|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kakšne znake vse imate danes ?
16.5.2008 14:34:10   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Meni user posted image  sicer zamuja sedaj že drugi dan, ampak test je negativen user posted image user posted image user posted image  samo me pa nekaj špika pa na cajte me boli kot, da se mi bo vsak čas vlila user posted image user posted image  prav neprijetno, zizike mam kot dve tempirani bombi user posted image user posted image user posted image  pa še prebava se mi je čisto sfrčkala (lahko bi celo Štajersko ogrevala user posted image user posted image user posted image ). Porčič pinčič zaj mam 50:50 da jo dobim al pa ne user posted image user posted image  ona se prav norca dela iz mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Am to ni več fer, ne user posted image

Punce kako pa vam kaj kaže user posted image  

Sanja čestitke za super opravljen pregled, škoda, da nista dva user posted image

Joj Pikica upam da je to špikanje raztezanje maternice in ne M krči!!!! Držim pestke za tebe- si naredila CB test? Ta je meni pokazal veliko bolj debel +, kot pa FS user posted image  Pa še popoldan sem ga delala, ko mi je zamujala 3dni
Drugače je pa tole raztezanje maternice prav zoprno- občutek pa isti kot pred M. Upam, da pri tebi pomeni isto, kot je meni. V glavnem sporočaj nam kako bo. Držim pesti, da si srečkauser posted image !!!!!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.5.2008 15:24:52   
Pikica5
Hvala Uršika*** za držanje pesti zame user posted image  

FS sem delala pa je bil ogromen, debeli minus user posted image user posted image  če je je ne bo, bom čez en teden naredila CB pa bomo vidla kaj bo, če prej nea pride tečka rdečka, full se vlažno počutim tam spodaj user posted image  glih tak kot, da bo prišla ( že tri dni me zeza to ščipanje, itd.) Sporočim kako se bo vse skupaj odvijalo... Mogoče bo, mogoče ne bo user posted image

Ti pridno božaš svojega trbuščka?

Lep dan vam želim user posted image  jaz morem it naprej stanovanje "glancat" user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.5.2008 18:26:40   
uršika***

FS sem delala pa je bil ogromen, debeli minus user posted image user posted image  če je je ne bo, bom čez en teden naredila CB pa bomo vidla kaj bo, če prej nea pride tečka rdečka, full se vlažno počutim tam spodaj user posted image  glih tak kot, da bo prišla ( že tri dni me zeza to ščipanje, itd.) Sporočim kako se bo vse skupaj odvijalo... Mogoče bo, mogoče ne bo user posted image

Lep dan vam želim user posted image  jaz morem it naprej stanovanje "glancat" user posted image user posted image user posted image

Kako to misliš vlažnouser posted image  Misliš na sluz? Povečana sluz je tudi znak za nosečnost. Jaz sem pred M vedno tko suha spodaj, da sva morala vedno uporabit lubrikant, ta mesec pa ni bilo potebe, je bilo dost vlažnouser posted image user posted image . Upam, da je tvoja vlažnost znak za nosečko!!!
Pa menda ne boš zdržala cel teden, ne da bi naredila prej CBuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne, ne boš. Ker vem, da boš že jutri lulala po testu in nam sporočila veselo novicouser posted image user posted image user posted image

Ja, moj trebušček že sporoča, da je nekaj v njem. Saj veš user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa hvalabogu zvečer, da zjutraj lepo normalno grem v službouser posted image , popoldan pa se vlečem od računalnika do televizijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.5.2008 22:39:27   
Pikica5
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Kako to misliš vlažnouser posted image  Misliš na sluz? Povečana sluz je tudi znak za nosečnost. Jaz sem pred M vedno tko suha spodaj, da sva morala vedno uporabit lubrikant, ta mesec pa ni bilo potebe, je bilo dost vlažnouser posted image user posted image . Upam, da je tvoja vlažnost znak za nosečko!!!
Pa menda ne boš zdržala cel teden, ne da bi naredila prej CBuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne, ne boš. Ker vem, da boš že jutri lulala po testu in nam sporočila veselo novicouser posted image user posted image user posted image

Ja, moj trebušček že sporoča, da je nekaj v njem. Saj veš user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa hvalabogu zvečer, da zjutraj lepo normalno grem v službouser posted image , popoldan pa se vlečem od računalnika do televizijeuser posted image user posted image user posted image

Mi2 zaj že 14 dni nisma nič slončkala, ker sem dobila vnetje user posted image  ravno danes sva pa sva rabila malo lubrikanta, ampak me zdaj tako boli od spodajuser posted image  Sem ravno naredila test, ga je dragi šel kupit, sicer FS, je reko, da more videt če bo kaj, pa je bil ja, ogromen, debeli minus user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pa veš tak vlažno, zaradi sluzi ja pa tak tisto se mi zdi, kot na začetku user posted image  ko se ti vlije, tako čudno mokro, prsa me pa full bolijo, ker cela, bradevičke so me malo nehala, hvala bogu.

No to je dober znak nosečnosti, jaz bi bila vsa vesela slabosti ( verjetno samo trenutno, ker si želim biti srečka), samo da bi bila nosečka. Upam, da te slabosti kmalu minejo, da boš potem uživala 100 na uro v nosečnosti in spremljanju trebuščka, kako bo rasto iz dneva v dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Verjetno se že full veseliš prvega UZ, ko boš zagledala srčka svoje male pikice?

Zdaj pa šibam spat...

Lahko noč

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 16.5.2008 22:40:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 279
17.5.2008 12:26:58   
_sanja_*

Meni user posted image  sicer zamuja sedaj že drugi dan, ampak test je negativen user posted image user posted image user posted image  samo me pa nekaj špika pa na cajte me boli kot, da se mi bo vsak čas vlila user posted image user posted image  prav neprijetno, zizike mam kot dve tempirani bombi user posted image user posted image user posted image  pa še prebava se mi je čisto sfrčkala (lahko bi celo Štajersko ogrevala user posted image user posted image user posted image ). Porčič pinčič zaj mam 50:50 da jo dobim al pa ne user posted image user posted image  ona se prav norca dela iz mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Am to ni več fer, ne user posted image

Punce kako pa vam kaj kaže user posted image  

Sanja čestitke za super opravljen pregled, škoda, da nista dva user posted image

Eh, nič hudega, če nista dva. Si tako želim enkrat parček, to pa zdaj ne bi bil, ker bi bila enojajčna. Samo da bo zdravo dete! Božiček mi ga prineseuser posted image

Joj, sem vesela zate, da še nisi dobila tečke! user posted image user posted image Upam, da bo tako ostalo. Za test ne skrbi... Jaz sem prvič delala FS - test, pa je bil -, potem čez 6 dni pa FS - trakce, pa sta bila oba user posted image user posted image ! user posted image Počakaj še par dni, čist možno, da si mela pozno O. Se pa na FS baje bolje vidi, če test razstaviš - ker je lahko črtica čisto rahla. Lahko ti pošljem sliko, boš vidla, da je bila pri meni tudi čisto rahla.

Znakce maš obetvane, naj ti povem, da imam in sem ves čas imela tudi jaz ogromno sluzi in tudi špikalo me je.
Res upam, da so to znakci za user posted image !! Ne pozabi poročat!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 280
17.5.2008 16:48:28   
uršika***
Pikica kako je? Se še ni ulila? Še držim pesti, da se ne bo!!!!
Moj prvi pregled pa je v sredo.Jupiuser posted image user posted image user posted image  

Sanja se v redu počutiš? Nič slabostiuser posted image  in zaspanostiuser posted image ??? Držim pesti, da bo tvojo pikico res prinesel božiček. Kako lepouser posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 281
17.5.2008 18:04:25   
Anonimen
še kak teden do dneva ... znakov bolj malo..le prsi me bolijo na dotik. Pa ne prehudo. Aja, pa spet sem sanjala črtice. Kaj se to z mano dogaja???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
17.5.2008 19:23:02   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

še kak teden do dneva ... znakov bolj malo..le prsi me bolijo na dotik. Pa ne prehudo. Aja, pa spet sem sanjala črtice. Kaj se to z mano dogaja???user posted image

TI KAR SANJAJ ČRTICE - ŽELIM PA TI, DA JO TUDI ZARES UGLEDAŠ, TAKRAT PA SE UŠČIPNI, DA NE BOŠ MISLILA, DA SANJAŠ user posted image  držim ti pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
17.5.2008 23:32:09   
Pikica5
Punce, meni se je ta šmentana tečka user posted image  ulila danes v službi user posted image user posted image user posted image  škoda sem že misla, da morda pa bo kaj, pa kateri drug mesec user posted image sicer je neka čudna, je full vodeno rdeča, ker nekaj user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo kmalu pobrala kufre in šla za devet mesecev na počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala punci za navijanje user posted image

Nočko

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 17.5.2008 23:33:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 284
18.5.2008 10:13:03   
diamantina
Mene pa že zdaj tako zelo prsa bolijo, M bi morala dobiti šele čez 11 dni. Ah ja, zopet dela napačen hormon in očitno 29. 5. nič ne bo. Ne vem, zakaj me prsa pečejo na dotik ... upam, da z njimi ni kaj narobe, znak nosečnosti definitivno ni, ker je še precej prezgodaj.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 285
18.5.2008 13:12:44   
uršika***

Punce, meni se je ta šmentana tečka user posted image  ulila danes v službi user posted image user posted image user posted image  škoda sem že misla, da morda pa bo kaj, pa kateri drug mesec user posted image sicer je neka čudna, je full vodeno rdeča, ker nekaj user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo kmalu pobrala kufre in šla za devet mesecev na počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko

Škoda Pikicauser posted image
Bo pa naslednji mesec. Veliko objemčkov ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 286
18.5.2008 13:13:19   
uršika***
Diamantina, držim pestiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 287
18.5.2008 14:24:14   
Pikica5
Hvala Uršika za objemčke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 288
18.5.2008 15:33:11   
_sanja_*

Moj prvi pregled pa je v sredo.Jupiuser posted image user posted image user posted image  

Sanja se v redu počutiš? Nič slabostiuser posted image  in zaspanostiuser posted image ??? Držim pesti, da bo tvojo pikico res prinesel božiček. Kako lepouser posted image user posted image

Super se počutim. Slabosti ni nič kaj, malo več je zaspanostiuser posted image Ampak bo, se mi zdi, da se že izboljšuje.
Držim pesti, da boš v sredo na pregledu slišala same dobre noviceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 289
18.5.2008 15:34:18   
_sanja_*

Nočko

Jojuser posted image user posted image user posted image Sem upala, da je ne bo. user posted image user posted image user posted image user posted image Jo bomo pa prestrašle, da je junija res ne bo večuser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 290
18.5.2008 18:58:17   
ANEJ01
Že par dni me bolijo dojke in so skoraj 1/3 večje,v spodnjem predelu trebuha imam vse trdo in prihrani .....mnjami,vse mi diši.user posted image bi morala dobiti 21.5.,upam da je ne bo.Upam,da si vsega samo ne domišljam in da se bo uresničilo.
Vse ki si želite user posted image ,pa čimveč sreče.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
19.5.2008 12:58:55   
diamantina
Pri meni ne bo nič, danes se je poleg bolečih dojk pojavila tudi tipična bolečina, ki je prisotna navadno 7-10 dni pred M. Ah nič, pa po M v nadaljne boje. user posted image

(odgovor članu ANEJ01)
Neposredna povezava do sporočila: 292
19.5.2008 13:38:18   
murkica
Jih še nimam user posted image user posted image user posted image ...

Drugače pa za vse vas upam, da so znaki pravi in da tečke ne bo...

Za vse tiste, ki pa ste dobile M, pa mi je žalin pogumno naslednji mesec v nove boje. držim pesti za +.

< Sporočilo je popravil murkica -- 19.5.2008 13:39:23 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 293
19.5.2008 13:55:01   
reckova
Hej punce!
eno vprašanje....nikoli me ni pekla zgaga, včeraj zvečer pa me je žgalo in bolelo v želodcu, pa da ne govorim o tem da mi je bilo slabo kot hudič. Moje vprašanje pa je a je to zgaga ali kaj drugega???? Sej se še danes pazim, da ne jem kaj takega sam včeraj pa je bilores hudo. No upam da je to znak user posted image , saj si zelo želim, da bi nama uspelo. Testa še nisem delala čeprav  mi zamuja že 3 dni. Bom počakala še kak teden (slabe izkušnje, ko je ni bilo 53 dni, testi pa negativni)................................joj babe kak smo smotane. Računamo, planiramo, se sprašujemo, pozorno pazimo na vse znake, včasih pa je bilo hop marinka pa so že bile noseče. No vso srečo vsem. Ko pa bo kaj novega pa sporočim (sej ne bom več anonimna, samo mi je hudo ko me ene poznate pol pa ni nič)
Lep pozdrav

dont look for mr. right, look for mr. right now!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 294
19.5.2008 19:51:47   
TEDIGO
Ejla punce! Se tudi jaz malo javim. Midva sva v drugem krogu in user posted image  ne pričakujem 29.05. Za user posted image  sva se odločila lani in nama je v drugem krogu uspelo, na žalost se je v 12 t končalo s ss.
Čeprav manjka 10 dni do tečke, me že par dni bolijo prsi in špika v spodnjem delu trebuha. špika me podobno kot v prvi user posted image , le da takrat me je začelo v drugem mesecu. Ovulacija ni, ker sem jo imela nekje med torkom in četertkom (sluz prozorna kot beljak, lepljiva). Danes popoldne pa mi gre na bruhanje. V prvi nosečnosti sem imela podobne znake šele po izostankuuser posted image . Je mogoče da to kaj pomeni????Je katera imela že tako zgodaj podobne znakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 295
21.5.2008 12:21:18   
ursa30
mene tudi občasno špikne v jajčnikih, ampak tako je bilo tudi prejšni mesec, pa sem vseeno dobila user posted image  tko da si ne upam upati preveč...še 6 dni pa bo vse jasno user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 296
21.5.2008 14:17:49   
diamantina
Joj TEDIGO, si na istem kot jaz, do M še 8 dni pri meni. Danes sem šla zjutraj v špar in me je vonj po delikatesi (sveže pripeljanimi ribami, mesu, pečenemu mesu), spravil skoraj do bruhanja - no nakupila sem samo nujno, ker se mi je mudilo iz trgovine, to je pa tudi nekaj user posted image  user posted image  user posted image   Drugače pa imam že tri dni grozno boleče prsi, ampak kaj, ko je tako pred čisto vsako menstro, vsaj do sedaj je bilo še vedno tako. user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 297
21.5.2008 14:23:50   
Anonimen
Do moje user posted image  še 6 dni. Upam, da ne pride.
Mene pa že dva dni tako boli tam dole, joške so napete, stalno me gnjavi na stranišče na blato. Mislim si da je to zaradi tablet Elevit. V glavnem se tudi jaz slabo počutim.
Upam, da si ne tega zamišljam, ker si preveč želim biti nosečka srečka.

srečno punce

m

(odgovor članu diamantina)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
21.5.2008 14:34:31   
aqua77

uršika** kako je bilo na pregledu????  Upam, da je vse OK!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Firbec, sej veš! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 299
22.5.2008 14:47:59   
uršika***
Katalina da ti potešim firbec: Sem bila včeraj na pregledu in žal nisem videla nič. Samo tisto stvar - pa sem pozabila kako se reče, ko je okoli plodeka, ploda pa se še ni videlouser posted image user posted image user posted image , tako da grem spet v torek in upam, da bo do takrat škratek že zrastelin se nam prikazal. Drugače je vse OK. LP

Aja. Lahko bi še napisala kakšne znake imam, če sem že ravno nosečnica.
Nobenih.user posted image user posted image user posted image  Samo jest ne morem ravno vsega, sem bolj na solatah, kruhu, mleku, juhi in ostalih enostavnih jedeh. Slabosti in utrujenosti ni več user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Taborjenje
maca83 RR

Radi taborite z otroci?

ne maram taborjenja (32%)

bi, pa ne morem (4%)

radi taborimo (23%)

jaz bi, otroci pa ne (2%)

apartmaji so zakon (38%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!