tejkaz
|
Tako, dete zaspalo..... Naty, saj vem, da ne morete vedet kdaj smo mi tam, sam če že greste v občino Medvode, je pa treba prej javit. Hecam se. Zdaj pomladi bomo mi dostikrat tam tako da kar javi če boste kaj tam. Smo bili pa malo na igralih in malo na kofetku. Meni se je pa trebuh tako povečal zdaj v 14 dneh da joj. Zdaj pa menda vsak lahko opazi, čeprav ene kolegice še vedno govorijo da izgledam kot da sem se malo preveč najedla. Cebrca Meni so takšne izjave čisto mimo. Je pa zanimivo kako so po porodu vsi sorodniki polni idej kakšne smo med nosečnostjo postale itd. Meni med Evino nosečnostjo nihče ni nič rekel, po porodu so pa vsi imeli kaj za povedat kakšna sem. En stric me je še grdo prizadel z izjavo da sem se ogojila. Zdaj ga videt ne morem. Čeprav mož pravi naj mi gre to čez eno uho not in drugo ven, smo ženske vseeno drugačne. Imam pa pripravljeno en komentar če bo še kdo kaj takšnega rekel: mogoče sem res močna itd, sam nesramna pa nisem tako kot nekateri. Naty, fino je zdržati vsaj do 32.tedna, ja. Zaradi pljučk. Sicer imajo že malčki od 24.tedna možnost preživetja. Moj možek se je rodil v 27.tednu in je zdaj pravi dec. Na wc grem pa tudi jaz na vsako uro. Mi fajn na mehur pritiska. Sam me že zdaj kar zvija ko se spomnem da začnejo tam pri cca.32 tednu na žličko pritiskat. Joj, je mene to bolelo. Prav jokala sem dostikrat od bolečine. Čestitke Nyni84 ob poroki. Dopustnice, uživajte!! Lupinca oz. avtosedež (da še jaz dodam svoj piskrček) Pri Evi sva imela tak voziček na katerega ni šla lupinca. Pa se je vozila samo v košari in kasneje v športnem delu, predvsem zato, ker se mi zdi v lupinci otroček tako stlačen. Čeprav vsi pediatri zagovarjajo ta položaj, meni so vedno govorili naj bo čimveč v lupinci, ker se dobro počutijo v njih. Otročki zelo dolgo obdržijo takšno lego kot so jo imeli v maternici. Eva še zdaj na previjalni mizi nogici prekriža in jih dvigne k trebuščku. Sam da bi pa en triurni sprehod otrok preživel v lupinci se mi pa ne zdi dobro. Zdaj imamo takšen voziček da gre lupinca gor. To pa zato, da če bomo šli kam na obisk, da lahko samo ogrodnje peljemo s sabo in za kakšnen mini sprehodek uporabimo lupinco. Drugačo bi prikolico s sabo mogli peljati Ima pa Eva zadnje dni novo foro. Hodi po stanovanju, si majčko dviguje gor, se boža po trebuhu in govori buš buš. Najprej nisem vedela ali jo boli ali kaj, sam potem je začela govoriti še popi in kazat popek. Tako da očitno se je samo nekaj novega naučila. Ponovi pa 100 krat v enem dnevu. Sva se pa zadnjič previjali in me udari po obrazu in ji rečem da to ni lepo itd. in jo vprašam če njo v vrtcu kdo tepe, pa reče ja. Jo vprašam kdo, pa reče Biba (njihova vzgojiteljica) in jo vprašam kje je tepe pa pokaže na glavo. Bibo ima sicer zelo rada in se mi zdi nemogoče da bi jo res tepla, sam to me pa zdaj bega. Mož jo je kasneje vprašal z drugačnimi vprašanji isto in je isto odgovorila. Kakšna ideja kaj narediti? Zdaj grem pa kuhat (bomo jedli makaronflajž) in ven po lužah čofotat.