|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
10.11.2009 7:28:12   
neni
Pozdravčki

Najprej čestitke Špelki, ker to je čisto dovolj tudi za 2 user posted image .
Naj ti gre srečno še vse naprej.

Pri meni je pa situacija taka, da sem tudi zrela za Adrialab, al pa za kakšno psihosocialno pomoč user posted image user posted image .
V nedeljo je bil rjav izcedek in sem bila prepričana , da je konec, pa se je vleraj nehal. Sem kupila BC mini in naredila enega včeraj, enega pa danes zjutraj. In je bila na mestu kjer bi morala bit črtica čisto malo naznačeno, kje naj bi bila. Ampak glede na to, da je BC mini zelo občutljiv, meni pa je danes čas za M se mi zdi, da je hormona premalo, da bi šlo srečno naprej.
Ampak še vedno vstavljam Prometrium in čakam petek. Upam pa ne preveč, sem vesela, da se je vsaj nekaj zgodilo in da sem 14 dni uživala v nosečnosti in misli na to. Ne vem kaj bo, verjetno bo vsak čas prišla M.
Bomo vidli, še vedno rabim navijačke.

Eno vprašanje za Špelko, v katerem postopku ti je pa s Kajo uspelo??

lp neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
10.11.2009 7:43:57   
Špelka
Ojla, neni!

Ej, to da se ti izcedki pojavljajo in izginjajo, je dober znak.  ne bom zdej filozofirala o času vgnezditve, sam dokler se ti ne vlije, je SUPER! user posted image user posted image user posted image  JAz navijam zate!!!!! MOOOčnooooo! user posted image  Predvsem zato, ker vem, da je fajn met tele male črvičke, mejčkeno pa tud iz sebičnih razlogov, da bom mela s kom za klepetat. user posted image  PA še odgovor: pri Kaji mi je uspelo v 2. postopku, kratki protokol (Gonal+Cetrotide), zdej tud kratek protokol (Menopur+Cetrotide). Se mi zdi, da men tale Cetrotidek ful paše, dočim Suprefact (1., neuspešen postopek) mi je bil pa res za en drek. Nnei - držim pesti! Do konca! user posted image  PA javiiiiiii (lepo novičko).

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
10.11.2009 7:51:23   
emaa
Čestitke Špelka, jaz sem imela bhcg na 30. dan ciklusa 182, pa sta bila dva.
Neni zate tudi še držim pesti.
Pika na koncu so ugotovili, da ima parainfluenco 3, je bila vsa rdeča, imela vročino do 39 in boleča na vsak dotik. Na srečo je minilo, baje pa lahko pogosto prizadene prav novorojenčke.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
10.11.2009 9:31:36   
koala
emaa bogica tvoja princeska, a važno je da ste zdaj zdravi.

Špetka JEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neni, ti pa kar po Špelkinih stopinjah, prav?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
10.11.2009 12:21:39   
lana38
Špelka!user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
10.11.2009 12:53:41   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pika74
Jančika, a si me imela na sumu, a user posted image .

Ja, ful močen občutek sem imela, da nekaj zamujam pri tebi. In sem šla kakšna dva tedna nazaj prav vohunit za tabo po forumuuser posted image .

Neni, držim pesti!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
10.11.2009 14:08:58   
dolenjka
Dan user posted image

Aha, vidim da se delijo prve čestitke - Špelka user posted image user posted image user posted image No Neni, dejmo, da še tebi user posted image

Pikica, a ti pa kr mal na črno,mimo nas pa to al kako user posted image No, zdej ti je Jančika lepo pokazala da CIA dela in ne bo šlo tko user posted image

Pri nas nič posebno novega, razen da je včeraj Tara pikirala na gofljico v kopalnici ker se je nekaj zvirala in se je samo kri vlila user posted image Sem jo že brez zob videla, pa HB ni blo tko grdo, samo ustina znotraj je preklana, tko da jo oči kliče Severina user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
10.11.2009 15:10:24   
pika74
user posted image heheuser posted image ... dolenjka... in kako je to mojstrsko jančiki uspelo... upoštevajoč, da je punca v tako zavidljivih oblinah te dni... in jaz tepka... mislila, da se ji bom lahko skrila user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
10.11.2009 15:12:54   
citrončica
user posted image user posted image user posted image navijamo, Neniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
10.11.2009 18:25:50   
pika74
neni... dejmo, dejmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da se vam še mal spovem... čeprav ne vem, če me bo katera zastopla.
Meni je včasih že prav zoprno pisat, da mi ni ratalo. Ravno tako mi je težko klicat Reša, da mi ni uspelo, ker se mi zdi, kot da bi bila sama kriva za neuspeh. Kot da bi se morala "bolj potrudit", pa bi uspelo... in potem so že prav čudne fore, ko včasih, ko sem v "tistih dneh", ko je tik pred testom... že prav študiram, če sem šla na prava vrata v WC (v službi imamo 2 wc-ja)... in potem se blesavo vprašam... u kaj pa če sem šla na napačna vrata wc-ja in bo zato sedaj izcedek... in ne vem več, kaj bi še lahko naredila, da bi uspelo.
Pa vem, da vsi držijo pesti zame... in tudi Reš user posted image ... in potem se mi zdi, da bi bilo mogoče lažje, da bi bila kar na tiho v postopku in povedala čim manj ljudem, ker je potem manj ljudi za "tolažit". Rada bi enkrat samo prišla gor na RR in napisala - ratalo mi je - končo, ne pa da vesolje zame drži pesti... in potem en prazen nič oz. minus.

In od kje jemljem energijo... ne vem... dokler bo dnar, bom imela voljo do postopkov. Bolečin sploh ne čutim več. Punkcija je še tamal problem pri vsem tem. Najtežje je preživet poraz in potem spet vstat. Vse ostalo je samo čakanje.

A sem zafilozofirala?user posted image

Ma tko nekak... upam, da me štekate.

Ajd... lep večer še naprej user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
10.11.2009 20:44:46   
Špelka
Punce - hvala za vse čestitke! Upam, da srečno pridemo do julija.

Citrončica - v mislih sem imela Dumančičevo metodo,pa kakšno dieto. Dumančiča pa zato, ker osebno poznam kar nekaj malih-velikih čudežev: ozdavitev neozdravljivega raka z metastazami, ozdravitev hude oblike ravmatoidnega artritisa, alergij, punco, ki je po hudi nesreči in črnogledih napovedih zdravnikov shodila in je celo ponovno sposobna skrbet za svojo hčerkico, pa še in še. Md drugim so tudi punce, ki so po terapiji po neuspešnih postopkih naravno zanosile. Moje mišljenje je nmreč, a je pri problemih treb ktivno iuskati rešitve, poskusiti vse sorte in ne apriori zavračat stvari, ki dajejo vsaj minimalne rezultate - morda bo ravno meni ali tebi pomagalo!user posted image  Idej te metode je namreč čistiti telo in dodajati novo energijo telesu. In morda je ravno to pika na I. PA itak nima negativnih posledic in ne boli - samo malo časa zahteva, od razlike od mnogokratnih IVF postopkov, ki so agresivni, bolijo, in še kaj. user posted image

PIka - razumem te. Vem, da ti isto nič ne koristijo vse naše pesti če ni željenega rezultata. Pa vendar - tvoja zgodba se je vtisnila v ta forum. JAz ne grem nanj niti enkrat, ne da bi pomislila nate in si v mislih zaželela čudeža za malo PIko... user posted image  In zato ti upam zadnjič želim srečo v postopku in tokrat debelo user posted image . user posted image user posted image

Lep večer vsem!

P.S.: Neni - kje si in kako si? user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
11.11.2009 7:09:39   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

PIka - razumem te. Vem, da ti isto nič ne koristijo vse naše pesti če ni željenega rezultata. Pa vendar - tvoja zgodba se je vtisnila v ta forum. JAz ne grem nanj niti enkrat, ne da bi pomislila nate in si v mislih zaželela čudeža za malo PIko... user posted image  In zato ti upam zadnjič želim srečo v postopku in tokrat debelo user posted image . user posted image user posted image

Špelka... zdej sem pa solze dobila v oči user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
11.11.2009 7:47:34   
neni
Dobro jutro!

Na žalost sporočam, da je ponoči prišla moja zvesta krvava prijateljica v vsej svoji veličini.
Po eni strani sem kar zadovoljna, ker se je vse sprostilo, sem mislila, da me bo razneslo.

Ni druge, se bo treba pobrat in naprej v boje.

Srečno tistim, ki še delate na user posted image !!!!
In seveda srečki nosečki Špelki.

lp Neni

ps: zdej pa še enkrat preberte vse kar je Pika napisala, ker se jaz čisto natanko tako počutim, od tega da moram zdej vsem ki so navijali zame sporočit, da ni uspelo (hvala ogu jih je zelo malo, vsak postopek manj), do Reša, ki ga moram spet razočarat in celo z wc-jem sem imela iste težave user posted image (smo imeli v službi en wc pokvarjen in sem večkrat pomislila, da če bi hodila na "svoj" wc, bi sigurno ratalo)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
11.11.2009 8:37:32   
Špelka
Neni! user posted image

Škoda. Samo ne bomo jokali, ne? Imaš enega srčka, ni vrag, da ne rata še eden - ko bo pravi čas! Upam, da bo to čimprej. Sem pa vseeno mislila, da bo tudi tebi uspelo... Drži se, in poljubčkaj svojega sončka. Pozdrav.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
11.11.2009 8:38:10   
Massa26
Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  odlična novica!!! Upam, da se kmalu spet kaj srečamo!

Pika74, tudi jaz te razumem, mene bi vse to držanje pesti in trepetanje celega ˝občestva˝ bolj utrujalo kot ne, ampak ni pa dvoma, da ti čisto vsi, ki vemo za tvojo zgodbo, iskreno želimo user posted image .  Točno tako kot je Špelka napisala. Razne male ˝vraževernosti˝ ala wc so pa nekaj čisto vsakdanjega celo v ne tako napetih trenutkih..

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
11.11.2009 9:07:03   
Jančika_
Neniuser posted image user posted image user posted image .

Pika, vem, kaj hočeš povedati. Ko sem zdaj nazadnje zanosila, dva dni nisem niti možu povedala, da je test pozitiven. Šele najboljša prijateljica me je "zavohala" in ko sem povedala njej, sem še možu. Ne vem, kako dolgo bi tokrat zadevo zadržala zase, ampak prav nobene želje nisem imela povedati komurkoli. Pa sem take sorte, da vedno vsem vse povem, ni mi težko; ampak tokrat sem se pa res počutila tako kot opisuješ. Tudi vraževerje - če bo na naslednjem semaforju zelena, se bo dobro izšlo. Pa take fore...

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
11.11.2009 9:30:13   
koala
Pika jaz te čisto razumem, doker nisem zanosila so me pogosto obhajale podobne misli, tudi potem ko sva dobila izvide spermiograma v svoji glavi enostavno nisem mogla razčistiti da midva sama ne moreva nič za neuspehe. Vedi samo da ti jaz in vse ostale punce ki tvojo zgodbo poznamo od srca želimo da končno ugledaš ta tako zaželjeni plus in po devetih mesecih k sebi stisneš najbolj zdravega, najlepšega, naj bolj zaželjenega otročka.Pogosto se spomnim nate in tudi v tem postopku bom držala pesti zate, pa ne zato ker bi te rada spravljala pod pritisk, pač pa zato ker te imam rada in ti iskreno želim da končno občutiš vse radosti in težavice nosečnosti in materinstva.
Glede vraževernosti pa samo to, jaz sem menda najbolj vraževerna oseba.
A tinekaj povem, ko sem bila v postopku za mojega sončka sem na vsak pregled nosila iste štumfe, na punkcijo in trasfer tudi, prav tako na krvni test, pa prvi ultrazvok in vse ostale preglede v nosečnost, še rodit sem šla z njimi in ko so misterijozno izginili iz vrvi za sušenje perila se mi je podrl svet, ker sem bila v tistem momentu prepričana da mi nikoli več ne bo dano občutiti radosti nosečnosti. Pa ti še tako na uho prišepnem, da nekje globoko v meni še vedno ostaja ta občutek.

neni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , stisni se k svojemu sončku meni to najbolj pomaga kadar sem žalostna.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
11.11.2009 9:31:30   
emaa
Poznano pika in neni, saj večinoma vse razumemo, čeprav nismo toliko dale čez

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
11.11.2009 18:08:26   
citrončica

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Špelka... zdej sem pa solze dobila v oči user posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz,
pa se tudi kar podpišem...user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
15.11.2009 19:54:04   
Anonimen
Špelka, jupi, čestitke! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.11.2009 17:21:23   
citrončica

Citrončica - v mislih sem imela Dumančičevo metodo,pa kakšno dieto. Dumančiča pa zato, ker osebno poznam kar nekaj malih-velikih čudežev: ozdavitev neozdravljivega raka z metastazami, ozdravitev hude oblike ravmatoidnega artritisa, alergij, punco, ki je po hudi nesreči in črnogledih napovedih zdravnikov shodila in je celo ponovno sposobna skrbet za svojo hčerkico, pa še in še. Md drugim so tudi punce, ki so po terapiji po neuspešnih postopkih naravno zanosile. Moje mišljenje je nmreč, a je pri problemih treb ktivno iuskati rešitve, poskusiti vse sorte in ne apriori zavračat stvari, ki dajejo vsaj minimalne rezultate - morda bo ravno meni ali tebi pomagalo!user posted image  Idej te metode je namreč čistiti telo in dodajati novo energijo telesu. In morda je ravno to pika na I. PA itak nima negativnih posledic in ne boli - samo malo časa zahteva, od razlike od mnogokratnih IVF postopkov, ki so agresivni, bolijo, in še kaj. user posted image

Sem po netu gledala, pa se ogromno omenja njegove metode, nič pa nisem konkretnega našlauser posted image , si že kje pisala o tem?? Jaz sem probala že marsikaj, a potem malo podvomiš v vse, sploh, ko sem imela "najslabši" postopek ravno, ko sem na refleksno hodila, tako da ne vem... Je kakšna knjiga o tem ipd.... hvala :-)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
16.11.2009 18:49:11   
Špelka
Citrončica - sej da ne bo pomote - jest sem sam predlagala...Drgač sem pa tud jest mela njslabši rezultat v postopku, ko sem hodila na refleksno (brez nosečnosti, najmanj foliklov). Zdej sem hodila h eni gospe Irmi v Lesce, ki dela po Dumančičevi metodi,obvlada pa še marsikaj. No, že sproti na terapijah se je dogajalo marsikaj.... Lahko mi pišeš po z.s. in če si z Gorenjske ti zrihtam tel. (če te sevede zanima). user posted image
Ne bi pa rada preveč filozofirala o tem tuki gor, da ne bo katera mislila, da kej reklamiram ali prepričujem, sam meni je pomaglo, zato sem prepričana v učinek...

BTW- moj beta je dons še enkrat pokzal nosečnost.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1597
16.11.2009 21:26:29   
pika74
Špelka, tole pa diši po dveh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
17.11.2009 17:32:45   
citrončica
[i]quote]IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Citrončica - sej da ne bo pomote - jest sem sam predlagala...Drgač sem pa tud jest mela njslabši rezultat v postopku, ko sem hodila na refleksno (brez nosečnosti, najmanj foliklov). Zdej sem hodila h eni gospe Irmi v Lesce, ki dela po Dumančičevi metodi,obvlada pa še marsikaj. No, že sproti na terapijah se je dogajalo marsikaj.... Lahko mi pišeš po z.s. in če si z Gorenjske ti zrihtam tel. (če te sevede zanima). user posted image
Ne bi pa rada preveč filozofirala o tem tuki gor, da ne bo katera mislila, da kej reklamiram ali prepričujem, sam meni je pomaglo, zato sem prepričana v učinek...

BTW- moj beta je dons še enkrat pokzal nosečnost.user posted image user posted image
[/quote]

Hvala,
in user posted image za user posted image user posted image !!!
mogoče sta pa res 2,
lepo, lepo

< Sporočilo je popravil citrončica -- 17.11.2009 17:37:46 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
17.11.2009 21:13:33   
Špelka
Pika, Citrončica in seveda vse druge punce - user posted image . Je že res, da tist, k mora največ pretrpet, ima največje srce. KOlk jih je in če je/sta v redu, bomo vidli pa 2.12.

Pika - jutri je tvoj dan. Bom rekla samo to, da mislim nate, saj veš.... user posted image Pa res jim zabičaj, a morao ostati pri tebi.... Drži se!

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?