Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 10.4.2008 15:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, še moji znaki...O je mimo (vsaj mislim), imam pa veliiiiko izcedka, napet in boleč trebuh, križ me matra (najbrž bedasto spim), danes sem jedla morsko hrano, ki mi običajno za malco lih ne paše , pa košarca mal lepše zgleda . V glavnem...časa še več kot teden. ni to fajn...sam da se vsak dan kaj dogaja.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 11.4.2008 12:47:01
|
|
|
|
KOLIBRI
|
A katera pozna primer, da se je ženski ob zanositvi prebava izboljšala? Meni M zaostaja že 5 dni, samo ne upam delati testa, ker nisva nič načrtovala... Da ne bo nesporazuma, če bi bil plusek, bi bila oba zelo vesela... Če ne, pa tudi O.K., ker bo še dovolj časa. Stvar je pa v tem, da grem ponavadi na wc 1x/dan, zadnjih nekaj dni pa tudi po 4x... V jajčnikih me pa nič ne špika in nobenih drugih znakov ni. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 11.4.2008 13:31:26
|
|
|
|
mojca345
|
reši se ugibanja in kupi test držim pestke
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 11.4.2008 13:42:22
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 tinč, kok dni ti zdej že zamuja ??? držim pestke Zamuja mi že pet dni. Testa pa ne bom več delala, dokler ne bo 50. dni od zadnje , če ne bo prej prišla!! Sem že tolko denarja zapravila ne teh testih, da bi že skoraj mela opremljeno otroško sobico
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 11.4.2008 14:07:14
|
|
|
|
giotti
|
Prav nobenih znakov nimam. Sicer pa še ko sem bila pet tednov noseča (več nisem bila, ker se je zgodil ss), ni bilo absolutno nobenega znaka razen, da sem imela še več energije in sem tekla deset minut v hrib, ne da bi se kakorkoli zadihala. Prav zanimov, kako smo različne Podobno kot EnaNobena, moram se vščipnit, da vidim, da sem živa
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 11.4.2008 14:26:53
|
|
|
|
KOLIBRI
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 reši se ugibanja in kupi test držim pestke sem se odločila, da ga bom v ponedeljek, če M še do takrat ne bo.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 11.4.2008 15:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, če se je že kateri zgodilo, da je imela vse znake M, pa je bila vseeno noseča? Pri meni M zamuja 3 dni. Že en teden preden bi jo dobila, sem dobila krče (kot pri M, vendar ne tako močne), na wc hodim skor vsako uro (driska). Prsi imam bolj polna. In tako je že cel teden. Danes zjutraj pa je test pokazal dve črtici. Ne vem, ali se lahko veselim, ali je kaj drugega?
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 11.4.2008 15:24:12
|
|
|
|
tinč407
|
ne fantaziraj nič dalje in se lepo sprijazni, da si srečka ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 11.4.2008 16:32:29
|
|
|
|
KOLIBRI
|
Čestitke tudi od mene!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 11.4.2008 16:46:03
|
|
|
|
cina
|
Anonimna, čestitke!!!!!!! vse lepo tebi in
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 11.4.2008 23:22:42
|
|
|
|
KOLIBRI
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOLIBRI Meni M zaostaja že 5 dni, samo ne upam delati testa, ker nisva nič načrtovala... Sem jo že dobila. Ah.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 13.4.2008 22:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Podobno kot EnaNobena, moram se vščipnit, da vidim, da sem živa Ja, ampak iz mojih NE-znakov je M prišla. Pri tebi upam, da pomeni kaj lepšega. Anonimna, čestitke!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 13.4.2008 23:28:44
|
|
|
|
D.Mateja
|
Moji znaki danes: me špika v spodnjem delu trebuha tudi izcedek je tak kot mora biti, ko je ovulacija. Tako da smo veselo in kr veliko .
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 14.4.2008 7:00:13
|
|
|
|
becky
|
moji znaki danes: ni (zamuja 2. dan), čudn okus v ustih (osebno ga pripisujem soku), malo me kislina daje, T 36,8. jutri je D day zame
< Sporočilo je popravil becky -- 14.4.2008 7:05:03 >
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 14.4.2008 11:05:25
|
|
|
|
Tanik
|
mene že en teden hrbet boli na vseh možnih mestih, je pa taka čudna bolečina, pa vsake toliko trebuh. drugega nič.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 14.4.2008 11:07:43
|
|
|
|
sharona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene pa zanima, če se je že kateri zgodilo, da je imela vse znake M, pa je bila vseeno noseča? Pri meni M zamuja 3 dni. Že en teden preden bi jo dobila, sem dobila krče (kot pri M, vendar ne tako močne), na wc hodim skor vsako uro (driska). Prsi imam bolj polna. In tako je že cel teden. Danes zjutraj pa je test pokazal dve črtici. Ne vem, ali se lahko veselim, ali je kaj drugega? jst sem imela točno iste znake ... ful me je šraufalo in driska (+ precej huda viroza) ... potem pa + čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 14.4.2008 11:18:42
|
|
|
|
kepica
|
Anonimna ČESTITKE Lepo ti želim Pri meni pa še nobenih znakov. Do M še dober teden. Me pa zanima, če katera ve, ali bi se na UZ, ki ga imam v sredo (torej en teden pred M)karkoli lahko videlo? Če ne kaj drugega, verjetno pa to, da se pripravlja na M Kaj mislite? Sem firbec ta mesec, ker mam tko dober občutek. Upam, da ne zaman
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 14.4.2008 13:54:02
|
|
|
|
barbaraj
|
No zdaj pa še nekaj o mojih znakih. Ta mesec mi je tak čudno,do je še kak teden tam okrog 22-23.4. Ampak me je že prejšnji teden tak šraufalo čudno, pa kr fajn špikalo v jajčnikih, čudno pa je predvsem to, da se mi zdi da me v maternici nekaj špika, kar me še nikol ni. Da bi ze znake za tetko 14 dni prej mela mi je čudno.Pa na wc laufam nonstop, ponoči tud 2krat. Pa tak mam občutek, da mi je malo slabo, bolj popoldan. Pa skoz mam taki občutek kot da bi se mi malo vrtelo. Čudno je vse skup, mogoče se meni že malo meša. Res pa je da, da sva z dragim vsak dan . Ampak to že tak dolgo pa do zdaj ni blo nič. Joj, kak dolg še bo ta teden, da vidimo al bo , al pa ne. Upam da ne!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 14.4.2008 14:12:00
|
|
|
|
mojca345
|
barbaraj tudi mene je danes špikalo v jajčniku. prav zabolelo me je. midva sva včeri. sicer je še daleč. sam tko opazujem se. tisto o "prekomernem hojenju na wc" pa mam jest že cel mesec. v classu imam sošolko, ki je noseča. in skupaj hodiva na wc. s tem, da je ona noseča 9 teden, men je pa test pokazal - . danes je ful ful ful LEP DAN ! vživite...
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 14.4.2008 14:17:36
|
|
|
|
barbaraj
|
Ja test ti je negat. pokazal al kak?? saj zdaj ti še ne bo. prvi dan izostanka pokaže. upam da sem prav razumela.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 14.4.2008 14:26:12
|
|
|
|
mojca345
|
sem imela 30.3. pa je blo vse skupi čudno. ampak očitn še premalo, da bi bil +. pa prej sem hodla na wc pred tetko, ampak zdej po tetki pa še vedno. mah, te znaki. dokler je fino, je fajn. če te pa ob živce spravljajo je pa boljš, malo miru si vzet. kok gre hitr čas. danes smo že 14.4. wow....
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 15.4.2008 7:18:26
|
|
|
|
kepica
|
Uf, še 8 dni do M. Tako, kot se mi ta mesec vleče, se mi že dolgo ni. To pa zato, ker imam dober občutek... No, pa saj sem ga že parkrat imela, pa vseeno ni bilo nič iz tega. Drugače pa utrujena za umret, ne paše mi sladko (kar je zelo nenavadno zame) in kar veliko sem na wc-ju. Hm upam, da ima to vse skupaj kakšen pomen. Mogoče... Upam, da je končno uspelo. Doooolllllga bo še do naslednjega četrtka Upam, da se splača čakat Pa ostale, ki je ne pričakujete tam okoli 23? Kako ste?
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 15.4.2008 7:50:38
|
|
|
|
barbaraj
|
Tud jaz ne pričakujem tak 22. al pa 23. Hudo je čakat.Tak se vleče. V sebi mam neko upanje da bo, po drugi strani pa za vsako ko grem na wc gledam če bo . čisto sem ze zmešana. Vsem držim pesti da bo . Kdaj boste delale test?
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 15.4.2008 8:04:41
|
|
|
|
kepica
|
Test naj bi delala naslednji četrtek, če bom seveda do takrat zdržala Imam tri teste doma v predalu in me skos srbijo prsti No, samo, zdej je itak še prezgodaj... Me pa živčki dajejo za jutri za UZ... Se bojim, da mi bo G rekla, da se pripravlja na M
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 15.4.2008 9:11:42
|
|
|
|
barbaraj
|
Držim pesti, da ne bo . Kaj zdaj ti bo ginek.že vidla če si ? Jaz ze tud mam zalogo testov doma. Komaj čakam drug teden da vidimo kak je na stvari!!!
|
|
|
velika nočLelly28 RRAli boste letos veliko noč praznovali klasično (s pirihi, potico in vsemi drugimi dobrotami) ali boste malce omejili hrano, zaradi kornavirusa?klasično (
41%)
malce drugače (
53%)
ne vem še (
6%)
Število vseh glasov: 34Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!