|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
28.4.2008 14:24:00   
sandra123
Dojenč, a si predstavljaš, kako je bilo meni pri srcu, ko mi je hčerka rekla, da noče dveh sestric dobiti???user posted image Mi je kar vroče postalo...zato čakava z možem, da gremo še na 3D UZ, da se prepričava najprej, ali je res tako...nočeva ji povedati, kakšno je stanje, ker bi itak vsem, ki jih pozna potem povedala, kaj bomo dobili, midva z možem pa ne želiva, da vsi vedo, kaj pričakujemo...itak je G rekel, da za enega od user posted image user posted image ni siguren glede spola...se pa velikokrat zmotijo, tako, da bomo še malo počakali z novico...Ravno zadnjič sem govorila z enim znancem, ki ima 2 leti staro punčko in z ženo pričakujeta drugega otroka...G so jima ves čas govorili, da bosta dobila še eno hčerkico, no, zdaj je 3.tedne pred porodom izvedel, da bodo dobili fantka...user posted image  

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
28.4.2008 14:29:02   
soncek3
Karmar, sardelce najprej očisti, saj nimajo tiste drobovine dosti (samo potegneš ven), potem jih operi, malo popivnaj, ovaljaj v koruzni moki, ali navadni, če nimaš koruzne in jih ocvri v vročem olju, tolko, da so zlato rumene. Ko so pečene, jih posoliš, lahko polimonaš. Pa okno odpri, ko jih boš pekla.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
28.4.2008 15:24:36   
dojenč
sandra, si kar predstavljam kako je moglo biti bolece ko ti je tamali to rekel.ampak saj ves da ni dobesedno mislil,in takšnemu tamalemu nemores zamerit, je tak?čez par let pa bo cist drugaceuser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
28.4.2008 15:33:03   
nell
Pozdravček babike!

Jaz že doma iz službe, sem vas zdajle na hitro prebrala...čvekave ste še zmer, sem mislila, da danes ne bo take krize, ker je zunaj sonček, pa imamo avgustovke kar nabrite jezičke oz. prste.

Dojenč - Čestitke za zaroko...js sem tud pri tistih, ki pravijo, da se ne bodo nikoli poročili...zarečenga kruha se pa baje največ poje.

zdaj vas pa zapuščam, se grem pobarvat...

lep sonček še naprej

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
28.4.2008 15:35:57   
tejkaz
Samo na hitro en lep pozdrav od mene
Sem še v službi in še en čas bom. Imamo toliko dela da se ven ne vidim. Eva je pa na počitnicah v Velenju.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
28.4.2008 15:57:54   
kaja02
pozdravljene čveke!

vas dva dni  ne berem, pa nisem več na tekočem!
včeraj sem bila na Dunaju, sem se samo peljala tja na letališče ( sta tast in tašča iz Kanade prišla), pol smo pa šli kar takoj nazaj, sem bila tako utrujena, da sem takoj zaspala ko sem prišla dam
danes sem pa od kolegice dobila cel kup cotk od 56-68 številke, tak da ne bom čisto nič kupovala, no ja sam za svojo duščo  nekaj malega, drugače so pa ful lepe.

dojenč- čestitke za zaroko
glede mehčalca sem ga jaz pri Kaji uporabljala, pa ni bila alergična, tokrat pa bomo videli kako o če bo alergija pač ga ne bom uporabljala

so se pa začele počitnice sem jih komaj čakala ti že resnično potrebovala sam kaj ko bodo takoj mimouser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
28.4.2008 16:08:16   
kaja02
sem vedla da bom nekaj pozabla
katera je Celjanka in se  je že prijavljala na MŠ?  jaz nimam namena it, ker upam da se še od prvič dosti sponemuser posted image  ampak si je sedaj moj premislil user posted image  bravo zanj in bi želel biti pr porodu, pa ne vem a sedaj morma it al lahko dobiš potrdilo kar tako

torej če katera ve naj sporoči, če pa ima katera tel.št jih bom pa sama poklicala

aja Katja hvala za dodatne pesmice, super si

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
28.4.2008 17:19:36   
Anonimen
živjo kaja, za prisotnost pri porodu ne vem, meni je sestra ki ma čez materinsko rekla, da naj fant pride vsaj en dan materinske šole, to je prvi dan ko bo tema o porodu, drugače pa je posebej tečaj za očete, ki je enkrat po 18 uri in traja nekje 2 uri. kaj pa je obvezno pa ne vem...  številka pa je 5434 437  klicat pa moraš od torka do petka, od 8-9 zjutraj.   

(odgovor članu kaja02)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
28.4.2008 18:05:53   
Erin
sayuri - a si šla po vozek? Hitrooouser posted image user posted image user posted image Jaz sem izkoristila vse akcije in s tem prišparala okoli 160€...pa še tebe lahko mala dva presenetita tako da ti kar pojdi ponjuser posted image

Pa HVALA vsem ki ste mi pomagale pri vprašanju, mi je kar odleglo ko sem videla da imate tudi ve mrzle buhije in da očitno tako JE...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
28.4.2008 18:09:59   
naty13
Dan.

Da se na hitro javim, komentirala bom pa kasneje.

Poročilo iz vrtca. Nejc je bil bolj slabe volje, kao mu je teklo iz nosa in je skos kašljal.user posted image  Od kar sem ga prevzela iz vrtca ni niti enkrat zakašlal in tudi nosa mu nisem niti enkrat obrisala. Pa jedel je tudi cel popoldan. user posted image user posted image user posted image  V vrstcu bolj slabo oz slabše kot ponavadi. Aja pa rekla mi je njegova vzgojiteljica da so ga zjutraj ko so ga prevzele hropel. Pa ziher ni. No mal mu je hreščalo, ko sem ga prevzela, ampak je enkrat zakašljal pa je bilo dobro. Pač dolgo ni bil v vrtcu, pa ni bil tako dobrovolen. Saj je razumljivo, a neuser posted image  Sva bila pa celo dopoldne zunaj in je bil res dobre volje in jedel je veliko. Jaz ne vidim, da bi bil kaj bolan. user posted image user posted image user posted image  A bi imele rade manj otrok in manj dela. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
28.4.2008 18:25:17   
Erin
naty - odvisno katera je delala... user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
28.4.2008 19:25:18   
nell
Hmmm Naty tole je mal sumljivo...sej načeloma tudi če otroku hrope, še ni nujno da je tok fejst bolan...poznam pa tud take primere ja, ki bi rade mele manj dela...tko kot ti je že Erin povedala. Veš kaj ti povem, ti svojega otroka poznaš najbolje!!!!!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
28.4.2008 19:32:18   
naty13
Erin prevzela ga je Andreja, sporočila mi je pa Dragica. Prišla je k meni, počepnila, ko sem Nejca oblačila in mi govorila. Meni se je pa otrok zdel normalen. Pa sploh ni hropel, ampak mu je sam mal grčalo v grlu, potem je pa zakašljal in je bilo vse ok. Do sedej ni niti enkrat zakašljal, le ko sva stopila iz vrtca je enkrat. user posted image  Jutri ga bom vseeno peljala, pa naj si mislijo kar hočejo. Saj so plačane zato. user posted image user posted image user posted image  Ne vem, zakaj so se ravno na Nejca spravle user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
28.4.2008 20:26:42   
K_a_t_j_a
Dojenč čestitke za zaroko!! Kak fajn!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Mehčalec bom jaz uporabljala, vendar v manjših količinah.
anita goitan si zelo luštna nosečka! user posted image Jaz še tudi nosim sp.majico, ker ne prenese,, da me zebe čez križ in ledvice. Potem me začne celo zebst.
Sayuri sem za to, kar si napisala glede obveščanja, ko bomo rodile. user posted image user posted image Sem se nasmejala temu, kako mu skušaš povedati kako je prišu na svet. Ja to je res težko povedat takmu otroku.

Tudi jaz nosim našega spredaj, tako da že ena soseda sprašuje kdaj imam rok, da imam že tak trebuh.user posted image Ja, mislim kdaj ga bom imela, če ne sedaj ko sem user posted image . Najraje bi ji rekla, če je bla ona v nosečnosti manekenka. Mi pa tudi že fajn pod rebre tišči, da komaj diham. V zadnjih 14 dneh sem res dobila kar konktretnega bušija. Ampak kile so iste.
kaja02 ni kaj. Ti le uživaj v poslušanju pesmic z user posted image .

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
28.4.2008 20:48:18   
mishel
KATJA super si! Mi vsak dan poslušamo pesmice, no vsaj jaz user posted image .

SAYURI
glede vozička pa jaz sploh nebi razmišljala. Če si prepričana da si ga želiš, ga kupi zdaj ko je v akciji. Imamo samo še 100 dni ( ene kak dan več, druge kak dan manj user posted image ).

Glede lege user posted image moram pa povedat, da pri meni zaseda cel trebuh. Enkrat me brcne v mehur, čez tri sekunde pa v rebra. Komaj mu sledim.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
28.4.2008 20:58:47   
nell
Heh user posted image user posted image user posted image Katja sem se kar nasmejala tvojim izjavam glede sosede...ja js mam tud podoben problem...nosim tamalga spredaj in mam tak buši, kot da bom že jutri šla rodit...tko se tud men skos dogaja, da me sprašujejo, kdaj pa mate rok, al pa kaj še delate, zdaj bo pa počas konc ipd.

Ampak veste kaj punce...sem pa zadnjič ugotovila neki novga, ko sem šla v shopping za novimi majčkami in sem se gledala v kabini v ogledalo, res da sem bla videt kot mali user posted image , ampak imam lep okrogel trebušček. In tko sem zamenjala mnenje, da se redim lih v tisti del, k sm ga skos not vlekla, amak sem ugotovila, da mam zlo lep buši in da se prvič ne bom poleti obremenjevala zrad špeha, ker je itak vse napeto čez trebuh in prav fajn zgleda, če ga mal pokažem. Tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naše nosečniške bušije. Razumljivo, da se mi moj skos sam smeji.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
28.4.2008 21:30:24   
kaja02
čer!

ravnokar sem se merla čez trebuh, mi ga bo namreč razgnal mam že 115cm.
toliko sem mela ko sem šla Kajo rodit, me vleče na vse strani tudi kreme ne pomagajo več se mi strije delajo kot za stavouser posted image , imam trebuh kot kakšno makedam cesto takoj po nalivuuser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
29.4.2008 6:35:22   
naty13
jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. spala sem dobra. Me je mali fajn zmatral včeraj in tudi sam spančka še zdaj ko top. Brez kakšnega kašlja in zabasanega nosa,...... user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako, da ga bom šla zbudit čez kakšne 20minut za v vrtec. user posted image  Otroček je zdrav ko ribica. user posted image  Pri nas se že sonček kaže. user posted image user posted image user posted image  Dežek pa očitno in HB štrajka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj boste kaj kuhale danes? Meni je  moj user posted image  naročil pečen krompirček, hrenovke in solato user posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem, kako gre to skupaj? Mu bom pa kar ustregla. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri a si dobila voziček?user posted image

K_a_t_j_a ne sekiraj se. Saj nimaš takega trebuha po slikah sodeč. Ampak rast more, če otrok raste. user posted image  Jaz sem imela podobno situacijo pri 5-ih mesecih nosečnosti od svakinje, ki mi je rekla A tebi se pa že pozna? Halo 22t noseča, da bi skrilauser posted image  Sem bila tolk jezna, da sem ji rekla, da ne morem bit 9 mesecev ravna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, se grem jaz zdej oblečt, da potem še Nejca zbudim in v vrtec peljem. user posted image

pa pa

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
29.4.2008 7:46:12   
sayuri
Juuuutroooo user posted image . Uf, kako sem dobro spala user posted image user posted image user posted image . Naty, kavica je odlična. Prav pošteno paše user posted image .

Se bom kasneje kaj več javila, zdajle grem k frizerju user posted image .

Po voziček smo pa včeraj vseeno šli in ga dobili user posted image user posted image user posted image . TA zadnji iz skladišča. Ostal je samo še razstavljen model. Tko da sem za 500€ lažja user posted image . Sem kupila še dve steklenički, dve dudi, nekaj drobnarij, pa je šlo hitro tistih 40€ razlike iz akcije. Ampak sem zadovoljna. user posted image  Ena skrb manj user posted image

Tko, zdaj pa počasi šibam. user posted image  Se slišimo kasneje.user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
29.4.2008 8:05:34   
sandra123
Jutro, hvala za user posted image ...vidim, da sta Naty in Sayuri že pridni, zgodnji, jaz bi še kar spala, pa me je Tina zbudila, ker je imela tv ful na glas user posted image ...
Sayuri, kaj boš te lepe laske postrigla??? A jih ni škoda??? No, jaz sem se tudi ena 2 meseca nazaj postrigla zelo na kratko, pa mi ni žal, ker je bilo zelo težko negovati te dolge lase...fajn se zrihtaj!!!!!user posted image
Včerajšnji dan smo kar izkoristili in nas ni bilo dosti doma - je bil ati priden in je bil že ob 15-ih doma iz službe...

Kakšna ideja za današnje kosilo??? Da ne bo preveč kalorično???user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
29.4.2008 8:09:53   
soncek3
Bravo Sayuri za vozičekuser posted image user posted image user posted image ! Jaz danes čakam klic, da je prišel in ga pridem lahko iskat.

Katja hvala za pesmice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako fajn je, ko se po šihtu lahko malo uležem in jih poslušamo. 

Naty mmmm, saj gre skupaj hrenovke in krompirček, pri meni so vse kombinacije dobrodošle , vse paše skupaj (samo da je sladko posebej, slano posebej), je pa možek pri nas kontra in mu mora skup pasat, tak da imam včasih probleme, no ampak poje pa vseeno.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
29.4.2008 8:14:49   
soncek3
Sandra123 pri nas bo za kosila piščančji zrezek, pire krompir in koprive (ala špinača) mmmmmm. Njami. Pa še zelena solata.

Kako ste kaj z materinsko šolo? Midva bova šla predvidoma v juniju. Upam, da ne bo takrat še prevelike vročine, ker me bo vožnja čist zdelala.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
29.4.2008 8:22:17   
sandra123
Sonček, midva v materinsko šolo ne bova šla, ker sem si že uredila potrdilo za atijevo prisotnost pri porodu - sva bila pri hčerki oba aktivna obiskovalca MŠ, pa sem rekla, da mi ni še enkrat za hodit in so mi kar napisali potrdilo...
Za kosilo pa še ne vem, kaj naj kuham...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 29.4.2008 8:23:03 >

Lp, Sandra

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
29.4.2008 8:24:04   
Amelia
Hej punce! Sayuri, očitno sva bili včeraj skupaj v Rutarju user posted image ! Jaz sploh nisem imela še namena kupit voziček, iskala sva 4 kolesnika v kompletu, do včeraj je bil v igri Peg Perego switch, no včeraj sva šla pa še v Rutarja pogledat kaj imajo in zagledam Chicco Trio 4 me v turkizno modri sivi kombinaciji in se mi je kar stemnilo pred očmi od navdušenjauser posted image . Prodajalka je res znala vse ful dobro vse razložit, smo ga primerjali s Peg Peregotom in potem pol ure natikali, zlagali, sestavljali, razstavljali,..in na koncu je bil moj, JUPI!!! Še slikca... notranji del košare se lahko dvigne od polovice naprej, športi del lahko gleda naprej ali nazaj, lupinica-avtosedež, ki gre tudi na ogrodje, zraven dobiš tudi podstavek za avtosedeš za v avtu (Pri Peg Peregu je treba za tistega boljšega doplačat cca. 80 eur), zraven dobiš še za previjat eno podlogo, za dež, torbo,...zloži se kot marela na majš kot Peg Perego, med ročaji imaš še en nastavek, da združiš ročaja, skratka ni da ni...Sicer bova imela punčko, ampak tale modra je čist univerzana.

http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.061635.950.000

Je pa res veliko odvisno od prodajalcev, v vseh trgovinah do sedaj so bili prodajalci ful pasivni, vse skupaj nič ti ne pove, čist neprepričljivi, da potem res ne veš kaj naj si misliš, ta je bila pa ful dinamična, smo se še ful nasmejali, skratka cel žur...

< Sporočilo je popravil Amelia -- 29.4.2008 8:25:27 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
29.4.2008 8:33:30   
sandra123
Amelia, super voziček, takoj pade v oči...user posted image , jaz bi ga tudi v takšni barvi imelauser posted image ...
Vidim, da že pridno zapravljate, jaz bom voziček dobila šele poleti iz tujine...še izbrala ga nisem, pa bo še malo trajalo, sicer ga pa tako ali tako še ne potrebujem...Sayuri, tudi tebi čestitke ob nakupu vozička...

Lp, Sandra

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?