![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.10.2008 22:21:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
pupe, samo na hitro, stiskam pesti za vse, ki jih zdej najbolj rabite, pol pa še za vse ostale pozdravček, tinka
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.10.2008 8:19:47
|
|
|
|
Kalina
|
Mi imamo ET v ponedeljek - 5 dan, ker se je vseh 11 oplodilo Komaj cakam. Imam pa kr hudo HS, ampak je danes ze boljse, me vsaj ne boli, ko govorim. Ma v ponedeljek, ko grem po otrocke bom pa ze superca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.10.2008 14:47:55
|
|
|
|
tinkamiška
|
Kalina, super novička pestke že v naprej! Tinka
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.10.2008 16:00:40
|
|
|
|
koala
|
Kalina stiskam pestke!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.10.2008 20:07:34
|
|
|
|
Anitka
|
Kalina in Pia 73 za jutri stiskam pestke zelo močno.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.10.2008 20:28:54
|
|
|
|
GoYa
|
Pika74, kaj naj rečem drugega, kot da mi je zelo žal . Sam ne obupat, prav. Pia73, lepo da še vedno pokukaš sem. Močno stiskam pesti za jutri. Kalinči, tebi tudi. Jutri greš po bratca za Kalino . Neni, še malo, še malo . Jaz vem, da te že srbijo prstki, ampak boš zdržala še par dni. Tia, pri nas imamo na žalost tudi tako metodo uspavanja, da mora oči z Lino v sobo, dokler ne zaspi. Se je pač tako razvadila, ko sem bila v bolnici. Prej je pa čisto lepo sama zaspala. Pač tako je. Lep pozdravček tudi vsem ostalim .
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.10.2008 20:33:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Kalina in Pia, srečno za jutri .
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.10.2008 20:38:07
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Kalina in Pia, srečno za jutri . se podpišem Jaz se nekak še sestavljam... in razmišljam... kako naprej... če sploh... in kje... in kdaj... in zakaj... itd... skratka filozofiram... ... sej bo boljš. Lp
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.10.2008 21:21:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jaz se nekak še sestavljam... in razmišljam... kako naprej... če sploh... in kje... in kdaj... in zakaj... itd... skratka filozofiram... ... sej bo boljš. Lp Jaz verjamem, da bo sreča kmalu stopila tudi vama naproti
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.10.2008 9:09:15
|
|
|
|
neni
|
Kalina in Pia navijam, da se danes izkažete, vsaka na svojem področju. Pri nas nič novega --dooolgo čakanje. Zaenkrat še brez M. Naj tako tudi ostane. Je pa tole zadnji teden ko sem doma, zato si zdejle urejam omaro (nimam resnično nič za oblečt), potem bom pa zavese oprala. Mali je v vrtcu, potem bova pa skupaj lovila sončne žarke. (še zadnje skupne). Kar hudo mi je, ker drug teden bo vse drugače. Jutri bom šla verjetno malo v šoping, ker drugače bom v trenerkah hodila delat. Lep začetek tedna, naj se dobro izteče vsem (tudi meni). lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.10.2008 10:35:27
|
|
|
|
Anitka
|
Neni tudi zate stiskam debeeeeeele pestke
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.10.2008 12:58:16
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jaz se nekak še sestavljam... in razmišljam... kako naprej... če sploh... in kje... in kdaj... in zakaj... itd... skratka filozofiram... ... sej bo boljš. Lp Jaz verjamem, da bo sreča kmalu stopila tudi vama naproti tudi jaz sem takšnega mnenja Neni tudi zate stiskam debeeeeeele pestke tudi od mene Samo toliko da vam povem Maj ima vodene koze,a v zelo blagi obliki,ali pa sploh niso,pa vsi mislimo da so. Bodite v
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.10.2008 9:19:58
|
|
|
|
neni
|
Pozdravčke, čeprav ne najbolj vesele. Pri nas se je včeraj primajala M. Čeprav ni bila zaželjena, je tu. Nimamo kaj. Bo treba v nove boje. Pravkar sem od Reša, bomo šli kar ta mesec po eskimčka. Če bo le preživel odmrzovanje. Čeprav imam malo upanja, da bi prišli do . Tako je, nimaš kaj, mogoče pa se še enkrat zgodi čudež tudi nama. Ne vem pa, če bom zmogla it 6x, kolikorkrat smo morali it za Lukija. Lepe pozdrave vsem, pa tistim, ki ste žalostne. lp neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.10.2008 10:31:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Neni, žal mi je. Iz srca ti želim, da ne bo treba šestkrat hoditi po otročka.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.10.2008 16:05:18
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Neni, žal mi je. Iz srca ti želim, da ne bo treba šestkrat hoditi po otročka. ja,naj ti čimprej uspe!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.10.2008 16:10:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Neni, . Punce jaz sem pa srečna in vesela skoraj smo na koncu z našim delom.Danes in jutri le še generalka in finese v kuhinji in jedilnici v petek zvečer pa vas častim z novimi slikami. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.10.2008 17:05:31
|
|
|
|
koala
|
neni, zate , upam da se vama nasmehne sreča prej kot pri Luki.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.10.2008 16:53:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
V albumu je par novih slikic od kuhinje in jedilnice. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.10.2008 20:45:41
|
|
|
|
GoYa
|
neni, Če bo treba 6x, veš da boš šla, ampak močno upam, da ne bo treba. Jaz držim pesti, da eskimček preživi in čez 9 mesecev postane "konkurenca" Lukcu.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.10.2008 9:23:21
|
|
|
|
lana38
|
neni, samo zate LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 25.10.2008 15:53:54
|
|
|
|
Anitka
|
Neni Sulfinija tvojega albuma z novimi fotkami pa nisem našla. Naš Gal pa je danes dopolnil že 5 mesecev,
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 25.10.2008 19:29:37
|
|
|
|
pika74
|
neni naj te še tukaj objamem , čeprav sva se že po mobiju potolažle... drži se! pa-pa
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 26.10.2008 0:32:19
|
|
|
|
Špela100
|
Neni . Ne bit žalostna. Če bo treba 6x pa 6x, saj nagrada na koncu je neprecenljiva.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 26.10.2008 19:39:58
|
|
|
|
Kalina
|
Oj, sam na hitro ce javim! Mene vse tako boli, da komaj hodim, res nevem kako to. Spika me non stop, ce naredim kaksen hitri gib me takoj krc zagrabi dol. Danes me boli krzi, pod rebri in okoli ledvic. Svasta. Mozno, da se mi je voda nabrala. Pusenjak pravi, da ce pride do zanositve, je mozno da se HS poveca. Jaz mislim, da se je pikica prijela, sam res nevem zakaj imam taksne bolecine, bog ne dej da se dotaknem trebuha, je pa ogromen in trd, tko da zdaj pijem ogromno vode in ce ne mine, bom kar poklicala dr. neni, mi je zelo zal, ampak drzim pestke za eskimcka in ti posiljam ogromno optimizma
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 27.10.2008 13:48:05
|
|
|
|
Kalina
|
No tko, ker je tale moja GoYci tko smotana in me prepricala, da se polulam na palcko, sem se res. In kaj je sledilo temu?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.