sandra123
|
Ana, ne se sekirat...meni sploh ne pridejo takšne izjave do živega, me pa zelo moti, če mi kdo reče " O, vi boste pa kmalu rodili Kdaj imate rok? Maja?"... Me res jezi, ker moram potem nazaj odreagirati in reči, da avgusta, pa me kar debelo pogledajo ...Najbolj smešen mi je moj očka, ko mi reče " Ja, tole majčko bo pa počasi treba dati stran, drugače bo trebušček ven pogledal", nikoli ne reče, kakšna pa si...možek mi pa itak že nekja časa pravi, da sem kot "želva", ko se spravljam iz postelje ali s kavča ...Sem ponosna na svoj trebušček, ravno tako moj mož...ni mi mar, kaj si drugi mislijo, sicer pa, si vedno rečem "ljudje pač vedno rabijo eno kost za obiranje, drugače niso srečni", sicer osebno ne vem, kaj imajo ljudje od tega, da obirajo druge ljudi, ampak takšni pač so in s tem moramo živeti...Vsi najraje vidijo, kaj se pri drugih dogaja, doma pa nikoli nimajo pometeno pred domačim pragom... Ne obremenjuj se...uživaj v nosečnosti, kmalu bo tvoj v varnem zavetju tvojih in moževih rok...in takrat ne boš več ne videla, ne slišala, kaj drugi govorijo, ker boš preprosto SREČNA ...