|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
28.4.2008 12:19:43   
karmar
Ojla!
Dojenc mislim da je pa to novica tedna...vsaj zate... To je pa res lepo da imaš tako romantičnega fanta. To zdaj pomeni veliko veselja, kasneje veliko dela in skrbi če bo vse uredu, ampak je vse tako lepo in pravljično, da na skrbi hitro pozabiš, je preveč lepega. In karkoli boš delala v tej smeri delaj z užitkom, to se pozna na vajinem dnevu. Čestitke!!! Aja, pa še to- zopet bo veliko pametnih, ki bodo vedeli eno stran več kot knjiga kar se priprav tiče (podobno kot pri nosečnosti). user posted image
Erin nekje sem zasledila da se nosečnice redimo tudi zato, ker nam nastaja po domače koristni špeh po trebuhu. Ta ščiti dojenčka pred udarci in drži notranjo temperaturo telesa bolj konstantno. Seveda pa je špeh na stani kože po zunanji temperaturi- pozimi hladen, poleti pa nam bo vroče, ker nas bo grel. Kar se tiče mehčalca se se pa že odločla da ga bom tudi jaz uporabljala v zmernih količinah.
Včeraj zvčer sem bla tudi jaz jezna kot ti Sandra, sem mislila da mi je moj računalnik nagajal. Pa je samo stran štrajkala.
Drugače pa sem se imela tudi jaz lepo včeraj- me je poklical brat če bi šla z njimi do Kobarida. Seveda, saj sem bla tako jezna na moža ker on se je pač zmenil s svojimi prijatelji da gre z motorjem... Žena pa klinc jo gleda...
Tako, da bi vsaki priporočala če ima priložnost it do Kobarida- naj zavije v kamp Lazar, od tam pa je 20min hoje do slapu Kozjak. Čudovito lepo.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
28.4.2008 12:36:28   
bella02
Ja, Višnja, tudi jaz sem ena tistih, ki me včasih nenormalno bolijo medenične (sramne) kosti. Imam jutri pregled in bom vprašala, sam se mi zdi, da je to normalno.
Sandra, čestitke za user posted image user posted image !
Dojenč, tebi pa šestitke za zaroko. Midva sva se poročila, ko je imela pupa pol leta in je blo ... čarobno, nepozabno, neponovljivo.
Klistir res ni nič hudega. Jaz sem imela naravni klistir, pomoje od samega strahu, pa seveda potem še tistega pravega. Ni pa nič nenavadnega, če se ti to zgodi tudi v porodni sobi, saj tega pač ne moreš kontrolirat.
Mehčala jaz pri mali nekaj časa nisem uporabljala, pa ga zdaj tudi ne bom. Očitno se user posted image strinja, me je glih v tem momentu fajn brcnil.user posted image user posted image user posted image Verjetno sem kaj pozabila, pa saj bom kmalu spet brala, kaj se dogaja. Danes je tako lepo vreme user posted image user posted image user posted image , jutri bo pa baje že slabše.
Jutri grem spet pogledat mojo pikico, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image . Lep dan še naprej!!!

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
28.4.2008 12:41:25   
naty13
Srečanje Gorenjk (in katere želite): sobota 24. maj 2008  Kraj: Mercator center Kranj, Qlandia KRanj, Suernova KR-Buf.... - mislim, da je ena user posted image  predlagala bolj poznavno mesto za srečanje, če imate še katerikoli predlog sporočite.

-Naty13
-Miškolinček
-Erin
-Julija08
-Tejkaz
-majah
-Anita goitan
-iva77

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
28.4.2008 12:50:56   
bella02
Juhuhu, sem že pod 100-tico do srečnega dneuser posted image user posted image user posted image , mi je kar mimo ušlo, ker se toliko dogaja.
Mi nimamo še nič pripravljenega user posted image in to me čaka maja, ko bo prva stvar nakup omare za našo bejbo, da spraznemo previjalno. Potem bova preprali njene cunjice in videli, kakšna je situacija. Nimam namena veliko kupovat, mali pa sem obljubila, da bova skupaj kupili enega pajacka, da pride user posted image v novem iz porodnišnice. Moram reči, da me niti ne skrbi preveč, kako bo mala sprejela user posted image , saj je vsa navdušena in govori le o tem, kako mi bo pomagala, pa kaj bo delal user posted image , itd. Sprva je bilo mal hudo, ker si je zamislila, da bo sestrica, pa jo navajam, da bo lahko tudi bratec, da nimam vpliva na to. Pa sem ji dala zadnjič žličko sirupa, pa je rekla: Še eno za sestrico al pa za bratca. Je pa stara 4 leta, tako da se ji da kaj dopovedat. Kako pa bo avgusta, pa bomo videli.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
28.4.2008 12:59:04   
anita goitan
jah tak je moj buši, sam men se ne zdi nič več miniuser posted image , je pa še vedno 89cm obseg.
Eno vpr.: a ve še nosite spodnje majice, namreč jaz jo, pa danes je ful vroče, pa jutri se spet ena ohladitev obeta (kadra mam jaz pregled je v Kr vedno dež) tako da si kr ne upam še slečt te dodatne kože?

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 28.4.2008 13:00:30 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
28.4.2008 13:03:23   
ANA_P
no, čudežno mi danes dela internet. Sem prejšnji teden klicala in so rekli, da bodo poslali serviserje, danes pa čudežno normalno delauser posted image . Očitno je bila pri njih težava in so me politično rešili user posted image  in rekli, da pridejo serviserji.

Zdaj pa me čaka en kup za prebrat.
nekaj sem že preletela, dojenč, čestitke za zarokouser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
28.4.2008 13:11:42   
naty13
Anita a pol ti v kranj dežek prineseš user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja jaz nosim spodnje majčke - imam take majčke na trakce, ki so elastične, ker mi potem majčka gor zleze in bi kožo kazala. user posted image  Sem pa tudi pri Nejcu poleti nosila spodno majčko pod mikico, samo da se ne bi prehladila čez ledvice. user posted image

pa pa

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
28.4.2008 13:14:58   
sayuri
Aaaaaaaaaaaaaaaa, jst pa ne vem, kaj naj zdaj nardim. user posted image user posted image user posted image user posted image Listam ta nov katalog od Rutarja in notri zagledam v akciji ta voziček za dvojčka, ki ga nameravam kupit. user posted image  Zdaj štekam, zakaj je zadnjič bila prodajalka prav vsiljiva, naj ga kupim user posted image  - valjda, če so ga dali čez en mesec v akcijo user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa ne vem, al naj ga popoldne letim v LJ iskat al kaj čm zdaj user posted image user posted image user posted image . Ker sva računala šele enkrat konec maja, v začetku junija voziček nabavit. user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
28.4.2008 13:20:38   
naty13
Sayuri, če si prepričana v nakup  vozička in če si prepričana, da je voziček ok, potem se usedi v avto in pojdi na izlet v LJ. user posted image user posted image user posted image user posted image  Boš imela pa mesec prej vozek, boš pa naslednji mesec kaj drugega kupila. user posted image  Jaz bi na tvojem mestu šla. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
28.4.2008 13:20:49   
karmar
Anita jaz sem ravno včeraj slekla spodnjo majico, ker se mi zdi da je že prav odveč. Sej če je kratka majica in čez še dolgi rokav na zadrgo ali kaj podobnega, je to čisto dovolj.
Za birmansko darilo pa- to je moj bratranec in mama mu je mislila dat 500 € + uro in kolač. Meni se je zdelo malo preveč, ker koliko pa je povprečna plača za celi mesec...
Sayuri teci po voz!!

< Sporočilo je popravil karmar -- 28.4.2008 13:23:03 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
28.4.2008 13:21:19   
sayuri
anita, jaz spodnjih majic sploh ne nosim - razen ko je fullllllll pod minusom. Sem bolj vroče sorte user posted image .

naty klistir sem pa "po šolsko" opisala - tko, kot bi otrokom razložila user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem morala razložit Filipu, kako dojenček pride ven iz mamice user posted image user posted image user posted image . Sem se strokovno tega lotila user posted image . Pozimi smo nekaj s knjigicami probali.....potem je pozabil, zdaj se je pa spet tega vprašanja lotil user posted image  user posted image user posted image user posted image  Pa nikakor mu ni jasno, kje je bil, ko sva se midva z atijem poročila. user posted image user posted image user posted image  In jaz tud ne vem, kako naj mu še dopovem, da ga še ni bilo. user posted image  Me kar naprej sprašuje - "ja, kaj sem bil pol pri babiki?" user posted image  Potem sem mu pa kar rekla, da je bil še pri atiju takrat. In sem ga čist zmedla user posted image . Je bil nekaj časa tiho, potem je pa rekel: "pa saj atiji ne morjo rodit!" user posted image  Tko da.....imamo pestro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
28.4.2008 13:24:36   
naty13
Sayuri mate pa pestro s poučevanjem. user posted image user posted image user posted image user posted image  To še mene čaka. user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo, da jaz verjetno ne bom znala tako dobro razložit zadevce kot jih znaš ti. user posted image  Bomo že nekako. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
28.4.2008 13:29:05   
anita goitan
jaz res očitno dež v Kranj pripeljemuser posted image ,
glede spodnje majčke pa tud sama nosim tako mal elastično iz H&M-ja una Snoopy varianta, sam verejtno se bo zelo kmalu poslovila z mojga telesa, ker če je vroče sem pa prek pasu mokra-mah babji problemiuser posted image
sayuri uf to nas čez nekaj let čaka, takrat boš dobrodošla s kašnim strokovnim nasvetom, vem pa, da obstaja ena knjiga če se ne motim:Dobili bomo dojenčka.
karmar  500€??haloo ful preveč, jebeliš k birmi greš po dar Sv.duha ne pa po plačouser posted image .mal se hecam, ok 200€ pa malenksotno darilce, ma kašno uro še neki zraven.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
28.4.2008 13:31:05   
sayuri
naty saj se tud jaz včasih počutim kot en trot - ne vem, kako naj ta malmu razložimuser posted image user posted image user posted image . Zdajle pri 4 letih je sploh poln vprašanj in tistega večnega "Zakaj". user posted image  Je pa res, da nikoli nečesa v vato ne zavijam in si izmišljujem. LAhko bi rekla, da otročka štorklja prinese, pol bi blo pa sploh polno dvomov in zakajev. user posted image user posted image user posted image   ZAto skušam na čimbolj otroški način razložit stvari. user posted image  Mi kar prav pridejo izkušnje iz šole. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
28.4.2008 13:36:36   
ozziebo
Končno prišla do računalnika, tamali je ta teden doma, ker je vrtec zaradi počitnic zaprt - ja, to so slabe strani malega vrtca. Saj bi lahko šel v osnovno enoto, sam kaj čem ga matrat.. Zdaj mi je končno zaspal, saj je dnevno spanje  pri nas, kadar smo doma skoraj misija nemogočeuser posted image .

Dojenč user posted image user posted image user posted image user posted image !
Anita - , ful  lušnauser posted image , še ena manekenka poleg Sayuri!
Mehčalec, ga sploh ne uporabljam, ker imauser posted image  alergijo na vsakega.
Varstvo - verjetno kar moja mami, samo upam, da ne bo  prehuda akcija ravno sredi noči, ker stanuje 30 km stranuser posted image  Prvič je bilo enostavno, saj se malemu ni nikamor mudilo in sem dobila za v porodnišnico uro in datum.user posted image  
Naty, moj tamali je tudi že čutil brcike in je bil čist navdušen - on bi še. Tudi ves čas razlaga, da pride dojenček, kje bo spal...Samo, ko sem mu zadnjič rekla, da ko bo user posted image  jedel, se mamica ne bo mogla z njim igrat in bo moral počakati, je začel ne bom, ne bom...user posted image  Bomo videli, saj ga zdaj user posted image  še nič ne ogroža in ni še nič drugače. 
Sandra, pri nas je blo lani poleti čist isto, sam da sem bla jaz v službi, mojuser posted image  in oči pa sta hotela zrihtat kopalnico. Ko sem ju okrog 12h poklicala, kako je, je moj samo zagodrnjal, sva navrtala vodo, čakava vodovodarja..user posted image Preden sem prišla, pa sta že vse pospravila, samo namontiranega ni bilo pa še nič.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
28.4.2008 13:40:08   
ozziebo
Sayuri, če si prepričana, da želiš tisti voziček, ga pojdi kupit, vprašanje, koliko jih imajo za akcijo!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
28.4.2008 13:42:37   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Sayuri, če si prepričana, da želiš tisti voziček, ga pojdi kupit, vprašanje, koliko jih imajo za akcijo!

Tole tud mene matra. Ker Rutar ima ponavadi razstavljene popolnoma vse vozičke. In tale "moja", sta samo dva. Pa še to eden v modri, ki ne pride v upoštev in ta drug v oranžni barvi (tega hočemuser posted image ). Sam ponavadi je pote pa tako, da čez 14 dni pripeljejo kakšne lepše barve, kakšne bolj izpopolnjene za isti denar user posted image user posted image user posted image  ZAto ne vem al naj reskiram al ne user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
28.4.2008 13:45:01   
naty13
Sayuri a si prepričana da bojo ravno za dvojčke dali nove barveuser posted image user posted image user posted image  Pa saj je oranžen lep. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
28.4.2008 13:48:16   
karmar
A bi katera vedla kako pripravit sardele? Jaz namreč nisem od rib, pa si jih je moj dragi zaželeluser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
28.4.2008 13:49:21   
ozziebo
Jaz bi ga kupila.  Razen če se poznaš s kakšno prodajalko al pa da tvoj katero očara in ti namignejo, če jih bodo še dobili in kdaj.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
28.4.2008 13:57:03   
dojenč
ja

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
28.4.2008 14:04:50   
sayuri
No, tole z vozičkom oz. barvami zdajle jaz v svoji glavi kompliciramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem šla na uradno Hocovo stran imajo za dvojčke samo 3 barve (modro, oranžno in rjavo). http://www.hoco.at/produkte/monterio_twin_dem/ In tale voziček je ta nov model. Tko da.... Po vsej verjetnosti ga bomo šli iskat. Bom vidla, kakšnega mnenja je moj mož.user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
28.4.2008 14:05:36   
dojenč
nevem kako se je ta (ja)znasel gori pa okuser posted image user posted image
res vidim da se ubadate, kako povedat otrokom, od kod so prišli,jaz imam necaka starega 3 leta pa je neverjeten.vsak dan vprasa kdaj bo prišla puncka da bi jo on v trgovino peljal po lucko pa da bi se igrala,najbolj pa mi je smešen ko rece bibika(tak me klice, sem mu krstna botra, samo taki mali še ne razume, da bi reko boreca, vcasih že)no ko rece:bibika ima v trebuho žaniko(tak bo ime prvorojenki)jaz pa bom dobil brateca(pa se setra ni noseca)
pac to si otroci tak predstavljajo, da si mi starejši tega ne moremo predstavljati.nisem pa se prišla do zadrege da bi me vprašal, od kod pride....sem pa se nasmejala ko si napisala da takrat ko sta se porocila je še bil pri atiju, pa sem se hitro zamislila,,,,,aha ok ze razumem.svašta

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
28.4.2008 14:06:32   
sayuri
joj karmar, kolk let nism že sardelc jedla user posted image . Se mi kar sline cedijo.... Jst jih ne znam pripravit...žal.user posted image SAm vem, da jih je moja mama kar ocvrla (moka, jajce, drobtine). Seveda očiščene in brez glav.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
28.4.2008 14:14:39   
sandra123
Midve s Tino sva pa šli malo zapravljat, nekaj zanjo, nekaj za user posted image user posted image , pa 3 oblekce zame, pa še sp.hlačke za nos. sem si privoščila...seveda v HM-ju...sem dobila eno malo daljšo oblekco, je bila v akciji za 9 eur in sem si jo kar vzela...danes bo zgleda spet ful toplo, ob 13h že 23 stopinj...še dobro, da imam zdaj avto s klimo in da sem imela majčko s kratkimi rokavi gor, ker mi je bilo ful vroče...
Sayuri, glede vozička...ne vem, kaj naj ti svetujem, ampak, če si se sigurno odločila za tisti voziček, potem bi jaz na tvojem mestu kar poklicala v trgovino, ga rezervirala in šla iskat...cene bodo sigurno navili, ko bodo nove dobili...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Izbor imen
crno_bela

Katero ime bi izbrali?

Tadej (36%)

Dominik (23%)

Aleksander (41%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!