|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
30.4.2008 13:59:40   
ozziebo
Sonček3, kar se tiče lupinice in avtosedeža sem bila tudi jaz tvojega mnenja. Samo problem je nastal, ker je naš voziček ful težek (15 kg) in sem ga zelo težko dvigala in dajala v avto, pa še cel prtljažnik je zasedel. Sicer sem lupinico do garaže nekako naslonila na voziček, da mi je ni bilo treba še posebej nosit po celem bloku (spet odvisno, kje živiš). Če si precej vezana na avto, je po moje kar dobro, da imaš kompatibilno ogrodje vozička z lupinico.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
30.4.2008 14:06:30   
sandra123
Sayuri, ti kar počivajuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
30.4.2008 14:07:51   
naty13
Dannnn.

Pri nas je že začelo rositi. user posted image  Midva sva se z mojim user posted image  potepala. Sva mal zapravljala. Cel kup položnic je bilo za plačat. user posted image  Pa mizico za na balkončka in stole sva kupila. user posted image  Pa po fasngo sva šla, da ne bomo lačni med prazniki. user posted image user posted image user posted image  Pol me je pa še na kosilo peljal. user posted image user posted image  Me je tako čudno bolelo v spodnjem delu trebuha in mal zategovalo, pa je rekel, da me pelje na kosilo, da se ne bom še s kuhanjem matrala. user posted image user posted image user posted image  Zdej sem pa en stroj cunj dala prat, še pomijem po tleh, potem pa po tamavčka v vrtec. user posted image

Komentiram pa kasneje. user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
30.4.2008 17:04:26   
naty13
[Srečanje Gorenjk (in katere želite): sobota 24. maj 2008 
Kraj: Mercator center Kranj, Qlandia KRanj, Suernova KR-Buf.... - mislim, da je ena user posted image  predlagala bolj poznavno mesto za srečanje, če imate še katerikoli predlog sporočite.

Ura: 17:00

-Naty13
-Miškolinček
-Erin
-Julija08
-Tejkaz
-majah
-Anita goitan
-iva77

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
30.4.2008 18:23:13   
ANA_P
Oj, punce, kdaj na CSD po paket, mi bo povedal G.?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
30.4.2008 18:32:22   
ANA_P
oj, sem našla na njihovi internet strani ( CSD ). 60 dni pred PDPjem damo vlogo.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
30.4.2008 18:50:32   
naty13
ANA P točno tako, 60 dni pred PDP-jem dobiš pa na zadnjem pregledom pred tem datumom eno potrdilo, kdaj začneš porodniško in potem s tem urejaš na CSD-ju. Če boš vzela denar, boš dobila naslednji mesec nakazano. Torej, me bomo vlagale večinoma v juniju in bomo dobile v juliju denar. Kako je s paketi pa ne vem. Verjetno po pošti dobiš.

pa pa

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
30.4.2008 18:54:07   
ANA_P
mislim vzeti denar, ne paketa, samo nisem vedela kako naj ta denar poimenujem, da me boste razumele :).

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
30.4.2008 19:58:24   
cebrca

Vas nisem še brala danes, ampak sem brala tole (upam da link dela). So poročne prigode. Ful dobra masaža za smejane mišice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=478275&mpage=2&key=poro%C4%8Dni%2Cdan&#479337

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
1.5.2008 7:33:28   
sayuri
Juttroooooo user posted image user posted image user posted image

KAj ni še nobena kavice skuhala? Ni nobene godba zbudila? Pri nas vsako leto 1. maja že ob 6h godba po ulici igra. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
1.5.2008 7:34:02   
sayuri
Aja.....kavica..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro jutro user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
1.5.2008 7:44:37   
naty13
Jutro.

Sayuri hvala za user posted image . Sem se tako lačna zbudila, da sem že kos kruha s salamo pojedla, pa še rogljičke sem dala ven s skrine, da jih spečem. user posted image  Pri nas je bila pa budnica že sredi noči. user posted image  HB je Nejc spančkal. user posted image

Je pa mali kašljal, ko je šel spat, pa ni in ni nehal. HB sem poslala mojga iz postle, da mu je dal sirup. Mene je včeraj vse tako bolelo in dol prtiskalo, da je bilo noro. user posted image  Vsaka sprememba vremena me zmeče. user posted image  Potem je lepo mirno celo nočko spančkal in še zdaj spančka. user posted image  V vrtcu ni kašljal, ampak so ga mogle meti samo bolj po naročku. user posted image  Jedel je bolj malo ampak HB vsakega obroka nekaj. user posted image  Je pa doma celo popoldne nekaj mlel. user posted image user posted image user posted image  Saj počasi se bo navadil na vzgojiteljice spet. Zdaj nič več ne ignorira besede vrtec, ko mu pravim, da bo npr. knjigico nesel v vrtec pokazat. user posted image  Mal napredka je. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
1.5.2008 7:55:19   
sayuri
No vidiš Naty, Nejc počasi lepo napredujeuser posted image .

JAz sem tudi že jedla, kot volk navsezgodaj zjutraj user posted image . Ponavadi si zajtrk okrog devetih pripravim. Zdaj sem pa že pred semo kruh in marmelado jedla user posted image user posted image . Sem pa danes precej bolje, kot včeraj. PA še soooonček je zunaj. user posted image  VSaj dopoldne ga bomo malce izkoristili. Moram še nekaj rožic poštimat user posted image .

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
1.5.2008 8:02:01   
naty13
Sayuri sonček. user posted image  No, saj se pri nas tudi nekaj kaže iz oblačkov, ampag tudi dežek pada. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz pa marmelado "šparam" za po porodu. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem pri Nejcu po porodu sam marmelado jedla, pa jo potem skoraj eno leto niti vidt nisem mogla. user posted image  Zdej jo pa raj ne jem, da se mi ne obrne do avgusta. user posted image user posted image user posted image  Kaj bom pa pol jedlauser posted image  Ja, Nejc je naredil majhen korakec naprej.user posted image  Samo mal me je vrglo prvi dan, ker sem mislila, da bo vse ok, pa ni bilo. 14 dni nazaj, ko je šel po dveh mesecih v vrtec se je takoj vklopil in igral, zdaj pa nič. Je rekla vzg. da se je šele potem mal igral, ko so vstali in pojedli. Revček. user posted image  Potem ko sem po njega prišla je pa kar name skočil in delal vzg. pa-pa pa-pa. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
1.5.2008 8:43:26   
sandra123
Jutro Naty, Sayuri...danes sem si pa jaz malo privoščila poležavati user posted image , ati tudi še poležava, Tina pa itak pred tv-jem...
Včeraj smo šli k sestri na bograč in na kresovanje...sem bila glavna atrakcija tam...vsi so me kar nekaj okupirali, zasipali z vprašanji, en gospod mi je spet rekel, če grem rodit do konca maja...še moj oče ga je debelo pogledal....pa sem samo hladnokrvno rekla, da se morata moja pikeca še do avgusta razvijati, da potem pa bo njun čas prišel...tip me je pa ful zaprepadeno gledal in potem rekel..."a kar dva bosta??? ja, potem bo pa še kar huda do konca..." Mislim ne...se mi je kar iz ušes kadilo...
Tudi Tinino sobico smo šli včeraj iskati (par dodatnih elementov), jo bova z user posted image danes zmontirala...
Sayuri, si pogledala link, ki sem ga poslala za vozičke? Sem te hotela nekaj glede tega vprašat...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
1.5.2008 8:48:13   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Sayuri, si pogledala link, ki sem ga poslala za vozičke? Sem te hotela nekaj glede tega vprašat...

JA, šele malo prej sem prebrala včerajšnje pisanje user posted image .
Potem imata tale voziček že naročen? V modri kombinaciji?

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
1.5.2008 9:00:01   
nell
Pozdravček babike!

Nisem vas še uspela vse prebrat, vas bom najverjetneje šđele v soboto. Včeraj me je moj lubi peljal v živalski vrt...no v bistvu sem jaz peljalauser posted image user posted image user posted image . Sayuri sem kr pobrala tvojo idejo in je blo prav krasno...sva mela sonček, čeprav je mami povedala, da je blo na štajerskem skos oblačno...tko da prav da sva se mal umaknila. Mopj je bil k mali otrok, ker pač že res dolgo ni bil tam.

Danes pa jo mahava na morje...bova prespala po kavbojsko na enem vikendu...sicer jaz ne vem koliko sem še jaz za ta zasilna ležišča, ampak en dan bo že šlo. Upam da bo lepo vreme...da bova lahk šla na kakšen lep dolg sprehod...da se mal nadiham. Se mi zdi, da se premal gibam, kljub temu, da sem v službi skos aktivna, ker pač drugače ne gre...ampak tko v privat času, pa ni nič s temi mojimi sprehodi ozuser posted image . so bolj redki.

Punce moje pridno čvekajte in naj vas sonček greje

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
1.5.2008 9:09:56   
sandra123
Sayuri, nisem vedela, katerega naj izberem, imajo kar nekaj na izbiro...pa tudi rdeč mi ni bil preveč všeč...Ni še naročen, očka ga gre v teh dneh pogledat, ampak, sem mu rekla, da z nakupom naj še malo počaka...všeč mi je zato, ker ima funkcijo preklopa ročaja naprej in nazaj, da mi ne bo treba košar okrog obračat....v bistvu sem želela svetlo modrega, pa ne vem, če je možnost donaročati barveuser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 1.5.2008 9:12:42 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
1.5.2008 9:15:50   
sayuri
Sem zdajle malo preučila voziček, sandra user posted image . Kolk je pa ta zadeva kaj težka? Nikjer nisem zasledila user posted image  PA ga lahko od rojstva naprej uporabljaš, al boš še košare morala nabavit?....ne znajdem se v vseh teh njihovih opisih user posted image .
Koliko pa cenovno vse skupaj pride?
JAz bi zihr rdečega vzela user posted image user posted image user posted image  . Mi je ta barva neizmerno všeč user posted image .

Drugače se pa strinjam glede ročaja user posted image . Tudi to je bilo pri meni ključnega pomena pri kupovanju vozička. V začetku, ko biosta v košari, ju bom gledala, kasneje, v športnem delu bosta pa onadva gledala naprej user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
1.5.2008 9:30:45   
sandra123
Pojma nimam, koliko je težek, ne bom kupovala košar, ampak kar tiste torbe za prenašanje otrok, cena user posted image res nimam pojma, je moj očka rekel, da ni pomembnouser posted image ...ja, ročaj je res priročen, sestra je imela podoben voziček, a je morala košaro obračati...zato sem jaz izbrala takšnega, da mi ne bo treba tega delat, ker je res nadležno med sprehodom to izvajat, če je potreba po tem user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
1.5.2008 9:54:29   
sayuri
Še nekaj komentarjev na včerajšnje čvekanje user posted image .

sandra, sem vidla ja, da je junijčica Eva rodila dve prav konkretni deklici za 34. teden. user posted image  VSaj upam, da sem na hitro prav izračunala. No, tkole bi tud jst rodila user posted image . DA bi šlo vse ok, da bi bila oba čez 2 kg user posted image
cebrca tale tvoja ankedota bi mene zihr spravila v jok. user posted image  Res. Ful sem občutljiva na takšne izjave. In se ne počutim dobro, če mi kdo reče - "joj, kakšna si že!" Kakšna šele boš!" user posted image user posted image user posted image . NA za četku sem se sekirala, zdaj pa kar kaj zabrusim nazaj. Kako ljudje nimajo spoštovanja. Oz. kaj za vraga jih moti moj trebuh????user posted image   Tko da bom zanalašč res naročila eno majčko z napisom - "Ne ukvarjajte se z velikostjo mojega trebuha, vem, da je velik!"user posted image user posted image user posted image
ali pa "Nosim dvojčka, zato takšen trebuh!!!"user posted image user posted image user posted image
bella02 meni G ni nobene hrane odsvetoval, le trudit se moram s tem železom user posted image . PA se ful redim sedaj....user posted image
miškolinček ful prijazno od tebe. Res bi bla vesela, če izmeriš dolžino majčke user posted image . Da vidim, kako so dolge.
soncek3 jaz žal ne vidim tvojega vozička - samo črkice. Ampak glede na pogovor zadnjič, vem, katerega si vzela - če se nisi premislilauser posted image

Glede lupinic je pa takole. Ampak...to je samo moje mnenje. Lupinica je zame osebno zgolj za v avto in nič drugega - torej, da služi približno pol leta kot avtosedež. Pri prvem user posted image  sem tudi jaz kupila lupinico, ki paše na voziček, pa se je naš mali samo 1x peljal v lupinici na vozičku. Nekako mi ni dalo miru, da je ves skrčen dve uri na sprehodu user posted image . Pa sem veliko o tem prebrala - da je to udoben položaj.... MA kaj pa vem....še vedno je najbolj užival, ko je lepo stegnjen spal na ravni podlagi v vozičku.
Zdaj bomo imeli dve čisto kontra lupinici - MAxi cosi (še od prvega user posted image ) in Peg pereggo (dobimo izposojeno).
aradej ti tudi že gnezdiš user posted image . Je luštno tkole gledat male cotike, a ne? Mi imamo voziček še vedno kar sredi dnevne sobe user posted image  in ga gledamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
1.5.2008 9:56:35   
sayuri
user posted image user posted image user posted image  SI me nasmejala zdaj sandra. user posted image  Kako so lahko dedki in babice tko prisrčni. user posted image . Tudi pri nas poudarjajo - tole bova pa midva kupila.... user posted image  STa se tudi za voziček tast in tašča javila in mi je blo kar nerodno user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
1.5.2008 10:38:51   
mishel
Lep prvomajski pozdrav!!!!

Najprej čestitke NYNA84 za poroko user posted image user posted image user posted image .

Glede trebuhov in komentarjev ljudi pa mene tudi to zelo razuser posted image di. Je ravno včeraj brat od mojega user posted image komentiral za sosedo ki ima 20. maja rok: kaj si ti nor kak trebuh ima, verjetno sta dva notr. Saj jo bo ja razneslo! Jaz sem bila tako jezna, pa sem se ugriznila v jezik in rekla samo če ve da bo od tam prišu dojenček!!!??? Najhuje je pa to, da se ženska ni nič zredila. Samo trebušček ji raste, tako da je res lepa nosečnica.

Vidim da vozičke že pridno kupujete in izbirate user posted image . Pa da se še malo pohvalim, jutri grem na masažo za nosečnice. Sem dobila bon za rojstni dan. Trajala naj bi 90 min.user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
1.5.2008 12:21:54   
iva77
tud meni ustreza ta ura (17:00), drugače sem še vedno za Supernovo - BUF (imajo velik parking, in veliko zunanjega prostora), pa nebo se nam treba loviti po trgovinah user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
1.5.2008 12:27:21   
naty13
Dan.

Vidim, da je zatišje tu gor.

Mi smo bili že na Zbiljah na kavici, pa Nejc je malo kruhka metal labodom. user posted image  Pa mal je bil na igralih. Ko smo pa domov prišli, je pa začel dežek padat. user posted image  Zdej pa pančka.user posted image  Potem pa kosilo pojemo, za popoldne pa še nimamo planov.

lupinice - jaz sem lupinico imela le za v avto, razen proti večeru sem ga kdaj pa kdaj dala v lupinico za 15min in mu navila vrtiljak, da sem ga obdržala budnega pred kopanjem in spanjem. user posted image  Tudi meni je pediatrinja rekla, da se otrok počuti v lupinici, ko je pokrčen dobro, saj je bil celo nosečnost v trebuhu v takem položaju. Rekla je, da jim to paše. user posted image  Na voziček jo pa nisem nikoli dajala, čeprav imam vse od Peg Peregota in lupinica paše na voziček. user posted image  Vedno sem ga iz lupinice preložila v voziček. user posted image

pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?