cebrca
|
Živijo! Končno sem prisopihala čez 10 strani. Zdaj boste pa za kazen pa moj roman brale. dojenč ti si danes tako simpatična, si me prav fino spravla v smeh s tvojim morjem in pivom. . Kar pa se brcik tiče. Jaz sem jih začutila točno na dopolnjeni 20. teden. Potem je bilo en teden malo fuzbala, potem pa je vse skupaj ratalo bolj nežno. Šele ta teden so brcike spet bolj intenzivne. sandra čestitke za , bo pa oči res blažen med princeskami, čez 18 let bo pa s "pumparco" stal pred vhodnimi vrati, da se ne bo kdo preveč okoli hiše ponoči motal. MATEJKA dobrodošla med čveke, kar pripravi se na romane in neprespane noči zaradi branja foruma . mishel en dan kasneje, ampak toliko bolj veselo, vse najboljše za rojstni dan!!!! Maja T, tudi meni srce včasih tako ponori, največkrat zvečer pred TV, ko se dam napol v horizontalo na levi bok. Traja par minut, potem pa se umiri. soncek3, brcike tudi jaz čutim tam nekje okoli popka, največkrat na levi strani, od časa do časa pa tudi moj mehur nastrada, po moje takrat služi za boksarsko vrečo. Mi pa G še nikoli ni rekla, da je prenizko, mi pa vedno na tistem mestu kamor prisloni aparat takoj najde srček, po tem sklepam da je mali točno tam kjer mora bit. Pa bravo za voziček, bova imeli enakega, samo pri mojem je barvna kombinacija modro-oranžna. So mi pa prav fino všeč velika kolesa. Kolegica je bila z njim zadovoljna ravno zaradi torbe, ki ji lahko kasneje ven pobereš tiste trde platnice in se spremeni v vrečo. Ga imam že doma, ga pa moram še malo naštudirat. Res je malo težji, ampak pri meni gre krasno v prtljažnik. Bi se morale kaj dobit kje na pol poti, mogože Žužemberk ali pa kje bližje tebi? sayuri te moram še jaz pohvalit, si prava nosečniška misica! Moj trebušček je pa tako hecen, spodaj ja malo razpotegnjen v širino (so mi spodnje hlače še čisto normalno prav), v popku sem preščipnjena, da ga sploh ne vidim, nad popkom sem pa kot kaka žoga za fuzbal. Nad žogo sta pa še dve meloni. Še dobro da nimam fotoaparata, da se ne morem slikat. košuta ne sekiraj se, tudi jaz imam doma samo voziček. Imam pa ogromno stvari obljubljenih. Sem rekla da bom takrat vse nabirala in kupovala, ko bo otroška sobica imela parket in bo pobeljena in ko bo notri kakšna omara, kamor bom lahko vse zložila. Najbljižja stvar dojenčku, ki sem jo do sedaj kupila je modrček za dojenje. Našla pa sem ga v Mülerju za 8 EUR in še nakaj centov. Pa še prodajalka je bila tako prijazna da sem ga lahko probala! Naty13 kar se tiče gospodinjskih del, se bova mogla midva kar sama znajti. Tašča ima hudo ospeoporozo in jo bolijo vsi sklepi, tako da še pri sebi komaj pospravlja. Kuha tako mastno hrano, da je jaz ne morem jest. Moja mami in ati, pa sta v LJ oddaljena 40 km. Malo se bomo morali organizirati, malo živčkov uničit očiju, pa bo menda šlo. Jaz se za kopanje tudi vedno bolj nagibam k banjici. Za čebriček sem slišala nekaj komentarjem, da nekatere mamice tarnajo, da ne morejo umit glavice. Paket za novorojenčke, jaz se nagibam k denarju. Voziček, posteljico, lupinico bova dobila, previljano bo naredil sam. Zelo mi je všeč stolček trip trap, ampak jaz brez večjih stvari ne morem sestavit pametnega paketa in mi vedno ostane viška kakšnih 100 EUR. Malo razmišljam, da bi vzela denar in šla s tem kupit pralne bombažne pleničke, ki pa žal niso ravno poceni. Ne vem koliko so sedaj, mislim, pa da jih je kolegica dobila za 3000 SIT/kom. Z njimi je bila pa zelo zadovoljna. Prve tri mesece je uporabljala samo te. Zdaj pa ima punčko staro 14 mesecev, pa jih ponuca za čez noč ali pa še kakšno čez dan! OK. To je bil moj roma, se zopet beremo čez 10 strani!