soncek3
|
Dojenč iskrene čestitke!!!! To je pa res lepo. In tako je tvoja sreča še popolnejša. Se spomnem še, ko je meni moj to rekel. No pri nas je bilo to čist v drugačnih okoliščinah (začelo se je z najinim prvim izletom malo dlje, prometna nesreča (nič hujšega, samo avto se je sam "odpeljal", njegova zastrupitev z bruhanjem in drisko in ko sva zvečer končno pristala doma; je rekel: Po tem dnevu sem prepričan, da si tista, s katero se lahko že jutri poročim s tabo.....) . Pa tudi jaz sem ga dolgo čakala, ampak potem ko sva začela skupaj, pa se je vse dogajalo s svetlobno hitrostjo. Skratka dojenč uživaj najprej v nosečnosti, potem pa v pripravah. A sem kaj zamešala, a se katera spomni, a ni nyna84 imela ta vikend poroko?? Meni se nekaj dozdeva, ampak se že dolgo ni oglasila, tako da imam to le v bledem spominu. Erin tudi moj trebušček je mrzel že nekaj časa, ampak vem da je notri na toplem, pa se nisem s tem obremenjevala. Malo čudno mi pa je, ko sem tok oblečena, pa še hlače s tem širokim pasom, sp. majico - tako da je ja pokrito, ampak čutim, da je mrzlo. Imamo pa v službi tako mrzlo, že prejšnji teden so nehali kurit in je obupno, oblečena kot medved, pa na WC si hodim roke pod vročo vodo gret. Upam, da sonček kmalu predre te debele zidove! Anita luštna si! Hm, mehčalec, nisem še razmišljala o tem. Jaz ga že zdaj čist malo dajem v spodnje perilo, brisače... Ne vem bolje manj kot več, to sigurno. Ampak če že, saj obstojajo sensitive, pa baby. Sončen pozdravček!
|