|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
31.3.2008 12:32:00   
Erin
gajka - držim pestiuser posted image user posted image user posted image da bo vse uredu...

pikica, arsha - dobrodošliuser posted image
arsha - tamkajšnji seznam in naša tema in seznam sta dve različni temi in se moraš tu sama pridružit, opisat...pa te bom vseeno dala na seznamuser posted image   Zaenkrat sem poiskala tvoje podatke ki si jih tam  pustila in te dodala....sporoči ostale podatke ki jih bom dodala naslednjič ko bom obnavljala seznam, velja...
Pa veliko prijetnega klepetanja med namiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 31.3.2008 12:38:29 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 376
31.3.2008 12:35:45   
Erin

user posted image  user posted image user posted image

~  trenutno nas je 98  ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------
user posted image 28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  CE/ +3 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  +3 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Jesenice/ +5 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

user posted image 02.08.

~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +4,5 kg
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (Jaka) 28.let

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šempeter
~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  +4 kg
~ nyna84 (2.user posted image ) 25.let Šem. pri Gorici

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 32.let  PO/ +6 kg

~ cebrca
(1.user posted image ,user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 30.let LJ/ +5 kg
~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice/ +5 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela)
~ karmen83
(1.user posted image ,user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let CE/ +3,5 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  MS/ -1 kg
~ kaja02
(3.user posted image ,user posted image Leja ) CE/ +6kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  MB/ +7 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) LJ

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image ) +4 kg
~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

user posted image 11.08.

~ miškolinček (2.user posted image ,user posted image ) 29.let Jesenice/ +1 kg
~ iva77
(3.user posted image ,user posted image ) 30.let  KR/ +3 kg

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image Eva) 22.let  CE/ +3 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice/ +5 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image ) 35.let CE/ +1 kg
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let PO

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  KR/ +1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image Tai ) 29.let  +3,5 kg
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let +2 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ +2 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

user posted image 17.08.

~ nateja (1.user posted image ,user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image ,user posted image )
28.let +6 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let LJ

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ/ +4 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  CE/ -8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  MB/ +2,5 kg
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  LJ/ +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  +4 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +3,5 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ
~ čipka
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let LJ/ +5 kg
~ KRNEKDO

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let CE/ +3 kg
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty

user posted image 21.08.

~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image Ela) 27.let  +4 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let NM/ +3 kg
~ bibika24 

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let CE/ +1 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let MB/ +4 kg
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29.let MB
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  LJ/ +2 kg
~ andrejaboris (2.user posted image user posted image ) 26.let

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image ,user posted image ) 22.let LJ

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image ,user posted image ) 21.let CE/ +1 kg
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   LJ/ +1,5 kg
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let KR
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +4 kg
~ tatly (1.user posted image ,user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ Barbarinha (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj/ +1 kg

user posted image 26.08.

~ ČebelicaMaja (2.user posted image ,user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ +0 kg

user posted image 28.08.

~ pingo80 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  +0 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) +4 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image ,user posted image ) 33.let MS/ +8kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let LJ/ +5,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 31.let -0,5 kg

user posted image xx.08.

~ pikicai
~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ anonimna AJ

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 377
31.3.2008 12:53:09   
Zoja Miša
Arsha, dobrodošla!

Nateja, jaz grem ravno danes prvič na telovadbo za nosečke. Sem prej redno tekla, sedaj 3 mesece nič, zdaj, ko se mi je energija vrnila in slabosti minile, pa mislim, da je zopet čas za malo akcije!

Bila si na Lošinju!!! Joj, kako super! Jaz komaj čakam, da bomo konec aprila šli postavljat prikolico, v Čikatu jo imamo, da bom lahko uživala na svežem zraku in se sprehajala v nedogled! Sem zaljubljena v tale Lošinj! A ni lepo tam!?

Za preglede pa jaz kar ure koristim, se mi ne lubi neki pogajat. No, v petek bom celo dopust vzela, a to zato, ker grem že avto zrihtat, pa k frizerju...v glavnem bom imela cel športni dan! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 378
31.3.2008 13:04:01   
lana777
Zoja Miša - potem se pa v Čikatu kaj srečava pred avgustom in si
kaj pojamravauser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 379
31.3.2008 13:29:38   
košuta
Oj, oj!
Ko sem začela brati, je bilo še 15 strani... Začela sem pa na 9. ker mi od takrat (četrtek) net ni več delal. user posted image user posted image user posted image

Da na hitro odgovorim na nakatere poste (imam plonkec user posted image ):

Gajka - A test za sladkorno traja eno uro? Še dobro, da ga imam ob sedmih zjutraj, ker bi drugače dol padla od lakote (zjutraj najprej vedno jem).

Anita goitan - Kako je bilo na obisku pri meni? user posted image user posted image user posted image

Erin - Mene  cel spodnji del trebuha boli, ko grem ponoči z WC-ja. Ampak po moje samo zato, ker mišice trebuha ne registrirajo takoj, da se jim ni treba več tako napenjat. user posted image   Bravo za nov kavč! Zdaj ga moraš le še navadit nase. A si kupila CabriofiX. Kateri model? Meni je bil barvno najbolj všeč Magic rose za 124 evrov. Isofixa pa ne rabim, ker je "moj" terenec že polnoleten. user posted image  Če se bomo vozili z Golfom od mojega, pa tudi ne mislim komplicirat, ker je sedež res med varnejšimi...

Sayuri - Saj v Mozirju bo počasi ratalo čisto lepo - če greste na družinski izlet, se pa lahko ustavite tudi v gaju na prijetnem sprehodu. Sem se pa narežala ob misli na mojega, ko bi dobival živčnega pred porodnišnico zaradi jajčke. Bomo zvadili montažo še pred tem. Našo bebico bomo gotovo krstili, ker je taka navada v naši družini in smo vsi vzgojeni v tem duhu. Nekateri se pač ne odločijo za to; vsak po svoje... Držim pesti za dobre rezultate danes!

Julija08 - Naj tvoj dragi sam naredi previjalno, če je spreten v teh stvareh. Ti jo pa pobarvaš in sem sigurna, da bosta oba zadovoljna z izdelkom, ker bo točno taka, kakršno potrebujeta.

Mishel - Upam, da našega psa ne obsede danes kaj takšnega, kot je vašega. Ker ga moram z avtom peljat na cepljenje, pa ga živega ne spravim pod vodo; da ne pomislim na vso mokroto v avtu... user posted image user posted image

Sandra123 - Tvoja sestra je študetka? Zakaj pa ti ne bi mogla pomagat pri pospravljanju in čiščenju enkrat tedensko? Sploh če ji navžeš kakšen evro... Razen, če ima tako visok standard, da ne rabi denarja in ji je pod častjo kaj popucat. user posted image

Pikicai, Arsha - Dobrodošli novi user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Še je upanje, da pridemo do 100!

Kat007 - Vzemi svojega dragega s seboj na morfologijo, če imaš le možnost (če ima čas). Moj je na žalost moral v službo...

Meritve trebuha? Meni ga še nikoli ni merila - tako po šiviljsko. user posted image  Pretipa, kako visoko sega maternica, vaginalnih pregledov pa pri zdravih nosečkah praviloma ne izvajajo (kolikor vem). 

Eto, pa je nastal cel roman! LP zaenkrat, pa veliko sončka!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 380
31.3.2008 13:34:16   
košuta
Zoja Miša in Lana777 - Jooooooooj! Lani mi je prvič uspelo, da sva šla z mojim v tujino na morje in smo bili v Čikatu! Tako je bilo fajn....user posted image user posted image user posted image  In to sredi septembra, ko sploh nisem več pričakovala lepega vremena. Bi še šla...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 381
31.3.2008 13:54:56   
sandra123
Košuta...saj sestri ni izpod časti, da bi mi pomagala, problem je v tem, ker je čez teden v Lj, čez vikend pa mora pomagat svojemu, ker zidata hiško...pa še za očeta ona skrbi, drugače mi pa vedno uleti, kadar rabim varstvo za hčerko...Sicer pa, kje pa piše, da moramo samo ženske hišna opravila opravljati???!!! Naši moški hodijo v službo, pridejo utrujeni, pa jim vseeno ni potem treba nič drugega postoriti, jaz sem vedno kuhala kosilo, pospravljala, skratka poleg službe poskrbela za vse ostalo, pa naj še moj in seveda ostali izkusijo, kako je, ko si sam za vseuser posted image ...

Pa ne me narobe razumeti, nisem se nič razburila, ampak breme lahko tudi na naše dedce malo preide...Zdaj grem pa mojo hčerkico malo pocartat, da bo zaspala, ker je že prav nadležnauser posted image ...jaz sem bila pa tudi celo dopoldne aktivna in mi bo počitek prav prišel...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 31.3.2008 13:57:24 >

Lp, Sandra

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 382
31.3.2008 14:33:37   
tejkaz
Anita Goitan, hvala. A misliš da lahko tudi jaz to koristim, čeprav bi lahko šla po službi, vendar sem uro dobila takšno da moram med delovnim časom? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 383
31.3.2008 14:34:17   
košuta
Sandra123 - Se popolnoma strinjam  s tem, da so tudi naši moški deležni čiščenja. Sploh če hodita oba v službo in tvoja služba je trenutno ena najzahtevnejših - skrb za 3 otročke. Kar naj ti pomagajo.
Pri nas je malo drugače. Jaz sem doma, moj pa hodi v službo in dela na kmetiji. Zato niti ne pričakujem, da bo namesto mene pral, pomival posodo in čistil. Se bo pa to čez nekaj mesecev malo spremenilo user posted image , ker nočem, da bi tašča najin del hiše čistila. Vsaj ne vse. Ponos, pač...

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 384
31.3.2008 14:46:44   
anita goitan
tejkaz ma seveda, ah dej no saj jih drugače ne izkoriščaš in mimogrede to sploh ni izkoriščanje, če rabiš fraj za MF, pa 1x na mesec za pregled! To je tvoja PRAVICA!
košuta ma veš kaj, v soboto so se Julici kazali lepši kot pa Karavanke user posted image in sva jo mahnla na Pokljuko-Viševnik, včeraj pa sva bolj pozno vstala potem sva pa šal samo na veliko planino, ma ne za dolgo ker je ful pihalo, pa že tako sva bila malce opečena od sobote-kljub faktorju 25!

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 31.3.2008 14:48:57 >

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 385
31.3.2008 14:56:11   
gajka
Punce, hvala za podporo! user posted image  Jaz sem spet doma, user posted image  sem pa kar pustila v LJ v službi (itak grejo ali pa so že šli na Megro in bom spet cel teden sama). Tale prim. Cerar je res en rahlo nestandarden zdravnik!  Moraš samo doživet srečanje v živo z njim. user posted image  Da ne bom predolga, večji žolčnik sploh ni nič nenavadnega, ker tudi pri odraslem človeku ni to ravno standardizirano dimenzioniran in oblikovan organ. Je še enkrat vse premeril in rekel, da je z našim user posted image  vse v najlepšem redu. user posted image   user posted image  user posted image  Je bilo pa smešno, ko je na koncu še enkrat šel na hitro preverit vse od prstov na nogi do vrha glavice in vmes komentiral: ''... prsti na nogah so vsi, dolžina stegnenice vredu, kolenski sklepi vredu, spol je, obseg trebuha....''... Jaz pa tako malo zmedeno, kaj je mislil s tem, da spol je, po ovinkih, da so nama rekli, da bi naj bil user posted image , on pa nazaj, da tudi res je fantek! user posted image  Torej še enkrat potrjeno, da avgust le ne bo tako roza! user posted image  Ima pa menda glede na mere tole naše dete že 485g!

tejkaz - jaz vedno kar cel dan dopusta vzamem ali pa rečem, da bom delala doma, če imam pregled dopoldan. Zaenkrat mi še ni bilo treba mahati okrog z zakonodajo. Pač imam to srečo, da je nekak bistvo da je delo narejeno, če ne v pisarni, pa doma in je stvar rešena.

kat007 - moj user posted image  je bil zraven na MF. Na NS ga ni bilo, ker je bil službeno v Švici. Je bil pa blazno zadovoljen, da je bil zraven, ker ga je naš user posted image  na UZ prav očaral s sesanjem palčka. user posted image

košuta - ja, test za sladkorno poteka tako, da ti dajo najprej v ene 3dcl vode raztopljenih 5 dag sladkorja (vsaj tako sem jaz razumela sestro), potem to vržeš vase tako da probaš to čim manj okušat, ker je user posted image , moraš še 1 uro počakati v čakalnici, da ti vzamejo kri. Vmes se ne smeš okrog sprehajat, da ne bi z gibanjem telo preveč sladkorja porabljalo. Predlagam, da si neseš s sabo kakšno revijo ali knjigo za dolgčas preganjat. Drugače pa tudi jaz sovražim laboratorij iz enakega razloga - nikoli ne grem od doma, ne da bi prej zajtrkovala, pa tudi, če moram ob 3h zjutraj vstat! user posted image

mishel - naša prinašalka ima tudi večinoma bolj nagnjenja k blatu in predvsem frišni gnojnici... Najde svinjarijo tudi, če je cel mesec prej suša! V glavnem, nič kaj damsko se ne zna obnašat! user posted image  Vodo obožuje, dokler to ni kopanje s šamponom - takrat je vsa nesrečna in dobesedno izgleda kot polit cucek! user posted image

sandra123 - se strinjam s tabo, da bi mogli tudi dedci kdaj kaj naredit v gospodinjstvu. Če jaz svoj avto operem, peljem na servis ali tehničnega, menjam žarnice, če crknejo, ja, kaj še pa sploh lahko dec naredi posebnega zame? Gre v gozd z lokom in privleče srno, da nas ne pobere od lakote?!? user posted image  

< Sporočilo je popravil gajka -- 31.3.2008 14:59:50 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 386
31.3.2008 15:04:03   
lana78
Košuta, Gajka: A za sladkorno testirajo vsako nosečnico? Jaz imam rok 3.8.08 pa me še niso. Bi se pa rada šla testirat, ker ponoči opažam, da imam zatečene roke. Baje je to lahko znak nosečniške sladkorne.

Zanima me, če imate ve kakšen izcedek iz nožnice. Meni danes kar teče. user posted image user posted image Sicer ni prav bel kot običajno, ampak malo bolj rjavkast. Sem bila enkrat že pri g. zaradi tega, a je rekla da je ok. Zdaj pa ne vem ali naj grem še enkrat. Za vsak slučaj...

lp,

lana

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
31.3.2008 15:10:06   
gajka
lana78 - to tudi mene zanima, če je to standardni test. Jaz sem imela do sedaj vedno nivo sladkorja v mejah normale. Možno pa, da so me testirali za sladkorno, ker ima oče že 20 let sladkorno, pa je možnost večja. user posted image   Izcedek imam jaz kak dan večji, kak dan manjši, je pa vedno ali čisto gost in bel, ali pa rahlo prozoren in bel. Če misliš, da je kako vnetje, poskusi s tamponi, namočenimi v jogurt, menda se tudi v lekarni brez recepta dobijo neke svečke, lahko pa vsaj pokličeš G in mu poveš, kaj te muči.

< Sporočilo je popravil gajka -- 31.3.2008 15:12:31 >

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 388
31.3.2008 15:13:52   
lana78
Gajka: Moj jo ima tudi, a me zaradi tega ni nihče testiraluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 389
31.3.2008 15:16:38   
gajka
lana78 - a drugo serijo krvnih in urinskih testov si že dala skozi? Ker ta test za sladkor je bil pri meni vključen v te redne teste v 2. trimesečju, ko daš vodo in kri (za kri vem, da bodo spet naredili test za toksoplazmo).

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 390
31.3.2008 15:21:23   
lana78
gajka: Mogoče pa me bodo testirali naslednjič.user posted image user posted image A pregled imam šele 17.4.08.
Upam, da me bodo testirali in da to ni zopet neka samoplačniška zadeva.

V aprilu pa gremo z materinsko šolo pogledat tudi v porodnišnico. Peljemo naše user posted image na ogled, da bodo vedeli kam nas peljat ko bo nuja. user posted image user posted image user posted image Pa še mamice se bomo v že videnem okolju bolje počutile. To se mi zdi kar fajnuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 391
31.3.2008 16:06:22   
sonce84
živjo punce, jaz sem imela v petek pregled morfologijo, beba je vredu,  pričakujemo pa user posted image  user posted image .... drugače je pa vse vredu, upam da bo še tako naprej...

lep dan vam želim še naprej

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 392
31.3.2008 16:11:37   
sonce84
sem pozabila kolk sem se zredila za +1kg...

(odgovor članu sonce84)
Neposredna povezava do sporočila: 393
31.3.2008 16:17:24   
Zoja Miša
Oj punce! Sem vesela za vse, ki ste imele MF in veste kakšen spol bo vaša beba in da je le vse zdravo!!!

Mene vse to še čaka in komaj čakam, kdaj to bo! Upam, da naslednji pregled!!!

Lana78, če boš na Lošinju, pa bi se res lahko kako srečali!!! V kolikor imaš voljo, mi piši na ZS in ti bom dala številko, pa se lahko slišiva! Razen, če ne hodiš tja že lep čas in je mogoče celo tako, da se poznava.user posted image

Košuta, ti pa le še kaj pridi na Lošinj pogledat!!!

Gajka, super!!! Saj smo vedele, da bo tako!!!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sonce84)
Neposredna povezava do sporočila: 394
31.3.2008 16:35:59   
Krysia
Pozdravljene, so

Najprej se opravičujem za sobotni popoldanski dež - sva z okna pomivala pa ponavadi to povzroči padavine, tudi če je prej nebo brez oblačka ... Tako da ... verjetno sva midva kriva ...

pikicai in arsha, pozdravljeni - lepo, da se še kakšna nova oglasi. Dobrodošli, in veliko prijetnih čvekov z nami.

gajka, fino, da je vse v redu

cebrca, drži se, dobra si, da pri vseh svojih težavah še nas spodbujaš. Tudi me mislimo nate, verjemi.

Tako, zdaj me pa čaka kosilo (ja, vem ... je ura že za popoldansko malico, ampak moj itak ob takih urah hodi domov, tako da ... pač jemo okrog petih, danes smo še zgodnji). Lepo se imejte, pa se slišimo ...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 395
31.3.2008 18:10:11   
anita goitan
ma kje pa ste vse? Sigurno na sončku jaz pa tuki v službiuser posted image ,  uživajte max še namesto mene!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 396
31.3.2008 19:05:17   
pingo80
Še en pozdravček od mene.

Danes smo imeli res tako čudovito vreme, da sva se šli z našo malo princesko malo posončit k mami. Zdaj pa se že pridno nalivam s čajčkom z limonco, saj me že tretji dan boli grlo. Eh, bo že bolje.
Drugač smo v redu; pa Erin 2 kg mi lahko pripišeš k tistim +o kg. Ja, smo se malo poredili, oz. trebušček je začel pridno rastit. Zdaj so pa že tud moji otročki v šoli opazli, da se nekaj dogaja, pa tako med sabo čebljajo in me gledajo v trebuh. Sam čakam, kdaj me bo en direkt vprašal. Moram it čim prej v knjižnico po knjigico o nastanku dojenčka, da jim bom razložila/prebrala, ker mi to vprašanje sigurno ne uide.
Pozdravček.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 397
31.3.2008 19:07:43   
pingo80
hojla anita goitan - današnjega čepenja v službi ti pa res ne zavidam. Upam, da čim prej končaš in se greš malo pogret - če že ne na sonček, pa k tvojemu dragemu.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 398
31.3.2008 19:14:03   
anita goitan
o hvala pingo80 lepe želje, saj bom kmalu tudi jaz odrjažla domov, je pa res da sem se dopldan kar debelo uro sončila na terasi. Jupi pomlad, kar na 1x nam bo ful vroče, pa trebuščki bodo še bolj opazniuser posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 399
31.3.2008 19:14:52   
sandra123
Gajkauser posted image , samo, da je z bebico vse ok...sem mislila nate, pa hvala, ker podpiraš moje mišljenje glede naših možekovuser posted image ...
Jaz sem danes prejela pošto glede bolniške, so mi podaljšali do 26.5., potem me pa itak ne bodo dali delat, ker bom že kot user posted image , v bolj umirjenem stanju seveda user posted image .

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 31.3.2008 19:15:34 >

Lp, Sandra

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

OŠ Valentin Vodnik
tastara

Vprašanje za starše, katerih otroci obiskujejo OŠ V.Vodnik.

S šolo smo zelo zadovoljnji (56%)

Šola je povprečna (23%)

Šola ni OK, če bi še enkrat izbirali, bi izbrali drugo. (21%)

Število vseh glasov: 597

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!