ozziebo
|
Končno prišla do računalnika, tamali je ta teden doma, ker je vrtec zaradi počitnic zaprt - ja, to so slabe strani malega vrtca. Saj bi lahko šel v osnovno enoto, sam kaj čem ga matrat.. Zdaj mi je končno zaspal, saj je dnevno spanje pri nas, kadar smo doma skoraj misija nemogoče . Dojenč ! Anita - , ful lušna , še ena manekenka poleg Sayuri! Mehčalec, ga sploh ne uporabljam, ker ima alergijo na vsakega. Varstvo - verjetno kar moja mami, samo upam, da ne bo prehuda akcija ravno sredi noči, ker stanuje 30 km stran Prvič je bilo enostavno, saj se malemu ni nikamor mudilo in sem dobila za v porodnišnico uro in datum. Naty, moj tamali je tudi že čutil brcike in je bil čist navdušen - on bi še. Tudi ves čas razlaga, da pride dojenček, kje bo spal...Samo, ko sem mu zadnjič rekla, da ko bo jedel, se mamica ne bo mogla z njim igrat in bo moral počakati, je začel ne bom, ne bom... Bomo videli, saj ga zdaj še nič ne ogroža in ni še nič drugače. Sandra, pri nas je blo lani poleti čist isto, sam da sem bla jaz v službi, moj in oči pa sta hotela zrihtat kopalnico. Ko sem ju okrog 12h poklicala, kako je, je moj samo zagodrnjal, sva navrtala vodo, čakava vodovodarja.. Preden sem prišla, pa sta že vse pospravila, samo namontiranega ni bilo pa še nič.
|