Pikica5
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Hvala Uršika*** za držanje pesti zame FS sem delala pa je bil ogromen, debeli minus če je je ne bo, bom čez en teden naredila CB pa bomo vidla kaj bo, če prej nea pride tečka rdečka, full se vlažno počutim tam spodaj glih tak kot, da bo prišla ( že tri dni me zeza to ščipanje, itd.) Sporočim kako se bo vse skupaj odvijalo... Mogoče bo, mogoče ne bo Ti pridno božaš svojega trbuščka? Lep dan vam želim jaz morem it naprej stanovanje "glancat" Kako to misliš vlažno Misliš na sluz? Povečana sluz je tudi znak za nosečnost. Jaz sem pred M vedno tko suha spodaj, da sva morala vedno uporabit lubrikant, ta mesec pa ni bilo potebe, je bilo dost vlažno . Upam, da je tvoja vlažnost znak za nosečko!!! Pa menda ne boš zdržala cel teden, ne da bi naredila prej CB Ne, ne boš. Ker vem, da boš že jutri lulala po testu in nam sporočila veselo novico Ja, moj trebušček že sporoča, da je nekaj v njem. Saj veš Pa hvalabogu zvečer, da zjutraj lepo normalno grem v službo , popoldan pa se vlečem od računalnika do televizije Mi2 zaj že 14 dni nisma nič slončkala, ker sem dobila vnetje ravno danes sva pa sva rabila malo lubrikanta, ampak me zdaj tako boli od spodaj Sem ravno naredila test, ga je dragi šel kupit, sicer FS, je reko, da more videt če bo kaj, pa je bil ja, ogromen, debeli minus Pa veš tak vlažno, zaradi sluzi ja pa tak tisto se mi zdi, kot na začetku ko se ti vlije, tako čudno mokro, prsa me pa full bolijo, ker cela, bradevičke so me malo nehala, hvala bogu. No to je dober znak nosečnosti, jaz bi bila vsa vesela slabosti ( verjetno samo trenutno, ker si želim biti srečka), samo da bi bila nosečka. Upam, da te slabosti kmalu minejo, da boš potem uživala 100 na uro v nosečnosti in spremljanju trebuščka, kako bo rasto iz dneva v dan Verjetno se že full veseliš prvega UZ, ko boš zagledala srčka svoje male pikice? Zdaj pa šibam spat... Lahko noč
< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 16.5.2008 22:40:54 >