N _ B
|
Pozdravljene, se spet javljam po dolgem času. Preberem vas še, ampak za pisanje mi kar nekako zmanja časa. Iskrene čestitke Flaski in Drnuli za naraščaj in seveda tudi Jaku in Neci za sestrici!!!! Veliko crklajanja in prespanih noči vam želim. Čas teče z neverjetno hitrostjo. Sploh ne vem, kam je šlo to poletje. Tako hitro je minilo. Junija smo bili na morju, malo doma, pa par tednov v službi in konec avgusta v hribih. Tik tak je bil tu včerajšnjji 1.september, ko je naša Nika prestopila prag šole. Oh ja, tako hitro je minilo teh šest let. Kako neverjetno je, kako hitro mineva čas, ko se ozremo nazaj, po drugi strani pa si rečemo, kje je še šest let, ko zremo v prihodnost. IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP Timov prvi šolski dan je minil lepo. Imeli so res lep sprejem. Meni so na trenutke kar solze pritekle. Sva bili kar na enakem. Tudi meni so se zasolzile oči. Je pa imela Sara malo smole, ker jo je že prvo uro (danes je bila tako samo eno uro, jutri bo več), ko je bila v vrtcu, en fantalin ugriznil v roko. in to tako močno, da ima kar eno malo krasto. Sem rekla, da bom drugič jaz njegove starše ugriznila , če se bo še ponovilo. Vzgojiteljicam je bilo ful hudo, samo nista mogle predvideti, saj sta tistega fantiča tudi imeli prvič in še ne poznata njegovih navad. Njegovi starši pa očitno tudi niso povedali, da rad grize. Od prijateljev sina je tudi ena punčka vsake toliko časa ugriznila oz. je grizla vse po vrsti v skupini. Potem je bilo pa enkrat prijatelju dovolj in je sinu rekel, da naj jo naslednjič nazaj, ko ga bo spet ugriznila. Čez par dni je prišel v vrtec in je učiteljica povedala, da jo je ugriznil nazaj in da naj se pogovorijo z otrokom. Malček je ugriznil prvič in zadnjič, pred to punčko pa je imel od takrat mir. Jaka je zrasel v pravega korenjaka. Čeblja in čeblja, nagaja Niki in vsaka druga beseda je NE. Sem to vzela v zakup, ker je imela Nika prav takšno obdobje negitivizma, ko je bilo za vsako stvar NE in vse je bilo ravno obratno, kot sem rekla. Bo minilo. Še pri vsakem je.
|