Pia73
|
OOOOOOo, kaj jaz to berem! Sulfinija od srca prejmita z možekom najlepše čestitke! Res vama želim ,da se ta nosečnost srečno konča in da boš še letos držala v rokah vajino dete! Pa še nekaj vama čisto potiho želim,....., da boš na UZ slišala dva To bi res bilo posebej fajn! Dva fantka vama torej želim! Se namreč spomnim, da so to tvoje želje! Res super za tole novičko!!! Se mi je zdelo, da je nekaj posebnega, ko sem videla novo nadaljevanje! Pa našo mamico GoYo mi prosim lepo pozdravite! Zame je že itak zmagovalka, ko so tako daleč pregurali! Super res! Pa selitev pa majehen otroček doma! Super! Super! Super! Iskrene pozdravčke in veliko dobrega jim želim! Pa Pika74 tudi zate nisem vedela, da si v postopku. Upam, da je potem konec za nekaj časa s postopki in boste štartali v naslednji postopek naslednje leto konec leta ali pa še to ne in se bo naslednjič zgodilo kar naravno!!! Res vama to želim od Zdrži in poročaj o novostih! Kako pa so kaj naše nosečke? Pa mamice? Kaj se kaj dogaja punce? Nekako ne pišemo več toliko o sebi? Dajmo spet malo počvekat,.... Kako pa sem jaz,... Po starem. Diagnostike še ni konec jaz pa se trudim misliti na najboljše! Tega še nisem osvojila a se trudim in verjamem, da bom! Naša dva fanta sta fajn. Vsak dan je kaj novega. Tavečji je že v 2. razredu tamal je pa navihanec na kvadrat. Rada ju imam in sem srečna. Zelo srečna,..... Da se še tole z mojim zdravjem kolikor toliko umiri pa smo na konju,... Čeprav itak veste, da potem spet kaj pride,.... Sploh jaz bi lahko napisala knjigo o mojem življenju, že o zadnjih 2. letih bi bilo gradiva dovolj,... ampak jaz bom zmagala!!! Aja, pa še tole. A katera kaj ve kaj je z Bety upa???? Se ne znajdem najbolje tule glede na to, da redko pridem in me res zelo zanima. Bety javi se, če tole bereš in povej kako ste? Mislim nate, veš. Pogosto! Pa naša Anitka? Kako si kaj? Še delaš? Verjetno si zdaj že doma? Spola pa ne veš ali si samo skrivnostna? Lahko tudi na privat,........ Pa našo koalo tudi sinček verjetno polno zapusluje in tako uživa, da ni časa za RR. Saj prav! Vidim pa, da se lana38 pridno javlja! Bravo za Timija, ki je res konkreten fant! Pa soncek.djukelica, itak ne vem, če sem prav napisala tudi vidim, da se pridno javlja. Bravo za princeski!!! A ti obe dojiš? Vsaka ti čast! Pa dolenjka, tudi tebi prisrčne pozdrave!!! Kje pa se skrivajo biba77 pa tia, pa druge? Dobre misli in pozdravi so namenjene tudi vsem ostalim, ki jih nisem poimenovala,... Vsem želim vse dobro!!!