košuta
|
Oj! Jaz pa moram it delat tisti test za sladkorno; pa še sestra je poudarila, da moram biti tešč. Da pa 12 ur prej ne smem nič sladkega jest, pa ni rekla... Hvala za nasvete - bom limono s seboj nesla. Čeprav ne vem, zakaj moram na test (nobene sladkorne v družini, otrok še nimam, razen v enem mesecu sem se zredila za 2kg). Mogoče je pa rutina... A sem vam povedala, da sem si prejšnji teden kupila svojo prvo majčko za ? Tako s kratkimi rokavi, belo, z vzorčkom listkov (v H&M). Nisem si mogla pomagat... Sem jo obleka in se pokazala mojemu, pa me je samo zaprepadeno gledal. Po moje sem imela zaradi kroja prepoznavno postavo , pa se je ustrašil, da gre zares. Kar naj mu kdaj postane vroče - meni je tudi velikokrat, ko pomislim, kaj me čaka... Aja, pa blago za baldahinček za posteljico sem kupila. Takega z levčki. Zdaj ga moram samo še zašiti. To bo pa čez kakšna dva meseca, ko bomo posteljico sestavili, prej ne morem eksperimentirat, ker nisem ravno poklicna šivilja. Včeraj sem mojemu dragemu predložila slikce jajčk (modeli, barve, cene), da je izbiral. Pa mu je bila najbolj všeč ena temno modra karirasta. In sem mu rekla, da bo morala biti ena bolj nevtralna barva, ker ne veva, kaj bo. Ker ne bi rada, da bi mojo punčko (če bo), zamenjevali s fantkom. Pa me je spet sumničavo gledal, češ, kako pa veš, da bo punčka? Sem rekla, da bomo imeli gotovo punčko, ker imajo vse mamice, ki so letos rodile v naši mali občini, fantke. In enkrat zaloga poide... No, dovolj zaenkrat! Erin - pozdravi se!