|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
5.11.2009 9:42:22   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A ime je že izbrano user posted image Sem mal firbec user posted image

Zgleda, da bo Vladimir. Sicer tu in tam preizkušava še kaj drugega, ampak nekako vedno ostaneva pri Vladimirju. Čisto dokončno se bova pa odločila v porodni sobi, ko ga bova videla. Morda bi lahko bil še Nikolaj ali Taras, samo tega zadnjega je mož bolj ali manj že izločil, jaz pa nisem tako navdušena nad Nikolajem...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
5.11.2009 9:51:12   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A ime je že izbrano user posted image Sem mal firbec user posted image

Zgleda, da bo Vladimir. Sicer tu in tam preizkušava še kaj drugega, ampak nekako vedno ostaneva pri Vladimirju. Čisto dokončno se bova pa odločila v porodni sobi, ko ga bova videla. Morda bi lahko bil še Nikolaj ali Taras, samo tega zadnjega je mož bolj ali manj že izločil, jaz pa nisem tako navdušena nad Nikolajem...

Aja sej res, sej si že pisala. Med temi tremibi se tudi jaz za Vladimirja odločila, čeprav vem, da me nisi nič vprašala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
5.11.2009 12:24:17   
neni
Sam da se na hitrco javim....
jaz sem tolk fajn, da sigurno ne bo nič.
Čisto nič se ne dogaja spodaj.
Še en teden, pa bo vse jasno.

Jančika, en lep porod ti želim, pa pravo ime za junaka. Mogoče vas pa še vedno preseneti in bo user posted image pupa.

lp neni

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
5.11.2009 13:10:32   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: neni

Sam da se na hitrco javim....
jaz sem tolk fajn, da sigurno ne bo nič.
Čisto nič se ne dogaja spodaj.
Še en teden, pa bo vse jasno.

Jančika, en lep porod ti želim, pa pravo ime za junaka. Mogoče vas pa še vedno preseneti in bo user posted image pupa.

lp neni

no no, tole ti je mal spodrsnilo a ne user posted image Ne bit tko ziher, da ne boš čez 1 teden slučajno dala oglasa da kupiš voziček za trojčke user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
5.11.2009 13:17:35   
buškica
Evo se malo nase pozerke:

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14947&hash=0eadf91aebab53362e8e4353d761214a

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
5.11.2009 15:39:12   
citrončica
Joj, kolk je lušna Gajauser posted image user posted image ,
prava mala princeska že!!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
6.11.2009 8:58:06   
koala
neni, kaj je zdaj to???????????? A smo že puško v koruzo vrgli????  Pa take te ja ne poznam!!!! Alo, dokler ni tečke so veliike vrjetnosti da bosta povečala družinico.

Špelka, kako si pa ti?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
6.11.2009 9:00:12   
koala
buškica Gaja pa je res lepotička.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
6.11.2009 10:27:35   
lana38
Špelka83 in neni!user posted image

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
6.11.2009 11:41:18   
Špelka
Ojla!

Hvala punce za navijanje! Jančika - men je od teh treh imen najbolj všeč Nikolaj oziroma skrajšano Nik.

Neni - a veš, da na cajte tud jst obupujem, ker se prou dobr počutim, tko da te čist zastopim. user posted image Kolk dni mava še do testov? Jah, jest do krvnega še 10 dni (če bom sevede prišla sploh do tja). No, danes je moj 6. dan po ET in 11. dan po punkciji. Uh, se vlečejo tile dnevi! Tolaži me samo to, da bo kmalu viiikeeendddd!!!!! Ker sem v ljužbi te dni čist raztreščena, neproduktivna, sklatka sami pri seb se počutim bedno, k sam tuhtam. user posted image  Eh, sej bo, sam prežvet morva..... Drži se, Neni, t Jančika pa tud na porodu! user posted image  Se beremo! Čao

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
6.11.2009 18:33:30   
Anonimen
No tudi pri nas se zadnje čase kar dogaja.
Z mojim sva bilav MB na posvetu, potem sem jaz dala kri za raznorazne preiskave, pa še ta teden sem bila na ultrazvoku maternice. Zdaj pa čakam na izvide, januarja pa pride moj na vrsto in potem bova izvedela, katero metodo oploditve bodo izbrali za naju.

Naslednji teden pa bo najina pupa stara že 3 leta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vaša user posted image

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
6.11.2009 21:33:54   
pika74
neni in Špelka držimo pesti za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

mucamaca - super, da se je začelo!

tinkamiška kako se kaj počutiš, ti naša nova user posted image ?

jancika... uh gre hitro čas. Meni je pa Vladimir tako fajn ime. Se mi zdi, da je prav mogočno user posted image . To bo en fejst fant user posted image .

ema, kako kaj mala princeska?

citrončica, kdaj greš znova v postopek? Si se že kaj odločila?

Lep petkov večer želim vsem user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
8.11.2009 12:32:25   
citrončica
Pika,
nič se še nisem odločila,
najbrž bom šla, ko bom šla, za spremembo raje k Rešu,
a pri njem baje ne moreš takoj pokurit postopka na ZZZS, ampak prvič samoplačniško, potem pa lahko??
Tako da bova prej še malo našparala...ker je bilo zdaj en kup drugih stvari, pa še so/in bodo...
bomo videli, no, niti ne razmišljam zdaj o novem postopku..pa ti?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
8.11.2009 15:28:38   
pika74
Ojla citronči user posted image ,

jaz sem imela teden dni nazaj ful krizo. Delček tega lahko prebereš na naslednjih dveh linkih:
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4622462

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4624760

Potem sem klicala Reša, da bi mu povedala, da iz tistega bledega plusa čez dva dni ni ostalo nič in da je vse skup šlo v maloro. Pa ne boš verjela. Je rekel, pridta naokoli, pa se bomo pogovorili. In evo naslednji dan sva bla tam. Tist dan je bil 1. dan M, pa je rekel, a začnemo takoj al počakata do februarja. In valjda je bil moj ZA takoj - jaz pa nasmeh na ustnice. In evo me... čez slab teden bo že punkcija.

Tako hitro se mi še nikoli niso odvijali postopki:
septembra ICSI number 7
oktobra transfer 2 zamrznjenčkov
november ICSI number 8

Reš pravi, da je najbolje takoj v akcijo, ker sem še pod vplivom hormonov.

Je pa res, da sem bila pri Rešu najdlje v belini. Mogoče nama bo pa sedaj sreča bolj naklonjena.

Lep pozdrav vsem skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1564
9.11.2009 7:05:31   
lana38
Pika74!user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
9.11.2009 8:22:15   
Sulfinija
Buškica,Gaja je prava lepotičkaKak cuker je.

Punce mene je pa včeraj metalo.Najin sonček Val je dopolnil 5.mesecev.Ne morem verjeti kak čas teče.Se mi zdi kot,da bi ga včeraj rodila v bistvu pa je bil že star pet mesecev.Sem mu spekla nutelino torto,je pacal fino po tortici in jo malce poskusil mjami mu je bila dobra.In včeraj je začel naglas cviliti ko mali ptiček.
In še ena slikica od Vala,ostale imam v novem albumu.

LP Mojcauser posted image [link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=142500#imageShow][/link]

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
9.11.2009 9:26:47   
Jančika_
Pika74...mater, a veš, da sem te imela malo na sumu, da se nekaj dogaja, čeprav nisi nič kaj pisala. Kaj ti naj rečem, ful mi je hudo, da se je takole izteklo in pri vas starih borkah se vedno sprašujem, od kod jemljete moč.... Ful ful ful držim pesti!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
9.11.2009 14:12:48   
emaa
Pika74 joj upam, da vama kmalu uspe. princeska pa pridno raste, po tistem, ko sva oktobra pri njenih 15 dneh preživeli skoraj en teden na novi PEK, je zdrava. Takrat naju je pa malo stisnilo, da se pa nikoli ne moremo bolnic ognit. Si nisem želela ogledat nove PEK, res ne.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
9.11.2009 16:27:05   
citrončica
Pikicauser posted image ,
sem prebrala,
nič nisem premljala, a žal, čeprav malo manjkrat kot ti, vem kako to gre...
Pa že misliš da tokrat bo, pa en velik 0!!
Ampak sem vesela, da sta se odločila in verjamem, da tudi nam posije sonček, upam da tebi tokrat!!user posted image
Razmišljam pa tudi jaz tako kot ti v tistih postih, da je tu le še najino življenje, da nama je namenjeno bit sama, a vseeno skupaj in srečna, pa kaj videt še..., potem pa priddejo spet tisti dnevi, ko pa vseeno ne moreš skozi, ne da bi pomislil nauser posted image ....
močno, močno držim pesti!!!user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
9.11.2009 17:02:07   
Špelka
Ojla!

Pika - nej bo tokrat RES tvoj čas!!! user posted image user posted image user posted image  Vedno, ko grem sem na forum, pomislim nate, Citrončico in druge, ki ste veteranke... In pomislim, kje je pravica. No ja, nekdo zgorja mende ve, čeprav je nam nedojemljivo. Sam neki bi vprašala: PIka in Citrončica - a sta kej razmišljali o alternativi???? Jaz poznam mnoooogoo primerov, ko je pomagalo - naravno potem zanosit, ali pa sam za podporo....

Pa še o meni... Danes je 9. dan po ET, torej dan za M.... Pa je ni. In tersti so že od 6. dne po ET pozitivni (Baby check mini). Pa sem dons, k sem bla glih službeno v LJ, zavila v Adrialab... bHCG je 165, torej čisto dovolj za dan za zamudo M. user posted image  Veseli smo  vsi, hkrati pa seveda upamo in molimo, da bo nosečnost in "pridelek" sanjski kot pri KAji.

Neni - pridi za mano. user posted image user posted image  Bo zabavno. user posted image

Lep deževni dan vsem. 

Neposredna povezava do sporočila: 1570
9.11.2009 19:30:38   
citrončica
Špelka,user posted image user posted image user posted image ,
se veselim s tabouser posted image ,

ja, tudi meni so predlagali vse "sorte",
hodila sem na refleksno masažo stopal, pa je bil žal takrat to moj najslabši in najhujši primef IVFja, vse je šlo narobe,
pa dobila sem en kontakt iz Kočevja, to bomo pa še videli, ko se spet odločiva za kaj,
kaj si imela v mislih??

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
9.11.2009 19:33:38   
citrončica
Sulfinija,
user posted image user posted image mali Val je tudi že pravi manekenuser posted image user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 1572
9.11.2009 20:42:21   
Jančika_
Špelka, superuser posted image user posted image user posted image ! Kdaj imaš pa uradni test?

Neposredna povezava do sporočila: 1573
9.11.2009 20:48:15   
Špelka
Oj, Jančika - nasledji ponedeljek. user posted image  Sam je bil Adrialab dons na "dohvat ruke" pa sem se šla mal počekirat...

Tem se pa tudi počasi odšteva...Super! user posted image

ČAkam Neni.... In držim pesti! user posted image

Nočko!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
10.11.2009 7:20:01   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Pika74...mater, a veš, da sem te imela malo na sumu, da se nekaj dogaja, čeprav nisi nič kaj pisala. Kaj ti naj rečem, ful mi je hudo, da se je takole izteklo in pri vas starih borkah se vedno sprašujem, od kod jemljete moč.... Ful ful ful držim pesti!!!

Jančika, a si me imela na sumu, a user posted image .

citrončica - sva na isti valovni dolžini user posted image .

Špelka - kaj nej rečem... čeprav si me spet prehitela po desniuser posted image , ti čestitam in želim srečno nosečnost do konca user posted image . Glede alternative... ne vem. Mogoče sem edina na tem svetu, ampak jest ne verjamem v te reči... moj je pa prav alergičen... in tako nama ostaja edino uradna medicina pa mati narava. Zdej pa... kdor bo prej user posted image . Pa upam, da vesta en za druzga, da ne bo samo v moji glavi, da naj mati narava pa uradna medicina tekmujeta med sabo user posted image .

lana38 - hvala za pestke user posted image

ema - kaj je pa blo z malo princesko? Pa ja ni kej hujšga. No, upam, da ste se poštimal in pocajtal. Držim pesti za malo user posted image .

neni - zate pa debele pestke... naj se prime/ta/jo in ostane/ta/jo pri tebi do konca! user posted image user posted image

no... grem jest mal al pa kr hitr delat user posted image

čau

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?