KT
|
Rakica2007 očitno nas je mraz in dež res prignal pred čarunalnike. Duda: aleluja, kako se pa od tega odvadi Težka bo, prišli smo le tako daleč, da je čez dan brez in jo ima le za spanje, ampak kaj vraga, ko pa je takrat dobesedno priklopljena nanjo, težka bo ni kaj, bo treba res kar en dan odrezat, ker drugače res ne vidim rešitve. Govor: nič, niente, zero, zerissimo, neverbalna komunikacija pa tako izdelana, da je že kar strašljivo. Ko ji postavljam odprta vprašanja, me večinoma lepo zignorira in se posveti svojim igračam. Najbolj mi je pa smešno, da hodimo k logopedu - a niso to tisti, ki pomagajo pri nepravilnostih izgovorjave, itd. ampak prijazna pa je logopedinja, prijazna Drugače pa skuha kavo (tako, da jaz asistiram pri grelcu vode in natočim vodo, ona pa dozira kavo, doda sladkor in mleko), res no, ne morš verjamet, pomaga pri kuhanju kosila (reže, meša, čist preveč soli in popra, ker je to pač največji štoš) - vrag, če nebi bila moja hči nebi verjela Včasih je že kar strašljivo, ko pa jo vprašaš, če bo kaj povedala, pa zmiga z glavo in s prstom naredi ne, ne nogica, iskreno sožalje in tudi tebi ČESTITKE za novo službo, poročaj malo kako gre! Pišuka, rjuhe že nisem dolgo likala, grem
< Sporočilo je popravil KT -- 2.11.2009 22:39:07 >
|