Maja T.
|
Jutro mamice! Sonček sije, meni je pravkar posodo opralo, danes dobim majčke od Mojce , mi je včeraj zvečer na mail odgovorila, mi veselo brca, kaj še hočeš drugega, da si srečen . Naty13 in ostale, kaj je vam Mojca tudi napisala, da majčk ne prati še 4 dni, da se barva dobro posuši? Meni je napisala in bom kar upoštevala, da se mi res ki ne spere... Mishel vse naj, naj za rojstni dan, naj ti sonček sije, naj ti pesem poje, naj se ti uresniči kaj je dobro in modro zate. Uživaj..... Midva greva tudi zdaj enkrat v 14 dnevih po voziček, PP Uno-green bubles in komaj čakam. Kje sta ga vidva kupila? Pikapolonica, Baby center, Sonček...? Naty13, Erin meni se tudi tako z ritko na eno stran včasih naguzi, da mi prav bunkica ven stoji, ko pa možička pokličem, da vidi, pa ona hitro odplava, kot da se ni nič zgodilo . Še do danes mu ni uspelo videt, kako se mi trebušček premika, ker vsakič potem čudežno obmiruje, ko ati pride zraven. Smo mi že zdaj navihani Sandra123, da ti bi zdaj končno tvoja dva pokazala spol . No, da vidimo, če ima tvoj ati prerokovalske sposobnosti Ana_P ti kar kupuj stvari, saj gremo počasi k zadnjemu tromesečju. Jaz imam že nekaj cotik, v petek jih dobim še od kolegice, dudo sem si že kupila, treba pa je še kar nekaj stvari nabavit in bom začela zdaj kar intenzivno nabavljat. Sayuri sem videla v H&M kocike v bež in roza barvi in sem si včeraj bež koco nabavila, ma so luštne Naj vam sonček sije , grem počasi iz postelje in v trgovino, bova danes z možičkom jedla lososa in krompir v oblicah, mmmm mi je to dobro