|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
29.10.2009 8:42:00   
lana38
buškica, lepo, da si se nam oglasila. Seveda pa bravo za Gajo, da tako napreduje.user posted image
Slikice bom pa pogledala, ko bo malo več časa.
LP

lana38

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
29.10.2009 9:17:15   
buškica
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Ja res je cukr Gaja. Midve se morava pa še enkrat dobit, a ne buškica, ko bo čas. Naslednje leto mi bo pa res prav piršla celo jakna v rdeči barvi (da ne bojo vsi spraševali, če je fant).

Ja, res se morava dobit. Kar povej kdaj maš čas, sem doma.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
29.10.2009 9:17:35   
neni
Pozdravljene punce po dolgem času!!!
Špelka kako si kaj odpravila? Zdej verjetno že pridno greješ in čakaš +. Jaz sem imela v torek (27.10. punkcijo (7 celic) in imam jutri ET. Upam na vsaj nekaj lepih zarodkov, potem pa možgančke na off. Se mi zdi, da sem tale postopek oddelala kar z levo roko. Se nisem nič preveč sekirala (ker ni bilo časa), pa tudi punkcija me ni bolela preveč, pa zdej kar delam, sem bila doma samo 2 dni- dopust.
Bomo vidli, če je to prava kombinacija za še eno user posted image .
Punce lepo se mejte in uživajte s svojimi sončki.

Čauči
neni

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
29.10.2009 9:45:59   
Špelka
OOoooo, Buškica, kakšno lepotičko mate!  Učki so se ji tud že dobr poštimal, a ne? PA hvala bogu in vse čestitke za tako uspešen razvoj! user posted image user posted image user posted image  Morm vaju pohvalt - si zelooo pogumna mamica, da o Gajinem pogumu sploh ne govorimo! BraVO OBE! user posted image

Neni - sem se prou smejat začela, k sem tvoj post prebrala! user posted image user posted image user posted image  Namreč - jest sem mela punkcijo v ponedeljek, 26.10., pridelala 10 celic, ET mam na 5. dan, v soboto! Torej vodim za en cel dan! user posted image user posted image  Nč, bomo skupaj čakali. Vse ostalo - kot bi jaz pisala. Postopek čist z levo roko, sihično stanje ni prehudo, sem tud jest že v službi..... Jah, ni kej - se vid, da mamo manj cajta. user posted image  No, smo na vezi, pa uspešen ET jutri! user posted image

Bye

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
29.10.2009 10:26:25   
buškica
Hvala Špelka! Ja smo zelo ponosni na našo punco. Učke so se kar porihtale. Hvala bogu, da je pridna za nosit očala. Zdej me sama opomne, če jih pozabim gor dat. user posted image

Bravo neni in špelka za drugi poskus. Mi se še nismo opogumili. user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
29.10.2009 10:37:18   
neni
Buškica sem pogledala slikce tvoje punce in ti moram povedat, da se boš kmal morala tudi ti odločit za nov poskus, ker bo punca kmal odšla od doma. To gre čas prehitro, da bi sploh dojemali, a ne? Še mal počakaj, pa ti bodo snubci hodili okrog hiše....

Moj sine bo imel naslednji teden že 2 leti, pa sem ful ponosna, ampak tudi še malo v šoku....

Špelka, jaz se ne dam. Še vedno trdim, da vodim za en dan, ker jaz dobim že jutri moje pikice za čuvat.... Upam, da ne bo jutri preveliko razočaranje in da bo tale vic resničen.
Torej, CB bomo pa lahko skupej polulale.  Superca, bomo skupaj čakale.

Drugače sem pa tokrat dobila 50 ampul puregona in je Reš rekel mojmu, da ma drago ženo. Pa je rekel, da ve. Zato ni čudno, da me tule v službi vsi gledajo v trebuh....
Kaj bi dala da bi tale trebuh samo še rasteluser posted image

Ostanemo na vezi
Neni

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
30.10.2009 13:56:57   
neni
Živjo
Da sporočim kako pa kaj pri Reškotu.
Pridelali smo tri zarodke, dva sta zelo lepa, eden pa malo manj (ima samo pet celic) in sem se spogajala, da so mi kar vse tri vstavili.
Zgleda da so res veliko bolj strogi glede številaprenesenih zarodkov, ampak je napisal dva, potem pa ročno popravil. Tudi slikce je dal samo od dveh, tako da tretji je ilegalno notri.

Zdej sem že v službi, sekirali se ne bomo oz. čimmanj, čakamo pa pozitiven test 13.11.

Špelka, enih 10 slabo vzgojenih otrok se je igralo tam v čakalnici, so rekli da čakajo mamico, ki jih pride jutri iskat.  Srečno!

lp Neni

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
30.10.2009 14:07:28   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: neni

Živjo
Da sporočim kako pa kaj pri Reškotu.
Pridelali smo tri zarodke, dva sta zelo lepa, eden pa malo manj (ima samo pet celic) in sem se spogajala, da so mi kar vse tri vstavili.
Zgleda da so res veliko bolj strogi glede številaprenesenih zarodkov, ampak je napisal dva, potem pa ročno popravil. Tudi slikce je dal samo od dveh, tako da tretji je ilegalno notri.

Zdej sem že v službi, sekirali se ne bomo oz. čimmanj, čakamo pa pozitiven test 13.11.

Špelka, enih 10 slabo vzgojenih otrok se je igralo tam v čakalnici, so rekli da čakajo mamico, ki jih pride jutri iskat.  Srečno!

lp Neni

user posted image user posted image user posted image Špelka, pejt no, ker to pa ni lepo da so tko sami sebi prepuščeni user posted image user posted image user posted image Pa tudi jaz ti želim sreče user posted image

Jaz se že dolgo nisem javila. Imam novega šefa, ki me kar malo izkorišča na momente, ampak potem dobim dobro plačilo (nasmešek) tko da hitro pozabim. Stari smo že 1 mesec, zredili smo se za 1 kg user posted image , zrastli za 2 cm... Spimo še kar, krči mislim da so, ampak v HB blagi obliki in naj tako tudi ostane oz gre samo še na bolje user posted image

Evo par slikic iz porodnišnice, potem pa ob priliki še kako svežo pripopam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image

Pred odhodom v porodno...

user posted image

Slabo urico po rojstvu v maminem naročju.....

user posted image

....in v varno v očkovih rokah

user posted image

Lepotec je prespal celotno oblačenje za domov user posted image

user posted image

Še ena družinska ob odhodu domov našega zadnjega člana, rojenega v Postojni user posted image

Jančika, še 1 mesec kaj? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
30.10.2009 14:16:02   
Špelka
user posted image user posted image user posted image  Kolk si me zdej nasmejala, Neni! user posted image user posted image user posted image  Ampak veš kaj, bi še verjela, da so moji, k majo res podivjane gene, če bi jih srečala na GK v LJ. Da bi pa prou do Postojne v 4 dneh prirajžal..... user posted image  To je pa težka. user posted image user posted image user posted image

Skratka - čestitke za dva zelo dobra legalca in malo slabšega ilegalca. user posted image user posted image user posted image  Jest mislim, da bo un Albanček odločilen. So žilavi inn močni!!! user posted image user posted image user posted image

Zdej se pa začne ta teji del postopka, kajne... user posted image  No, ti jutr pridem delat sružbo, v dvoje je lažje. user posted image user posted image user posted image

Dolenjka - tudi tebi hvala za lepe želje! Tvoje slikice sem že vidla - ste čudoviti! user posted image user posted image user posted image  In lepo, da se tako dobro razumeš s šefom. user posted image user posted image user posted image  Kr tko naprej in plača bo vedno višja. user posted image

Druge punce - uživajte viiiikeeeendddd (k bo zame še prav poseben)!. Morm dns na Haloween zaplesat en rng čarovniški ples! user posted image  Bye bye

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
31.10.2009 6:42:35   
Špelka
Dobro jutro!

Neni - a držiš noge v zrak? user posted image  Kko kj počutje?

Nč, grem jest po svoje mladiče.

user posted image

Čestitke ob prazniku, pa veliko uspešnih čarovnij!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
2.11.2009 9:45:40   
koala
buškica lepo da se javiš, tvoja pupa pa je res karasotička. Pa suuuper da tako lepo napreduje, jaz se velikokrat spomnim na vaju.

neni uspešno gretje uf a kar trojčke bosta vdarla. Skidam kapo.

Špelka kako pa kaj tvoje počutje? Mladiči pridno na toplem?

dolenjka kraasne slikice, pa upam da te šef ne bo preveč izkoriščal, sicer pa so ti nasmeški res pravi balzam za utrujeno dušo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
2.11.2009 13:14:04   
Špelka
Ojla!

Jest grejem eno blastocistko in eno moprulco! user posted image  Sem pa mal zamudila na ET, tko da so se punce hevcale, da mi bo otroke že v startu socilana pobrala. user posted image user posted image user posted image  Jah, nč taki smo - slaba vzgoja, prepuščeni sami sebi.... user posted image  Neni - kako preživljaš tele dneve??? user posted image  Jest mam čist preveč dela, da bi prou velik mislila na to. PA se mi zdi nekako lažje, kot pred Kajo, mam le enga srčka že doma.
Nč, babnce - lepo se mejte!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
2.11.2009 13:24:32   
neni
Dolenjka, bravo, lep fantiček. Joj, da bi tudi nam še enkrat uspeli.

Špelka, sori, nisem vedla da si ti na GK. Ampak hec pa vseeno velja:)
Torej imaš dve pikici, za kateri navijamo. Kaj pa zamrznjenčki??? Bo kej al je to to?
Je res lažje ko imaš eno srečo doma. Je pa veliko težje kej v resnici počivat.
Jaz sem imela v petek ET, šla direkt v službo v Ljubljano, potemnazaj, cel vikend aktivna, nisem sigurna, če sem se sploh kej dol usedla, noči take kot ponavadi (budne), zdej sm pa spet v službi in razmišljam, da se bodo danes jutri ugnezdili, tako da bi bla žiher ene par urc na miru, da sploh ujamejo steno maternice. Ne vem če bo kej, ampak nimam časa se s tem ukvarjat, pa mi prav paše tako. Edino malo slabega občutka imam, ker jim ne dajem 100% možnosti, kot sem vsem pred sinčkom.

Kar bo bo.

Lep deževen ponedeljek

Neni

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
2.11.2009 13:53:10   
Špelka
Oj, Neni - lepo napisano, se z vsem čist strinjam!

Ne, eskimčkov kot po navadi mi nismo pridelali, tko da če - bog ne daj - bo treba jovo na novo. user posted image  Jest sem mal več počivala čez vikend, ker je tata peljal princesko mal na dopust. Ampka mi ni najboljš delo. Boljš je bit čim bolj zaposlen in čim manj mislit. Pa - kot praviš - bo kar bo, enkrat ni vrag, da še engra škratka ne pridelamo! user posted image  Drži se, neni,ostale punce pa - ućživajjte kjub slabemu vremenu.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
3.11.2009 9:18:20   
koala
neni itak da bo ratalo, samo bodo ti otroci non-stop v muvinguuser posted image . A vi še vedno ne spite? Pri nas so se noči zelo izboljšale, se kvečjemu 1x za dudico zbudi in takoj zaspi nazaj, z izjemo zadnjih dveh noči ko je ob dveh in treh sanjal meme (beri mleko) user posted image user posted image user posted image .

Špelka a ti pa kar dvojčke? Uff bo velikih družin.

Mislim na vaju.

Nisem vedela

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
3.11.2009 20:56:53   
Špelka
Koala - ti si ena taka zvesta navijačica... user posted image  Hvala! No, jest sem tko, kot da ni nč - še preveč dobr. user posted image  Sem glih gledala Kajo, k spi in si predstavljala, da je bla tud ona enkrat 0,3 mm velika blastocista... POtem pa je iz nje zrasla v tako lepo, zdravo bitje... IIIIII, se mi je kr mal milo storilo...user posted image  Sem ji koj enga prlimala na lička... Upam, da še kdaj doživim tale čudež - pa vse, k si tega želite tud!!! Neni - kako kej divjaki po trebuhu?user posted image user posted image user posted image  Bojo že v štartu hiperceuser posted image

Koala - a ti men, če kr dva, Neni bo mela 3!!!!!!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
3.11.2009 21:28:05   
emaa
Za obe držim pesti.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
4.11.2009 9:14:38   
dolenjka
Dan user posted image

Jaz tut navijam za dvojčke in trojčke user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
4.11.2009 9:26:15   
koala
Špelka ja "stare" borke pa ja mormoskupaj držat. Pa tako lepo si napisala s to blastocisto da sem se kar zjokala.
Aja neni sem pa že itak rekla da skidam kapo ko bodo kar trojčke naročliuser posted image

Nisem vedela

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
4.11.2009 9:37:44   
neni
Zdravo

Ja mi kar naročamo pa naročamo, sam nimam pojma kje se te naročilnice zgubljajo....
Tudi jaz sem čisto ok, nimam nobenih težav, nobenih občutkov in niti nič pričakovanj (skoraj).

Špelka, jaz si grem večrat pogledat slikce dveh zarodkov, ki sem jih dobila v uspešnem postopku in ena od njiju je moj zlati sine. Pa najbolj mi je hecno ko vsi gledajo "moje prve slike" iz porodnišnice pa to, ampak jaz imam njegovih slikc pravo morje, ki pa so samo moje (in od atija) in so vse še od daleč pred rojstvom. Najbolj me strezni tista, ko je gestacijska vrečka čisto potlačena in je Reš reku, da verjetno že razpada. Spet jočem, ah sej so hormoni krivi. Se vedno znova zavem, kakčno srečo imam. Ne vem, če sem upravičena do še ene...

Kar bo bo, bomo pa z enim zelo zelo zadovoljni, kar bo več bo itak luksuz.

Pa hvala za navijanje, to je menda edino kar zdej pomaga.

lp Neni

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
4.11.2009 9:52:01   
koala
neni kakšne so to misli če si upravičena še do ene sreče??? ITAK!!!!!!!!!!!!!!
Pa saj tako super oseba kot si ti MORA svojo ljubezen deliti še z vsaj enim malim bitjecem.

Nisem vedela

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
4.11.2009 13:33:00   
Špelka
Ej, Neni - ti ga res mal serjš s temi tvojimi mislimi!!!! user posted image  Nehi - veš, da sio skrbna mati in da si zato zaSLUŽIŠ (VSAJ) ŠE KAKŠNEGA SONČKA, DA BOŠ ENAKO DOBRO SKRBELA ZANJ!!!! No, mene je dons namedlo - zjutraj sem se zbudila z bolečinami v zgornjem delu trebuha, malo bolj napihnjena (kar naj bi bil dober znak), o krčih v trebuhu kot pred M pa ni več ne duha ne sluha, čeprav sem jih mela od skoz kakšen dan pred ET). user posted image  Evo, pa sem zblojena..... KAj šele bo..... user posted image  Neni - upam, da si ti kej boljš.

Hvala, Emaa, dolenjka, koala.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
5.11.2009 8:39:43   
koala
Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image  sem preprioičana da se tvoja bodoča navihančka al panavihanki udobno nameščata pri mamici.

neni kako si?

Nisem vedela

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
5.11.2009 8:52:03   
Jančika_
Neni in Špelka, močne pestke tudi od mene. Par dni nazaj sem v trgovini videla eno mamico, ki je šofirala voziček s trojčki - majko milo, kakšen avtobus je bil touser posted image .

Dolenjka, luštna družina ste, fajn slikice! Jaz imam še manj kot en mesec, ja. Malo me grabi strah pred porodom (ne hudo, samo pač - v drugo je zelo bolelo, čeprav je Kajetan kar padel ven), se je pa mali obrnil z glavo dol, tako da si ne obetam večjih težav in računam, da bo šlo hitro in gladko.

Buškica, tvoja punčka je tak cukerček. Fajn, da rada nosi očala; v našem vrtcu je en fantek, ki vsak dan teži mamici, da bi jih rad imel, ker so mu tako frajerskauser posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
5.11.2009 9:24:30   
dolenjka
Jančika, jaz sem imela s 1. porodom super izkušnjo, ampak sem pred 2. kar velik razmišljala o tem, ne da me je blo strah, ampak kaj pa vem, tko da te štekam, ampak ne se dat! user posted image A ime je že izbrano user posted image Sem mal firbec user posted image

Kako sta pa dvojna in trojna user posted image danes user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?