neni
|
Pikca, vse naj naj v tem postopku!! Pa da bi ti blo skoz bolj slabo, čez en mesec, da bi sam še v školjko gledala (sem žleht, a ne?, sm že mal pozabla, kako je blo meni pred enim letom). Da bi se izteklo do . Pri Goyčki sem bla včeraj, še vedno v enem kosu, kar je pravi čudež, je bla že pred skoraj mesecem odprta dobre 4 cm in izbočen mehur. Tko da je res čudežno še vedno . Zdej nit ne gledajo več, ker ni dobro če tipajo, s tem lahko sprožijo. Sm ji rekla, da se bo eno jutro zbudila, pa ju bo imela pri sebi v postelji. Ta mala je namreč že čisto spodaj z glavico. Sta pa po ocenah oba že čez 2 kg, tako da ni sploh več frke. Je pa vprašala Merlota za epiduralno, pa je reku, da sploh ne bo časa. Sam Goyi ni smešno. Naj vam izdam, da bo parček, tudi imena vem, pa ne povem. (če se še kaj premislijo) Mi smo tole noč dokaj dobro preživeli. Sine in mož še spista v zakonski postelji, zame je zmanjkalo placa. Sem se tiščala na sredi, pa je pravi blagoslov vstat. Me namreč hrbet matra. Danes gremo pohajat, je tudi mož doma (gre zvečer v nočno), se že veselim, gremo Lukca pokazat enim prijateljem. Pa upam, da ne bo tako grozno slabo vreme, rabim malo sončka za razpoloženje. Tudi vam ga želim. lp neni
|