Anonimen
|
Medtem, ko sosedov fantič, 10dni mlajši .... ne vem od kje pobira agresivne izpade, že običajen dober dan izreče z jezo in ihtavo in ga pospremi s kakimi agresivnimi kretnjami. Pa ni v vrtcu. Ja to je pa najbrž od doma. Jaz srčno upam, da je tole res obdobje in da se ji ni kaj zamerilo. Drugače pa Tara ni tako agresivna. To se pri njej pokaže npr. tako da ko gremo na obisk k neki družini ki ima mlajše otroke, mlajši ali stari toliko kot ona. Vzame njihove igrače in si jih prilasti, potem če hoče otrok igračo nazaj ga porine in joka da je igrača njena. Bog ne daj, da se otrok dotakne njene jakne, kape, ga odrine, tudi ugrizne. Ne vem ampka ta protinapad je po mojem mnenju pobrala glih v vrtcu. Sej drugače zna biti zelo prijazna, samo odnos do drugih otrok je agrasiven. Mogoče tdui to vpliva, ko je doma skoz v moji družbi ali v očijevi, otrok njene starosti pa tu ni. Saj ne vem, nisem pametna, samo mislim na to, da bo šlo to mimo Jo moram pa tako pohvlait (upam, da ne prehitro) Od četrtka popoldne je brez pleničke. Niti enkrat se ni polulala v hlačke, lepo prosi, zjutraj se zbudi suha in prosi za lulat. Govorili so mi, da bo Tara brez plenice čez noč, pa nisem verjela, še zdaj ne, ampak od četrtka smo suhi. no dnes ji je v vrtcu ušlo, ampak sklepam, da so bili zunaj in jo je zeblo, vem pa ne, ker jo je mož šel iskat in ni vprašal. Pikica moja zlata Je pa tudi jaz nikoli nisem kregala, še prej, če se je polulala, ker je revčka že sama tako jokala. Sem jo tolažila da bo ona to že enkrat znala Drnula pri nas je Tara enako zelo zgovorna doma, vse razloži na dolgo in široko in res se ji včasih iz srca nasmejem. Ravno preden je šla spat me je nasmejala s prisrčnim stavkom: Mami pidi gledat kaj sem najdla u pedalu. Slike od kočija (oči) . Pidi, pidi... In mi je s svjimi ročicami dala vedet naj grem z njo pogleda v predal kjer imamo slike. Prav prisrčno, samo ne znam dobro opisat. Ko pridem drugam pa je drga zgodba. Oziroma odvisno kam pridemo in kako dobre volje je. Če pridemo do družine z otročki se pokaže njena ogresivnost, če pa kam drugam se zna pa zelo lepo vklopit in razživet že ob prihodu. Rakica hvala Rakica dude smo se rešili tako ,da je eno oči pred njo zabrisal v dolino, kao (jo je držal v roki in odnesel v kontejner). Smo rekli, da jo je muca vzela. Ko smo prišli domov se je še doma izgubila. Ker je nismo našli je šla spat brez nje. Drug dan je še vprašala in smo rekli, da je tudi to vzela muca. Pol jo je pa še v vrtcu vzela in je bil mir, nobenega izsiljevanja, joka, le lepo sva ji razložila. Je pa lažje govorit ja. Pride čez noč kot pri nas, boš vidla. Aja, pol je pa muco vsakič ko jo je vidla kregala zakaj ji je dudo vzela Zdej je pa itak pozabila. KT tudi varianta za odrezat dudo ni slaba. Če se pri nas takrat tega ne bi zgodilo bi naredila to, ker sem imela dude že vrh glave. Pri nas se je nanjo navezala tudi čez dan in komaj je stopila doma skozi vrata že je vpila duda, duda. nky M Hotel v Ljubljani je v Šiški. Jaz imam tam redne sestanke in seminarje za Just. To greš dol iz obvoznice za smer Šiška, Kranj, center ..., potem zaviješ proti centru in pelješ skoz naravnost skoraj do Tivolija, dva križišča prej boš videla tablo za M hotel. Ko boš zavila noter greš spet pri prvem semaforju desno in pelješ po uličici naravnost in prišla boš pred M hotel. tam je tdu ZD Šiška, jaz vedno tam parkiram ,ker je vse polno, parkinga je pa za plačat. Če boš šla pa iz smeri centra greš pa od Tivolija drugo križišče levo, je tudi tabla, le fajn moraš gledat.
|