Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.11.2009 7:28:12
|
|
|
|
neni
|
Pozdravčki Najprej čestitke Špelki, ker to je čisto dovolj tudi za 2 . Naj ti gre srečno še vse naprej. Pri meni je pa situacija taka, da sem tudi zrela za Adrialab, al pa za kakšno psihosocialno pomoč . V nedeljo je bil rjav izcedek in sem bila prepričana , da je konec, pa se je vleraj nehal. Sem kupila BC mini in naredila enega včeraj, enega pa danes zjutraj. In je bila na mestu kjer bi morala bit črtica čisto malo naznačeno, kje naj bi bila. Ampak glede na to, da je BC mini zelo občutljiv, meni pa je danes čas za M se mi zdi, da je hormona premalo, da bi šlo srečno naprej. Ampak še vedno vstavljam Prometrium in čakam petek. Upam pa ne preveč, sem vesela, da se je vsaj nekaj zgodilo in da sem 14 dni uživala v nosečnosti in misli na to. Ne vem kaj bo, verjetno bo vsak čas prišla M. Bomo vidli, še vedno rabim navijačke. Eno vprašanje za Špelko, v katerem postopku ti je pa s Kajo uspelo?? lp neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.11.2009 7:43:57
|
|
|
|
Špelka
|
Ojla, neni! Ej, to da se ti izcedki pojavljajo in izginjajo, je dober znak. ne bom zdej filozofirala o času vgnezditve, sam dokler se ti ne vlije, je SUPER! JAz navijam zate!!!!! MOOOčnooooo! Predvsem zato, ker vem, da je fajn met tele male črvičke, mejčkeno pa tud iz sebičnih razlogov, da bom mela s kom za klepetat. PA še odgovor: pri Kaji mi je uspelo v 2. postopku, kratki protokol (Gonal+Cetrotide), zdej tud kratek protokol (Menopur+Cetrotide). Se mi zdi, da men tale Cetrotidek ful paše, dočim Suprefact (1., neuspešen postopek) mi je bil pa res za en drek. Nnei - držim pesti! Do konca! PA javiiiiiii (lepo novičko).
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.11.2009 7:51:23
|
|
|
|
emaa
|
Čestitke Špelka, jaz sem imela bhcg na 30. dan ciklusa 182, pa sta bila dva. Neni zate tudi še držim pesti. Pika na koncu so ugotovili, da ima parainfluenco 3, je bila vsa rdeča, imela vročino do 39 in boleča na vsak dotik. Na srečo je minilo, baje pa lahko pogosto prizadene prav novorojenčke.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.11.2009 9:31:36
|
|
|
|
koala
|
emaa bogica tvoja princeska, a važno je da ste zdaj zdravi. Špetka JEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!! neni, ti pa kar po Špelkinih stopinjah, prav?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.11.2009 12:21:39
|
|
|
|
lana38
|
Špelka!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.11.2009 12:53:41
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jančika, a si me imela na sumu, a . Ja, ful močen občutek sem imela, da nekaj zamujam pri tebi. In sem šla kakšna dva tedna nazaj prav vohunit za tabo po forumu . Neni, držim pesti!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.11.2009 14:08:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Aha, vidim da se delijo prve čestitke - Špelka No Neni, dejmo, da še tebi Pikica, a ti pa kr mal na črno,mimo nas pa to al kako No, zdej ti je Jančika lepo pokazala da CIA dela in ne bo šlo tko Pri nas nič posebno novega, razen da je včeraj Tara pikirala na gofljico v kopalnici ker se je nekaj zvirala in se je samo kri vlila Sem jo že brez zob videla, pa HB ni blo tko grdo, samo ustina znotraj je preklana, tko da jo oči kliče Severina
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.11.2009 15:10:24
|
|
|
|
pika74
|
hehe ... dolenjka... in kako je to mojstrsko jančiki uspelo... upoštevajoč, da je punca v tako zavidljivih oblinah te dni... in jaz tepka... mislila, da se ji bom lahko skrila
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.11.2009 15:12:54
|
|
|
|
citrončica
|
navijamo, Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.11.2009 18:25:50
|
|
|
|
pika74
|
neni... dejmo, dejmo da se vam še mal spovem... čeprav ne vem, če me bo katera zastopla. Meni je včasih že prav zoprno pisat, da mi ni ratalo. Ravno tako mi je težko klicat Reša, da mi ni uspelo, ker se mi zdi, kot da bi bila sama kriva za neuspeh. Kot da bi se morala "bolj potrudit", pa bi uspelo... in potem so že prav čudne fore, ko včasih, ko sem v "tistih dneh", ko je tik pred testom... že prav študiram, če sem šla na prava vrata v WC (v službi imamo 2 wc-ja)... in potem se blesavo vprašam... u kaj pa če sem šla na napačna vrata wc-ja in bo zato sedaj izcedek... in ne vem več, kaj bi še lahko naredila, da bi uspelo. Pa vem, da vsi držijo pesti zame... in tudi Reš ... in potem se mi zdi, da bi bilo mogoče lažje, da bi bila kar na tiho v postopku in povedala čim manj ljudem, ker je potem manj ljudi za "tolažit". Rada bi enkrat samo prišla gor na RR in napisala - ratalo mi je - končo, ne pa da vesolje zame drži pesti... in potem en prazen nič oz. minus. In od kje jemljem energijo... ne vem... dokler bo dnar, bom imela voljo do postopkov. Bolečin sploh ne čutim več. Punkcija je še tamal problem pri vsem tem. Najtežje je preživet poraz in potem spet vstat. Vse ostalo je samo čakanje. A sem zafilozofirala? Ma tko nekak... upam, da me štekate. Ajd... lep večer še naprej
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.11.2009 20:44:46
|
|
|
|
Špelka
|
Punce - hvala za vse čestitke! Upam, da srečno pridemo do julija. Citrončica - v mislih sem imela Dumančičevo metodo,pa kakšno dieto. Dumančiča pa zato, ker osebno poznam kar nekaj malih-velikih čudežev: ozdavitev neozdravljivega raka z metastazami, ozdravitev hude oblike ravmatoidnega artritisa, alergij, punco, ki je po hudi nesreči in črnogledih napovedih zdravnikov shodila in je celo ponovno sposobna skrbet za svojo hčerkico, pa še in še. Md drugim so tudi punce, ki so po terapiji po neuspešnih postopkih naravno zanosile. Moje mišljenje je nmreč, a je pri problemih treb ktivno iuskati rešitve, poskusiti vse sorte in ne apriori zavračat stvari, ki dajejo vsaj minimalne rezultate - morda bo ravno meni ali tebi pomagalo! Idej te metode je namreč čistiti telo in dodajati novo energijo telesu. In morda je ravno to pika na I. PA itak nima negativnih posledic in ne boli - samo malo časa zahteva, od razlike od mnogokratnih IVF postopkov, ki so agresivni, bolijo, in še kaj. PIka - razumem te. Vem, da ti isto nič ne koristijo vse naše pesti če ni željenega rezultata. Pa vendar - tvoja zgodba se je vtisnila v ta forum. JAz ne grem nanj niti enkrat, ne da bi pomislila nate in si v mislih zaželela čudeža za malo PIko... In zato ti upam zadnjič želim srečo v postopku in tokrat debelo . Lep večer vsem! P.S.: Neni - kje si in kako si?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.11.2009 7:09:39
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka PIka - razumem te. Vem, da ti isto nič ne koristijo vse naše pesti če ni željenega rezultata. Pa vendar - tvoja zgodba se je vtisnila v ta forum. JAz ne grem nanj niti enkrat, ne da bi pomislila nate in si v mislih zaželela čudeža za malo PIko... In zato ti upam zadnjič želim srečo v postopku in tokrat debelo . Špelka... zdej sem pa solze dobila v oči .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.11.2009 7:47:34
|
|
|
|
neni
|
Dobro jutro! Na žalost sporočam, da je ponoči prišla moja zvesta krvava prijateljica v vsej svoji veličini. Po eni strani sem kar zadovoljna, ker se je vse sprostilo, sem mislila, da me bo razneslo. Ni druge, se bo treba pobrat in naprej v boje. Srečno tistim, ki še delate na !!!! In seveda srečki nosečki Špelki. lp Neni ps: zdej pa še enkrat preberte vse kar je Pika napisala, ker se jaz čisto natanko tako počutim, od tega da moram zdej vsem ki so navijali zame sporočit, da ni uspelo (hvala ogu jih je zelo malo, vsak postopek manj), do Reša, ki ga moram spet razočarat in celo z wc-jem sem imela iste težave (smo imeli v službi en wc pokvarjen in sem večkrat pomislila, da če bi hodila na "svoj" wc, bi sigurno ratalo)
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.11.2009 8:37:32
|
|
|
|
Špelka
|
Neni! Škoda. Samo ne bomo jokali, ne? Imaš enega srčka, ni vrag, da ne rata še eden - ko bo pravi čas! Upam, da bo to čimprej. Sem pa vseeno mislila, da bo tudi tebi uspelo... Drži se, in poljubčkaj svojega sončka. Pozdrav.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.11.2009 8:38:10
|
|
|
|
Massa26
|
Špelka odlična novica!!! Upam, da se kmalu spet kaj srečamo! Pika74, tudi jaz te razumem, mene bi vse to držanje pesti in trepetanje celega ˝občestva˝ bolj utrujalo kot ne, ampak ni pa dvoma, da ti čisto vsi, ki vemo za tvojo zgodbo, iskreno želimo . Točno tako kot je Špelka napisala. Razne male ˝vraževernosti˝ ala wc so pa nekaj čisto vsakdanjega celo v ne tako napetih trenutkih..
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.11.2009 9:07:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Neni . Pika, vem, kaj hočeš povedati. Ko sem zdaj nazadnje zanosila, dva dni nisem niti možu povedala, da je test pozitiven. Šele najboljša prijateljica me je "zavohala" in ko sem povedala njej, sem še možu. Ne vem, kako dolgo bi tokrat zadevo zadržala zase, ampak prav nobene želje nisem imela povedati komurkoli. Pa sem take sorte, da vedno vsem vse povem, ni mi težko; ampak tokrat sem se pa res počutila tako kot opisuješ. Tudi vraževerje - če bo na naslednjem semaforju zelena, se bo dobro izšlo. Pa take fore...
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.11.2009 9:30:13
|
|
|
|
koala
|
Pika jaz te čisto razumem, doker nisem zanosila so me pogosto obhajale podobne misli, tudi potem ko sva dobila izvide spermiograma v svoji glavi enostavno nisem mogla razčistiti da midva sama ne moreva nič za neuspehe. Vedi samo da ti jaz in vse ostale punce ki tvojo zgodbo poznamo od srca želimo da končno ugledaš ta tako zaželjeni plus in po devetih mesecih k sebi stisneš najbolj zdravega, najlepšega, naj bolj zaželjenega otročka.Pogosto se spomnim nate in tudi v tem postopku bom držala pesti zate, pa ne zato ker bi te rada spravljala pod pritisk, pač pa zato ker te imam rada in ti iskreno želim da končno občutiš vse radosti in težavice nosečnosti in materinstva. Glede vraževernosti pa samo to, jaz sem menda najbolj vraževerna oseba. A tinekaj povem, ko sem bila v postopku za mojega sončka sem na vsak pregled nosila iste štumfe, na punkcijo in trasfer tudi, prav tako na krvni test, pa prvi ultrazvok in vse ostale preglede v nosečnost, še rodit sem šla z njimi in ko so misterijozno izginili iz vrvi za sušenje perila se mi je podrl svet, ker sem bila v tistem momentu prepričana da mi nikoli več ne bo dano občutiti radosti nosečnosti. Pa ti še tako na uho prišepnem, da nekje globoko v meni še vedno ostaja ta občutek. neni , stisni se k svojemu sončku meni to najbolj pomaga kadar sem žalostna.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.11.2009 9:31:30
|
|
|
|
emaa
|
Poznano pika in neni, saj večinoma vse razumemo, čeprav nismo toliko dale čez
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.11.2009 18:08:26
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: Špelka PIka - razumem te. Vem, da ti isto nič ne koristijo vse naše pesti če ni željenega rezultata. Pa vendar - tvoja zgodba se je vtisnila v ta forum. JAz ne grem nanj niti enkrat, ne da bi pomislila nate in si v mislih zaželela čudeža za malo PIko... In zato ti upam zadnjič želim srečo v postopku in tokrat debelo . Špelka... zdej sem pa solze dobila v oči . Tudi jaz, pa se tudi kar podpišem...
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.11.2009 19:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelka, jupi, čestitke!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.11.2009 17:21:23
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka Citrončica - v mislih sem imela Dumančičevo metodo,pa kakšno dieto. Dumančiča pa zato, ker osebno poznam kar nekaj malih-velikih čudežev: ozdavitev neozdravljivega raka z metastazami, ozdravitev hude oblike ravmatoidnega artritisa, alergij, punco, ki je po hudi nesreči in črnogledih napovedih zdravnikov shodila in je celo ponovno sposobna skrbet za svojo hčerkico, pa še in še. Md drugim so tudi punce, ki so po terapiji po neuspešnih postopkih naravno zanosile. Moje mišljenje je nmreč, a je pri problemih treb ktivno iuskati rešitve, poskusiti vse sorte in ne apriori zavračat stvari, ki dajejo vsaj minimalne rezultate - morda bo ravno meni ali tebi pomagalo! Idej te metode je namreč čistiti telo in dodajati novo energijo telesu. In morda je ravno to pika na I. PA itak nima negativnih posledic in ne boli - samo malo časa zahteva, od razlike od mnogokratnih IVF postopkov, ki so agresivni, bolijo, in še kaj. Sem po netu gledala, pa se ogromno omenja njegove metode, nič pa nisem konkretnega našla , si že kje pisala o tem?? Jaz sem probala že marsikaj, a potem malo podvomiš v vse, sploh, ko sem imela "najslabši" postopek ravno, ko sem na refleksno hodila, tako da ne vem... Je kakšna knjiga o tem ipd.... hvala :-)
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.11.2009 18:49:11
|
|
|
|
Špelka
|
Citrončica - sej da ne bo pomote - jest sem sam predlagala...Drgač sem pa tud jest mela njslabši rezultat v postopku, ko sem hodila na refleksno (brez nosečnosti, najmanj foliklov). Zdej sem hodila h eni gospe Irmi v Lesce, ki dela po Dumančičevi metodi,obvlada pa še marsikaj. No, že sproti na terapijah se je dogajalo marsikaj.... Lahko mi pišeš po z.s. in če si z Gorenjske ti zrihtam tel. (če te sevede zanima). Ne bi pa rada preveč filozofirala o tem tuki gor, da ne bo katera mislila, da kej reklamiram ali prepričujem, sam meni je pomaglo, zato sem prepričana v učinek... BTW- moj beta je dons še enkrat pokzal nosečnost.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.11.2009 21:26:29
|
|
|
|
pika74
|
Špelka, tole pa diši po dveh
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.11.2009 17:32:45
|
|
|
|
citrončica
|
[i]quote]IZVIRNO SPOROČILO: Špelka Citrončica - sej da ne bo pomote - jest sem sam predlagala...Drgač sem pa tud jest mela njslabši rezultat v postopku, ko sem hodila na refleksno (brez nosečnosti, najmanj foliklov). Zdej sem hodila h eni gospe Irmi v Lesce, ki dela po Dumančičevi metodi,obvlada pa še marsikaj. No, že sproti na terapijah se je dogajalo marsikaj.... Lahko mi pišeš po z.s. in če si z Gorenjske ti zrihtam tel. (če te sevede zanima). Ne bi pa rada preveč filozofirala o tem tuki gor, da ne bo katera mislila, da kej reklamiram ali prepričujem, sam meni je pomaglo, zato sem prepričana v učinek... BTW- moj beta je dons še enkrat pokzal nosečnost. [/quote] Hvala, in za !!! mogoče sta pa res 2, lepo, lepo
< Sporočilo je popravil citrončica -- 17.11.2009 17:37:46 >
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.11.2009 21:13:33
|
|
|
|
Špelka
|
Pika, Citrončica in seveda vse druge punce - . Je že res, da tist, k mora največ pretrpet, ima največje srce. KOlk jih je in če je/sta v redu, bomo vidli pa 2.12. Pika - jutri je tvoj dan. Bom rekla samo to, da mislim nate, saj veš.... Pa res jim zabičaj, a morao ostati pri tebi.... Drži se! Nočko!
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?