|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
30.4.2008 6:42:09   
naty13
Jutro.

Sandra hvala za user posted image . Tudi meni se že kuha. In tudi moj lump je začel z izvajanjem akrobacij po bušiju ob 5.30, samo sem do 6.15 še poležala.  user posted image  Nejca bom pa do 7h kar pustila, da se naspi. user posted image  Upam, da bo kej boljš v vrtcu. Držte pestke. user posted image  Sem pa opazila ja, da je junijka rodila dvojčici in samo mesec in pol prej, kar se mi zdi pohvalno za dvojčke. user posted image

Cebrca se strinjam z Erin, da se ne sekiraj z izjavami tistih starih mamc, ki tako ali tako ne vejo kaj govorijo. Pa tudi, če ne bi bila user posted image , ti kaj takega sploh ne bi smela rečt. user posted image

Bella02 mogoče ji pa tvojih +8kg ni všeč in ti je za začetek odsvetovala bel kruhuser posted image  Ampak meni se ne zdi, da bi bilo +8 tolk preveč pri 6ih mesecih user posted image , da bi ti odsvetovala bel krruh. user posted image  Najbolje, da jo naslednjič povprašaš o tem.

Glede srečanja 24. maja - meni tudi popoldne bolj ustreza. Erin in ostale, kdaj ob 15h, 16h, 17huser posted image

naročanje na preglede - moja G naroča user posted image  na 4 ali 5 tednov, če je vse ok. Če pa ni ok pa na 3 tedne ali 2 tedna, odvisno kaj je narobe

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
30.4.2008 8:05:44   
anita goitan
jutro, sandra & naty hvala za kavico. Uf je blo luštno danes v LJ se vozit, nič gužve, vsi so po dopustihuser posted image
Močno upam, da nam bo vreme čez praznike prizanašalo, bi rada šla kam v hribe.
Punce se še beremo

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
30.4.2008 8:09:12   
karmar
Dobro jutro še iz moje stani.
Dojenč imaš zs
Bella ne, meni tudi ni prepovedala jest belega kruha. Naroča me pa na en mesec. Sicer pa mi vse ostalo prepoveduje, tako da mi je prav čudno, da mi ni še kruha...user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
30.4.2008 8:23:32   
soncek3
user posted image Mi imamo tudi voziček!!!user posted image . Sem ga en dva tri sestavila in zdaj že čaka na svoj prvi sprehod....O kdaj bo to! Ampak čas gre tako hitro...
[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=ea8233cd78f59a3ae522868b76a18754088241b1763f3835700864c80a88e5b06b0f08d889d11c449bd493083c32d2af9d08b84608aa3e7d211fbbb02b08aaec35ca24e3b06f08d8ca0fedb8f5b74f07&resulturl=ea8233cd78f59a3ae522868b76a18754088241b1763f3835700864c80a88e5b06b0f08d889d11c449bd493083c32d2af9d08b84608aa3e7d211fbbb02b08aaec35ca24e3b06f08d8ca0fedb8f5b74f07&refurl=919b12c075b7d616eea80b9d4a2b7e8a08a4eecbddf77a910b082033e84498951b72087c244ef2dc4a5eed0851ffaa36e8a3f44e082967f9c92c362af108afa7202cc1b6a54e04&q=hauck+miami+blue&contenttype=image%2Fjpeg&o=0][/link]

Mene G ne naroča, pač se pridem en dan prej vpisat, gledam pa tako, da je na 4 tedne. Ko sem krvavela, pa sem hodila vsak teden. Je pa res, da vsakič komaj čakam, da grem, da slišim kako je, sploh prej, ko ga še nisem čutila in smo samo srčka poslušali.

Nyna84 čestitke za poroko! Naj vama bo vse naj, naj..... najlepše!user posted image user posted image user posted image  

Aradej, jaz sem bila prvič pozitivno na tokso in mi sedaj testov ne dela več.

Ja cebrca tetko je pa res najbrž šokiralo, ko je slišala tvoj komentar. Kaj pa gre govorit take!

Bella,  hm bel kruh, kakšen imaš pa sladkor v krvi. Bel kruh, pa slaščice namreč zelo hitro dvignejo sladkor v krvi (ker je škrob iz  glukoze in gre direkt v kri, medtem, ko se recimo pro polnozrnatem počasneje sprošča (razgrajuje)).

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
30.4.2008 8:50:29   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

meni je danes gin rekla, da moja pikica tehta že čez 1000g in je po tednih še malce prej, se pravi, da lahko računam, da bomo julija. Ampak jaz ostajam avgustovka!

Še eno vprašanje: Je kateri gin odsvetovala kruh, sploh belega in preslano hrano? Meni je to rekla, čeprav še ne zatekam. Morda preventivno?

Bella, meni se pa zdi, da G ni bila všeč kilaža tvojega user posted image glede na starost...včasih se znaki sladkorne kažejo s povečano kilažo user posted image , po mojem ti je zato rekla, da pazi na hrano...Saj te nočem strašiti, ampak bodi pridna in ubogaj svojega G glede prehrane...Meni osebno tak način prehranjevanja zelo ustreza, zredila sem se 5 kg pa nosim user posted image user posted image ...
Naty, jaz sem se pa potem šla malo stisnit k moji Tini, pa sem nazaj zaspalauser posted image , ko sta se user posted image user posted image umirila...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 30.4.2008 8:54:39 >

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
30.4.2008 8:59:15   
karmar
UUUU, Soncek kako pa ti je to napisalo... a mogoče samo jaz vidim kilometrsko besedo in ne morem spremenit..?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2406
30.4.2008 9:01:14   
soncek3
Sorry, ker je tako raztegnilo besedilo.user posted image .user posted image .user posted image . Tam je bila slikca našega vozička..

Neposredna povezava do sporočila: 2407
30.4.2008 9:03:59   
sandra123
Zelo lep voziček je Sonček user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
30.4.2008 9:04:02   
miškolinček
Dobro jutro še od mene,zdaj me pa že nekaj dni ni bilo tuki.
Vas berem samo se mi ni dalo pisat.
Anita fletna nosečka si, če ne bi imela tistega majhnega bušija sploh ne bi vedla da si noseča.

Ena me je spraševala za majčke pa ne vem katera, ker je bilo to že pred 1 tednom. Skratka,...
Dobila sem majčke od Mojce, so v redu, samo bodo morale vse razen tajlirane še malo počakat. Malo mi še visijo, do poletja pa tudi to ne bodo več.
Sayuri  te majčke lahko kamot naročiš, sploh tiste tajlirane ki so dvobarvne , full dolge in predvsem zelo raztegljive. Lahko ti mojo izmerim, da boš vedela dolžino, T-shirt so tudi velike št., tista rozasta tejlirana je pa bolj širok kroj čez trebuh, samo ni tako ekstra dolga. Meni je recimo čez trebuh še preširoka, dolžina ta prava, pa malo mi je široka čez ramena. Če mi ne bi oprsje tako močno zraslo  bi mi verjetno še grše stalo. Pa takšna bolj tenka je, lahka.
Povej če želiš pa ti izmerim in za katere št. to drži. Boš potem dolžino primerjala z eno majco ki jo imaš doma in ti je prav.

Drugače so pa zelo lepe,samo meni napis pride malo pod trebuh ker sem bolj srednje višine, majice so pa kar dolge.

Naty, glede srečanja,jaz bi tudi rajši popoldne ker nimam kam tamalga dati, mož bo če bo lepo vreme sigurno delal tako da ga do 16 še sigurno ne bo doma. Saj bi lahko prišla s tamalim, samo sama ga ne bom lovila tamo po centru, ker potem ne bom nič pri vas. Mi ko pridemo v kakšnem center tamal laufa po vseh trgovinah gor in dol in se smeje. Mož ga lovi, jaz pa nakupujem. So tiste police v trgovinah zanj tako imeniten labirint.
Tako da če se da ga rajši doma pustim.
Jaz sem za 17.00, mi je vseeno ali je to Qulandia ali Mercator ači Supernova, vse vem kje je. Samo povejte kje v centru se dobimo, da se ne bomo po vsej trgovini lovile. Se prilagodim večini.

Ojej, spet je cel roman nastal. Tako je če nekja časa ne pišeš.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
30.4.2008 9:13:26   
soncek3
Hvala Sandra. Nama je voziček takoj padel v oči, ker sva si želela štirikolesnika, pa še v akciji je bil.

Vi ste ga naročili v tujini. Za dvojčke je res manjša izbira, kaj pa cenovno se tudi splača?

Zanima me kako je pomembno, da sta voziček in avtosedež kompatibilna?  Saj če se vozi v avtu je v sedežu, ko pa v vozičku , pa leži/sedi v vozičku? Zakaj bi ga v lupinici dajal na voziček? Izkušene, .....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2410
30.4.2008 9:17:55   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3

Vi ste ga naročili v tujini. Za dvojčke je res manjša izbira, kaj pa cenovno se tudi splača?

Sva ga res naročila v tujini http://www.emmaljunga.de/start.asp?lang=UK&country=
Poglejte pod vozičke za dvojčka - Twin cerox 360- midva sva izbrala modrega...Cenovno pa ni ne vem kaj ceneje...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 30.4.2008 9:27:05 >

Lp, Sandra

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
30.4.2008 9:47:37   
ANA_P
dobro jutro,

zdaj sem napisala kar nekaj, ker se mi danes da, potem pa mi vse ven vrže in mi ni poslalo.
Zdaj pa na kratko, v glavnem, cebrca, ko je.. take ki imajo take komentarje. Meni lahko dajo take nesramne opazke kot mi je npr. rekel sodelavec, ko me je po dolgem času videl: **** stara tebe bo razfuk....ubila bi ga user posted image , ko da se že sama na čase ne počutim kot Free Willy. No, odvisno kdo reče, je rekel moj ati, da bo mogel v bazen naliti 10 cm manj vode letos, ker se bom jaz kopala, pa mi je bilo smešno.
Torej čisto odvisno.

Neposredna povezava do sporočila: 2412
30.4.2008 10:04:38   
sandra123
Ana, ne se sekirat...meni sploh ne pridejo takšne izjave do živega, me pa zelo moti, če mi kdo reče " O, vi boste pa kmalu rodiliuser posted image Kdaj imate rok? Maja?"... Me res jezi, ker moram potem nazaj odreagirati in reči, da avgusta, pa me kar debelo pogledajo user posted image ...Najbolj smešen mi je moj očka, ko mi reče   " Ja, tole majčko bo pa počasi treba dati stran, drugače bo trebušček ven pogledal", nikoli ne reče, kakšna pa si...možek mi pa itak že nekja časa pravi, da sem kot "želva", ko se spravljam iz postelje ali s kavča user posted image ...Sem ponosna na svoj trebušček, ravno tako moj mož...ni mi mar, kaj si drugi mislijo, sicer pa, si vedno rečem "ljudje pač vedno rabijo eno kost za obiranje, drugače niso srečni", sicer osebno ne vem, kaj imajo ljudje od tega, da obirajo druge ljudi, ampak takšni pač so in s tem moramo živeti...Vsi najraje vidijo, kaj se pri drugih dogaja, doma pa nikoli nimajo pometeno pred domačim pragom...
Ne obremenjuj se...uživaj v nosečnosti, kmalu bo tvoj user posted image v varnem zavetju tvojih in moževih rok...in takrat ne boš več ne videla, ne slišala, kaj drugi govorijo, ker boš preprosto SREČNA user posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
30.4.2008 10:37:06   
dojenč
dobro jutro souser posted image .po erinem seznamu, je rezultat user posted image user posted image  takle
user posted image    26+ nyna84=27user posted image
user posted image    28
ARADEJ-jazsem že bila ceplena proti tokzi, pa mi je g.rekel da ni potrebno dobenih preiskav vec delat.mislim pa da sem nekje zasledila, ce jo preboliš tik pred nosečnostjo, te dajo pol le rotinsko na pregled, ce slučajno se še nebi vse pozdravlo
TATLY-JAZ SEM BILA PRED 1 MWSECEM PRI G. PA JE MOJA PUPA TEŽKA 650g, rok pa imam 11.8.tak da ti nevem svetovat kaj je normalno.zredila sem se za 13 kguser posted image
ANA-P-pozdravljena sokrajanka.user posted image kaj je z najino kavico, bova nasli casuser posted image
sandra-POPOLNOMA SE STRINJAM S TABO

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
30.4.2008 10:46:30   
dojenč
aha se nekaj sem pozabila.danes sem bila na centru za socialno delo, ker sem za sestro nesla vlogo za dodatek,pa sem še malo za nas povprasala.
dobila sem polo za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka, in za pravico do pomoci ob rojstvu otroka.
vloziti moram v zacetku 7 meseca nosečnosti.polo ki jo m,ora izpolniti moj elodajalec  o placi oz o osnovi place-tole naj bi se vložilo 2 meseca pred PDP.
ocetovski dopiust pa se vlozi preden ga koristi, d tem da imaš urejeno ocetovstvo

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
30.4.2008 11:54:59   
aradej
Danes sem dobila vse kar rabim za user posted image . Je moja sestra zelo pridna. Vse bi lahko dobila pri njej sam voziček sem rekla da bom imela novga pa še tisti je prišel v ponedeljek je pa od Hocota Diamond belo modre.Ima pa še globoko košaro.
Zibka bo prispela tudi en dan potem pa veselo na čakanje kdaj dobimo user posted image .

Diana je v veliki večini navdušena nad prihajajočim članom in veselo razlaga da je v trebušku in raste.

Vsem želim lepo kresovanje in čim lepše praznike.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
30.4.2008 12:05:06   
bella02
Sandra123: sladkor v krvi sem imela 6,8, pa mi ni nič rekla. To kilažo sem pridobila na prejšnjo dobro podlago. Nič mi ni rekla, naj ne jem sladkega. Ko pa mi je merila bušita, je pogledala, kako se mi pozna od nogavic elastika. Ker je ta pač močna, se je tudi fajn poznala, pa še ravno desno nogo mi je pogledala, ker sem imela 10 let nazaj zlomljen gleženj in mi vedno malo oteka. Nisem pa še drugače opazila, da bi kaj zatekala, bi se mi poznalo tudi pri prstanih. Zato predvidevam, da je mislila zaradi otekanja. Vem, da sol vodo zadržuje, za belo moko sem pa prvič slišala, da ima prste vmes. Vem, da je najmanj zdrava od vseh mok, to ja. Pač je nisem takrat vprašala, vedno se potem kaj spomniš, da pozabiš prašat.
No, lep dan še naprej. Pri nas bo vsak čas dež. Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2417
30.4.2008 12:15:42   
anita goitan
čau punce,
ma kje ste danes vse? Vreme ravno ni bog ve kaj..komaj čakam da 14.odbije in jo pičm domovuser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
30.4.2008 12:27:12   
bella02
sandra123, sem šla preverjat težo otroka in mi je že včeraj gin rekla, da je pikica velika za 28 tednov, čeprav sem uradno v 27. tednu, tako da mislim, da ni sile pri teži. Pri 28. tednu gre teža nad 1000g. Ker je bila prva pupa rojena z 3480g, upam, da bo zdaj podobno. Kolikor vem, na težo otroka vpliva sladkorna, tako da me zaenkrat ni strah. Sem pa pripravljena, da bomo lahko prej prišli na ta svet. Prva je še potegnila 2 dni. 

Neposredna povezava do sporočila: 2419
30.4.2008 12:31:34   
sandra123
Bella, možno je, da bo tudi ta user posted image imel veliko kilažo, moja hči je imela ob rojstvu 3760gramov, je pa tudi meni rekla G, da sta moja user posted image user posted image precej velika za 21tednov(pred 14.dnevi)...sicer je pa glavno, da se dobro počutiš, pa seveda, da tvoj user posted image pridno napreduje v razvoju user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 30.4.2008 12:32:30 >

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
30.4.2008 12:34:46   
bella02
sandra123, še eno vprašanje. Rekla si, da ti ta način prehranjevanja paše. Kakšen način imaš? Jaz poskušam pojesti čimveč sadja in solate, kruha že itak skoraj ne jem, me pa potegne cukar user posted image user posted image user posted image (piškoti, čokolade, ...). Sem nekaj časa nazaj dala čez 90-dnevno ločevalno, pa ne vem, če se je pametno zdaj tega držat. Saj ne zaradi hujšanja, zaradi hrane same. Jogurti mi nekako ne grejo dol, mleko jem le s čokolinom, zdaj pa sej si kupila 1l mleka, da bom vsaj to popila. Imamo domačega, pa mi ne odgovarja, da bi ga samega pila, ne morem pomagat. Alpskega pa lahko spijem liter, brez težav.
Kakšen način imaš ti ali katerakoli druga souser posted image ? Saj zato imamo ta forum, da si svetujemo. Več glav več ve!

Neposredna povezava do sporočila: 2421
30.4.2008 12:46:40   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

čau punce,
ma kje ste danes vse? Vreme ravno ni bog ve kaj..komaj čakam da 14.odbije in jo pičm domovuser posted image

veš kaj Anita, tiste ki smo v službi najbrž samo čakamo, kdaj jo popihamo domov. Mi smo ravnokar prejeli obvestilo, da lahko zapustimo delovno mesto ob enih!!!user posted image user posted image user posted image  Bravo šefi!

Miškolinček a mi lahko pošlješ mere (dložina, širina) tajlirane majčke (katero velikost si vzela?)

Tako da, drageuser posted image  prijetne praznične dni vam želim, naj bodo polni vsega kar vas osrečuje!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
30.4.2008 12:50:03   
sandra123
Jaz redno hodim na kontrole k diabetologu, kjer so mi svetovali, naj se čimbolj odpovem izdelkom iz bele moke, belega sladkorja, belega olja naj ne bi uporabljali že tako ali tako, jem samo polnozrnate izdelke, tudi čokolešnik obstaja polnozrnat brez dodanega sladkorjauser posted image , kar se zelenjave tiče, lahko jem neomejeno količino, pri sadju je pa treba biti previden, saj kar dosti sadja vsebuje velike količine sicer naravnega sladkorja, ampak se le-ta razgradi, zato so dovoljene omejene količine...jem npr. kisla jabolka, zelena, banane sploh ni dovoljeno jesti (ima ogromno ogljikovih hidratov in škroba) oziroma eno zelo majhno, malo zelenkasto - tiste, ki imajo gor pikice, sploh ne pridejo v upoštev, riž - dolgozrnat, perboiled; krompir - kuhan v lupini, ker se pri olupljenem izloča škrob......uporabljam olivno olje, čeprav mi je user posted image , ampak sem se ga kar navadila... Drugače pa še malo pobrskaj po forumu, boš našla marsikaj o diabetesu pri nos. in o prehrani...
www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2687626
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2187195

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 30.4.2008 12:53:47 >

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
30.4.2008 13:26:03   
pingo80
Hojla!

Po dolgem času spet en pozdravček vsem.
Za nami je pregled in smo v redu. Prvič smo pridno spali na pregledu, tako da je lahko G vse pregledala. G je rekla, da ni še nič zraslo in je bil moj čist zaprepaden, ker je mislil, da je najina princeska še enako velika kot pred enim mesecem. Smo se pol malo nasmejali na ta račun. Skratka - med nogicami ni še nič zrastlo; tako, ostaja user posted image .
Naslednji pregled imam 22.5.; pa pri kilogramčkih je šlo za enega gor, tako da jih imam zdaj +3kg.
Drugač se pri nas skoz nekaj dogaja, tako da vas zdaj še brat ne dohajam. Začela se je gradnja - so že zalili temeljno ploščo, zdaj pa majčkeno pavze. Bo kar pasalo.
Lepo kresovanje in uživajte v prostih dneh,ki so pred nami.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
30.4.2008 13:28:29   
sayuri
Oj punce. JAz sem danes čisto zanič. Tko da v glavnem ležim. Zjutraj sem bila pri zdravniku zaradi bolniške, pa v laboratorij me je poslala. Hemoglobin mi je v 14 dneh zrasel iz 81 na 87. Počasi se izboljšuje, mi je pa vseeno povečala dozo Legoferja,user posted image saj je tale vrednost močno močno prenizka. DAnes je zgelda ful čuden pritisk, ker se mi non stop vrti, spet sem vsa bleda in s podočnjaki. MI je sestra pritisk izmerila in je bil 95/ 62 user posted image  Tko da - res krasna kombinacija....

NIsem vas nič prebrala - bom kasneje al pa jutri. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?