|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
24.4.2008 7:22:40   
naty13
Sandra, če ti pa ne bodo znali povedat spola, pa kupuj za tiste najmanjše številke za prve dva meseca nevtralne barve - zelena, rumena, bež,.... Saj so lepe barve. Pa kakšna oranžna. No saj ti bodo prinesli kaj roza lai plavega. Za kasneje boš pa potem lahko kupovala v modri in roza barvi oz. fantovsko in dekliško. user posted image  Tudi jaz sem v dilemi. Na NS mi je rekel, da bo user posted image , pa itak ni 100%, na MF se pa tudi ni videlo. user posted image  Mogoče grem na 3D UZ. Kje pa imaš prgled.user posted image  V LJuser posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
24.4.2008 8:08:29   
bambi14
jutro,

bo katera sveže pečene zeliščne štručke in mogoče čaj ali belo kavo?

Tud jaz sem že pokonci. Moj user posted image je odhitel v službo, še prej je skuhal user posted image in user posted image . Jaz pa mislim danes malo v akcijo stopit in zglancat stanovanje, upam da mi bo uspelo.
Včeraj sem bila na3d uz pri dr. Rosiču na Ptuju in je zelo prijazen zdravnik,...pa s sestro tud nisem imela nobenih težav, pravzaprav je bila zelo prijazna. Posnel je 20 min vsega skupaj in sprintal nekaj slikic. Škoda samo to ker se najina princeska ni želela obrnit in sva videla obraz samo iz profila. Ma pa tako čobo ko mama kadar je jezna-hahauser posted image .

Pa z dojenč sva bla na user posted image in klepetali kot raztrgani dohtari. Dojenč prava faca si in sem si te predstavljala tako kot si- energično ženskico. Glede povožene muce pa se nikar ne obremenjuj,.....bolje da ostaneš ti na cesti in zdrava in maček v 9 nebesih pri muckah angelkah. Se kaj slišimo in gremo štajerke kaj na pijačko,...mah bi bil že čas.

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 24.4.2008 8:10:09 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
24.4.2008 8:18:28   
soncek3
Neža7

Moj mali še vedno nizko leži. Ga včasih tudi čutim kako se miga okoli popka, čeprav je večinoma na levi ali na desni. G mi je rekla, da ima user posted image  veliko prostora in verjetno zaradi tega se ni preselil bolj višje in seveda, da imamo še kar veliko časa preden user posted image  pride na svet.
Ali ima katera isto s svojim user posted image ????

Ja Neža7, mislim, da je pri meni isto. Na NS so mi rekli, da nizko leži in zdaj se mi zdi, da vedno brca pod popkom ali pa na eni ali drugi strani popka. 
Sploh pa ne vem, kako leži, gor, dol, povprekuser posted image user posted image user posted image ? Na MF pa itak nisem nič vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam samo, da je zdravo, da ima nogice ,rokice.... Malo sem žalostna zaradi tega, ampak ne vem kaj naj naredim. Za 3d ultrazvok pa mi je najbližje v LJ, pa ne vem če bi zmogla to vožnjo 120 km v eno smer???

Želim vam en prijetno preživet sončen dan!

Aja, sem dobila bon za 20 € (2x) za nakup vozička pri Sončku. Če katera rabi, ji lahko pošljem.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
24.4.2008 8:32:14   
Maja T.
Jutro mamice!

Sonček sije, meni je pravkar posodo opralo, danes dobim majčke od Mojce user posted image , mi je včeraj zvečer na mail odgovorila, user posted image mi veselo brca, kaj še hočeš drugega, da si srečen user posted image user posted image user posted image .

Naty13 in ostale, kaj je vam Mojca tudi napisala, da majčk ne prati še 4 dni, da se barva dobro posuši? Meni je napisala in bom kar upoštevala, da se mi res ki ne spere...

Mishel vse naj, naj za rojstni dan, naj ti sonček sije, naj ti pesem poje, naj se ti uresniči kaj je dobro in modro zate. Uživaj.....user posted image user posted image
Midva greva tudi zdaj enkrat v 14 dnevih po voziček, PP Uno-green bubles in komaj čakam. Kje sta ga vidva kupila? Pikapolonica, Baby center, Sonček...?

Naty13, Erin meni se user posted image tudi tako z ritko na eno stran včasih naguzi, da mi prav bunkica ven stoji, ko pa možička pokličem, da vidi, pa ona hitro odplava, kot da se ni nič zgodilo user posted image . Še do danes mu ni uspelo videt, kako se mi trebušček premika, ker vsakič potem čudežno obmiruje, ko ati pride zraven. Smo mi že zdaj navihani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra123, da ti bi zdaj končno tvoja dva user posted image user posted image pokazala spol user posted image . No, da vidimo, če ima tvoj ati prerokovalske sposobnosti user posted image

Ana_P ti kar kupuj stvari, saj gremo počasi k zadnjemu tromesečju. Jaz imam že nekaj cotik, v petek jih dobim še od kolegice, dudo sem si že kupila, treba pa je še kar nekaj stvari nabavit in bom začela zdaj kar intenzivno nabavljat.

Sayuri sem videla v H&M kocike v bež in roza barvi in sem si včeraj bež koco nabavila, ma so luštne user posted image

Naj vam sonček sije user posted image , grem počasi iz postelje in v trgovino, bova danes z možičkom jedla lososa in krompir v oblicah,  mmmm mi je to dobro

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
24.4.2008 8:47:41   
MATEJKA_
POZDRAVLJENE!
TAK, ŠE ENA AVGUSTOVKA... user posted image
rok: 15.08.
starost 27 let
teža: +5,5 kg
spol:  user posted image nočemo vedet

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
24.4.2008 8:54:30   
anita goitan
jutro, danes se kaže lep dan, jupi. Jaz morm po denar, ker pričakujem majico, ne vem sicer koliko poštnina nanese, ma ene 4€ sigurnouser posted image
Vam potem poročam in se tud jaz pofotkam s ta novo majčko
lep dopoldan, se še beremo

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
24.4.2008 9:05:27   
Maja T.
Sonček3 meni je v 20 t., ko sem bila na 3D UZ tudi rekel, da mi user posted image nizko leži, samo se mi je zdaj na tem UZ dvignila. Predvidevam, da se bo tebi tudi dvignil. Jaz jo čutim vsepovsod, levo, desno, pod/nad popkom, čisto doli - ni kje ni user posted image

Bambi14 se bi res lahko na user posted image kooooončno dobile, pa še Ptujčanke zraven.... in user posted image user posted image user posted image za 3D in Dojenč tebi tudi user posted image user posted image user posted image

Bambi14 sem včeraj kupila Omega3 od Natural Wealth v kapsulah, kao naravno ribje olje, brez konzervansov, a piše kot opozorilo, da se naj pred uživanjem user posted image in doječe matere posvetujejo z zdravnikom ???? Kaj te Omega3 ni full dober ravno za user posted image in ga je priporočljivo jesti???

Matejka dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in dosti dobrega čveka. Iz kot pa si?

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
24.4.2008 9:09:25   
MATEJKA_
iz MB...

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
24.4.2008 9:11:20   
naty13
Sam tolk na hitro. Majčke sem dobila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita cena je bila 22,50 eur za eno T-shirt in eno telirano. Sta mi pa še obe prevelike. Mi mora trebuh zrast. Sploh telirana je tako narejena, da pride v poštev, ko je trebušček že večji. Sem pa T-shirt naročila M številko in je tudi kar mal dalša. Mal bo pa še skupej šla, a neuser posted image

Maja T. torej ne smem 4 dni prat. Mi ni nič napisala. Hvala za obvestilo. user posted image

Matejka dobrodošla. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
24.4.2008 9:25:34   
Zoja Miša
Dan babike!
Vidim, da že veselo čvekate! Tukaj imamo še meglo, tako da razpoloženje še ni na višku!

Moram vam povedati, da sve bili včeraj s Tejkaz na čveku in sva imeli uro in še več premalo, da bi se lahko vse zmenili! Tako, da sva rekli, da še ponoviva! In poleg tega, da sva že prej ugotovili, da imava dosti skupnega, sva na koncu ugotovili, da obe izvirava iz istega kraja! Mala Eva je prava mala luštna razgrajačka! user posted image  Ati pa priden, da je Evo čuval ves najin čvek! user posted image  Še več takih atijev!!!

Naty, hvala za kavico, paše!
Bambi, dobre štručke!

Neža, moram ti povedati, da tudi moje dete me brca enkrat okoli popka, enkrat čisto nizko nad sramno kostjo...mikslim, da jo je povsod polno. Verjetno pa ima še dovolj prostora. Nihče mi namreč ni rekel, da nosim nizko!user posted image

Erin, moj G ti je zopet delo naredil, ker mi je restavil pregled na 27.4. Ja, v nedeljo! Sem tudi jaz 3x vprašala, če mislijo resno in če sem prav razumela! Svašta! Pa ko boš že v delu, pa prištej še 1,5 kg, k prejšnjim 7. Potem pa mislim, da vam sploh ne bom več poročala, ker mi bo že nerodno.

Maja T, jaz sem dala eno majčko takoj prat!user posted image  K sreči je vse gor ostalo! Nisem se še uspela slikati z njimi! Naredite to ve, pa da vidimo!

Matejka, dobrodošla!!!

Sayuri, čakamo...
Sandra, dobro zrihtaj in sporoči!
Michel, ti danes praznuješ! Vse naj, naj... user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
24.4.2008 9:27:21   
bambi14
Bambi14 sem včeraj kupila Omega3 od Natural Wealth v kapsulah, kao naravno ribje olje, brez konzervansov, a piše kot opozorilo, da se naj pred uživanjem in doječe matere posvetujejo z zdravnikom ???? Kaj te Omega3 ni full dober ravno za in ga je priporočljivo jesti???

....to morjo vsepovsod napisat, kar ni posebaj registrirano za nosečnice in doječe mamice. Drugače pa obstaja tudi preprat od milupe z omega 3 in ostalimi vitamini, ki je prav kao za nosečke.( http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/ostalo/neovin_plus_dha/ )
Ej brez panike lahko to papcašuser posted image .

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
24.4.2008 9:34:56   
miškolinček
Živjo kako ste kaj, danes je pa tak lep sonček zunaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naty hitro se poslikaj z majčko, ni važno če je prevelika, mene zanima kako izgleda na telesu.

Me pa kar mal skrbi jaz sem tejlirano XL naročila, kar pomeni da si ti drobčkena če ti je še M prevelika.

No, ja bomo videli ko prispejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
24.4.2008 9:35:44   
bambi14
erin - nekaj zate:
gin pregl.: 21.05.
kg: user posted image skupaj +6

Mishel vse naj, naj za rojstni dan,.....user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
24.4.2008 9:35:50   
sayuri
Jutro čveklice. user posted image  VAm že navsezgodaj jeziček teče, kot namazan user posted image user posted image user posted image .
DA mi takoj poslikate tele vaše majčke - še najboljše direkt na trebuščkih. user posted image  Da potem še jaz eno barvo zberem in eno s kratkimi rokavi naročim. user posted image  SAm res vprašanje, če mi bo katera trebuh pokrila user posted image . Še dobro, da sem doma, ker mi skor pri vsaki majici pol trebuha ven gleda user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem šla spat ob pol sedmih popoldne user posted image . Zdaj res ne vem al sem normalna al ne user posted image  user posted image user posted image user posted image  Bila sem zaspana, slabo mi je bilo, križ me je bolel, peklo me je v predelu žolča,sramne kosti so me tko bolele, da sem komaj hodila maladva sta me tko brcala, da sem vidla vse zvezde na nebu (čeprav je dež padal)user posted image ....tako da sem se kar v posteljo spravila. Filip me je masiral in pa znosil vse svoje plišaste igračke, da me bojo čuvali ponoči user posted image  Mi je šlo kar na jok. Noč je bila sicer zopet katasrofalna. Sem kar naprej luftala, ker mi je blo tko vroče, mož je pa vse  odeje po hiši pobral in se zavil vanje user posted image .

Zdajle moram pa počasi v kopalnico.... Eno uro me zihr ne bo.... Bom spet akrobacije izvajala user posted image user posted image user posted image .

Aja, sem pozabila - tole sem jst včeraj naročila
user posted image

RAvno sem nekaj brskala po netu in naletela na tole. Vem, da imajo punce z baby vacom super izkušnje - kadar bojo naši čmrlji prehlajeni in bodo imeli zamašene noske....http://www.minisvet.si/aspirator-nos-p-1057.php

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
24.4.2008 9:36:06   
Zoja Miša
Bambi, Maja T je lahko to kupim? V lekarni ali v Dm?

user posted image  Sonček je prišel!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
24.4.2008 9:39:41   
košuta
Dobro jutro oz. dober dan!

Matejka - dobrodošla med nami! Kar priključi se v debato!

Mishel - Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga ....., Vse najboljše za te! user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo imeli pregled in prvi komentar moje G:"Ah, smo veliki!" Verjetno predvsem dolgonogi in glede na UZ zdravi, kar je njpomembnejše. Test za sladkorno ni pokazal nič presenetljivega, še vedno sem negativna na toxo, kri za silo, urin - ponovi vajo. user posted image  Naslednji pregled imam 29.5. in skupno smo do zdaj pridelali +4kg. user posted image  Sem vesela, da ni več..user posted image   Erin, te zaposljujem, da ne boš samo spala in prala. user posted image
Včeraj sem sploh imela cel športni dan in me cel dan ni bilo domov. Oblavfala sem kar nekaj trgovin (tudi za našo bebico), ampak na srečo (ali na žalost) nisem nič zapravljala v tej smeri. Bo potrebno začet. Mi nekatere kar krivdo zbujate, ko imate že skoraj vse nakupljeno...user posted image  Noooooo, res pa je, da jaz veliko stvari dobim podarjenih ali na posodo. user posted image  user posted image  Samo zaenkrat še nimam kam stvari postavit. user posted image  z mansardo začnemo šele sredi maja, ker moj user posted image  prej ne dobi dopusta...user posted image user posted image  
Dovolj mojega jamranja za en dan - se še kaj javim! Uživajte v sončku - dokler traja! LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
24.4.2008 9:41:44   
sayuri
Predno se spokam pod tuš....

MAtejka, dobrodošla med čvekami. user posted image user posted image user posted image

mishel, vse naj naj za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
24.4.2008 9:45:52   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Bambi, Maja T je lahko to kupim? V lekarni ali v Dm?

user posted image  Sonček je prišel!!!

...v lekarni boš skoraj zagotovo našla,...mogoče pa tud v mulerju in v drogerijah(dm,..) in specializiranih trgovinah.user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
24.4.2008 9:50:03   
Maja T.
Bambi14 hvala ti za inf., zlata si  user posted image user posted image , te pa navalimo na njih user posted image ...

Naty13, Zoja Miška,
možno, da je meni še ki včeraj tiskala, ker sva še včeraj nekaj glede št. usklajevali in zame še takrat ni imela natisnjeno.

Erin te vedno mislim vprašati, kako je kaj z tvojimi prsmi, je boljše?
Pa Katja s tabo,  se je user posted image že dvignila?
Pa še ena je napisala, se žal ne spomnim, da je možnost okužbe z  v. kozami / ošpicami, kakšno je stane pri tebi, vse ok?

Vse lepo na pregledih user posted image :
24.4. - nyna84
24.4. - Sandra134 MF
24.4. - bili1
24.4. - Barbarinha
MF
24.4. - PABLO
24.4. - sayuri 3D UZ

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
24.4.2008 9:59:19   
anita goitan
o super naty za majčke, sam jaz sem si tud M naročila-kratek rokav, pa kr mal cvikam da mi ne bi bila prevelika, nisem je pa še dobila, poštar..kje siuser posted image ??

Sayuri boščka ti se mi pa smiliš, jao jaz se sama sebi smilm če sem lena-kar sem itak skoz, in sedaj k sem 1 teden doma me je prou strah drugega tedna službe, po drugi strani jo pa čakam da čas hitreje mine in da manj jemuser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
24.4.2008 10:03:15   
Maja T.
Zoja Miška, je tako že Bambi odgovorila user posted image , no jaz sem Omega3 kupila v lekarni...

Košuta samo +4 kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , svaka čast...

Še zdaj sem nisem spokala v trgovino, zdaj pa res grem...user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
24.4.2008 10:06:54   
bambi14
Še zdaj sem nisem spokala v trgovino, zdaj pa res grem...

MajaT- tebi se po moje neljubi zapravljat,......pa da ne boš prinesla preveč domov.user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
24.4.2008 10:07:58   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Še zdaj sem nisem spokala v trgovino, zdaj pa res grem...

MajaT- tebi se po moje neljubi zapravljat,......pa da ne boš prinesla preveč domov.user posted image

pa je odfrčala,....user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
24.4.2008 10:27:46   
soncek3
Erin, v seznamu sem zdaj na +4kg, pa zdaj bo šlo to pospešeno gor, vsaj obseg trebuščka je vidno vsak dan večji!!! In obseg prsi... Imam že tri košarice večje kot pred zanositvijo. Koliko bo to še šlo gor, kaj pravite? Zadnjič sem videla en tako srčkan moderček za dojenje, pa bi ga tako kupila, sam številkauser posted image ?

Naslednji pregled bo verjetno 19.5., pri nas imamo hecen sistem za naročanje, se isti dan napišeš na list in pol samo prideš. No upam, da bom zdržala do takrat, že kar težko sedim v službi, pa dol me pritiska in boli. pa vožnja, vstajanje, pol pa še doma kaj za naredit in sem včasih čist izžeta. Bomo videli kako bo z bolniškouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
24.4.2008 10:30:01   
soncek3
A nismo tukaj enkrat govorili o obsegu trebuha? No jaz sem ga izmerila s tistim velikim metrom (iz garaže) in je točno 1m. Hm??

Se kaj že odločate, katere stvari boste dale v paket ali boste vzele denar?

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Odvisnost od drog
urska85

Ali podpirate metadonske programe zdravljenja odvisnosti od drog?

Da (36%)

Ne (64%)

Število vseh glasov: 427

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!