sayuri
|
Čvekulje Še dobro, da imam stalno povezavo z RRjem, drugače ne vem, kako bi folgala z branjem . Sem spala dve uri popoldne in sem zdaj še bolj matasta in zaspana . Pa lačna kot volk sem se zbudila Tko da sem šla narest makarončke in mesno omako. PA solato tudi.... njamsi, je bilo dobro. Mož je ta čas v nulo prečekiral in sestavil voziček. Filip je bil totalno navdušen in ga je vozil po hiši gor in dol. Jao, kako je ta zadeva velika . Skozi vrata komaj gre. Mi je pa sedaj doma še vbolj všeč in sem prav zadovoljna, da smo ga šli iskat . Vidim, da se zopet pogovor suka okrog vzgojiteljic. Jaz imam hvala bogu res same pozitivne izkušnje . Izredno sem zadovoljna - tako z vzgojiteljicami do sedaj (jst sploh ne ločim vzgojiteljice in pomočnice ), kot z načinom dela, vsebinami, programom...res z vsem. In se strinjam z Erin, da ni naloga vrtca samo pazit otroke, ampak predvsem vzgajat. Meni se zdi normalno, da otrok domov tud buško prinese, da se opraska, udari....in da mi vzgojiteljica to pove. Do sedaj res ni bilo težav in problemov in s korektnim odnosom sem zelo zelo zadovoljna. TAko da...kapo dol Sem pa kot srednješolka in študentka tudi sama delala v vrtcu (imam tud srednjo vzgojiteljsko šolo), tako da še predobro vem, kaj je teorija in kaj praksa. tatly glede na to, da imaš konec avgusta rok, se mi zdi teža tvoje čist ok. Od naštetih imen mi je najbolj všeč Stella. anita goitan jaz imam preglede na 5- 6 tednov. Mi pravi G, da če je vse ok, ni potrebno pogosteje. Sem se s tem sprijaznila. SEm pa mislila, da bom bolj pogosto pri njemu, glede na to, da imam dva podnajemnika Se pa vsakega pregleda res neizmerno veselim in se čisto nestrpna mishel ja, samo še jutri se bomo na april izgovarjali. Potem pa končno mesec MAJ . JAo, kmalu bomo me na vrsti za rodit . Sem vidla, da se že Januarčice zbirajo . sandra vidim, da sta tudi vidve s Tino dremuckali . Ob takšnih deževnih dneh včasih res zmanjka idej, kaj z otrokom počet. Moja dva sta šla prejle na sprehod v škornjih in z dežnikom. Pa v knjižnico sta še skočila . JAz pa zares nisem za nikamor. Me je popoldansko spanje še bolj utrudilo nyna84 čestitke za poroko . Želim vama vse lepo na skupni poti. Že CTG boš naslednjič imela . To je znak, da se res počasi približujemo finišu . JAz tudi kar ne morem verjet, da je že polnih 6 mesecev za mano in da jutri stopam v sedmi mesec.
|