RAKICA2007
|
Ojla... oooo Nogica, kakšna mala princeska je že Tara, cukrček Jah vidim, da se zelo malo srečujemo tukaj gor... seveda polno zaposlene v službi, doma pa ista pesem, samo da je takrat pesem pravljice - zaposlene z našimi ljubljenimi, sončki... Malo sem brala za nazaj in sem ugotovila da imamo med nami tudi že srečke . Drnula tebi, pa iskrene čestitke za malo Hano, pa seveda čestitke tudi srečnemu očku in veliki sestrici Neci Jest bi tud še mela, pa naš ni za to. Zaenkrat še ne sam ne vem kdaj bo ?! Ah ja, čedalje bolj me 'tišči', čedalje bolj me daje da ponovno podoživim tiste noro dobre občutke nosečnosti in poroda Ah ja, pustimo času čas pa bo sam prišel, ane ane No pri nas ni nič novega. Razen tega da dopoldan Neja hodi v vrtec, mami in ati pa v službo. Čeprav me Neja vsako jutro popravi, da ati ni šel v službico ampak po kruha je bila 14 dni nazaj doma z atijem, ker je imela virozo in ji je seveda zjutraj pripadala sveža, topla žemljica . . . pa ji je ostalo Sedaj namesto toplih jutranjih žemljic jemo 'smrklje' - mah za bruhat, packa mala, sploh ne vem kje je to pobrala... verjetno pa v vrtcu. Zadnjič mi je ušlo iz ust MA BENTIŠ - sicer nikoli ne preklinjam in odkar sem rodila sem se navadila na tole (skrajšava... za še hujšo kletvico ) in Neja seveda copy-paste takoj za mano, JA BENTIŠ MAMI NOOOO, jaz jo pogledam ona pa meni JA KAJ NO?, mislim smrkljica mala... in seveda planem v smeh Nejka pa tud... Pa prav zanimiva je ko našteva; npr. doma so Neja, ati, mami, dedi, babi - ampak po njenem so to sliši takole: DOMA SO Neja, ati TUT, mami TUT, dedi TUT, babi TUT, aja pa še Neja TUT , se ji tolk nasmejimo da me včasih prav trebušne mišice bolijo, čeprav niso ravno navzven vidne Na dopust gremo šele čez 14 dni - in jaaaa zelo rabim tale dopust, ker tole čez poletje je grooozaaaaa in se vlečeeee. Upam, da bo spetember tudi takšen kot je bil avgust; lep, sončen, topel . . . Zaenkrat je tole vse od mene... Lepo se imejte in veliko se smejte, pa veliko crkljanja PA PA Neja in mami
|