|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
31.3.2008 19:22:28   
pingo80
user posted image user posted image  Sandra 123 za podaljšanje bolniške. Če se ne motim, si se ti ful daleč vozla v službo. Pridno razvajaj tvoja dva razgrajača v trebuščku.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 401
31.3.2008 19:45:08   
naty13
Dannnnn.

Spet nas je prekrasno vreme zadržalo zunaj. user posted image user posted image user posted image  Mali še veselo raca po stanovanju. Čakava, da pride ati, ga bo dal on spat. user posted image user posted image user posted image  Sem pa tja tudi Nejc mal pokašlja, pa tale prehod je najslabši. user posted image

Gajka samo, da je vse v redu s tvojim user posted image . user posted image user posted image user posted image
Sonce84 tebi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image .

pa pa

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 402
31.3.2008 20:25:15   
košuta
Gajka in Sonce84 - user posted image user posted image user posted image

Sandra123 - user posted image  za bolniško! Zdaj boš pa lahko bolj uživala.

Pingo80 - Jaz sem na istem- glede grla. Pijem čaj, jem med in pomaranče, ližem cukrčke... Pozdravi se!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 403
31.3.2008 20:45:51   
pikicai
uf punce sam ste res prave cvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image sej prav....sm se potrudla vse prebratuser posted image  

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 404
31.3.2008 21:45:32   
iva77
uff, če te nekaj časa NI na netu, bereš lahko v nedogled, bolj  malo pišem, zato pa tolk več berem ta naš avgustovski forum, vmes sem imela GP in MF vse OK user posted image , za ERIN naslednji GP 25.4, pridne bodite in imejte se rade.

lp

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 405
31.3.2008 22:03:09   
petrushka
Uf... Tole je pa res zalogaj vse prebratuser posted image
Mene pa zanima, če še katero zgaga peče kr naprej, pa če pozna kšn domač recept kk se tega znebit, k je res skrajno nadležno.
Drgač pa vsem želim en lep večer pa lahko noč.
Aha, midva mava pregled 9.4. - morfologija, mislim da še nismo vpisani:D

Glede krvnih in urinskih analiz: A vam je to G že prej napovedala, da greste na analize, al ste šle ob rednem pregledu? K men ni G nič omenila, d nej bi imela spet analizo!?!?user posted image

Ajde

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 406
1.4.2008 6:38:38   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes se obeta spet en lep sončen dan. Juppiiiiiiiiiiiiiii. user posted image  Spet bomo celo popoldne zunaj. user posted image user posted image user posted image user posted image  Dopoldne bom pa kar na šihtu preživela. user posted image

Danes je 1. april. Da nas ne boste preveč okol prinašale tukaj na forumu. user posted image user posted image user posted image user posted image   In nekatere ste stopile danes v 6. mesec. Bravo Erin. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu petrushka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
1.4.2008 7:18:42   
astrea
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem cel dan pohajala v iskanju lijaka za koplanico. Upam, da bo kmalu adaptirana, potem pa tudi mene čaka generalka po celem stanovanju - se je mami že ponudla, da nama bo pomagalauser posted image user posted image user posted image

user posted image pikicai, arsha dobrodošli user posted image user posted image

Podivjani hormoni, hahaha, stalnica pri meniuser posted image  pa pozabljivost, tudi, da ne govorimo. ... Sem zadnjič odprla hladilnik, da bom spravla noter pokrovkouser posted image user posted image user posted image user posted image . In zelo sem postala površna.

Kar se tiče user posted image  je v mojem kraju prava poplava. Vse, ki še niso ble, so - mal se hecam. Poleg tega pa tudi 4 moje prijateljice, pdp-ji pa so okvirno 20.5., 20.6., 11.7. 20.7. in moj 18.8.user posted image . Pa nismo se dogovorili, da ne bo kdo mislil.

kat007 tudi moj gre z mano na MF

gajka me veseli, da je vse okuser posted image user posted image user posted image

No tolk sem napisala, ko sem se enkrat lotila, da vidim naty, da si ti že prva postregla s kavo. Torej je tu za zamudniceuser posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 408
1.4.2008 8:18:00   
gajka
Jutro, user posted image !

naty13 - že spet nas pridno razvajaš s user posted image . Res lepo od tebe!

astrea - jaz imam tudi 2 kolegici, ki imata PDP poleti. Smo razporejene nekje na 1 teden od sredine julija dalje. Pa tudi pri nas ni bilo dogovora! user posted image

petrushka - meni je G na pregledu v obeh trimesečjih samo dala napotnice za laboratorij, potem pa sem šla dat vzorce na tešče pač enkrat zjutraj. Zase vem le to, da vzorcev ne smem dati na petek, ker jih drugam na analizo pošiljajo le do četrtka, saj vsega ne testirajo v našem ZD.

lana78 - pri nosečniškem koledarčku za 24. teden je napisanega nekaj o tem testu za sladkor. Po mojem boš dobila napotnico za test na naslednjem pregledu.

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 409
1.4.2008 8:27:37   
Vilika
Jutrooo!!

user posted image  Končno sem tudi jaz prestopila polovičkouser posted image  Danes sem namreč stopila v 21ti teden. Ufff, še 1x toliko,  pa saj gre še kar hitro HB.

petrushka - meni so se pred enim tednom pojavili problemi z zgago (je blo res strašno zoprno) in jih uspešno rešujem z donatom. 1deci ga ruknem, če začutim da me hoče žgat, pa pred spanjem obvezno še deci, ker se pri meni ponavadi bolj zvečer in ponoči pojavlja.
S tem sem pa obenem rešila še svoje prebavnje motnje - zaprtost user posted image .

V mojem kraju je tudi poplava nosečnic, kamor se ozrem je kakšna s trebuščkom, tko da se bomo čez pol leta, ko privekajo vse bebice na svet, kar zaletavale z vozički po pločnikih user posted image .

Moram povedat da moje joškice puščajo vsak dan bolj.. noro, vsako jutro imam kar velik felk na majici. Zgleda da bom morala res z modrcom in blazinicami spat - sam kaj ko me žuli... 

Grem zdej pogledat če je pr nas kaj za delat.
Uzivajte!! Pa tiste ki ste doma se nasončkajte še za nas ki nismo...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 410
1.4.2008 8:34:01   
Zoja Miša
Jutro!

Hvala za kavico Naty in Astrea. user posted image

Moram vam povedati, da sem bila včeraj na telovadbi za nosečke in je prav fino! Vodi jo babica, tako da točno ve kakne vaje je potrebno delati. Sem zadovoljna, tako da bom sedaj namesto 1 x na teden hodila kar 2x! Pa itak je bolj zvečer, tako da ni panike, da po službi ne bi mogla še na kakšen sprehod.

Anita goitan tudi jaz sem bila včeraj v službi do šestih in mi je tudi sonček ušel! user posted image
Pa tudi danes mi bo verjetno. Imam pedikuro ob pol petih. Pa se bom potrudila, da ujamam še kakšen žarkec in bom šla malo na zrak, okoli šeste mi zna to že uspeti. user posted image

Okoli mene pa nobene znane nosečke!user posted image  Kolegica sicer je, a je 100 km stran! A bom že našla kakšno, ni hudič! user posted image

Bodite pridne in napišite kaj, da vidim, kaj se vam kaj dogaja. Firbec pač.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 411
1.4.2008 8:47:45   
Zoja Miša
No, če katero zanima in če je kje blizu doma....punce pridružite se mi!

http://www.otelo.si/html/modules.php?name=nosecnice

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.4.2008 9:15:03   
ANA_P
Dobro jutro,

no pri nas na Ptuju še zaenkrat ni sončka, mogoče se počasi prikaže. Včeraj sva postavila na balkon teraso (sem komaj čakala), tako da bova spet popoldneve preživela na terasi, no jaz še letos dopoldneve user posted image . Danes pa še moreva it po novi bojler, je v soboto za 2 uri zmanjkalo elektrike in ko se je vrnila nama je očitno prenapetost uničila bojler. Smo ga že včeraj nekaj popravljali, pa ni šlo, tako da greva danes po novega. Tako da si predstavljajte kakšno tuširanje je to bilo na 123... že tri dni
Zoja Miša, tudi jaz nimam kolegice, ki bi bila zdaj noseča in da bi potem lahko vozile skupaj vozičke ampak bom jo že našla. res je ogromno nosečih na Ptuju, saj jih poznam ampak ne morem glih rečt da so kolegice. Se bo že ena našla za sprehode in kavice user posted image

user posted image user posted image user posted image  zdaj pa se tudi pri nas pojavlja nekaj malega sonceuser posted image user posted image user posted image  pa bo lepo tudi pri nas

Neposredna povezava do sporočila: 413
1.4.2008 9:33:44   
Zoja Miša
Ana_P, če je prišlo do prenapetosti, lahko tožiš elektro in ti morajo povrniti stroške! To vem zato, ker je v hiši znancev prišlo do tega (imajo pa res fancy bajto in vse je pod elektriko, še dvigalo imajo v hiši!!!) in bodo tožili in jim bodo stroške povrnili! Saj niso sami krivi, da je prišlo do električnega šoka!

Nosečk je res polno, tako da ni hudič, da tudi midbve ne bi našli sovozičkarice!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.4.2008 9:33:47   
sayuri
Končno je mesec april user posted image user posted image user posted image . Jaz se vedno eselim začetka meseca user posted image , pa pojma nimam zakaj. user posted image   Zadnje tedne se mi nekam vleče vse skupaj user posted image  in resnično komaj čakam toplo vreme in da bom veliko lahko zunaj user posted image .
Včeraj sem šla na en 15 minutni sprehod, pa so me kolki potem celo popoldne tko boleli user posted image , da o križu ne govorim user posted image . Pa zgleda, da bom morala kakšno nosečniško trenirko nabavit, ker tele običajne pač zavežem pod trebuhom, pol so mi pa že majce prekratke in pol trebuha ven gleda user posted image user posted image user posted image . Ker trebuh je pa zares ogromen user posted image user posted image user posted image . Bom danes izmerila z unim šiviljskim metrom obseg.user posted image

Tudi pri nas je poplava nosečnic. user posted image  Poznam jih kar nekaj.user posted image Že če pri sodelavkah začnem, so poleg mene še 4 user posted image  - sicer imajo rok za mano, ampak vseeno. user posted image

TAle test za sladkorno, ki ga omenjate. Kolikor vem, ni to običajna praksa user posted image . Vsaj pred 4 leti ni bila. Pojma nimam, glede na kaj so dali nekaterim nosečkam ta test za delat, drugim pa ne. Baje, če se prehitro rediš... ne vem....jaz v prvi nosečnosti testa nisem delala, pa sem se 20kg zredila. Ga pa tudi do sedaj nisem še imela.

Tudi glede krvi in urina nikoli ne vem, kdaj bo kaj user posted image . Ko pridem v čakalnico, me sestra ponavadi pokliče in da papirje za v laboratorij. Mislim, da bom šla zdajle na naslednjem pregledu dat oboje - kri in vodo.

Uf, sem se razpisala. Grem si zdaj na kavico v zgornji štuk - je moževa sestra doma in me je povabila user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 415
1.4.2008 9:37:16   
gajka
Zoja Miša - saj so tudi moji dve kolegici, ki imata PDP 2 tedna oz. 1 teden pred mano, čisto na drugem koncu Slovenije! Ena živi na Barju, druga pa malo iz LJ proti Gorenjski, jaz pa sem iz okolice Velenja...  Pa imam še eno kolegico s PDP v sredini aprila, ta pa živi na Dolenjskem! Očitno bomo malo težko skupaj vozičke okrog porivale! user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 416
1.4.2008 9:39:50   
gajka
sayuri - mislim, da test sladkorja delajo preventivno, če je sladkorna prisotna v družini - vsaj pri meni je samo to lahko razlog.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 417
1.4.2008 9:41:47   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

sayuri - mislim, da test sladkorja delajo preventivno, če je sladkorna prisotna v družini - vsaj pri meni je samo to lahko razlog.

Aha, možno.
Vem pa, da ga je tud moja prijateljica v drugi nosečnosti morala delat, ker je bil prvi otrok ful ful težek (4.600g).

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
1.4.2008 9:57:25   
lana78
Pozdravljene sonosečke!! user posted image

Vilka, astrea: Vidim, da bo pri vas veselo, ko bo toliko dojenčkovuser posted image user posted image user posted image . Je fajn, da bomo imele družbo pri porivanju vozekov.

Sayuri:
pri nas imamo glede odvzema krvi in vode zelo dobro urejeno. Že na predhodnem pregledu dobimo napotnice, tako da uredimo vse pred naslednjim pregledom. Jaz imam običajno uro vedno ob 7.30 in sem prva na vrsti. Laboratorij pa se odpre ob 6.30 tako, da vse prej odpravim. Kar se tega tiče so super organizirani. Vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image

lp,

lana78

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 419
1.4.2008 10:18:08   
Julija08
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

No, če katero zanima in če je kje blizu doma....punce pridružite se mi!

http://www.otelo.si/html/modules.php?name=nosecnice

Jaz sem včasih hodila v Otelo na Body Pump in je blo ful fajn. Sem se pa v tem času preselila v Ljubljano, ampak sem si že ogledovala njihovo spletno stran in bom po vsej verjetnosti res prišla. Samo jaz bom lahko hodila samo ob sredah, ker ob ponedeljkih hodim s user posted image  na agility. Res pa da mi je ob 20.30h malo pozno. Sem se ful razvadila in rada ob 20h pogledam že kak film. No bom še videla.

Neposredna povezava do sporočila: 420
1.4.2008 10:23:17   
andrejaboris
hoj babike dans sn dobla datum za uz- morfologija. To je 18.4. 2008! Upam da je vse vredi z mojimuser posted image in mogoče bomo zvedeli spol!

Lep 1. april še naprej upam da, vas ne bojo fejst hecali- malo žeuser posted image

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 421
1.4.2008 10:27:07   
cicmic
Kuku,

kar se testiranja za sladkorno tiče: delajo ga, če si podvržen temu- posebni znaki, ki se kažejo (hitro pridobivanje kg...), če je sladkorna prisotna v družini, ali pa če si jo imel v prejšnji nosečnosti.

Jaz sem se šla ravno včeraj testirat s 50g glukozo.
Izgleda pa tako:

- ni ti potrebno biti tešč, lahko kaj prej poješ, npr. navaden jogurt, kos kruha. Pomembno je da zadnjih 12 ur pred testom ne zaužiješ ničesar, kar vsebuje sladkor.
- v laboratoriju ti pripravijo polliterski kozarec supersladke tekočine, ki jo moraš popiti (skoraj) na mah. Zelo dober nasvet je, da si lahko pomagaš z limono. Jaz sem jo imela včeraj s seboj in sem si vso stisnila v ta kozarec in je bilo ful lažje popiti, ker je okus kot zelo sladka naravna limonada.
- nato eno uro čakaš v čakalnici. Najbolje v sedečem položaju, kajti v tem času lahko pride do slabosti.
- po eni uri, ti vzamejo kri.

Jaz sem imela že drugič to testiranje. V prejšnji N sem imela povišan sladkor (nisem imela znakov, a sladkorno imamo v družini-mama in sestra je imaela noseč. diabetes), vendar me ni dala testirat naprej na večji test, ki traja mislim da tri ure in se izvaja v bolnici.

Jaz sem pa še vedno ful slaba. Že 14 dni z glavoboli, sinuzitisom... Komaj čakam da se sestavim.

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 422
1.4.2008 10:31:27   
anita goitan
hojla punce, kako smo? Jaz samo klepetam po telefonu, narej bom še v službo pozabila it, sicer pa pred službo šibam na Rudnik pregledat če so kaj novega dobili v H&M, rabim kaj za oblečt-ma ne hlače, kašno srajčko al pa majčko.
Sem upala, da bom tudi danes lahko uro na tersi se sončila, ma v kamniku je lep dan, samo sonca pa ni, vsaj takega kot je bil včeraj.
Pa še nekaj vam povem, včeraj zvečer je moj poslušal Corvus corax-to je srednjeveška glasba s pridihom današnjih časov, ma super, ritmično, ma kaj je ta malo delalao notr, on je ritmično po trebuhu tapkal on/ona pa mu je vračal/auser posted image , tukaj si lahko ogledate tele tiče: http://www.youtube.com/watch?v=4vDXEDyRZyI   nažigajo da je kajuser posted image
No lepo se mejet, tud sonček je pokukal

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 423
1.4.2008 10:46:13   
Zoja Miša
Gajka, drugače sem tudi jaz Velenčanka, oz. Šoštančanka, preseljena v Trzin.

Julija08, jaz bom hodila v ponedeljkih in sredah, tako da se bova itak videli, če boš prišla. Le vedeli ne bova katera je katera.user posted image

Anita goitan ti si iz Kamnika, dokaj blizu, mogoče pa se kdaj v Mengšu z vozički srečava. user posted image
Pa javi kaj je kaj novega v H&M!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 424
1.4.2008 10:54:20   
nyna84
Ojla klepetulje!

Sem mislila, da bom prebrala vse, kar ste napisale v 2. delu, pa sem po 3 straneh obupala. user posted image  Mi gledajo sodelavke čez ramena, pa se bojim, da bo katera kaj godrnjala, da se zabavam med delovnim časom.user posted image
V glavnem , še sem živa, samo dnevi imajo premalo ur. user posted image  Prejšnji teden sem imela GP z MF, je vse ok, pridelala sem 3 kg, spola pa moja G ni mogla videt - imamo očitno sramežljivega user posted imageuser posted image  Bo mogoče drugič več sreče, ker sem res radovedna, kaj bomo imeli sedaj. Nasldenji pregled imam pa 24.4. (za v našo evidenco).
Drugače lep pozdrav vsem user posted image , uživajte v lepih sončnih dnevih in v brcikah.

Lep dan želim!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?