|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
29.4.2008 16:38:50   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

05.5. - Nevaeva
05.5. - URSKAP
05.5. - cicmic
05.5. - Erin
05.5. - renatka

06.5. - Arany
06.5. - cebrca
07.5. - tejkaz
07.5. - karmar
07.5. - Julija08
08.5. - mishel
09.5. - žanneža
09.5. - K_a_t_j_a
09.5. - Maja T.
09.5. - anaya
10.5. - buruolan
13.5. - aradej
13.5. - Vilika
13.5. - Višnja
13.5. - astrea
14.5. - sandra123
14.5. - naty13
14.5. - matejchi
16.5. - nell
16.5. - miškolinček
16.5. - Neža7
17.5. - dojenč
19.5. - ANA_P
19.5. - soncek3
19.5. - sayuri
20.5. - kaja02
21.5. - bambi14
21.5. - Suzili
28.5. - Krysia
28.5. - bella02
29.5. - košuta
29.5. - andrejaboris
30.5. - muklla
30.5. - gajka
17.6. - anita goitan

user posted image 3D UZ:

07.5. - sandra123 3D UZ
13.5. - lana78 3D UZ
16.5. - naty13 3D UZ
16.5. - Julija08 3D UZ
16.5. - Višnja 3D UZ
21.5. - Zoja Miša 3D UZ
21.5. - Suzili 3D UZ
23.5. - astrea 3D UZ
26.5. - Vilika 3D UZ
18.6. - anita goitan
3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
29.4.2008 16:41:47   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tatly
... je to normalno da me vcasih full dol tisci?

Ne vem če je normalno, lahko ti pa povem da mene tudi včasih in se takrat raje uležem im malo počijem in je boljše. Sem pa to povedala tudi Gin in me je takrat preverila...še ti to omeni tvoji, naj te preveri, če ne drugega boš vsaj pomirjena da je vse Okuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
29.4.2008 16:50:37   
sandra123
No,  meni je uspelo Tino prepričati, da sva šli malo ajčkat...prav fajn je blouser posted image , se počutim čisto prerojeno...Zdaj malo počekiram, kaj ste napisale, da user posted image v miru spijem, potem bomo šli pa še za Tinino sobo iskat pohištvo...Ne vem pa, kaj naj naredim, ker je pohištvo Alplesovo, pa moraš na njihovo montažo ful dolgo čakat - fora je v tem, da, če je slučajno kaj narobe s kakšno omaro, potem ne moreš uveljavljati reklamacije, če sam montiraš user posted image ...Ko sva ji pred 5-imi leti (joj, kako čas bežiuser posted image ) uredila sobico, sva 14.dni čakala, da so jo prišli zmontiratuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
29.4.2008 17:08:28   
aradej
Eno vprašanje za tiste ki ste že prebolele tokso. Zanima me če vam sedaj ponovno delajo test ali nič več? Zanima pa me zato ker sem jo prebolela malo pred zanositvijo in mi sedaj delajo ponoven test?

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
29.4.2008 17:20:21   
nyna84
Po dolgem času spet pozdravček še od mene!

Zdej se pa res že dolgo časa nisem oglasila, ampak res ni bilo časa. V glavnem, v soboto sem se poročila user posted image user posted image  (soncek3 si imela prav - dober spomin user posted image ).  Smo imeli lepo vreme in res lepo poroko, brez kakšnih zapletov.user posted image
Sicer pa sem imela prejšnji teden tudi pregled, je vse ok, lepo rasemo, veselo brcamo, v glavnem, boljše bi ne moglo biti. Sem izvedela tudi spol, pa samo namignem, da nam bodo prišla prav oblačilca, ki jih imamo že od prej. user posted image user posted image user posted image  Sem videla, ko je sestra zapisala, da mi bodo naslednjič delali tudi CTG, tako da že komaj čakam naslednji pregled, da bom lahko poslušala user posted image  srček. user posted image  
Sploh ne morem verjeti, da sem že v 27. tednu. Gre čas tako hitro, da se mi zdi, da bo avgust preden se bom še dvakrat obrnila.user posted image
Še info za seznamček: naslednji pregled imam 26.5., pridelala pa sem še 1,5 kg.

Lep pozdrav vsem skupaj!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
29.4.2008 17:22:27   
tatly
in samo to se g.mi je rekel da ima mojauser posted image 400g.je to ok*?

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
29.4.2008 17:52:30   
ANA_P
tatly, mislim da je to OK. Moj je 650g, pa je fantek pa še 14 dni imam rok prej kot ti.
Zdaj bo začela najbolj pridobivati na teži, tako da brez skrbi.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
29.4.2008 17:55:28   
ANA_P
nyna84, čestitam za poroko user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
29.4.2008 17:57:13   
petrushka
Ojla punce...

amelia, midva sva se prjavla v porodišnici v LJ, začne se pa v ponedeljek (maš 3 termine na katere greš), sam morš it pa prej dvignit nalepke v porodnišnico. sicer naj bi bli kar 10x te "seanse". A katera ve, a ti kej težijo, če na kateri fališ?

aradej, jst sicer nism pozitivna za tokso, vendar smo lih na predavanju mel, da tiste, ki imajo protitelesa samo enkrat naredijo test za toksoplazmozo, ker so pač zaščitene. Tiste pa ki nimamo protiteles, nam naredijo test v vsakem trimesečju enkrat, da kontrolirajo, če smo se slučajno okužile. Ampak nič ne bo narobe, če ti ga naredijo še enkrat. Važno da si obvarovana te bolezni in s tem tudi user posted image .

Lepo se mejte

P.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
29.4.2008 18:10:08   
sayuri
Čvekulje user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da imam stalno povezavo z RRjem, drugače ne vem, kako bi folgala z branjem user posted image .
Sem spala dve uri popoldne in sem zdaj še bolj matasta in zaspana user posted image . Pa lačna kot volk sem se zbudila user posted image Tko da sem šla narest makarončke in mesno omako. PA solato tudi.... njamsi, je bilo dobro. user posted image
Mož je ta čas v nulo prečekiral in sestavil voziček. user posted image  Filip je bil totalno navdušen in ga je vozil po hiši gor in dol. Jao, kako je ta zadeva velika user posted image user posted image user posted image . Skozi vrata komaj gre. user posted image  Mi je pa sedaj doma še vbolj všeč in sem prav zadovoljna, da smo ga šli iskat user posted image .

Vidim, da se zopet pogovor suka okrog vzgojiteljic. Jaz imam hvala bogu res same pozitivne izkušnje user posted image user posted image user posted image . Izredno sem zadovoljna - tako z vzgojiteljicami do sedaj (jst sploh ne ločim vzgojiteljice in pomočniceuser posted image ), kot z načinom dela, vsebinami, programom...res z vsem. In se strinjam z Erin, da ni naloga vrtca samo pazit otroke, ampak predvsem vzgajat. Meni se zdi normalno, da otrok domov tud buško prinese, da se opraska, udari....in da mi vzgojiteljica to pove. Do sedaj res ni bilo težav in problemov in s korektnim odnosom sem zelo zelo zadovoljna. TAko da...kapo dol user posted image  Sem pa kot srednješolka in študentka tudi sama delala v vrtcu (imam tud srednjo vzgojiteljsko šolo), tako da še predobro vem, kaj je teorija in kaj praksa.

tatly glede na to, da imaš konec avgusta rok, se mi zdi teža tvoje user posted image  čist ok.user posted image  Od naštetih imen mi je najbolj všeč Stella. user posted image
anita goitan jaz imam preglede na 5- 6 tednov. Mi pravi G, da če je vse ok, ni potrebno pogosteje. Sem se s tem sprijaznila. SEm pa mislila, da bom bolj pogosto pri njemu, glede na to, da imam dva podnajemnika user posted image  Se pa vsakega pregleda res neizmerno veselim in se čisto nestrpna user posted image
mishel ja, samo še jutri se bomo na april izgovarjali. Potem pa končno mesec MAJ user posted image user posted image . JAo, kmalu bomo me na vrsti za rodit user posted image . Sem vidla, da se že Januarčice zbirajo user posted image .
sandra vidim, da sta tudi vidve s Tino dremuckali user posted image . Ob takšnih deževnih dneh včasih res zmanjka idej, kaj z otrokom počet. Moja dva sta šla prejle na sprehod v škornjih in z dežnikom. Pa v knjižnico sta še skočila user posted image . JAz pa zares nisem za nikamor. Me je popoldansko spanje še bolj utrudilo user posted image
nyna84 čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image . Želim vama vse lepo na skupni poti. user posted image  Že CTG boš naslednjič imela user posted image . To je znak, da se res počasi približujemo finišu user posted image . JAz tudi kar ne morem verjet, da je že polnih 6 mesecev za mano in da jutri stopam v sedmi mesec.user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
29.4.2008 18:10:44   
sayuri
Pravkar sem zmazala celo lešnikovo Milko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
29.4.2008 18:34:01   
anita goitan
sayuri oprosti danes sem leteča, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nakup!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
29.4.2008 18:43:59   
anita goitan
mnjami milka, ej ni panike, ma jaz še vedno čakam fotko tvojega new lookuser posted image user posted image ???? SAYURI

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
29.4.2008 19:15:57   
naty13
nyna84 user posted image user posted image user posted image  za poroko in za user posted image , če se ne motim

Sayuri si imela pa pestro. Sestavljanje vozička, počitek in kuhanje. Pa še milko si pospravila. user posted image user posted image user posted image  Samo, da se ti je nakup vozička splačal. user posted image user posted image user posted image

Erin ti si pa kar privošči spanje do 11h, ker čez tri mesece to ne bo več izvedljivo. user posted image  Imaš pa res smolo, da moraš ponoči tolikokrat vstat. Potem pa še to čez dopoldne notri prinašaš. user posted image

Midva z Nejcem sva šla tudi mal ven popoldan, ko je dež nehal. user posted image user posted image user posted image user posted image  No, še prej je mal popapcal. user posted image  V vrtcu spet ni bil razpoložen. user posted image  No saj je vreme tako, pa še vzgojiteljice so vse po vrsti nataknjene, pa še zobki ga mal matrajo. user posted image  Sem ga prej previjala, pa je kar prstke na nogi grizel. user posted image  user posted image user posted image user posted image  Saj še jutri, potem bomo pa štiri dni skupaj z atijem. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ga pa zdej nesla v posteljo, pa nekaj protestira. user posted image  Zjutraj pa ne vstat. user posted image  Mogoče je pa zato nerazpoložen user posted image  Ah bo že zaspal. user posted image  Jaz sem pa tudi danes čisto avt. Mi je bilo popoldne nekam čudno slabo. user posted image  Pa ne vem zakaj, ker ni bilo nič sladkega programa na seznamu danes. user posted image user posted image user posted image user posted image  bi pa danes tudi meni popoldne pasala kakšna urca spanja, pa žal ni izvedljivo. user posted image user posted image user posted image

Aja, Gorenjke oz. tiste, ki pridete na srečanje 24. maja. Ob kateri uri bi radeuser posted image  DOPOLDNE ALI POPOLDNE user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
29.4.2008 19:37:44   
K_a_t_j_a
karmar to so pesmice za dojenčke od avtorja Raimond Lap. So take luštne.
Sayuri, amelia user posted image user posted image user posted image user posted image za vozičke!!
Meni je že mama naročla previjalno in podlogo za previjalno preko Neckermana. Voziček pa še tudi pride na vrsto konec maja.
Ko vidim, da hvalite user posted image , morem pa še jaz svojga, da je tudi priden in mi poaga pri gospodinjskih delih, pa kosilo skuha.
Vse, ki greste na morje uživajte!! Vam kar mal zavidam. JAz pa še jutri delam, ker moram ure zdajle dobivat, pol bog ve, če bom še lčahko delala od 9. maja naprej. Bomo vildi kaj bo rekla G na pregledu. Imam pa pisarniško delo - praksa.
bella02 čestitke zauser posted image !!! user posted image user posted image user posted image
nyna84 čestitke za poroko in, kot si namignila za user posted image !! user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
29.4.2008 20:00:40   
karmar
mmmmm, je dobro... je mama spekla kruh v krušni peči in ne rabiš dodatkov...

Nyna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse čestitke za poroko in naj vama zakon prinese res tisto dodatno potrditev ljubezni, da bi trajalo in trajalo, in.....srečno sta živela do konca svojih dni...
Asrea in ostale ki greste na morje uživajte!!! Mogoče se bom pa tudi jaz odpravila med prazniki za en popoldan da obaleuser posted image
Tatly meni osebno prav tuja imena niso pri srcu, zato se pa z navdušenjem pridružujem Erin,... Stela je krasno ime. Sicer pa naredi po svoje, ti boš njena mami...user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
29.4.2008 20:07:48   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

Eno vprašanje za tiste ki ste že prebolele tokso. Zanima me če vam sedaj ponovno delajo test ali nič več? Zanima pa me zato ker sem jo prebolela malo pred zanositvijo in mi sedaj delajo ponoven test?

Jaz sem jo prebolela ampak to sem izvedela pri prvem testiranju krvi v 8 tednu. Sedaj pri drugem preverjanju krvi mi Gin. tega ni(še) preverilauser posted image ampak mislim da če si jo že imela da ne bodo več preverjal, ker če si jo 1x prebolel imaš v krvi protitelesa, nevarna je pa samo sveža okužba. Vsaj tako sem jaz slišala.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
29.4.2008 20:09:22   
sandra123
Sayuri, sem zasledila med dvojnimi nosečkami, da je še ena rodila...
PDP : 14.06.2008  

• Eva2008, spol: , user posted image user posted image , dvojajčni, Ljubljana
    Eva2008 je danes zgodaj zjutraj rodila princeski Tio (ob 5.40, 2100 g, 45 cm) in Hano (ob 5.55, 2000 g, 44 cm)...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 29.4.2008 20:14:27 >

Lp, Sandra

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
29.4.2008 20:11:36   
sandra123
Karmar, sem ti poslala ZS...

Lp, Sandra

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
29.4.2008 20:27:45   
Erin
nyna84 - čestitke za user posted image in poroko!!user posted image user posted image user posted image user posted image

naty -jaz (če bom lako prišla) bi raje videla popoldne, bolj izvedljivo

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
29.4.2008 20:44:19   
sonce84
Pozdravljene punce oz. nosečke,
in kako ste? Jaz se po dolgem časssuuu spet javlam, ni bilo velik časa, sedaj pa bo več ko sem na bolniškem user posted image . Na pregledu sem bila 22.4. z bebo je vse ok, pridno raste in pridobiva težo-tehta že 870g,  brca pa tudi veselo. Zredila sem se +1kg. Naslednji pregled pa imam 20.5.

Lepo se imejte in čuvajte na sebe, ter svoje dojenčke...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
29.4.2008 22:07:43   
cebrca
Živijo čveke!

Vas je kar težko dohajat.

nyna84
čestitke za poroko, vidim da ste se imeli pravljično, pa da bi ta pravljica trajala večno......

mehčalec trenutno ga uporabljam, ker pa imam namen kupit pralne pleničke, ga ne bom mogla, ker baje teh plenic ne smeš prat z mehčalcem. Pomaga pa trik z belim kisom za vlaganje. Cunje so bolj mehke, pa se kamen v stroju ti malo porazira.

dojenč sva pa imeli podobno reakcijo  pri zaroki, Moj me je zaprosil 1. 8. na morju ko sva se muckala v šotoru. je bil ful spontan trenutek, moje prve besede so pa ble ti si nor, ampak najine očke so pa drugače govorile. Prstan sem pa potem dobila za miklavžauser posted image user posted image user posted image .

Pa še ena anekdota, ki mi je malo spodnesla poden!
Danes sem pa doživela spet en fleten komentar. Taščo sem peljala po opravkih, pa je srečala žlahtnico, ki je jaz ne poznam. Seveda standard "to je pa naša tamlada" itd. Ona me je pogledala, potem pa se je obrnila k tašči in je sledila izjava: Ti jo pa dobro futraš ko je tako fino debela! Malo mi je zaprlo sapo, in si nisem mogla pomagat, da bi odkomentirala, da nekaj me pa mora bit skupaj ko sva pa dva! Ne morem si pomagat ampak nekaterih ljudi pa res ne razumem, da ne pomislijo, kaj jim pride v usta.

Prijetno noč in pocartajte svoje user posted image in user posted image . Pa kakšno prijetno masažo nog od vaših user posted image vam želim!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sonce84)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
29.4.2008 22:29:46   
bella02
nyna84, čestitam za poroko user posted image user posted image user posted image . Kaj pa kakšna slikca? Nevesto zmerej rad človek pogleda, saj veš, oblekca, pa sijaj v očeh, pri tebi pa še buši ... Kaj češ lepšega! Aja, pa čestitke za user posted image !

sandra123,
tudi midva imava Alplesovo pohištvo in mi ni blo težko počakat na montažo. Ko sva se odločila zanj, sem prej slišala veliko dobrih komentarjev in moram reči, da mi ni niti malo žal. Tukaj res plačaš kvaliteto.

tatly
, meni je danes gin rekla, da moja pikica tehta že čez 1000g in je po tednih še malce prej, se pravi, da lahko računam, da bomo julija. Ampak jaz ostajam avgustovka!

sayuri
, jest bi tudi milko ...

Še eno vprašanje: Je kateri gin odsvetovala kruh, sploh belega in preslano hrano? Meni je to rekla, čeprav še ne zatekam. Morda preventivno?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
29.4.2008 23:08:58   
Erin
bella02 - pridno hranite malega user posted image user posted image user posted image Me prav zanima če moj že kaj dohaja povprečje pri merah in teži ali se še vedno drži  na repuuser posted image upam da zvem v ponedeljekuser posted image
Aja, pa meni ni Gin nič takega rekla glede hrane, se pa sama bolj izogibam ker sem take sorte človek da se mi rada voda v telesu nabira in se merkam.

cebrca - ne sekiraj se zaradi one mamce...že to da si jo slišala in ji nazaj povedala jo je gotovo šokiralouser posted image user posted image user posted image 3x hura zateuser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 29.4.2008 23:10:08 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
30.4.2008 6:06:25   
sandra123
Jutro souser posted image , danes vam pa jaz kuham eno slastno user posted image user posted image user posted image z veliko mleka, smetane, čokolade, kar vam srce poželi user posted image ...sem že pokonci, že od 5.30, ker sem imela takšno budnico mojih user posted image user posted image , da kar ne morem verjeti... bi še pančkala, ampak imata še vedno žurko user posted image ...Neverjetna sta tale moja sončka, mami bo pa zdaj cel dan kot zombi hodila po svetu user posted image ...Ponoči je pa še Tina prilezla k nam v posteljo, da sem se rolala kot žoga po postelji...
Nič, saj ne vem, kaj naj delam, se grem še malo k princeski stisniti, ker bo itak čez 1 uro pokonci...ampak sem pa ful lačna, pa ne vem, a naj dam kaj v usta al kaj, da si malo pomirim želodecuser posted image ...Se še kasneje slišimo...

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?