|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
1.4.2008 11:01:12   
anita goitan
PREBERITE NOVOST:
punce precej nam bo olajšana papirologija za porodniško in paket, pa za očete, preberite si: http://www.siol.net/slovenija/novice/2008/04/visje_prezivnine.aspx

Zoja Miša si z Mengša? ma seveda, se bove kaj zmenile in na jsen zunaj klepetale,.
Podrobnejše poročila obiska H&M dobite popoldanuser posted image !

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.4.2008 11:10:41   
Zoja Miša
Anita goitan, s Trzina, kar pe je tudi zelo blizu! No, me veseli, da je ena blizu! user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.4.2008 11:15:53   
bella02
Sončkov pozdrav vsem user posted image user posted image user posted image in našim user posted image user posted image user posted image !
Tudi jaz v 1.user posted image nisem imela kontrole za sladkor, jo imam pa zdaj, čeprav me ni nihče vprašal, če imamo to v družini in tudi redila se nisem preveč. Baje pa moja gin. da vsako user posted image preventivno na ta test. Meni je bilo rečeno, da moram biti tešča, limono pa lahko prinesem sabo. Je pa šla kolegica na drugi del testa, ko se je pokazala verjetnost te sladkorne in je rekla, da bo mislila, da jo od slabosti pobere. V kliničnem je dobila dvojno dozo tega sladkorja in čakala 4 ure in na vsako uro je dala kri. Limono so ji dali tam. Baje ji je blo grozno slabo. Upam, da nobeni ne bo treba tega probat.
Zanimino se mi zdi, da meni prsa še ne puščajo, kajti v 1.user posted image sem od tretjega meseca že mogla nosit blazinice. Saj sem vesela, da se razumemo.
Tudi moja gin. mi da vse napotnice vnaprej. Na zadnjem pregledu sem dobila za kri, za toksoplazmozo, za sladkor in vodo, ki jo dam dan ali dva pred pregledom. Za kri in sladkor pa grem sredi aprila, najbrž, da bodo konec meseca pri pregledu že rezultati.
Mi živimo na vasi blizu Ljubljane in zaenkrat nič ne kaže, da bom imela družbo z vozičkom, pa gledam 2 vasi skupaj. Bo pa sestrica rodila junija (50km stran) in moja poročna priča (Bog daj, da ja, se reva trudi že 8 let in kot kaže, je bil tokrat postopek uspešen, prosim še vas, držite z mano pesti zanjouser posted image user posted image user posted image ) v novembru, samo živi pa v Kočevju, pa se bova že malo vozili gor pa dol, da mal povozičkava.
Zdaj pa moram dokončati mini seminarsko. Lepo se imejte in uživajte! Pri nas se sonček že nekaj skrivauser posted image user posted image user posted image . Pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 428
1.4.2008 11:39:36   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

user posted image user posted image ) v novembru, samo živi pa v Kočevju, pa se bova že malo vozili gor pa dol, da mal povozičkava.

Pa še na sredi poti proti Kočevju se boš lahko ustavila in z mano povozičkala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 429
1.4.2008 11:50:09   
mishel
Joj čvekice, danes sem pa debelo uro brala za nazaj user posted image .

Zdajle vas samo na hitro pozdravljam, ker moram čez pet minut od doma, sem pa vesela, ker ste danes vse boljše volje user posted image . Da ne bo pomote, tudi mene so včeraj kar pošteno dajali hormoni user posted image . Pa še to, včeraj sem si oprala zibelko (res je lepa, pa tako majhna...), komaj čakam, da najino dete položim not.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 430
1.4.2008 12:41:50   
tejkaz
Dan

Je res lep dan zunaj. Včeraj smo ga maksimalno izkoristili. Sem ugotovila zakaj se nič ne redim - ker premalo jem in preveč skačem naokrog user posted image Malo heca. Jem že zadosti, sam res sem pa veliko na nogah (tisti čas ko nisem na riti v službi). Včeraj sem namreč cel popoldan skakala za Evo. Po vsej sili mi je "nagajala" in tekla pred mano. Sploh si ne predstavljam kako bova to izvedli čez kakšna dva meseca user posted image Ati ni zanimiv pri takšnih stvareh. Zvečer smo vsi samo popadali v postelje in spali do jutra. Komaj čakam da pridem domov in gremo ven.

Jaz bi tudi hodila na telovadbo za nosečke, vendar je pri nas ob 8.30 zjutraj. Kot da imam čas takrat. V lj pa ne bi hodila, ker drugače me ne bo nič doma.

Gajka, mogoče bova midve lahko kaj skupaj vozičkali. Že pri Evi smo se prvi mesec "preselili" v Arnače. Zdaj pa tudi nameravamo. Pa čestitke za zdravega fantka.

Za sladkodkor pa je tako: Testirajo nosečnice, ki imajo sladkornega bolnika v družini (jaz ne), tiste ki veliko pridobivajo na teži in imajo poleg tega še visok pritisk (jaz ne) in tiste ki so že rodile kakšnega težkega dojenčka (jaz ne, moja je bila micena). Torej mi ne bo treba piti tiste grozne sladkane vode. user posted image user posted image

Vilika, tudi jaz puščam. In to kar fejst. Na žalost se bomo mogle sprijaznit s tem. Mine ne.

V Medvodah bo poleti tudi veliko dojenčkov. Na žalost ne poznam nobene, samo slišim od moža katera vse je noseča in vidim kdaj katero ampak ni vrag da nobene ne bi spoznala.

Cicmic, ali kaj jemlješ proti glavobolu? Mene tudi dostikrat boli glava, pa si še Lekadola ne upam vzet. Upam da nama minejo tile glavoboli.

Jutri imam pa jaz morfologijo. Razmišljam ali vzeti Evo s sabo ali ne. Razumela itak še nič ne bo, lahko samo jokat začne ali pa raziskovati naokoli. Samo če Eva ne gre, tudi mož ne bo mogle, ker varstva pa tist čas nimava. Kaj mislite?

Komaj čakam da bo ura 16.00....

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 431
1.4.2008 13:19:10   
gajka
tejkaz - no, pa je problem rešen! Bova pa prvi mesec skupaj vozičkali! user posted image  Glede MF in Eve - kar pojdite vsi trije, če bo pa preveč sitna, bo pa potem tvoj mož šel z njo iz ordinacije. Kaj veš, mogoče pa ji bo le zanimivo gledat bratca/sestrico.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.4.2008 13:25:33   
Anonimen
he he sayuri, kje pa je to sredi poti do kočevja??
da nisi slučajno moja soseda?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
1.4.2008 13:29:57   
Zoja Miša
No sej počasi se bomo našle, a ne?! Ne samo preko foruma.user posted image

Tejkaz, kar vsi trije pojdite! Mogoče pa bo čisto o.k., če ne pa, kot je Gajka napisala.

Res je lepo danes zunaj! Ja kar hudo v službi sedeti!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.4.2008 13:33:57   
soncek3
Kar ne sledim vam več, čvekice!

Kaj mogoče katera ve, kdaj se odda ta vloga za paket? To se odda na centru za socialno delo?

No, jaz sem si včeraj končno kupila hlače za user posted image , da bom lahko bolj udobno sedela. Pa za naše detece smo kupili prve stvarce - dva bodija in en kompletek. Saj jaz bi  še kaj več gledala in najbrž tudi nabavila, pa me je moj user posted image  priganjal. Previjalno komodo smo naročili v Baby centru. Se tako fajn počutim, ko imamo nekaj.

Tako krasen sonček je zunaj, upam, da se tiste, ki ste doma prepuščate božanju sončnih žarkov. Meni je moj včeraj kupil za roj.dan ležalnik za na teraso in komaj čakam, da ga preizkusim.

A še katero boli glava, če je več kot 15 min na soncu?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.4.2008 13:37:44   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

he he sayuri, kje pa je to sredi poti do kočevja??
da nisi slučajno moja soseda?!user posted image user posted image user posted image

Ni dvakrat za rečt user posted image user posted image user posted image

Ribnica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.4.2008 13:38:13   
gajka
Jaz bi tudi rade volje na sončku uživala, pa moram po službi še na naše ''gradbišče''!  Najhuje je pa, če je sonce med vikendom, mi pa zabarikadirani med 4 stene delamo... user posted image  Hvalabogu bo ''naš'' del gradnje kmalu mimo, potem pa samo še obrtnike priganjam! In pa seveda račun od user posted image  oskubim! user posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.4.2008 13:40:44   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3
!

Kaj mogoče katera ve, kdaj se odda ta vloga za paket? To se odda na centru za socialno delo?

60 dni pred PDPjem. Ja, na CSD se vse te papirje odda. FAjn, da so dali zdaj vse na en obrazec, ker prej je bilo res milijon papirjev za izpolnit user posted image . Boš pa dobila pri svojem ginekologu pravočasno papirje s potrdilom, kdaj imaš PDP in ko imaš enkrat to v roki, greš potem urejat.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.4.2008 13:48:09   
Erin
Živjo punce...

Se opravičujem ker nisem toliko aktivna na forumu....je tudi mene ujel en zoprn prehlad in ležim...user posted image

Sem sicer vse prebrala ampak pisat se mi pa prav nič ne da..upam da se pozdravim do četrtka ko imam GP...

pingo80, košuta
-koš zdravja pošiljam tudi vamauser posted image user posted image user posted image
anita goitan - sem malo preverila to muziko ker moj user posted image danes še ni nič telovadil in me je že zaskrbelo...pa je slišal to muziko in je takoj začel -  samo ne vem ali se je pritoževal nad hrupom ali veselo plesaluser posted image ...zbudil se je pauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 439
1.4.2008 13:51:24   
soncek3
Hvala Sayuri. Nameravam naročiti posteljico, pa bi rada, da je že doma pripravljena ne pa da čakam na njo. Upam, da ni treba preveč dolgo čakat, da ti pošljejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 440
1.4.2008 13:53:12   
Anonimen
he he he
NE MOREM VERJET sayuri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
1.4.2008 13:59:56   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

he he he
NE MOREM VERJET sayuri user posted image user posted image user posted image

Ne mi rečt, da se poznava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
1.4.2008 14:15:04   
košuta
Oj!
Jaz pa moram it delat tisti test za sladkorno; pa še sestra je poudarila, da moram biti tešč. Da pa 12 ur prej ne smem nič sladkega jest, pa ni rekla... Hvala za nasvete - bom limono s seboj nesla. Čeprav ne vem, zakaj moram na test (nobene sladkorne v družini, otrok še nimam, razen v enem mesecu sem se zredila za 2kg). Mogoče je pa rutina...

A sem vam povedala, da sem si prejšnji teden kupila svojo prvo majčko za user posted image ? Tako s kratkimi rokavi, belo, z vzorčkom listkov (v H&M). Nisem si mogla pomagat... Sem jo obleka in se pokazala mojemu, pa me je samo zaprepadeno gledal.user posted image Po moje sem imela zaradi kroja prepoznavno postavo user posted image , pa se je ustrašil, da gre zares. user posted image  Kar naj mu kdaj postane vroče - meni je tudi velikokrat, ko pomislim, kaj me čaka...
Aja, pa blago za baldahinček za posteljico sem kupila. Takega z levčki. user posted image  Zdaj ga moram samo še zašiti. To bo pa čez kakšna dva meseca, ko bomo posteljico sestavili, prej ne morem eksperimentirat, ker nisem ravno poklicna šivilja.

Včeraj sem mojemu dragemu predložila slikce jajčk (modeli, barve, cene), da je izbiral. Pa mu je bila najbolj všeč ena temno modra karirasta. In sem mu rekla, da bo morala biti ena bolj nevtralna barva, ker ne veva, kaj bo. Ker ne bi rada, da bi mojo punčko (če bo), zamenjevali s fantkom. Pa me je spet sumničavo gledal, češ, kako pa veš, da bo punčka? Sem rekla, da bomo imeli gotovo punčko, ker imajo vse mamice, ki so letos rodile v naši mali občini, fantke. In enkrat zaloga poide...user posted image user posted image user posted image

No, dovolj zaenkrat!  Erin - pozdravi se!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 443
1.4.2008 14:19:04   
Anonimen
Ne bi vedla user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
1.4.2008 14:23:01   
sayuri
pikica** vidim, da nisi avgustovka in da sodiš med julijke user posted image . Tudi tam včasih kaj preberem, ker bom itak v juliju pristala - če ne še prej. user posted image
KAj si ti tudi iz tega konca? Če si-končno kakšna znana duša tukile. user posted image  Poleg klepetke, smrke in srki user posted image . Lahko mi pišeš na ZS user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
1.4.2008 14:33:15   
Anonimen
Ne sayuri, res nisem avgustovka, lahko pa tam pristanem user posted image . Se beremo.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
1.4.2008 14:51:59   
anita goitan
Zoji Miši sem obljubila poročanje s H&M, ma nič novega nimajo, kupila sem si eno srajčko -belo s kratkimi rokavi, en pašček čez za 19€, ker kot kaže bo takoj 30st. -vročina. Upam, da kmalu kaj bolj poletnega dobijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
1.4.2008 14:55:41   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pikica** vidim, da nisi avgustovka in da sodiš med julijke user posted image . Tudi tam včasih kaj preberem, ker bom itak v juliju pristala - če ne še prej. user posted image
KAj si ti tudi iz tega konca? Če si-končno kakšna znana duša tukile. user posted image  Poleg klepetke, smrke in srki user posted image . Lahko mi pišeš na ZS user posted image

Sem čist slučajno prebrala. Kaj pa jaz? Res da sem od danes uradno prijavljena na  Primorskem, ampak poznava pa se a ne? user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 448
1.4.2008 14:59:14   
Zoja Miša
Anita goitan, hvala za info. Nič novega torej. Tudi prav. Pa ne bomo zapravljali! user posted image

Erin, pozdravi se!

Lepo popoldne želim! user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 449
1.4.2008 15:37:35   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Sem čist slučajno prebrala. Kaj pa jaz? Res da sem od danes uradno prijavljena na  Primorskem, ampak poznava pa se a ne? user posted image

Dulči, se opraščavam, resnično si mi šla iz glave. user posted image  Evo dulči je tud čistokrvna od tle user posted image . Res si zdaj primorka postala dulči? WaW user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.