sayuri
|
Jutro tudi od mene. Joj, kako čudovit sonček se že kaže zunaj. Sem komaj čakala, da vstanem . Včeraj sva bila tudi midva s ta malim veliko zunaj - jaz sem se sončku nastavljala, on je pa s kolesom po dvorišču vozil . Sem mislila, da bom rožice urejala, pa mi potem ni zneslo - je začel dež padat . Mogoče jih bom danes. Erin tole, kar si napisala o razbijanju srca - čisto možno, da je slabokrvnost s tem povezana. Meni je sicer dvakrat tko nabijalo, ščipalo....že vso nosečnost imam vse znake slabokrvnosti in rezultat hemoglobina je potem jasen - le 81 . Ampak se zdaj res trudim in pijem tisti zanič sirup , pa začela sem rdeče meso spet jest - prej sem ga skenslala, pa ful zelene zelenjave pojem, pa suho sadje. Rdeče pese pa ne morem - res ne. Se mi obrne v trenutku. V sredo grem kri dat k OZ, pa bom vidla, če se je kaj popravilo. sandra ojej, celo poplavo ste imeli . Tole pa verjamem, da človeka iz tira spravi. PA ponavadi je tako, da kadar se spraviš nekaj delat, gre zihr kaj narobe . Upam, da vam danes uspe zmontirat do konca vse stvari. naty, jaz tudi moram do trgovine - danes sama kuham in pojma nimam, kaj naj . RAzmišljam, da bi nahecala, naj žar na terasi pripravi SAndra je spraševala, kako se bomo obveščale, ko bomo rodile. Vidim, da ponavadi punce eni pošiljajo smse in potem ona objavi sporočilo. JAz se prostovoljno javim. Celo poletje bom doma, povezavo z netom imam stalno, tko da mi ne bo težko sporočit puncam na RR. Verjetno bom tudi prej rodila in tko avgusta čakala na vaše smse . Tista, katera želi, naj mi piše na ZS, da ji dam mojo telefonsko . Če pa ima katera še kak predlog, pa veselo na plano.
|