Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 5.5.2008 20:31:40
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Jaz pa sem lačna vsake dve uri, kot dojenček pa zizike me zelo malo bolijo - bradavičke. Pa čokolada mi smrdi, ko jo imam drugače full rada (obvezno vsaki dan) pav čeri me je desni jajčnik bolel kot norec Pikica5 upam, da je to to!!!!!! in da si srečka !!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem pa danes že celo čokolado pojedla in to najbrž ne kaže na nič dobrega, kaj?? Pa zizike me nočejo in nočejo bolet Drugače pa navijam za tebe Kdaj je ne pričakuješ?
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 5.5.2008 21:03:08
|
|
|
|
jernejav
|
Živjo! Tudi jaz sem v nepričakovanju . Upam da ne pride 9.5.2008 in da bo . Me pa že od O močno bolijo prsi in tudi bolj čvrste so na dotik. To bi bila moja 1 .
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 5.5.2008 21:11:36
|
|
|
|
uršika***
|
Jernejav mislim da se nisi še vpisala na naš seznam, kjer je skupaj ne pričakujemo - pod upajmo skupaj so nas prestavli in tam poiščeš maj, pa še enkrat napiši kdaj je ne pričakuješ. Pa te bojo punce vpisale. Dobrodošla med borkami!!! Bova skupaj ne pričakovale. ti v petek, jaz pa v soboto. Upam, da jo skupaj preženeva
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 5.5.2008 21:15:50
|
|
|
|
jernejav
|
Uršika*** hvala, tudi tebi želim da ne pride . Takoj bom poskrbela da me vpišejo v seznam . Upam da bo maj vesel mesec za vse ki ne pričajujejo .
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 5.5.2008 21:43:02
|
|
|
|
Pikica5
|
Uršika, čisto odvisno moja kolegica ja samo čokolado jedla tako da kaj pa veš bo plusek, navijam zate in držim pesti, da bo za srečo Jaz bi jo naj dobila okoli 14.5, če je nebo delam 15.5 test in bo mogoče malo pred mojim r.d. , samo težko ker se nismo nekaj extra trudi ta mesec pa še neko vnetje sem dobila, grrr Kaj je pa ti ne pričakuješ?
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 6.5.2008 11:49:02
|
|
|
|
mars.2903
|
Naredila se3m še en test, ki je pokazal zelo močen +. Vsi se zelo veselimo. Edine simptome, ki jih imam je, da me prsi tako bolijo, da je kar hudo. O slabosti pa nobenih znakov. Naslednji teden imam G. Lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 6.5.2008 13:54:21
|
|
|
|
nejkag
|
Pozdravljene, jaz pa ze cel teden cutim mocno spikanje v jajcniku, kriz in kolki me bolijo za znoret, glavoboli se kar vrstijo in ne nehajo, belega toka je kar v potokih, razdrazena tako, da bog ne daj da moj kaj rece, pocutim se kot da me je sto vlakov povozilo, nenehno bi spala, zizike pod pazduho bolijo ko sam hudic!!M ne pricakujem 10.5.. kaj pravite, naj naredim test, bo kaj pokazalo? Aja, pa se to opazam zadnje dni, ko lezim cutim da mi srce razbija za znoret, ko da sem tekla v klanec, pa v bistvu samo pocivam. Ali so vam ti znaki kaj znani? Ne vem ce bom zdrazala do 10., po moje bom kar ju3 test naredila. In upam da bom ugledala
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 6.5.2008 18:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
No, tudi moja M naj bi prišla danes. Pa je ni. Seveda si nisem mogla kaj, da ne bi naredila testa. Negativen!!! Me pa fuuuul boli v križu. Tako kot takrat, ko dobim M. Sem čist žalostna in jezna in sploh ne vem, kaj naj si mislim. Skoz hodim na WC preverjat, ali je ali ni.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 6.5.2008 19:04:27
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: mars.2903 Naredila se3m še en test, ki je pokazal zelo močen +. Vsi se zelo veselimo. Edine simptome, ki jih imam je, da me prsi tako bolijo, da je kar hudo. O slabosti pa nobenih znakov. Naslednji teden imam G. Lep dan še naprej JUPIIIIIIIIIII!!! ČESTITKE!!!! Kako lepo - spet nova . Želim ti lepo, mirno in prijetnih in zdravega . Vsem, ki še čakate, tako kot jaz nam pošiljam cel kup , da nam prinesejo
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 6.5.2008 20:12:09
|
|
|
|
jernejav
|
Tudi mene še vendo kr močno bolijo prsi, že več kot en teden, pa bolj čvrste so kod ponavadi, tudi jaz že komaj čakam na petek da ne bo prišla in če me ne bo prej premamlo da bi naredila test. Me je kr strah. Upam na . Vsem pa vesel in pa !
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 6.5.2008 20:21:31
|
|
|
|
ninchi9
|
Pozdravljene No, pa da jaz še nekaj napišem. Odkar ne jem več kontracepcijskih tablet, imam čudne znake (mislim pred menstruacijo). Že v času, ko bi naj imela ovulacijo, me zelo boli glava, imam krče in napete in občutljive bradavice. Pred menstruacijo se mi že teden prej pojavijo znaki, kot so: omotičnost, slabost, slab vid, otožnost, napet trebuh, zelo napete prsi in vnete bradavice. To se mi pojavi čisto vsak mesec pred menstruacijo, tako da sem dobila od zdravnika kremo za bradavice, ki jo uporabljajo doječe matere. Krči se pojavijo že teden pred menstruacijo, kakšna 2 dni prej pa nehajo. Potem pa se mi kar naenkrat ulije. Z mojim delava na že kakih 7 mesecev, pa nič. Tak da niti ne delam testov, ker imam pred menzo vedno podobno znake, kot pri zanositvi. Menstruacijo imam pa točno na 32 dni. So zelo boleče in močne, tako da včasih moram na bolniško za 2 dni, ker ne morem niti vstat iz postelje. Enkrat sem imela krvavitev dolgo mesec in pol in sem morala jesti neke konjske hormonske tablete, da so mi zaustavili, ker so me že hoteli na čiščenje dat. zgodilo se mi je pa tudi, da mi je iz prsi teklo mleko. Ja, se mi zdi, da imam hormone zelo neuravnovešene. Mogoče pa zato ne rata. Kdo bi vedel....
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.5.2008 10:49:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ninchi9......imaš zelo povišan Prolaktin- hormon, zato ti teče mleko iz prsi. Nič hudega tabletke boš morala jemat pa bo vse vredu. Tu si več poglej http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2241217
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.5.2008 10:57:35
|
|
|
|
nejkag
|
Helo! zal nisem zdrzala in naredila vceri popoldne test . Naredila sem z baby checkom in mi je pokazalo slllllaaaabbbbboooooooooo vidno crtico (samo ce od strani pogledas), zjutraj z prvim urinom ravno tako. tako da mi zdaj ni vec nic jasno Kaj naj naredim, kaj to pomeni?
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.5.2008 10:58:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kdaj bi morala dobiti ?
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.5.2008 11:00:51
|
|
|
|
nejkag
|
ne vem točno ker vcasih pride na 22 dan, vcasih na 25 dan al pa se vec, danes pa je 23 dan.
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.5.2008 11:08:01
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ti svetujem da počakaš še kakšen dan-1 teden, pa ponoviš test. Lahko da ti je uspelo
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.5.2008 11:16:59
|
|
|
|
nejkag
|
saj vem da ni druge kot cakat, ce je uspelo tako al tako ne bo celo leto. vendar cakanje ubija in mi samo najeda zivce. kako pa s tabo?
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.5.2008 11:18:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz sem tudi včeraj delala test - in vem da je še prezgodaj, jaz bi morala najmanj en teden še počakat, ampak kajčmo FIRBEC . Moji znaki so grozni, še nikoli tako, prsi so mi ful zrasle, leva je bolj kot druga in še danes zjutraj mi je nekaj špikalo v levi dojki kot da mi nekdo z iglo bode , na bruhanje mi več ne hodi, hvala bogu, špikanje v spodnjem delu trebuha je prisoten, nikoli v življenju nisem imela takih znakov pred ....samo povečan apetit in prsi so bile malo napete pred ........moramo še počakat pa da vidimo kaj bo Upam da mi je uspelo po HSG Tudi če ni, nebom se preveč sekirala, ker itak me še čaka Laparo
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.5.2008 11:25:44
|
|
|
|
nejkag
|
Tudi jaz imam take znake, ki jih nikoli nisem imela da zdaj pred . Ponavadi pravijo da po HCG rado rata, ker odmasi vse kanale , tako da upam da ti je uspelo.Moja znanka se je dve leti martrala, sla na HCG in glej ga zlomka, naslednji mesec je bila . Zelim ti da cimprej ugledas
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.5.2008 11:34:24
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz, kot sem napisala v prejšnji temi, imam zapacane jajcevode in bom morala na operacijo in sumim, da lahko zanosim, če je tako hudo No pustimo se presenetiti.........možno da smo že srečke , samo še tega nevemo, kaj ne Res upam da bomo vse , ki si tako močno želimo hitro zagledale velik in močan +
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.5.2008 13:59:44
|
|
|
|
anci banci
|
no jst imam pa ful napet trebuh, kislina me daje 2 dni, špika me kot da bom v temu trenutku dobila , malo me mišice bolijo, zamuja že 14 dni in na začetku aprila sem imela laparoskopijo.. a ja test je negativen
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.5.2008 14:03:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ma veš da sem imela tudi jaz kislino pred par dnevi Anci banci.......jaz iz srca upam da si srečka . Tudi če je test negativen, ni rečeno da nisi..... . DRŽIM MOČNO PESTI!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 8.5.2008 19:32:54
|
|
|
|
tincy23
|
OJla ženske! Mene že full dolgo ni blo tle gor in moram vam danes povedati, da sem šla v labaratorij in opravila test , in končno je pokazalo , tako da gremo sedaj v nove boje!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 8.5.2008 19:41:18
|
|
|
|
Lopona
|
Hoj... Sem prvič v tem forumu... Iskala sem kaj takega...sej z lubijem delava na tem, da bova imela Zdaj mi ravno zamuja M en teden, toda včeraj sem naredila test-in je bil negativen. samo po raznih izkušnjah od kolegic pravijo,da je še vse lahko. Kaj mislite? Lp
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 8.5.2008 19:41:54
|
|
|
|
Lopona
|
Čestitam za !!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
1hruškaV katerem tednu nosečnosti se je otroček obrnil na glavico (glavična vstava)?pred 34. tednom (
64%)
med 34. in 37. tednom (
14%)
po 38. tednu (
5%)
po zunanjem obračanju (
1%)
ni se obrnil (
16%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!