Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.10.2009 8:42:00
|
|
|
|
lana38
|
buškica, lepo, da si se nam oglasila. Seveda pa bravo za Gajo, da tako napreduje. Slikice bom pa pogledala, ko bo malo več časa. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.10.2009 9:17:15
|
|
|
|
buškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa Ja res je cukr Gaja. Midve se morava pa še enkrat dobit, a ne buškica, ko bo čas. Naslednje leto mi bo pa res prav piršla celo jakna v rdeči barvi (da ne bojo vsi spraševali, če je fant). Ja, res se morava dobit. Kar povej kdaj maš čas, sem doma.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.10.2009 9:17:35
|
|
|
|
neni
|
Pozdravljene punce po dolgem času!!! Špelka kako si kaj odpravila? Zdej verjetno že pridno greješ in čakaš +. Jaz sem imela v torek (27.10. punkcijo (7 celic) in imam jutri ET. Upam na vsaj nekaj lepih zarodkov, potem pa možgančke na off. Se mi zdi, da sem tale postopek oddelala kar z levo roko. Se nisem nič preveč sekirala (ker ni bilo časa), pa tudi punkcija me ni bolela preveč, pa zdej kar delam, sem bila doma samo 2 dni- dopust. Bomo vidli, če je to prava kombinacija za še eno . Punce lepo se mejte in uživajte s svojimi sončki. Čauči neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.10.2009 9:45:59
|
|
|
|
Špelka
|
OOoooo, Buškica, kakšno lepotičko mate! Učki so se ji tud že dobr poštimal, a ne? PA hvala bogu in vse čestitke za tako uspešen razvoj! Morm vaju pohvalt - si zelooo pogumna mamica, da o Gajinem pogumu sploh ne govorimo! BraVO OBE! Neni - sem se prou smejat začela, k sem tvoj post prebrala! Namreč - jest sem mela punkcijo v ponedeljek, 26.10., pridelala 10 celic, ET mam na 5. dan, v soboto! Torej vodim za en cel dan! Nč, bomo skupaj čakali. Vse ostalo - kot bi jaz pisala. Postopek čist z levo roko, sihično stanje ni prehudo, sem tud jest že v službi..... Jah, ni kej - se vid, da mamo manj cajta. No, smo na vezi, pa uspešen ET jutri! Bye
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.10.2009 10:26:25
|
|
|
|
buškica
|
Hvala Špelka! Ja smo zelo ponosni na našo punco. Učke so se kar porihtale. Hvala bogu, da je pridna za nosit očala. Zdej me sama opomne, če jih pozabim gor dat. Bravo neni in špelka za drugi poskus. Mi se še nismo opogumili.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.10.2009 10:37:18
|
|
|
|
neni
|
Buškica sem pogledala slikce tvoje punce in ti moram povedat, da se boš kmal morala tudi ti odločit za nov poskus, ker bo punca kmal odšla od doma. To gre čas prehitro, da bi sploh dojemali, a ne? Še mal počakaj, pa ti bodo snubci hodili okrog hiše.... Moj sine bo imel naslednji teden že 2 leti, pa sem ful ponosna, ampak tudi še malo v šoku.... Špelka, jaz se ne dam. Še vedno trdim, da vodim za en dan, ker jaz dobim že jutri moje pikice za čuvat.... Upam, da ne bo jutri preveliko razočaranje in da bo tale vic resničen. Torej, CB bomo pa lahko skupej polulale. Superca, bomo skupaj čakale. Drugače sem pa tokrat dobila 50 ampul puregona in je Reš rekel mojmu, da ma drago ženo. Pa je rekel, da ve. Zato ni čudno, da me tule v službi vsi gledajo v trebuh.... Kaj bi dala da bi tale trebuh samo še rastel Ostanemo na vezi Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 30.10.2009 13:56:57
|
|
|
|
neni
|
Živjo Da sporočim kako pa kaj pri Reškotu. Pridelali smo tri zarodke, dva sta zelo lepa, eden pa malo manj (ima samo pet celic) in sem se spogajala, da so mi kar vse tri vstavili. Zgleda da so res veliko bolj strogi glede številaprenesenih zarodkov, ampak je napisal dva, potem pa ročno popravil. Tudi slikce je dal samo od dveh, tako da tretji je ilegalno notri. Zdej sem že v službi, sekirali se ne bomo oz. čimmanj, čakamo pa pozitiven test 13.11. Špelka, enih 10 slabo vzgojenih otrok se je igralo tam v čakalnici, so rekli da čakajo mamico, ki jih pride jutri iskat. Srečno! lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 30.10.2009 14:07:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neni Živjo Da sporočim kako pa kaj pri Reškotu. Pridelali smo tri zarodke, dva sta zelo lepa, eden pa malo manj (ima samo pet celic) in sem se spogajala, da so mi kar vse tri vstavili. Zgleda da so res veliko bolj strogi glede številaprenesenih zarodkov, ampak je napisal dva, potem pa ročno popravil. Tudi slikce je dal samo od dveh, tako da tretji je ilegalno notri. Zdej sem že v službi, sekirali se ne bomo oz. čimmanj, čakamo pa pozitiven test 13.11. Špelka, enih 10 slabo vzgojenih otrok se je igralo tam v čakalnici, so rekli da čakajo mamico, ki jih pride jutri iskat. Srečno! lp Neni Špelka, pejt no, ker to pa ni lepo da so tko sami sebi prepuščeni Pa tudi jaz ti želim sreče Jaz se že dolgo nisem javila. Imam novega šefa, ki me kar malo izkorišča na momente, ampak potem dobim dobro plačilo (nasmešek) tko da hitro pozabim. Stari smo že 1 mesec, zredili smo se za 1 kg , zrastli za 2 cm... Spimo še kar, krči mislim da so, ampak v HB blagi obliki in naj tako tudi ostane oz gre samo še na bolje Evo par slikic iz porodnišnice, potem pa ob priliki še kako svežo pripopam IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pred odhodom v porodno... Slabo urico po rojstvu v maminem naročju..... ....in v varno v očkovih rokah Lepotec je prespal celotno oblačenje za domov Še ena družinska ob odhodu domov našega zadnjega člana, rojenega v Postojni Jančika, še 1 mesec kaj?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 30.10.2009 14:16:02
|
|
|
|
Špelka
|
Kolk si me zdej nasmejala, Neni! Ampak veš kaj, bi še verjela, da so moji, k majo res podivjane gene, če bi jih srečala na GK v LJ. Da bi pa prou do Postojne v 4 dneh prirajžal..... To je pa težka. Skratka - čestitke za dva zelo dobra legalca in malo slabšega ilegalca. Jest mislim, da bo un Albanček odločilen. So žilavi inn močni!!! Zdej se pa začne ta teji del postopka, kajne... No, ti jutr pridem delat sružbo, v dvoje je lažje. Dolenjka - tudi tebi hvala za lepe želje! Tvoje slikice sem že vidla - ste čudoviti! In lepo, da se tako dobro razumeš s šefom. Kr tko naprej in plača bo vedno višja. Druge punce - uživajte viiiikeeeendddd (k bo zame še prav poseben)!. Morm dns na Haloween zaplesat en rng čarovniški ples! Bye bye
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 31.10.2009 6:42:35
|
|
|
|
Špelka
|
Dobro jutro! Neni - a držiš noge v zrak? Kko kj počutje? Nč, grem jest po svoje mladiče. Čestitke ob prazniku, pa veliko uspešnih čarovnij!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.11.2009 9:45:40
|
|
|
|
koala
|
buškica lepo da se javiš, tvoja pupa pa je res karasotička. Pa suuuper da tako lepo napreduje, jaz se velikokrat spomnim na vaju. neni uspešno gretje uf a kar trojčke bosta vdarla. Skidam kapo. Špelka kako pa kaj tvoje počutje? Mladiči pridno na toplem? dolenjka kraasne slikice, pa upam da te šef ne bo preveč izkoriščal, sicer pa so ti nasmeški res pravi balzam za utrujeno dušo.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.11.2009 13:14:04
|
|
|
|
Špelka
|
Ojla! Jest grejem eno blastocistko in eno moprulco! Sem pa mal zamudila na ET, tko da so se punce hevcale, da mi bo otroke že v startu socilana pobrala. Jah, nč taki smo - slaba vzgoja, prepuščeni sami sebi.... Neni - kako preživljaš tele dneve??? Jest mam čist preveč dela, da bi prou velik mislila na to. PA se mi zdi nekako lažje, kot pred Kajo, mam le enga srčka že doma. Nč, babnce - lepo se mejte!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.11.2009 13:24:32
|
|
|
|
neni
|
Dolenjka, bravo, lep fantiček. Joj, da bi tudi nam še enkrat uspeli. Špelka, sori, nisem vedla da si ti na GK. Ampak hec pa vseeno velja:) Torej imaš dve pikici, za kateri navijamo. Kaj pa zamrznjenčki??? Bo kej al je to to? Je res lažje ko imaš eno srečo doma. Je pa veliko težje kej v resnici počivat. Jaz sem imela v petek ET, šla direkt v službo v Ljubljano, potemnazaj, cel vikend aktivna, nisem sigurna, če sem se sploh kej dol usedla, noči take kot ponavadi (budne), zdej sm pa spet v službi in razmišljam, da se bodo danes jutri ugnezdili, tako da bi bla žiher ene par urc na miru, da sploh ujamejo steno maternice. Ne vem če bo kej, ampak nimam časa se s tem ukvarjat, pa mi prav paše tako. Edino malo slabega občutka imam, ker jim ne dajem 100% možnosti, kot sem vsem pred sinčkom. Kar bo bo. Lep deževen ponedeljek Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.11.2009 13:53:10
|
|
|
|
Špelka
|
Oj, Neni - lepo napisano, se z vsem čist strinjam! Ne, eskimčkov kot po navadi mi nismo pridelali, tko da če - bog ne daj - bo treba jovo na novo. Jest sem mal več počivala čez vikend, ker je tata peljal princesko mal na dopust. Ampka mi ni najboljš delo. Boljš je bit čim bolj zaposlen in čim manj mislit. Pa - kot praviš - bo kar bo, enkrat ni vrag, da še engra škratka ne pridelamo! Drži se, neni,ostale punce pa - ućživajjte kjub slabemu vremenu.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.11.2009 9:18:20
|
|
|
|
koala
|
neni itak da bo ratalo, samo bodo ti otroci non-stop v muvingu . A vi še vedno ne spite? Pri nas so se noči zelo izboljšale, se kvečjemu 1x za dudico zbudi in takoj zaspi nazaj, z izjemo zadnjih dveh noči ko je ob dveh in treh sanjal meme (beri mleko) . Špelka a ti pa kar dvojčke? Uff bo velikih družin. Mislim na vaju.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.11.2009 20:56:53
|
|
|
|
Špelka
|
Koala - ti si ena taka zvesta navijačica... Hvala! No, jest sem tko, kot da ni nč - še preveč dobr. Sem glih gledala Kajo, k spi in si predstavljala, da je bla tud ona enkrat 0,3 mm velika blastocista... POtem pa je iz nje zrasla v tako lepo, zdravo bitje... IIIIII, se mi je kr mal milo storilo... Sem ji koj enga prlimala na lička... Upam, da še kdaj doživim tale čudež - pa vse, k si tega želite tud!!! Neni - kako kej divjaki po trebuhu? Bojo že v štartu hiperce Koala - a ti men, če kr dva, Neni bo mela 3!!!!!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.11.2009 21:28:05
|
|
|
|
emaa
|
Za obe držim pesti.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.11.2009 9:14:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Jaz tut navijam za dvojčke in trojčke
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.11.2009 9:26:15
|
|
|
|
koala
|
Špelka ja "stare" borke pa ja mormoskupaj držat. Pa tako lepo si napisala s to blastocisto da sem se kar zjokala. Aja neni sem pa že itak rekla da skidam kapo ko bodo kar trojčke naročli
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.11.2009 9:37:44
|
|
|
|
neni
|
Zdravo Ja mi kar naročamo pa naročamo, sam nimam pojma kje se te naročilnice zgubljajo.... Tudi jaz sem čisto ok, nimam nobenih težav, nobenih občutkov in niti nič pričakovanj (skoraj). Špelka, jaz si grem večrat pogledat slikce dveh zarodkov, ki sem jih dobila v uspešnem postopku in ena od njiju je moj zlati sine. Pa najbolj mi je hecno ko vsi gledajo "moje prve slike" iz porodnišnice pa to, ampak jaz imam njegovih slikc pravo morje, ki pa so samo moje (in od atija) in so vse še od daleč pred rojstvom. Najbolj me strezni tista, ko je gestacijska vrečka čisto potlačena in je Reš reku, da verjetno že razpada. Spet jočem, ah sej so hormoni krivi. Se vedno znova zavem, kakčno srečo imam. Ne vem, če sem upravičena do še ene... Kar bo bo, bomo pa z enim zelo zelo zadovoljni, kar bo več bo itak luksuz. Pa hvala za navijanje, to je menda edino kar zdej pomaga. lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.11.2009 9:52:01
|
|
|
|
koala
|
neni kakšne so to misli če si upravičena še do ene sreče??? ITAK!!!!!!!!!!!!!! Pa saj tako super oseba kot si ti MORA svojo ljubezen deliti še z vsaj enim malim bitjecem.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.11.2009 13:33:00
|
|
|
|
Špelka
|
Ej, Neni - ti ga res mal serjš s temi tvojimi mislimi!!!! Nehi - veš, da sio skrbna mati in da si zato zaSLUŽIŠ (VSAJ) ŠE KAKŠNEGA SONČKA, DA BOŠ ENAKO DOBRO SKRBELA ZANJ!!!! No, mene je dons namedlo - zjutraj sem se zbudila z bolečinami v zgornjem delu trebuha, malo bolj napihnjena (kar naj bi bil dober znak), o krčih v trebuhu kot pred M pa ni več ne duha ne sluha, čeprav sem jih mela od skoz kakšen dan pred ET). Evo, pa sem zblojena..... KAj šele bo..... Neni - upam, da si ti kej boljš. Hvala, Emaa, dolenjka, koala....
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.11.2009 8:39:43
|
|
|
|
koala
|
Špelka sem preprioičana da se tvoja bodoča navihančka al panavihanki udobno nameščata pri mamici. neni kako si?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.11.2009 8:52:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Neni in Špelka, močne pestke tudi od mene. Par dni nazaj sem v trgovini videla eno mamico, ki je šofirala voziček s trojčki - majko milo, kakšen avtobus je bil to . Dolenjka, luštna družina ste, fajn slikice! Jaz imam še manj kot en mesec, ja. Malo me grabi strah pred porodom (ne hudo, samo pač - v drugo je zelo bolelo, čeprav je Kajetan kar padel ven), se je pa mali obrnil z glavo dol, tako da si ne obetam večjih težav in računam, da bo šlo hitro in gladko. Buškica, tvoja punčka je tak cukerček. Fajn, da rada nosi očala; v našem vrtcu je en fantek, ki vsak dan teži mamici, da bi jih rad imel, ker so mu tako frajerska .
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.11.2009 9:24:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Jančika, jaz sem imela s 1. porodom super izkušnjo, ampak sem pred 2. kar velik razmišljala o tem, ne da me je blo strah, ampak kaj pa vem, tko da te štekam, ampak ne se dat! A ime je že izbrano Sem mal firbec Kako sta pa dvojna in trojna danes
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?