|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
25.4.2008 8:42:26   
anita goitan
sayuri ej am ti si top model za nosečnice!! uau ful lepa, fuluser posted image user posted image user posted image
sandra123 hude so bolezni katere nam prezgodaj straše vzamejo, jaz sem že 16 let brez tatauser posted image . Ampak bomo zmogli, ko si pred dejstvom vse gre.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
25.4.2008 8:45:02   
Julija08
Hojla punce...

Sayuri kakšen trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za user posted image  in user posted image .

Jaz sem si ta teden privoščila dopust, prav paše, edino vreme je totalno user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.4.2008 8:53:07   
soncek3
Sayuri, tako lušna si!!!!user posted image user posted image user posted image  Bravo! Res si pravi model nosečnice!

Sandra čestitke za pupike!!!
Jaz sem danes prvič sanjala našega dojenčka, mož jo je kar domov prinesel, poroda pa nič ni bilo?!user posted image ? Je bila pa punčka...

Kako so vaši popki? A se vedno ven obrnejo? In kdaj je to približno? Meni se je zdaj povečal na noter, je kar velika luknjauser posted image user posted image user posted image  noter??

Neposredna povezava do sporočila: 2103
25.4.2008 8:58:28   
MATEJKA_
user posted image user posted image  user posted image za sayuri .

kolikor jaz vem, se popki ne obrnejo vsem ven... običajno samo tistim, ki so ga že prej imela ravno oz. rahlo ven (teh je 10% na svetu). tistim, ki pa imamo že od prej rahlo navznter obrnjenega, pa bi se naj ta luknjica še malo povečala. tak je vsaj bilo pri vseh, ki jih jaz poznam, ni pa seveda nujno...

sandra čestitke za user posted image user posted image  !

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
25.4.2008 9:08:42   
naty13
Sayuri user posted image user posted image user posted image  za bušija. Se pa strinjam s souser posted image , da si pravi top model. In polna energije. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa ravno pozajtrkovali, pa namesto da bi uživala v zajtrkovanju, smo meli spet borbe. user posted image  Nejc spet ni hotel jesti, parkrat je ugriznil v krof in to je njegov zajtrk. user posted image user posted image user posted image  Po se pa z user posted image  kregava zarad te hrane in zato ker mulo noče jest. Pa ne morem mu vsako uro hrano nastavlat. Sem od tega konc dneva tolk psihično zmatrana. Nimam energije za to. Moj je reku, da naj mu pa čez eno uro dam. Ja prav časa mam vsako uro tolk, da bom na eno uro tamavga futrala. Ja saj je zmešan. Še slabš kot dojenček ki je na 3-4 ure. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tak apetit je imel vedno, zdaj pa borbe za par žličk hrane v usta spravt. user posted image user posted image user posted image  Saj vem, vse ne more bit rožnato. user posted image  Ja mogla sem se mal spovedat, da mi bo lažje. user posted image

pa pa

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
25.4.2008 9:12:28   
Maja T.
Jutro!

Sandra čestitke za user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Še zdaj sem nisem spokala v trgovino, zdaj pa res grem...

MajaT- tebi se po moje neljubi zapravljat,......pa da ne boš prinesla preveč domov.

pa je odfrčala,....

hi, hi, hi  Bambi14 user posted image , sem se nasmejala, ni bilo sile, da bi preveč zapravila, sem samo ribice, kruh, mleko in jogurte kupila...

Sonček3 obseg mojega trebuha je zdaj trenutno 98 cm. Cca 1 teden je od tega, kar sem si merila, pa je bil 92 cm, kako hitro buši raste user posted image . Jaz bom vzela denar  namesto paketa, dosti bom dobila, ena in druga babica sta čisto zmešani, ker je to prvi user posted image in kar nekaj kupujeta, tašča še kvačka noro lepe stvari...user posted image

Naty13 res lepe majčke in kako luštkani kompletki za user posted image

Sayuri jaz sem šla voziček fizično gledat je kar ok, samo noro težek je in barve mi niso všeč.

sayuri mi2 sva prejšnji teden v Padovi-Ikea kupila banjico, taka fajn k ma tud notr ene gumjaste zadevce da ta malo n drsi.

Sayuri
, midva sva sicer dobila od kolegice banjico, je iz Ikeje in je pomojem ista, ker ima noter neke gumi zadeve, da ne drsi, pa še stojalo zraven. Meni se zdi fajn praktična.
Prekrasna si user posted image user posted image user posted image , ja to pa res rabiš tuniko user posted image

Kramar dobrodošla nazaj med nami user posted image user posted image user posted image , jaz sem kar nekaj krat po tebi spraševala kje si, sem videla tudi, da si imela kar težave z zaprtostjo, se je že porihtalo?
Glede mleka, so že punce odgovorile, da je to normalno, mora pa biti malo neprijetno..., jaz na srečo še nimam tega...

Naty13 poglej na strani, mislim da 51, tam so barve kombinacije teh majčk in ti bi bila S prav, meni bi bila tudi še S zdaj prav, ampak M bom lahko potem do avgusta nosila, L pa je absolutno prevelika.
Glede kuhanja, kar obe, mami in tašča se ponujata, da bom lahko samo z user posted image in da bosta vse one postorile.
Saj sem hvaležna, samo sem jima že rekla, da bi bili radi mi trije tudi malo sami, da se navadimo drug na drugega.
Imam obe zlati - mami in taščico user posted image user posted image user posted image

Grem počasi, sva s kolegico zmenjeni na čveku, ima 11 mesecev starega user posted image , se grem žulit user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
25.4.2008 9:13:28   
bambi14
Jutro vsem user posted image ,..na štajerskem nas razvaja sonček in toplo vreme.

Sayuri, tako lepa nosečka!!!! ,....ma super izgledaš.

Sandra super za user posted image user posted image ,če bi jaz mela dvojčke bi si tud želela 2 punčki. Pa tudi če so se zmotli, bo pa potem večje presenečenje, samo da so naši otročki zdravi.user posted image

Glede popka- meni se zd, da bo kmalu pogledal malo dalje od mojega trečuščka- sem med 10 %?, a je to ok?

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
25.4.2008 9:15:46   
anita goitan
ok naty ko sem tole prebrala sem si rekla hvala k.., očitno ni sam moj tak, včeri sva se kregala, tulila, mu ni blo prav kam sem sivko posadila, da tam je on zvončke dal in sva se šla in sem tulilauser posted image user posted image ma jaz ne vem, al sem res tolk občutljiva-on namreč trdi da samo kompliciram in čisto nič ne pomislm preden kaj naredim/rečemuser posted image user posted image . In sem tako jokalauser posted image user posted image user posted image drla sem se, trebuh mi je tak trd ratu in me je bilo strah za tamalo...No sej zvečer me je pripravil da sva šla skupaj pod tuš in nato za por ure legla v kado. Uf ja, tud mi2 sva mela pestro!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
25.4.2008 9:18:56   
MATEJKA_
zakaj pa ne bi bilo ok? user posted image  ljudje smo si različni...
to, da pa ima 10% ljudi popek že v osnovi obrnjen rahlo navzven oz. ravno s trebuhom pa vem zato, ker je mene in mojo sodelavko ena kolegica non stop zafrkavala, da sva ene izmed redkih, ki ga imava obrnjenega navznoter. pa sva se malo na netu pozanimale in našle tole dejstvo, ki sem ga prej napisala...user posted image  
no, kak se bodo pa naši popki še do avgusta razvili, pa bomo seveda še videle user posted image

prazniki so pred vrati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
25.4.2008 9:19:24   
Tato
Sayuri da te še jst pohvalim res dobr izgledaš user posted image , maš pa res že kr velik trebušček.. no sej je logično, ker nosiš dva.

punce a veste kaj se je pa meni zdele zgodilo, sem v službi in me danes daje neka totalna vročina... in moje prsi so začele izločati eno zadevico. A je to sploh normalno ??? Saj sem komaj v 26. tednu.. in zdej sem vsa flekasta, pa še delam z ljudmi.. grozn.. sm v totalni zadregi.. kaj nej nardim ??????user posted image user posted image user posted image user posted image

komi čakam, da odbije 3 ura, da grem domov.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
25.4.2008 9:21:46   
Tato
aja bambi14 tut meni gre popek že navzven... pa vsi rečejo, da je to že kr prekmal user posted image  pa še moti me ful...
še malo bomo mogle zdržat, a ne !

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
25.4.2008 9:23:42   
miškolinček
Živjo,

Sayuri, čudovita si, obraz ti kar sije.Sicer verjamem da si bolj utrujena kot me vse skupaj, samo po sliki sodeč tega ni videt.
3D si pa tako lepo opisala, da sem se kar raznežila.user posted image user posted image user posted image

Sandra, tudi tebi čestitike ta parček. user posted image Lepo da je možek vesel, bo blažen med samimi deklicami. V puberteti bo pa malo več dela imel, ko bo fante preganjal okrog hišeuser posted image user posted image

Naty ne skrbi zaradi hrane, mi smo tudi imeli obdobje ko ni skoraj nič jedel. Saj bo začel boš videla, pri nas se je z vrtcem popravilo, tam je vse, še solato, doma je tudi poskusi ne. Ma pa še vedno obdobja zmišljevanja, samo jaz ga karpustim če noče in mu tudi neponujam druge hrane, ker ko je dosti lačen vedno pride jest. Važno je da dobi dosti tekočine.
No, zdaj je spet doma, zdaj je pa še angino fasal in itak ne je skoraj nič, še piti ga moram silit. Siten je pa toliko, da sem do štirih ko pride moj iz službe že popolnoma izmučena.
Mimogrede, tudi zdajle čepi pri meni tako da komaj tipkam. Upam,da bo kmalu zdrav in bo šel v vrtec.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
25.4.2008 9:26:36   
dojenč
jutro.hvala za user posted image user posted image user posted image odlična je bila, pa želiščne strućke tudi.
bravooo jaz,sem malo čarovnica ali pa jasnovitka.
bom odprla prezplacno vedeževanje, ali kero ka zanimauser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
25.4.2008 9:27:44   
mishel
Joj punce, kak nas že hormoni dajejo user posted image user posted image user posted image . Vsak dan drugo, zato je pa super da nas je tako veliko, da se potem potolažimo, a ne?!

SANDRA user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoji punčki. Kako bo lepo opazovati dve pupi, ki bosta skupaj odraščali. Fantje bojo pa že prišli čez 15-20 let user posted image .

SAYURI nisem mogla verjeti, da si že opazila podobnost!? Si mi lušte naredila, da bi še jaz šla na 3d uz. Glede slik imajo pa punce prav. Pravi model si, lepa, izžarevaš pozitivno energijo, pa sam trebušček te je, ti si pa še vedno suhica user posted image !!!

NATY ti nam kar potoži, pa ti bo takoj bolje. Meni vedno pomaga če lahko nekomu povem kaj me muči user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
25.4.2008 9:33:00   
naty13
Tato to je verjetno mlekec. Pa saj je nekaterim že dva meseca nazaj tekel.

Anita saj ni bilo tako hudo, sam meni ni prav da Nejc nič ne poje. Vsako uro mu pa tudi nimam časa in ne volje nekaj v usta silt. Je prava muka. user posted image user posted image user posted image  Zanimivo, ko pa je še do pred enim mesecem jedel ko slon in to v 10minutah pojedel cel obrok, ampak beri dvojni obrok. Kako se vse spremeni. Zdej pa skoraj nič. Pa se lahko eno uro za mizo pogajamo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se tolk razjezila, da ga bom v vrtec v ponedeljek peljala in ga ne bom mela drug teden doma. Pač bom tvegala. Upam, da ne bo zbolel. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
25.4.2008 9:39:13   
sayuri
Naty mi imamo tudi med vikendom borbe za jest user posted image . Zjutraj popije kakav in za njega je to čist dovolj. KAdar je v vrtcu, lepo poje ob pol devetih zajtrk in ob 12h kosilo in ko vstane malico, pa še sadje imajo skoz na voljo. V vrtcu je ful ful priden za jest in je popolnoma vse. Doma pa nočeuser posted image  in sem včasih čisto brez ideje, kaj naj še naredim.user posted image  Se mu pa grozno dopade, če recimo namažem kruh z marmelado, potem pa ta košček kruha razrežem na kocke in kocke potem zložim v obliki sončka ali avta ali kakšne druge figure. Potem pa vse poje user posted image
mishel, kakšna suhica neki. 10 kil imam že viška user posted image . Včeraj je G nameril obema skorajda 900g user posted image  Sta velika in težka za 26t2d user posted image , Tko da ni nobene razlike - nič ne zaostajata v rasti za enojčki user posted image . Je pa res, da sva oba z možem pri ta velikih user posted image .

HVala vsem za pohvale, mi je kar nerodno user posted image . Verjetno izžarevam to včerajšnje veselje, ki je pustilo v meni res velik pečat. Sam 3dUZ in neverjetna toplina in prijaznost mojega res zlatega ginekologa. Še sanjalo se mi je o njem user posted image  user posted image user posted image user posted image

Popek je pri meni zaenkrat raven s trebuhom. Bomo videli, če se bo izbočil. V prvi user posted image  se ni.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
25.4.2008 9:40:13   
Maja T.
Jaz ima popek še noter obrnjen, me pa tako srbi okoli njega, da joj, si ga extra mažem z ognjičevo kremo in je boljše. Je pa že fajn napeto okoli njega user posted image

Tato si nas spet prišla malo pogledat user posted image , ravno o tem je Karmar na st. 83 spraševala. Je čisto normalen pojav, to še ni pravo mleko, mora pa biti silno neprijetno, ker si ravno v službi in se vidi. Naj ti ura čim prej mine user posted image user posted image user posted image

Imam pa jaz eno vprašanje:

Ne glede na to ali sem aktivna ali ne, zdaj npr. sem še v postelji za računalnikom, mi začne srce tako močno biti (ni kot aritmija), da ga slišim/čutim v ušesih, grlu.
To se mi že kar nekaj časa dogaja in to vsaki dan - večkrat...
Imate ve kaj podobnega?

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
25.4.2008 9:41:51   
naty13
Miškolinček kolk je pa tvoj lump staruser posted image  Jaz ga imam sama do zvečer ko gre spat. Mojmu ga dam vmes, da lahko kaj naredim npr. za 15min.  Pa če gre moj kam po opravkih, ga sabo vzame, če ga lahko. Sem že sita tega. Je bil doma dva meseca, pa tri dni v vrtcu in zdej spet dva tedna že doma. Nič ne morem narest, potem pa še te borbe. user posted image  Še ko sem delala in imela samo popoldne frej, sem bila bolj spočita kot pa zdej ko sem cel dan s tamalmu doma. user posted image  Ja moj mali pa še ne pove kdaj je zares lačen. On bi skos ama ama. Pa včasih bi res, zdej pa samo govori, pa mu naštimam, pa noče. No, saj jaz mu tudi ne dajem potem posebej druge hrane, zato se pa kdaj matramo po pol ure za par žlič v usta spravt. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
25.4.2008 9:43:44   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Imam pa jaz eno vprašanje:

Ne glede na to ali sem aktivna ali ne, zdaj npr. sem še v postelji za računalnikom, mi začne srce tako močno biti (ni kot aritmija), da ga slišim/čutim v ušesih, grlu.
To se mi že kar nekaj časa dogaja in to vsaki dan - večkrat...
Imate ve kaj podobnega?

Meni se je to dogajalo že v prvi user posted image  približno taki čas po tednih, sedaj pa tudi. Na cajte mi tako bije, da mislim, da mi bo user posted image ven skočil. user posted image  Pa nekaj časa traja in potem je dobro. user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
25.4.2008 9:51:22   
Maja T.
Naty13 hvala za infor. user posted image , sem že mislila, kaj dogaja user posted image

Sem pa zdaj zasledila, pri Majčicah 08, da so o tem spraševale in se to dogaja v user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
25.4.2008 10:07:45   
ozziebo
Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pupike!!
Naty, men moj tamal (2,5 let) če je cel dan doma včasih cel dan poje samo čokolino pa hruško, včasih pa non stop melje, v vrtcu in pri babi poje vse obroke, še celo solato!? Kadar je bolan  in dokler ne pride čist k sebi pa mamo borbe za vsako žličko, ko mu tut vsakič, ko se spomne naštimam hrano, pa reče da ne bo. Če pa že kaj poje, paje to paštica samo s parmezanom ali pa kuhan grah iz zelenjavne juheuser posted image  Verjamem, da maš tega že poln kufr, in tudi vem, kako te zdela bit cel dan sama s tamalim. Probej ga dat v vrtec, saj so drugi teden samo trije delavni dnevi, otrok bo verjetno malo, on  bo zamenjal okolje, pa še ti se boš spočila.
Glede vprašanja po porodu - prvič sva hotela z mojim sama vse naredit, zdaj pa bom izkoristila ponudbo moje mami, da pride do nas, tiste dni, ko pa bo user posted image  cele dneve v službi (ker ne more imeti poleti veliko dopusta), bomo pa šli kar za par dni k našim, saj bo tamali zaradi"konkurence" verjetno hotel samo mene...
Sayuri, ti kar farbaj,  samo če si pa res lepa nosečnicauser posted image .
Dojenč, če že šlogaš, a še meni napoveš kaj bo, ko G na UZ ni vidla, dobro plačam user posted image user posted image user posted image !
Bambi, moj popok hodi ene 5 cm pred mano, tamali se vedno ful reži, ko vidi moj trebuhuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
25.4.2008 10:13:21   
naty13
Nejc uveljavlja svojo voljo in me sprobava. Ti mulc ti. user posted image  Saj sem vedla, da je lačen, pa to je ena njegova muha da ne bo jedel. user posted image  Zdej ko ga pa nisem hotla ven pelat, pa je lahko cel jogurt pojedel pa še pol krofa. user posted image  Pa saj lahko ve, da mami ne popusti, da vedno on mora popustit, da pri meni ne gre tako zlahka. user posted image

Ozziebo pa saj je zdrav, samo kakšen dan več ga imam raje doma, da ne bo spet kaj pobasal prehitro. Bi bil lahko že cel teden v vrtcu. user posted image  Važno, da je zluftal to trmo iz glave. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
25.4.2008 10:27:46   
astrea
Ojla!

sayuri - samo dve besedi: čudovita si user posted image user posted image

sandra čestitke za pupikiuser posted image user posted image

MajaT tudi jaz velikokrat začutim razbijanje srca, pa imam ful nizek pritisk. Še posebej se mi to zgodi zvečer, ko se uležem na levi bok. Velikokrat pa mi tudi zmanjka sape. Moj G pravi, da to ni nič nenavadnega za nosečnost.

anita midva sva se zadnjih 14 dni tud fejst kregala, potem sva se pa pomirila in zdaj nama je spet lepo user posted image . Moji hormončki in njegov karakteruser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
25.4.2008 10:47:29   
nell
Hej jaz že nazaj iz knjižnice, pa sem skočla še v trgovino, sem si kupla 4 majčke  s kratkimi rokavi, če mi pri vseh mojih gleda spodaj buši ven. Zdaj pa počasi do zdravnice po bolniške liste, potem je na vrsti priprava kosila...njamiiii!

Ej Sayuri - čudovita si...mavrična...no pa sej so ti že punce povedale.

Maja T. - ja tud men se dogaja, da mi srce razbija kot noro, se moram pol včasih kr mal dol usest. Ko se mi je prvič začelo to pojavljat, sem bla js tud cela panična. Zdaj pa vem da je pač to neki običajnega.

Anita - tud midva sva mela včeri borbeni dan in ne boste verjele...zarad kopalnice - grrrr, jo bom počasi začela sovražit. Ampak mu nisem skor dala možnosti glasovanja ampak sem sam zdrdrala svoj"prav" in ga pustila da mal razmisli....pol čez čas, sva se pa lahkk normaln pogovarjala. Najbolj me zdaj jezi to, ker pri takih prepirih ne morem več ostat mrtvo hladna, ampak se zarad vsake piz... razjočem in pokažem svojo ranljivost...no pa sej se bo tud to vrnalo na stare tire čez par mesecev...upam.

Hmmm js upam, da bojo men po porodu pomagale kej mami in tašča, čeprav ekstra ponudla se ni še nobena, ampak glede na to, da mi zmer stojita ob strani, ne dvomim v to, da mi bosta tudi tokrat...mal bomo pa tud sami - normalno.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
25.4.2008 10:51:42   
Zoja Miša
Punce, prav lepo je računalnik prižgati, ko vem, da me čaka veliko lepih novic in Natyjina kavice!
Naty, super za izvide za Nejcauser posted image . Glede hrane bo pa že, je pa logično da se obremenjuješ!

Sandra čestitke zauser posted image  user posted image , tvoj bo pa res blažen med žanami!!! Glede poroda, pa če je CR bolje zate in za otročka, potem je pač prav tako, ni kaj!

Sayuri, moram ti povedati da si res prav lepa!

Glede tega kako bo prvi mesec po porodu, še res ne vem. Sploh si ne predstavljam, ampak imam in mamo in taščo tako daleč, do bo težko šlo. No, se bomo že nekako znašli!

Moj popek je še čisto normalen in upam, da bo takšen tudi ostal.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?