13.8.2008 21:12:22   
resnično srečna
Joj boga Sky...verjamem, da je tole neprijetna izkušnja za vse...ampak kot si ugotovila si šolo dobila predvsem ti...pa posledice...verjamem, da je težko met dva uča pa vsakega na enem otroku...ampak konec dober...vse dobro...

Barsos je ne samo drak k svinja...ampak tud mrzel k svinja...grrr tista klima...

She
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
13.8.2008 21:40:45   
lepa posadka
Živjo!

Samo, da se javim. SLikice bodo jutri. Sem samo na hitrico pogledala in jih je nekaj kar lepih. Joan - super lokacija. Mi se bomo še kdaj vrnili. Otroci so uživali...so pa v avtu zaspali in so tako v večer kar potegnili.

Nič...možek mi je prinesel eno jagodno torto iz kavarne, kjer me je ''čakal''. Grem dol...jutri pa dalje.

Hvala vsem za lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......