Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 27.1.2009 14:02:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Dolenjka,je še več kot dve uri časa,da se končno odločim ali boma vprašala spol ali ne.Jaz bi kar smao moj pa nekaj okleva boma videla.Prvo želim slišati,da bije srček in se potem v tistme trenutku odločim.Vam vsekakor povem če sma vprašala ali ne,kaj pa bo pa bo do avgusta ostala z najine strani . LP Mojca 11t5dni No, jaz imam filing da boš vprašala Srček pa itak da bije in vse bo ok Prav, bom pa do avgusta firbčna ostala Lahko pa stave pobiramo, jaz sem 50% da bo očitova punčkica Sej veš kaj ti želim? Da bo zdravooo dete, srečno bo pa itak, ker bo imelo zlato mamico in ateka
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 27.1.2009 16:18:43
|
|
|
|
lana38
|
Nove mere našega Tima so:11900 g in 81 cm. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 27.1.2009 16:31:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Nove mere našega Tima so:11900 g in 81 cm. LP U kakšen fant Naša je imela decembra, torej pri 10ih mesecih 7220 g
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 27.1.2009 18:30:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Kaj niste nič firbčne? Nuhalna za nami v 15.minutkah je bilo konec.In ,veliki smo kar 6cm,noseči po merah ploda 13t2dni in ne komaj 11t5dni juhej,srček nam bije z udarci 168. mere odlične ion tudi razmerje. Končno sem začela uživati,ma pa carski nosek,glavico in nogice,rokice,spol se še ni videl. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 27.1.2009 18:30:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Slikice imate v albumu. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 27.1.2009 19:55:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Kaj niste nič firbčne? Nuhalna za nami v 15.minutkah je bilo konec.In ,veliki smo kar 6cm,noseči po merah ploda 13t2dni in ne komaj 11t5dni juhej,srček nam bije z udarci 168. mere odlične ion tudi razmerje. Končno sem začela uživati,ma pa carski nosek,glavico in nogice,rokice,spol se še ni videl. LP Mojca Noooooo, sem ti rekla, da je vse ok Uživaj in božaj bušija
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 27.1.2009 21:09:34
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija, jaz ne vidim albuma od NS. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.1.2009 7:41:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lana38,slikice imaš v albumu najina sreča na drugi strani,v istem albumu so tudi slike poziteven CB in moj buši,ter vsi UZ in dve slikici od nuhalne.Posebej albumu pa nisem delala. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.1.2009 8:19:48
|
|
|
|
pika74
|
Cestitke Sulfinija!!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.1.2009 11:06:51
|
|
|
|
Skorpija
|
Sulfinija čestitke za uspešno NS Zdaj pa kar pridno naprej, vse do avgusta in veremi meni, to bo tik tak... No, jaz že brojim sitno, uradno je sicer rok 14.3. ampak takoel med nami...po valentinovem bi fanta kar lahko počasi prilezla na plano, ker sta že ogromna
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.1.2009 11:08:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Oj Skorpija No no, ti kar pridno čaka, kdor čaka dočaka Sej sva ti z Lano povedali, 24.2. je tak lep datum
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.1.2009 21:01:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Nove mere našega Tima so:11900 g in 81 cm. LP Opa korenjak pa pol
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.1.2009 21:04:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija No, jaz že brojim sitno, uradno je sicer rok 14.3. ampak takoel med nami...po valentinovem bi fanta kar lahko počasi prilezla na plano, ker sta že ogromna O ti pa že kar sitno brojiš? Še malo in zakladka bosta pri tebi
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.1.2009 21:06:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Anitka, kako ste Mi smo zg. dobili enki, danes sem pa zjutraj videla, da se je tudi spodaj pri dvojkah začelo dogajati Drugače pridno rastemo in se počasi začenjamo postavljati na nogice...uf, zdaj bo šele pestro Mi smo kar dobro. Smo začeli bolje spati ponoči, imamo enega zobeka.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.1.2009 21:08:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Kaj niste nič firbčne? Nuhalna za nami v 15.minutkah je bilo konec.In ,veliki smo kar 6cm,noseči po merah ploda 13t2dni in ne komaj 11t5dni juhej,srček nam bije z udarci 168. mere odlične ion tudi razmerje. Končno sem začela uživati,ma pa carski nosek,glavico in nogice,rokice,spol se še ni videl. LP Mojca in zdaj uživaj v nosečnosti še naprej. Tia luštkane fotke
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.1.2009 21:18:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Anitka, kako ste Mi smo zg. dobili enki, danes sem pa zjutraj videla, da se je tudi spodaj pri dvojkah začelo dogajati Drugače pridno rastemo in se počasi začenjamo postavljati na nogice...uf, zdaj bo šele pestro Mi smo kar dobro. Smo začeli bolje spati ponoči, imamo enega zobeka.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.1.2009 23:01:02
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Anitka, kako ste Mi smo zg. dobili enki, danes sem pa zjutraj videla, da se je tudi spodaj pri dvojkah začelo dogajati Drugače pridno rastemo in se počasi začenjamo postavljati na nogice...uf, zdaj bo šele pestro Mi smo kar dobro. Smo začeli bolje spati ponoči, imamo enega zobeka. Res je kako naši rastejo ,sploh ne moreš verjeti kako mine leto. Naš Maj je pravi nagajivček,res pa je da z njim imam tako malo dela ,da sploh nevem da ga imam (trkam,da ostane takšen ). To je seveda po mamici , čez dan ima tako večkrat po 20 minutno spanje ali zvečer pa spi tam od 22h pa min. do 6.30h,saj tako ali tako morem vstati ker gre Leni v vrtec. Zaspi sam,zdaj se še igra potem pa ga samo naenkrat ni,spi. Pa kaj vse more prensti ko ima Leni svoje izpade,ubožček,a se nič ne buni,le smeji se ji. Ta naša nadaljevanja niso več to kar so bila,škoda . lp
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.1.2009 9:08:51
|
|
|
|
Anitka
|
Dan! Naš lump še spi, jaz sem pa malo prej vstala, da sem v miru pozajtrkovala Tia ja žal je res, da ta nadaljevanja niso več kar so bila. Sem pa vesela, da se niso čisto ukinila. Pa za pridnega Maja. A Leni pa mu še kar zna ponagajati? Vas bomo vkratkem prišli pogledat Pika74 kako kaj Koko? Kaj pa motor? Ga še imata? Sedaj že verjetno komaj čakata pomlad, da se bosta lahko spet kam zapeljala. Pia73 upam, da si v redu. Oglasi se nam kaj. Koala tvoj Alex je pa že tudi korenjak pa pol. Pa Tim od Lane38, sami korenjaki Dolenjka tudi tvoja carica Tarica je že ta prava junakinja. Sulfinija ti pa uživaj v nosečnosti. Naše Bambi pa tudi že ni bilo na RR-jo celoooooooooooo večnost. Pa pogrešam tudi Bibo77, ...... Skorpija bo kmalu rodila.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.1.2009 9:48:12
|
|
|
|
emaa
|
Biba77 se je preselila v hišo pa nima neta, tako da. Mi smo v redu, fanta sta še vedno ful pri velikih, zdravje kar nv redu (trenutno je tako, tako, Luka ima vročino, david je že v redu, pa moj dragi je bolan), pa bo že.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.1.2009 10:39:10
|
|
|
|
Marina_
|
Pozdravljene še z moje strani... Se bolj malo javljam,ker imam vsega polno beri-polno zaposlena. Karin raste-še malo pa bo tri leta... Pri meni je pa toliko novega...že skoraj eno leto je odkar sva se razšla(ločila).Tako imam sedaj novo življenje-nov partner,stanovanje...no vglavnem sem se pobrala in živim naprej.Sedaj pa,ko se mi je ljubavno življenje umirilo,nastopijo zdravstvene težave...danes izvem kaj več(vem samo ,da bom operirana :(). Vidim ,da ste mamice,nosečke BRAVO!!!!! Sem vas pogrešala in tu in tam kaj prebrala...Anitka Se javim še kaj.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.1.2009 22:33:15
|
|
|
|
Jančika_
|
O, Marina, helou , tebe pa res že en čas ni bilo brati. A takole je pri tebi. Držim pesti, da se ti zdravje porihta. Sulfinija, čestitam za nuhalno. Imaš pa že kar fajn buši .
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.1.2009 23:17:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: emamair Biba77 se je preselila v hišo pa nima neta, tako da. Mi smo v redu, fanta sta še vedno ful pri velikih, zdravje kar nv redu (trenutno je tako, tako, Luka ima vročino, david je že v redu, pa moj dragi je bolan), pa bo že. A tako za Bibo in novo hišo, pa lepo jo pzdravi, ko se bosta kaj slišali. Za tvoje moške in njihovo zdravje pa
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.1.2009 23:21:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marina RR Pozdravljene še z moje strani... Se bolj malo javljam,ker imam vsega polno beri-polno zaposlena. Karin raste-še malo pa bo tri leta... Pri meni je pa toliko novega...že skoraj eno leto je odkar sva se razšla(ločila).Tako imam sedaj novo življenje-nov partner,stanovanje...no vglavnem sem se pobrala in živim naprej.Sedaj pa,ko se mi je ljubavno življenje umirilo,nastopijo zdravstvene težave...danes izvem kaj več(vem samo ,da bom operirana :(). Vidim ,da ste mamice,nosečke BRAVO!!!!! Sem vas pogrešala in tu in tam kaj prebrala...Anitka Se javim še kaj. Oj Marina . Si tudi ti šla na novo in me veseli, da si se pobrala in se je vse skupaj umirilo. Glede zdravstvenih težav pa ti želim, da v redu opraviš in ti pošiljam en kup . Upam, da ni kaj hujšega. Za Karin pa enga cmokeca od našega Gala. Oglasi se še kaj
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 30.1.2009 12:48:41
|
|
|
|
koala
|
Sulfinija saj sem vedala da bo vse ok, imam pa nekako občutek da bo pri vas ati dobil okrepitve. O Marina se je javila, sem ravno zadnjič šla mimo Galee pa sem se nate spomnila, lepo da se je ljubezensko življenje porihtalo, za zdravjhe pa ti pošiljam veliiiiiiiiiiiko pozitivne energije.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 31.1.2009 9:53:01
|
|
|
|
Marina_
|
O koala :) Moram ti povedati da smo sedaj čisto blizu galee doma.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.