Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 5.6.2009 22:49:28
|
|
|
|
tropical
|
FLASK_A Čestitke za malo Majo. Šele sedaj sem prebrala, in full ste se razpisale od kar sem bila tu gor.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 6.6.2009 20:17:05
|
|
|
|
n€na
|
NECA- pa si tudi ti pihnila 2 svečko VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.6.2009 6:41:16
|
|
|
|
KT
|
VAL vse najlepše
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.6.2009 7:13:15
|
|
|
|
n€na
|
VAL vse najboljše
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.6.2009 0:41:39
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Leto je naokoli in tudi za nas je prišel dan, ko bomo zopet praznovali Sarin rojstni dan. Se mi zdi, da smo si šele pisale tu gor, kdaj je katera rodila, so pa naši mulčki že DVE leti stari. Kako hitro čas beži!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.6.2009 7:42:21
|
|
|
|
n€na
|
Svit in Nikolaja....malce z zamudo pa vseeno vama Zala želi vse najboljše danes pa praznuje naša slavljenka Sara...Vse naj boljše tudi tebi Ja res čas beži...tudi mi bomo kmalu praznovali..sem ravno včeraj zbujala spomine, kako je bilo še par dni pred porodom, vsega se spomnem kot bi bilo včeraj..zdaj pa je moja miška že pred drugo svečko.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 14.6.2009 7:10:11
|
|
|
|
n€na
|
Pia, Anika IN Žan
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 15.6.2009 22:43:08
|
|
|
|
melaverde
|
dober večer! pa še nekaj slik našega praznovanja... Praznovanje v vrtcu In doma: Enei (junijček od zrak )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 15.6.2009 22:45:40
|
|
|
|
melaverde
|
Vse najboljše Zala !! Čestitke tudi vsem ostalim slavljencem !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 16.6.2009 6:02:36
|
|
|
|
KT
|
ZALA & VID vse najlepše
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 16.6.2009 12:55:17
|
|
|
|
n€na
|
ZA VOŠČILA Melaverde full lepe fotke...Val ni tako majhen kot praviš, je že pravi fantič...in boš kmalu mogla punce stran odganjat, če jih že ne
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 18.6.2009 17:07:20
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Čestitke vsem malčkom, ki so v teh dneh praznovali in upihnili drugo svečko!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 23.6.2009 7:15:03
|
|
|
|
n€na
|
dan ,,,vreme prav za spat kako ste kaj punce...nekatere verjetno že na dopustih, na morju, v hribih in prav je tako mi smo imeli to nedeljo praznovanje Zalinega rojstnega dne..bilo je tako super, da smo pozabili, da bi lahko kaj poslikali. Slikali smo se samo zraven tortice ...in še kaj se mi je zgodilo...na tortico sem dala svečko v obliki dvojke, jaz smotana pa sem jo dala narobe...od 20 ljudi ni nihče videl, da je sveča obrnjena narobe to sem pa videla šele včeraj zvečer, ko sem dajala slike z aparata ... Mi je pa Zala prejšnjp nedeljo zakuhala na 38.5 in je nisem zbila do torka zjutraj...v torek zjutraj pa kot bi pihnil vročina pade in je ni imela več...naju je pa zdravnica pustila doma kar celi teden...meni je tako pasalo .
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 23.6.2009 7:17:51
|
|
|
|
n€na
|
ALINA DANES JE PA TVOJ DAN VSE NAJBOLJŠE ZA 2. SVEČKO Lepo praznuj z mamico in atijem.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 23.6.2009 7:23:45
|
|
|
|
n€na
|
VSE NAJBOLJŠE JUNIJČKI 16.06. Vid 22.06. Ajda 22.06. Tim
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 1.7.2009 9:47:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
Čestitke vsem, ki praznujejo! Da nas malo dvignem, vam bom mal skomine z dojenčki naredila... To je naša Majči po zajtrku, ko jo mami animira
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 3.7.2009 14:36:32
|
|
|
|
Drnula
|
Ojla, Končno priklopljena na svet ... no net. Zdaj sem že lep čas doma na dopustu in nisem imela računalnika in neta. Če sem pa šla kak dan v službo pa je bila itak taka gužva da nisem uspela skor dihat. Flaska, hvala za skomine Kako ste? Uživate? Imaš Jaka tudi doma? Jaz sem zdaj doma z Neco. Ta pa ima energije. Ampak na splošno je zelo pridna in se veliko sama zamoti. Govori z dneva v dan bolje, je tud kot papagajček, ponovi vse kar kdo reče ali naredi Na morje še nismo šli nič, upam, da nam uspe za kake 2-4 dni uit, pa še na kako reko za kateri vikend ... upam, da že ta Do pd imam še ca 1mesec, drug teden se mi začne porodniška. Ča leti kot zmešan, okrogla sem kot hruška ... ali kot tovornjak z žogo Počutje ... hmmm pri Neci sem cvetela do zadnjega, počutila sem se fit in fajn, zdaj pa je 'malo' drugače. Včasih me zagrabi taka utrujenost, da se mi zdi da sem bolna na smrt, da se odpravim merit vročino pa prej termometer razbijem
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 6.7.2009 22:36:35
|
|
|
|
tropical
|
Vse najboljše vem, ki ste praznovali rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.7.2009 7:13:01
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Čestitke vsem, ki praznujejo! Da nas malo dvignem, vam bom mal skomine z dojenčki naredila... To je naša Majči po zajtrku, ko jo mami animira pa si mi res skomine naredila....pri nas ni še nič novega, nič še ne pričakujemo...bo treba malo do G stopit, da nam malo pomaga... flask_a...pa kako je luškana tale vaša Majči. Pravi cukrček je
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.7.2009 7:18:10
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Ojla, Končno priklopljena na svet ... no net. Zdaj sem že lep čas doma na dopustu in nisem imela računalnika in neta. Če sem pa šla kak dan v službo pa je bila itak taka gužva da nisem uspela skor dihat.Dobrodošča v virtualnem svetu...uživaj na dopustu in sedaj ko si malo več doma in lahko dihaš, se večkrat oglasi tukaj Jaz sem zdaj doma z Neco. Ta pa ima energije. Ampak na splošno je zelo pridna in se veliko sama zamoti. Govori z dneva v dan bolje, je tud kot papagajček, ponovi vse kar kdo reče ali naredi Na morje še nismo šli nič, upam, da nam uspe za kake 2-4 dni uit, pa še na kako reko za kateri vikend ... upam, da že ta Moja bo čez poletje tudi morala biti v vtrcu, ker nimam varstva, bi bilo pa lepo če bi lahko preživela en mesec doma in bi tako imela malo počitnic. Do pd imam še ca 1mesec, drug teden se mi začne porodniška. Ča leti kot zmešan, okrogla sem kot hruška ... ali kot tovornjak z žogo Počutje ... hmmm pri Neci sem cvetela do zadnjega, počutila sem se fit in fajn, zdaj pa je 'malo' drugače. Včasih me zagrabi taka utrujenost, da se mi zdi da sem bolna na smrt, da se odpravim merit vročino pa prej termometer razbijem Vsaka nosečnost je drugačna....Jaz sem tudi pri zali bila ko rožica, kakšna bom v naslednje pa ne vem....pričakujem pa da bom sitna, utrujena...ker Zala mi že sedaj spije vso energijo...ni pri miru niti delčka sekunde, bi bil rekord, da bi bila pri miru 1s Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.7.2009 8:26:50
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Flask_a - fletna je vaša pupa! Mi smo pa vsi doma - čez cele počitnice, pa se mi na trenutke že meša, čeprav se je julij šele začel. Mulčka sta takoooo aktivna, da se nam že fuzla. Največ energije pa dobita zvečer, ko bi bilo treba iti v posteljo. Naša Sara tudi vse oponaša - najbolj pa Timija, tako da si lahko kar mislite, kaka štala je po nekaj minutah, ko sta na kupu. Naslednji teden gremo malo proti morju. Nas bodo iz kampa vrgli, ko smo tako glasni. Pa še to presneto deževno vreme je že čisto čoravo - smo že pravi zombiji. Sva šli včeraj s Saro v največjem dežju ven pred hišo, ker nisva več zdražali noter. Sva poojedli vse maline in ameriške borovnice. Prav fajn sva se imeli.
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 9.7.2009 8:27:31 >
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 25.7.2009 15:04:06
|
|
|
|
KT
|
Punce moje zlate najlepša hvala za četitke. Čestitke vsem malim in velikim slavljenkam in slavljenčkom. FLASK_A kako mala Maja in njen brate? nena vrag si spremenila nick, najprej sploh nisem pokapirala kdo je to Zame boš še naprej nena, ker mi bo vsakič vzelo en haufen cajta, da znak za evrčke najdem. Že v denarnici jih ne najdem kaj šele na tipkovnici. drnula kako si? Veš kok mislim nate. Takoj sporoči, ko bo kaj, če ne drugače imaš ziher še moj mobi. Midve z Alino sva se od začetka julija potepali - intenzivno sva čofotali po morju (mimogrede Alina že plava samo s "kavčki" - beri rokavčki), vsako jutro sva nahranli ribice, v mivki zidali gradove - Alina je imela največje veselje uničit najino remek delo, se sprehajali ob morju, iskali rakovice - v glavnem čisto razvajanje moram priznati. Očija sva pa pustili doma, da je dinarčke služil Zdaj se za teden dni vsi trije selimo v hladnejše kraje - v Kranjski gori in okolici bomo osvojili kak kucelj, potem pa greva z Alino nazaj na morje. Še enkrat hvala za čestitke
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 29.7.2009 8:37:38
|
|
|
|
n€na
|
Dan punce, da še tukaj kaj napišem... Dajte se kaj oglasit tukaj in malo napisat kako naredujejo vaši škrati, kaj počnete v teh vročih dneh...saj so dopusti, ampak za pokukat sem in napisat kako besedo pa je sigurno kaj časa Mi smo bili prejšnji teden na dopust v planinah...Šli smo na Golte, kjer smo bili v eni lovski koči, Katere oskrbnik je stric in nam jo je zrihtal malo ceneje Zala je uživala ob gleddanju krav in konjev....na planini je tudi eno umetno jezero in je govorila "mami lej moje (morje)" Po dopustu v hribih pa smo šli še v logarsko v Pravljični gozd, ki je lep, vendar bi lahko bil še boljši In za finiš dopusta smo šli še v Zoo in tako smo uživali naš dočust fenomenalno Pa še ena nova novička je pri meni.....IMAM NOV TIKER
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 29.7.2009 8:39:17
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT nena vrag si spremenila nick, najprej sploh nisem pokapirala kdo je to Zame boš še naprej nena, ker mi bo vsakič vzelo en haufen cajta, da znak za evrčke najdem. Že v denarnici jih ne najdem kaj šele na tipkovnici. itak, da sem nena še naprej Je bilo treba nekaj spremenit, ker nisem več stara 26 let
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 29.7.2009 8:47:03
|
|
|
|
Drnula
|
Ojla punce, ste že žive Uživate poletje, vročino ... Sem glih videla da je objavljen nov post na naši strani in sem rekla, da vsaj mal pozdravim! Jaz sem trenutno še vedno 2v1 in se kotalim naokrog, sam dolgo ne bo več trajalo. Zdaj letiva z Neco v Cerknico da nesem znanki 3 škatle cunj za dojenčke. Sem tokrat toliko dobila da ne vem kaj z njimi in se je po vsem slučaju najdla ena ki pravi, da bi ji kaj prav prišlo. Tako da ji sam naprej dam te škatle in na eno kofe ali sladole, kaj več pa že Neca ne bo vzdržala Uživajte !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Oskar, Adam, Izak ali ManuelTLFKatero ime bi izbrali za sina?Oskar (
17%)
Adam (
5%)
Izak (
15%)
Manuel (
9%)
nobeno (
54%)
vseeno (
1%)
Število vseh glasov: 551Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!