sayuri
|
No, zdaj pa lahko kulturno pozdravim - dobro jutro . Sem morala najprej malce sandri požugat - Naty, topla kavica je odlična . Tole je pa super - kar so izvidi pokazali . Se pravi, da lahko Nejc sedaj vse po malem je . Super. KAr se kuhanja po porodu tiče. JA, mene bosta razvajali mami in tašča. Smo kar blizu doma - 2km narazen in že prvič mi je 14 dni kuhala mami. Je tudi pazila, kaj lahko in kaj ne, pa da bo prava hrana za mleko..... PA tašča mi je potem tudi še kaj skuhala. Ostalo je pa mož po hiši vse naredil. Meni je pomoč resnično zelo prav prišla. PA nisem bila zelo utrujena od poroda. Ampak sem se kar pazila in vso pozornost posvečala novorojenčku. PA počivala sem takrat, ko je Filip spal....tako da je bilo res fajn. Imam to srečo, da bo tašča ravno počitnice imela (je tud učiteljica), pa nad nami stanuje moževa sestra- sicer je bolj malo doma, ampak včasih bo lahko kaj vskočila, moja mami je itak skoz doma.... JAZ imam res veliko veliko srečo glede tega. mishel hvala za tortico. Se počutiš kaj starejšo? Včeraj je imela RD tudi moja dobra prijateljica in je lih 10 let starejša od tebe . Erin vidim, da si res že preko 100 in da sedaj že nulo napadaš . Sem pri sebi pogledala, pa sem tudi jaz že skor pri stotki Joj, kako se to hitro obrača. Se spomnim, ko smo se pogovarjale, da se bližamo 200 in napadamo 100 . Povej, če si v nulo preučila pralni stroj? PA mimogrede - jaz sem imela za Filipa vse od Aventa in smo bili zelo zadovoljni. SEdaj moram pa malo manjše cuclje poiskat. MIslim, da ima Nuk malo manjše zadeve.....bom šla enkrat drug teden v akcijo karmar tudi jaz ti svetujem, da vprašanje poudariš z bold. Vsaj meni bolj stopi v oči. O tem mlekcu iz bradavičk smo že nekaj govorile. Meni sicer nič ne teče ven - da bi se prav flekci poznali, se mi pa nabere na bradavičkah takšna belorumena snov, katero potem obrišem. dojenč me je Erin prehitela, pa sem ti tudi jaz hotela dobronamerno povedat, da raje piši z malimi črkami. MArsikakšno velike zelo zelo zmotijo in na forumih velja splošno pravilo, da velike črke pomenijo kričanje in zadiranje. Pa bi lahko kakšna narobe razumela. Si pa fesjt punca in te je lepo brat. Se čuti, da si polna energije. KAko je kaj s tvojim brcačem? Se je začel kaj premikati al je še vedno bolj lenček in pri miru? MAjaT,moj trebuh prekrijejo samo še kakšne tunike....zato se sprašujem, če mi ga bojo tele majčke. DAnes se bom slikala, pa boš vidla, o čem govorim . Me pa tale lila barva vleče, kot magnet Še moje včerajšnje poročilo iz 3D UZja. Filip je ostal doma pri babici in dedku. Sva mu dala na izbiro, pa je rekel, da je pOsdtojna daleč in da bi se raje igral. Tko da sva šla z možem v POstojno samdava. Sem že pozabila, kakšen mir in tišina je v porodnišnici ob 18h . So strežnice ravno večerjo delile po sobah . MAlce sva morala počakat, ker je imel dr Likar ravno en UZ bolnice. Okrog pol sedmih sva bila na vrsti. MOja dva sta vse brcanje opravila že tekom dneva in sta na UZju precej mirovala. Oba sta bila žal tko čudno obrnjena, da prav veliko nismo mogli videti. PA oba sta imela popkovino pred obrazom in je metala senco na obraz...tko da smo e mislili, da res ne bomo nič odnesli od tega. POtem se je pa premaknil in mene je skor kap.....popolnoma isti je, kot Filip JAz nisem mogla verjet Sem kar vprašala Likarja, če je možno, da se že vidi podobnost in je to potrdil. ZAres ima čist tak obražček, kot Filip, ko se je rodil. Potem se je pokazala še in mož je rekel, da je lepa, kot jaz . Sem čist zafarbala tam u tisti temnici . Je blo pa zanimivo videti, kako en drugmu tiste noge in roke sem in tja mečeta. je imel svojo levo nogo prav pod obrazom . No, takole smo se matrali 40 minut in žal kaj več nismo videli. V mojem trebuhu je že velika gneča, pa še postavljena sta bila malce čudno. TAko, da Likar ni hotel nič računat. Sva se pa zmenila, da na naslednjem pregledu 19.5. še enkrat poskusiva in mi bo potem vse slikce zapekel na CD. PA 19.5. bom tudi sprejeta v porodnišnico za nekaj dni. Tko da že zdaj napovem svoj odhod . Joj, sem se razpisala...moram it ta malega zrihtat za v vrtec, potem grem pa rožice kupit za na okna
|