|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
28.4.2008 8:57:46   
anita goitan
čau punce,
da se vam javim po lepem vikendu, v soboto smo trse sadili-sadike za trte, no jaz sem sestri bolj v kuhinji pomagala, pa nečaka sem okol hiše lovila. Včeraj sva pa šla na Sv.Primoža nad Kamnikom, luštno, tako zame,jah sedaj oblegamo bolj nizke vzpetineuser posted image no tuki sem pa čist en malče poziralauser posted image
user posted image

lepo se mejte se še beremo, juhu jutr se grem pa končno po 6.tednih pokazat h ginekologinji, mislm men je to kr dolgo 6.tednov
čau

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
28.4.2008 9:03:48   
sandra123
Jutro souser posted image , hvala za user posted image , jo že kuham...Danes je pa meni celo uspelo spati skoraj do 9-ihuser posted image ...Tina ima počitnice, ati je šel delat, včerajšnji dan sem pa maksimalno izkoristila, Tino uredila in šla k tašči do večera...se mi ni dalo več prenašati urejanja kopalnice user posted image ...Kopalnica je končno spet aktivna, sta možek in svak vse uredila, še pospravila sta vse, tako, da je vse na svojem mestu...Prav lepo zgleda zdaj, ko je vse mimo...tuš kabine pa nisem pustila menjati, sem rekla, da naj to počaka, ko bo šla Tina na morje ali pa jaz v porodnišnico user posted image ...Svakinja je bila tudi z otroci pri tašči, tako, da smo imele ženske kaj za debatiratiuser posted image , pa še z nečakom sem se zabavala...Danes me čaka samo še opremljanje elementov, tako, da je ta hujše za nami...
Aja, pa zvečer nisem mogla nič na forum - je nekaj štrajkalo user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
28.4.2008 9:19:12   
sayuri
Jutro user posted image . Sem že 2x napisala dooooolg post, pol je pa za pol sekunde elektrike zmanjkalo  in je šlo vse u maloro user posted image . Zdaj bom pa sam povzetek naredila user posted image .

Zunaj se zopet riše čudovit dan user posted image  in jaz ga bom čimbolj izkoristila - med rožicami in na vrtu user posted image .

Včerajs em malo reskirala user posted image  in popihali smo jo na kosilo in naprej v živalski vrt user posted image . Joj, je blo fajn user posted image . Vsi trije smo ful ful ful uživali. user posted image  PA še spala sem potem ponoči, kot polhek od prijetne utrujenosti user posted image .

Mehčalec - prvič nisem uporabljala in tudi sedaj ne bom približno pol leta. Sem se izognila raznih alergij. Prala sem pa otrokove stvari posebej. user posted image

Erin  moja koža na trebuhu je tud čist ledena. Otroček je v trebuhu na varnem in toplem - brez skrbi user posted image
naty iiiiii kako lepo, da je Nejc že čutil brcike user posted image . Pri nas se vedno umirita, ko Filip roko gor položi. user posted image  Se že čuti avtoriteta starejšega brata user posted image

anita, kako zelo lepa slikica user posted image . Tako si luštna in drobna nosečka. user posted image   Trebuščka zdaj pa res ni več za zgrešit user posted image . Vidim,da uživaš na sprehodih user posted image . Jaz takšne aktivne sprehode prav pogrešam user posted image . Bomo kamlu vozičke potiskale v kakšen klanec user posted image
sandra jaz sem čisto odklopila šolo in sploh ne vem, kaj se zdaj dogaja user posted image . Točno - prvomajske počitnice imajo otročki. user posted image  Uf, še malo, pa bo konec šolskega leta.user posted image

Tiste, ki že imate otročke. KAm boste otroka dale, ko boste šle rodit? Sploh, če bo treba v akcijo ponoči user posted image user posted image

NAredite si lep dan user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
28.4.2008 9:28:07   
dojenč
tako sedaj sem vas prebrala.
TATLYuser posted image user posted image user posted image  zauser posted image , se nam jih nekaj fali, da bomo dohiteleuser posted image .nevem katera je dala predlog kako se bomo obveščale, ampk se mi to zdi dobra poteza.
za vikend sem se kar uzivala, sva bila pri sestri, in smo si malo veni spekli, vceraj zvecer pa smo šli s prijatelji na vecerjo, tako da je bilo kaar fajn, ampak jaz sem danes že spet tako otrujena.
no sedaj pa da vam povem kaj se mi je lepega zgodilo
tista katera je brala kako sva se z mojim spoznala, in kako sva skupaj prišla, lahko resnično ve  kako se pocutim.
in sicer,enkrat drugo leto,se poročimooooooooooooooo:!
ja veraj me je zaprosiluser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
28.4.2008 9:32:38   
dojenč
kar se pa tice meščalca,(ceprav se niam user posted image  mislim da ni takoj pametno uporabljat mehcalca ali pa res v majhnih kolicinah, in ga dodajaš postopoma, nevem to  je moje mnenje.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
28.4.2008 9:33:01   
Višnja
jutrooo
JAz tudi že pijem kavico...in se sladkam s piškotki. Jaz pojem zdaj toliko sladkega kot ga nisem še nikoli. Se bom mogla malo kontrolirat.
včeraj smo tudi mi uživali - cel dan smo bili zunaj. Zjutraj pri moji teti na obisku in moj mali se je podil in lovil kokoši. JAz pa sem si zatiskala oči. user posted image  Je užival 100 na uro. Popoldan pa smo bli okoli hiše s kamjončki, lopatkami, zemljo itd in zvečer je bil čisto utrujen.

Danes je tudi krasen dan, tako, da po službi spet ven - k morju kamenčke metat. Jutri pa spet dežek napovedujejo. user posted image

sayuri...jaz bom verjetno mamo poklicala, da ga čuva ali pa taščo in tasta. Bomo vidli kako bo- se bomo prilagodili situaciji. Mi je pa že zdaj hudo ko pomislim, kako bom brez njega oz še huje kako bo on brez mamice 3 dni.

natty13- kaj je Nejc full navdušen nad tem, da bo dobil bratca (vsaj tolko kot razume). Moj včasih je amapak včasih je prav jezen ko mu začnem govorit o dojenčku - mene je takooooo straaaaah kaj bo!!!!!!!!!!

lep dan vsem velikim in malim

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
28.4.2008 9:35:58   
anita goitan
dojenč čestitammm!! Ku nobel ej!user posted image user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
28.4.2008 9:37:33   
sandra123
Čestitke, dojenč,user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
28.4.2008 9:40:39   
sayuri
dojenč čestitke za zaroko in drugoletno poroko user posted image user posted image user posted image . To mora bit ful lepo.... Mene nikol ni zaprosil user posted image . Midva sva se enkrat nekaj zafrkavala in sem mu rekla, če bi se mogoče poročila enkrat poleti. Pa je rekel: "Ajde!" To je blo vse user posted image user posted image user posted image
Višnja, podobne reakcije, kot tvoj mali, ima tudi Filip user posted image . Tko da me res skrbi, kako bo sprejel dva nova člana user posted image . Včasih je tko pozoren in boža trebušček in govori, kaj vse bo dojenčka naučil. Včasih pa vse skupaj prav ignorira in noče nič slišat. user posted image  Imam občutek, da bo kar kriza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2259
28.4.2008 9:46:59   
Julija08
Eno lepo sončno dobro jutro vsem so user posted image !

Danes sem po enem tednu spet v službi, sem imela malo dopusta. user posted image user posted image user posted image

Erin - tudi jaz imam ful leden trebuh. Sem že razmišljala kaj bi to bilo ampak očitno je to normalno.

Dojenč - čestitam za zaroko!!!user posted image user posted image user posted image  Kdaj se pa poročita?

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
28.4.2008 9:48:36   
sandra123
Sayuri,Erin, tudi moj trebušček je bolj mrzel...Povej mi, Sayuri, a se tudi tebi to dogaja, da user posted image user posted image vsak na svojo stran z ritko tiščita??? Meni sta včeraj tako tiščala vsak v svojo stran, da me je že vse bolelo...prav čutila sem upor v levo in desno...nič kaj prijetna zadevica...No, to je trajalo kakšne pol urce, potem sta pa nehala, pa še ati je malo trebušček pobožal, pa je bilo boljše...Zgleda, da si spet prostor delatauser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2261
28.4.2008 9:54:09   
dojenč
jaz v bistvu, sem vedno govorila da se ne bom porocila, ker ce se imata 2 rada se lahko imata brez podpisa.pričakovala sem da se morda bova, ker je vedno pravil da se on hoče porocit ampak samo enkrat(s tisto pravo)niti najmanj pa si nissem mislila da bo šlo tako hitro.
..in vceraj ko gledava t, me lepo objame poboža po busiju, in mi receves jaz pa bi te nekaj vprašo, ne boš jezna*pa sem si mislila kaj zaj spet?
pa je bil film tolko napeti da se sploh nisem zrajtala na to kaj mi moj pravi.in pol nic-utihne.,no potem pa grema spat.,
in me spet sebi stisne,pa boža...pa mi rece,*ves kaj drugo leto ne, ko bo že user posted image user posted image  poleg naju pa boma že vse mela(to je blo smešno slisat kot da bom rodila komaj decembra, ali pa drugo leto=)bi se ti porocila z mano?jaz pa skučim s postelje prižgem luc, pa mu recem kaj si nor*bogi revež, je mislil da nocem.pa mi ece bi postala moja žena jaz pa *seveda*joj kak e blo lepo....in pol sma sladko zaspala.ej babe veste da ste  prve ki sem vam povedala

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
28.4.2008 10:03:49   
sayuri
sandra je pri nas tudi neklaj podobnega. Oba nosim spredaj, posteljici sta zadaj in potem sta včasih v takšni legi, da mislim, da me bo raztrgalo user posted image . Meni je najhuje, kadar se opreta z nogami v želodec user posted image . TAkrat imam občutek, da bo kakšna noga skoz grlo ven pokukala user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
28.4.2008 10:07:14   
sandra123
Moja dva sta pa na ritki, pa dobim včasih kakšno brco direkt spodaj user posted image , se mi zdi, da bo enkrat kar kakšna noga ven pogledala...včeraj mi je pa A-jevček pod rebrce tiščal glavico, da sem kar težko dihalauser posted image , sem ga malo pomasirala, pa se je prestavil...

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
28.4.2008 10:12:49   
Višnja
dojenč.....čestitam!!!! Kako lepo!!!!!!!!!

Mene tudi brca fulll nizko spodaj. MEne fulll bolijo medenične kosti, a še katero????

Neposredna povezava do sporočila: 2265
28.4.2008 10:14:47   
soncek3
Dojenč iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image  To je pa res lepo. In tako je tvoja sreča še popolnejša. Se spomnem še, ko je meni moj to rekel. No pri nas je bilo to čist v drugačnih okoliščinah (začelo se je z najinim prvim izletom malo dlje, prometna nesreča (nič hujšega, samo avto se je sam "odpeljal", njegova zastrupitev z bruhanjem in drisko in ko sva zvečer končno pristala doma; je rekel: Po tem dnevu sem prepričan, da si tista, s katero se lahko že jutri poročim s tabo.....) . Pa tudi jaz sem ga dolgo čakala, ampak potem ko sva začela skupaj, pa se je vse dogajalo s svetlobno hitrostjo.
Skratka dojenč uživaj najprej v nosečnosti, potem pa v pripravah.

A sem kaj zamešala, a se katera spomni, a ni nyna84 imela ta vikend poroko?? Meni se nekaj dozdeva, ampak se že dolgo ni oglasila, tako da imam to le v bledem spominu.

Erin tudi moj trebušček je mrzel že nekaj časa, ampak vem da je user posted image notri na toplem, pa se nisem s tem obremenjevala. Malo čudno mi pa je, ko sem tok oblečena, pa še hlače s tem širokim pasom, sp. majico - tako da je ja pokrito, ampak čutim, da je mrzlo. Imamo pa v službi tako mrzlo, že prejšnji teden so nehali kurit in je obupno, oblečena kot medved, pa na WC si hodim roke pod vročo vodo gret. Upam, da sonček kmalu predre te debele zidove!

Anita luštna si! user posted image user posted image user posted image  

Hm, mehčalec, nisem še razmišljala o tem. Jaz ga že zdaj čist malo dajem v spodnje perilo, brisače... Ne vem bolje manj kot več, to sigurno. Ampak če že, saj obstojajo sensitive, pa baby.  

Sončen pozdravček!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
28.4.2008 10:17:16   
sandra123
Višnja, mene bolj križ boli...medenične kosti ne, oziroma odvisno od tega kako user posted image user posted image ležita...večji problem je ob straneh...se nekaj prestavljata levo in desno, pa me začne od strani in v križu boleti...Zgleda, da jima malo prostora primanjkujeuser posted image ...Sayuri, danes me oba brcata spodaj, tudi moja dva sta bolj spredaj, tako, da je trebušček kar težek, bolj spodaj, nizek...

Lp, Sandra

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
28.4.2008 10:34:23   
dojenč
mene pa kriz tak boli, sploh mi vec nić ne pase ne sedet ne lezat .katasrofa.sedaj pa vprasanje.ko greš rodit, vem da te obrijejo, tuš....kaj pa pomeni kistliris, (upam da sem prav napisala)
sedaj pa odgovor za darilo od botra
glede na to da je današnja mladina vse bolj zahtevna, in za tiste ki so botri  je to zanje ze skoraj en majhen kredit-jaz menim tak, da res  ni vazno kaj in kolko dobiš, važno da si prejel tisto sv....ampak oni se nato pozvizgajo.zelijo si skutere ,pa nevem kaj vse še.
potem  ko siti napisala da je dobil/a uro, i kolacek,domnevam da boste še dodali denar.
naj bo v denarnici, denarja pa zagotovo  najmanj 200€.vsaj tako nekako se daje <<<<ti everiuser posted image
upam da sem ti kaj pomagala

Neposredna povezava do sporočila: 2268
28.4.2008 10:42:44   
anita goitan
o kriza dojenč kaj naj komentiram, mislm men je 200€ kr velik no..nisem ravno razbrala v kašnem sorodu sta z birmancem?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
28.4.2008 11:02:45   
dojenč
karmar je sprasevala za nasvet.tak se daje darilo za birmo.kakšna ura pa denar.nisem se slišala da bi kdo dobil manj, če je darilo res samo ura pa denar.

Neposredna povezava do sporočila: 2270
28.4.2008 11:13:35   
sayuri
sandra moj trebuh veš, kakšen je user posted image . In to je posledica mojih dveh user posted image user posted image  čisto spredaj user posted image . Se že kar vidim, kako bom na koncu z rokama podpirala trebuh user posted image  Misliš, da se ne bosta tvoji dve nič več obrnili? Bosta kar presedeli do konca? JAz si močno želim, da pri meni ostaneta tko, kot sta user posted image . ZAenkrat lepo kaže za naraven porod in sem res vesela. user posted image
Višnja jaz sem tudi že jamrala tukajle o bolečinah v sramnih / medeničnih kosteh. Sploh ne vem, kako se jim rečeuser posted image  PA mislim, da bello02 tudi bolijouser posted image . Jaz sem G oemnila, pa mi je rekel, da je vse to priprava na porod in opozorilo, da naj počivam. Tko da - ko res že hodim, kot račka grem v vodoraven položaj. user posted image  Me pa vlčasih bolj bolijo, včasih manj. user posted image
dojenč klistir je po domače povedano "orng odvajalo" user posted image . JAz sem ga prvič imela in mi ni blo nč zoprno. Uležeš se na bok, babca  naštima  u rit neko cevko user posted image  in počaka, da  izteče vsa voda iz tiste flaše v črevo. Potem pa akcija na wc user posted image user posted image user posted image . Gre za to, da pred porodom orng spucajo črevo, da se med rojevanjem ne pokakaš.user posted image  PA tud če se - je to čist neki normalnega.user posted image  Meni je prav odleglo in pasalo, da je šlo vse ven. Pol sem se še stuširala in bla pripravljena za v porodno. user posted image  MIslim, da klistir lahko tudi zavrneš. Če je porod res hitr, klistirja sploh ne naredijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2271
28.4.2008 11:28:23   
mishel
DOJENČ Čestitke za zaroko!!!!! Res je, da se da brez poroke lepo živeti, je pa vseeno lepa potrditev ljubezni. Vsaj meni se zdi, da ti poroka da obutek varnosti in večnosti ljubezni. user posted image

Zdaj grem pa na sonček!!! Mehčalec bomo pa mi tudi postopno uvajali.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
28.4.2008 11:40:14   
naty13
Dannnnnnnnn.

Sem nazaj iz šopinga. Sem mogla po plenice za Nejca. Kupček se je kar naenkrat spraznil, sta bile samo še dve. user posted image user posted image user posted image  Pa mal v Baby center sem zavila, pa v Mass-u sem si kupila eno športno torbico. user posted image  Mal sem zapravlala. Potem sem pa šla na pošto da plačam položnice, pa ugotovim, da so ostale doma. user posted image user posted image  Matr sem sklerozna že zdaj. user posted image user posted image user posted image

Dojenč user posted image user posted image user posted image user posted image  za zaroko.

Sayuri sem se nasmejala razlagi o klestirju. user posted image user posted image user posted image  V Kr se pa ni treba tuširat. user posted image  Je pa tudi meni fajn odleglo, pa še tko sem se po klestirju odprla, da sem rodila v dobre pol ure. user posted image user posted image user posted image  Aja, če bom šla ponoči rodit, bom dala tastu in tašči baby fon. Če bo čez dan, bo itak v vrtcu - upam!!!!!. Če bo čez vikend, ga bom pa kar k našima dvema peljala na počitnice. user posted image user posted image  Sem pa mojmu user posted image  že povedala, da ga hočem vsak dan v porodnišnici videt in da bo dojenčku prinesel darilo in da ga bo on tudi od dojenčka dobil. user posted image

Anita user posted image user posted image user posted image  za mini trebušček. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
28.4.2008 11:59:16   
Erin
dojenč - čestitke za zaroko!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
28.4.2008 12:08:44   
Višnja
ja, sej tudi mene včasih bolj včasih manj bolijo....

klistir je natanko tak kot ga je opisala sayuri...meni je tudi odleglo, ker sem bla fulll zaprta in sem se lepo počutla, ko sem se spraznila...je pa malo zoprno, ker te boli od popadkov (jaz sem jih imela takrat kar intenzivne) in ne veš kaj bi sam sabo in moreš sedet na uni školjki, pa se stuširat...pa.....čakat, da bo čim prej mimo.

Lep dan vsem....jaz grem domov moji žabici!!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?