|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
31.3.2008 7:54:58   
sayuri
Jutro. user posted image  Danes je nov dan in tudi jaz sem veliko boljše volje. user posted image  Hvala vsem za včerajšnjo tolažbo.user posted image Je pa res tako, kot pravi sandra123 - v prvi nosečnosti sem vse delala lahko do konca, zdaj mi je pa že posodo v pomivalni stroj zložit cel projekt. user posted image Najhuje je to, ko bi človek nekaj rad naredil, pa ne zmore. In počasi se vse skupaj kopiči, potem pa poči. user posted image  SAj sva se z mojim potem pogovorila in popoldne smo se čisto fajn imeli.

Naty, hvala za kavico. Tukile pri računalniku prav paše. user posted image  JAz imam danes Filipa še doma - malo še kašlja in bo šel šele jutri v vrtec.

Mi je pa tko všeč, ker se je ura premaknila....juuuuupiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 351
31.3.2008 8:00:34   
gajka
Jutro, souser posted image ! Vidim, da je bil spet tipičen vikend, ko je čvek rahlo na stranskem tiru. user posted image  Jaz sem trenutni pri user posted image  v službi, ker greva čez dobro uro proti KC, da dobimo drugo mnenje o sumljivo povečanem žolčniku pri user posted image . Seveda sprejmem samo 2 verziji - da je zadeva izginila ali pa da je to skoraj neškodljiv dedni sindrom Gilbert (a morajo user posted image  res vedno vse najslabše podedovati po dedcih? user posted image ). Jah, nič, čez nekaj ur bo že vse razjasnjeno in upam, da bodo novice pozitivne! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 352
31.3.2008 8:36:05   
anita goitan
jutro, ku bo danes spet en lep dan, naty13 hvala za jutranjo user posted image user posted image sam jaz si jo moram še skuhat-sem žal spet ta teden popoldan, ker kar vceliko sodelavcev je na bolniški in potem delamo njihove turnuse tisti kateri smo zdraviuser posted image .
Punce jutri si pa pred službo privoščim masažo hrbta za nosečnice, me je Julija08 zrajcala s tem http://www.thai.si/masaze.htm.
Vam jutri poročam kako blo, lepo se imejte se še beremo in pišemo, čau

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 353
31.3.2008 8:46:04   
sandra123
Jutro souser posted image ...moja princeska je spet zbolela in sem malo poležala v postelji...Danes bom verjetno lahko šla podpisat pogodbo, kam bom pa tamalo dala v varstvo pa še ne vem...

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 354
31.3.2008 9:07:59   
sandra123
gajka, vse bo ok, boš videla...držim pesti in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 355
31.3.2008 9:58:05   
Zoja Miša
Jutro souser posted image !

Vidim da imamo tako ali drugače podobne probleme.
Mene je moj včeraj tako razpištolil, da sem šla ven, zaloputnila z vrati in se potem zunaj na sprehodu, zjokala in se spihala. In potem pridem nazaj, pa mi reče, če sem se odmulila... Sicer potem res ne vem, ali mene hormoni tako uničijo, ali je kriv on!?user posted image

Drugače pa sem navdušena nad sončkom! In včeraj je bil res lep dan. Je prišla tašča naokoli in so šli skupaj malo v šoping in mi je kupila balerinke, kar tako. Sem jih ful vesela. user posted image  Pa na kosilu smo bili zunaj, se potem šetali po Ljubljani in na koncu šli še na sladoled. Res je bilo fino.

Pa še nekaj komentarjev, kar sem zamudila te dni:

Bambi14 lep buši!

Anaya, ponoči, ko grem na WC tudi mene zelo tišči v trebuhu. Čez dan pa je o.k. Razen, da me je 3 dni grozno pikalo. Moram G povedati to v petek. Upam, da ni kaj narobe.

Julija08, sem bila tudi jaz pridna v sopboto, sem vse posesala in potleh pomila, kopalnico sčistila, še celo sedečno pobrisala in umila 2 okna. Ostalo me še čaka. Super, da si povedala, da Jane dobro izgleda. Mislim, da ga bom tudi jaz vzela. Sem se sedaj včlanila v Pikapolonico in čakam kartico.
Glede previjalne, pa meni pa se zdi fino, da je banica spodaj. Jaz sem gledala tako, v baby centru, ki ima spodaj banico in potem še 3 predale. Pa tako lepa pisana je bila. Svetel les, vsak predal pa druge barve (moder, roza in rumen).

Nell, dobro si to napisla in tudi jaz čutim, da sem ful vesela trebuška in ga kažem okoli, ampak vseeno pa znotraj sebe doživljam spremembo svojega videza in vse to vpliva name. Zato pa verjetno vse to nihanje volje.

Pikicai, dobrodošla med nami. Tudio jaz za las še lovim avgust!

Tejkaz, saj je prav da Evo razvajaš. Mi je lepo to slišati!

Naty, hvala za kavico danes. Mmmmmmm...

Sayuri, sem vesela, da je danes boljši dan zate. Res pa vaju s Sando123 razumem. Sploh pa ker imate 2 veseljaka v bušiju mora biti to 2 napor!

Gajka, držim pesti in sporoči kaj so ti povedali! Itak bodo novice dobre!!!user posted image user posted image user posted image

Se tipkmo...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 356
31.3.2008 9:59:41   
Višnja
Pozdravljene,
kakšen lep vikend je bil....sončekkkkk...upam, da bo trajalo nekaj časa, čeprav v sredo napovedujejo že poslabšanje user posted image . V soboto smo bili malo po nakupih - enkrat tolko sem smo najdli nekaj zame in ne samo za mojega malega. Včeraj pa smo pohajali, ker je blo res lepo. Smo šli v Lipico pogledat konje in mali je res užival. Zdaj je res lepo, ko so dolgi dnevi.
Drugače pa vidim, da nas ima večina iste težave...tudi moj user posted image  prihaja pozno domov in dela in dela in dela....ampak kaj čmo....
Gajka....seveda da bo vse ok!!! TAke pozitivke rabimo!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jutri imam morfologijo - komaj čakam!!!! Upam, da bo vse Ok!!!

Uživajte maksimalno v tem lepem dnevu!!!!!

PApa

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 357
31.3.2008 10:12:43   
anita goitan
jah sem se prou mal oddahnila ko vidim, da imate tudi ve  probleme "mahjnim otrokom" beri-možem/fantom doma. Joj sam ne govort, tud mi2 se tako spičva da kar bobni, on mi očita da sem nerazsodna in da naj se že 1x sprijaznim, da bom vednop manj uporabna-haloo mislm on pa že ve user posted image , sam jaz vse zelo osebno vzamem in je takojuser posted image user posted image user posted image in bi kar znorela na momente, mislm res me zna spravt ob živce, ma to so take banalne zadeve!!! Grrr dedci!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 358
31.3.2008 10:14:16   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem imela včeraj podvijane hormoneuser posted image user posted image user posted image , se je pri nas tudi kresalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 359
31.3.2008 10:34:21   
sayuri
user posted image user posted image user posted image  Vidim, da smo si včeraj dale duška in se razpištolile user posted image user posted image user posted image .

gajka seveda bo vse ok. Sporoči nam, kako si opravila. user posted image
sandra123 danes je eden od dnevov D, a ne? Ko bo pogodba podpisana, bo ena velika skrb mimo.user posted image

Vidim, da ste že pridne z nakupovanjem. user posted image  Sem razmišljala, da bi kar reskirala eno dopoldne in se z mami zapeljala v LJ. Je pa zanimivo, da me v tej nosečnosti nič ne daje "gnezdenje in pripravljanje" za user posted image . user posted image  V prvi user posted image  sem imela tak čas že skoraj vse kupljeno.

Zdajle bova šla s Filipom malo ven na sončka user posted image . Me ležalnik že čaka user posted image .

Pa spomnila sem se na sladoled. user posted image user posted image user posted image  Bom šla k sosedu pogledat, če ga že ima user posted image . Sem namreč čisto zraven slaščičarne doma in zares prodajajo božanski sladoled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 360
31.3.2008 10:44:16   
naty13
Gajka user posted image . Boš videla, da bo z user posted image  vse ok. user posted image user posted image

Sayuri ti imaš pa še bliže sladoled kot jaz. Jaz moram it celih 500m do trgovince. user posted image user posted image user posted image user posted image  Imamo manjšo trgovinco, bolj osnovne stvari. Ampak sladoled imajo. user posted image

A se Erin še kar po postli valja user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 361
31.3.2008 10:49:31   
lana78
Pozdravček vsem!!!

Pikicai: Dobrodošla!!!

Gajka: Držimo pesti zate!!! user posted image user posted image user posted image

Naj se še jaz malo razpišem. Včeraj smo bili na obisku pri prijateljici, ki je tudi noseča. In ni za verjet, dobile smo se kar tri nosečke na kupu, kar je zelo nenavadno, saj smo pri nas nosečke prava redkost. Je pa fajn, da si z nekom tudi v živo kaj poveš. user posted image user posted image Me je pa začudilo to, da obedve jesta suho salamo in popijeta kakšen požirek alkohola.user posted image user posted image Česar pa se jaz izogibam kot user posted image . Mogoče pretiravam, ker je to moja 1. user posted image .
Kako pa je kaj pri vas punce? Ali bodo imeli malčki pri vas kaj družbe? V mojem kraju bosta letos (ni za verjet) kar dva user posted image (lani 0, predlani mislim da 2).  Tako, da bo veselje.
Ko vas berem, kolk ve čistite in pospravljate me kar vest peče. Pri meni vse delauser posted image . Je full priden (zaenkrat, dokler se ne naveliča). Meni je g. (ne moja, pač pa na urgenci)  na začetku nosečnosti ugotovila pregrado (ki naj bi jo imela), torej naj se pazim. Moja g. pa o tem ni hotela in še vedno noče nič slišat. user posted image user posted image user posted image Tako , da sem glede tega zelo negotova in se raje pazim. Čez gvišno ga ni.

lp vsemuser posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 362
31.3.2008 11:28:07   
tejkaz
Gajka user posted image user posted image Seveda bo vse v redu

Mene je pa po dolgem času danes zbudila budilka, ponavadi me Eva. Eva je potem še lep čas pridno spančkala, včeraj se je revica fajn namučila zunaj. Sveži zrak dela čudeže pri otrocih. Jaz sem šla potem do laboratorija. Že ob 6.45 je bila gužva ampak so me starejši spustili, ker sem morala v službo. Zdaj pa ko0maj čakam da bo ura 12.00 da grem jest. Sem tako lačna.

Jaz imam pa v sredo MF. Ali katera ve kako je s tem ker jo imam sredi delovnega dne. Ali dobim bolniško? Ali moram dopust vzet. Ker se mi res ne splača za tri ure v službo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 363
31.3.2008 11:30:07   
sandra123
Dan D...pogodba je še vedno pri direktorjuuser posted image , verjetno bom šele konec tedna šla papirje podpisat, me je pa na kadrovski potolažila, da so zdaj skrbi odveč in da se mi ni potrebno več s službo obremenjevatiuser posted image , vsaj nekaj...Moja Tina je pa ponoči bruhala, imela vročino, toži o bolečinah v grlu, ušesih...spet ena viroza na pohodu, pa upam, da še mene ne ulovi, ko sem se komaj znebila tega bruhanja in slabosti...Tale moja user posted image user posted image sta pa vsak dan bolj divja...imamo budnico vsak dan okrog 4-ih zjutraj, potem pa zaspati ne morem nazajuser posted image . Lepo se imejte, jaz grem malo princesko pocartat, potem pa kuhat...

Lp, Sandra

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 364
31.3.2008 11:37:23   
bella02
Sončen pozdravček še od mene!
Za nami je res lep vikend, sonček in fajn obiskiuser posted image user posted image user posted image , čeprav sem bila včeraj zvečer kar utrujena.
Vas tudi kaj bolijo kolki oziroma vse te medenične kosti? Najbrž gre to za raztegovanje in vse to, saj se včesih premikam kot robot, ko vstanem.
Drugače smo uredu, mala je v vrtcu, user posted image v službi (imava srečo, da dela od 6h do 14h), mali user posted image pa ima že ene pol urce telovadbo v bušiju. Kako božanski občutek!
Ta ph nožnice. Sem si dala ego na vložek, pa mi ni najbolj všeč, tako da bom verjetno kar kupila Vitagin C. Če katera izvaja to z jogurtom, na koliko časa to dela? Enkrat na teden ali kako?

Lana78
, nekaj me zanima. Praviš, da ti je gin. ugotovila pregrado. Kaj so ti rekli, kaj to pomeni? Meni je gin. na prvem pregledu rekla, da bi lahko bila, Pušenjak na nuhalni pa ni nič rekel. Ko sem ga potem vprašala v zvezi s tem, je rekel, da nosečnost ni čas, da bi se to ugotavljalo in da lahko ležim 9 mesecev na kavču, pokrita z dekico in pride do ss, kajti tega se ne da preprečit. Zanimivo mi je to, da so tebi predlagali počivanje. Ampak glede na to, da je to moja 2.user posted image in da pri prvi ni bilo nič posebnega in se je mala rodila 3 dni čez rok v normalnem položaju, mislim, da ni verjetnosti pregrade. Ker pregrado imaš ali pa nimaš od svojega rojstva in ti ne more nastati vmes. Vsaj tako so mi razložili in srčno upam, da je to res. Povedali so mi pa tudi to, da če bi mela pregrado, bi težko prišla do nuhalne, saj otrok nima prostora za rast, kaj šele do 22. tedna. Še vedno pa nekje globoko v mojemuser posted image obstaja kanček strahu, kaj če ... Ampak, lana78, upam oz. vem, da sva iz krize ven in obe veva, da bova avgusta imeli user posted image v rokah.
Pikicai, dobrodošla!!! Močno upam, da nas bo res 100, je to zelo lep podatek za slovensko nataliteto.
Gajka, držimo pesti in čakamo na inf., sicer pa vse vemo, da bo vse OK.

Uživajte to lepo pomladno vreme!!!

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 365
31.3.2008 11:43:44   
Zoja Miša
Sandra123, važno, da so ti nakazali kam pes taco moli! Sedaj pa si lahko brez skrbi! user posted image

Sayuri, a tako blizu imaš sladoledarja! Sem ti kar malo fauš! Jaz se potem s Planico ali Leone tolažim, pa
sploh ni isto, kot če ti sladoledar lepo vse v kornet naštima!

Lana78 srečnica, če imaš nosečke okoli sebe! Jaz se bojim, da ne bo nobene okoli, da bi skupaj vozičkali!user posted image  Mogoče pa na telovadbi sedaj katero spoznam?! Upam.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 366
31.3.2008 11:45:46   
arsha
Živjo

Tud jaz sem med vami, ampak me še niso vrgli na seznam. Skupaj se torej bližamo 100 user posted image

LPA

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 367
31.3.2008 11:47:33   
anita goitan
tejkaz jaz sem dala vodji in kadrovski službi tale pravilnik in se tega držim,
preberi 7.člen: http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200382&stevilka=3919

7. člen Prosti čas za preventivne preglede Delavka ima pravico do plačane odsotnosti z dela za čas tistih preventivnih pregledov v zvezi z nosečnostjo, porodom in dojenjem, ki jih ni mogoče opraviti izven rednega delovnega časa.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 368
31.3.2008 11:56:20   
nateja
Lep soncen pozdravcek vsem nosečkam!
Kako ste pridne s pisanjem na forumuuser posted image , sem rabila skoraj 2uri, da sem preletela vse napisano!
Sama sem po službeni dolžnosti preživela teden dni na Lošinju- sem si vzela  bolj na free in uživala v čudovitem sončkuuser posted image ! Sploh včeraj, ko so se hrvaško gostitelji izkazali in nas z gliserjem odpeljali po bližnjih otokih, na naši poti pa smo srečali jato delfinov-user posted image nekaj neverjetnega!Samo pot nazaj v Slovenijo je bila kar utrudljiva!
Na morju sem se vsak dan poskušala 30min teci ali pa iti v bazen plavat (pred nosečnostjo sem to redno počenjala) pa ugotavljam, da mi mali Luka-user posted image ne bo več dopuščal skakanja.Bom morala prešaltati na daljše sprehode!
Zanima pa me, če se je katera od vas odločila, da bo hodila na nosečniško telovadbo ali pa  se šedaj ukvarja s kakšno obliko telovadbe?
Pozdravček vsem in upam, da se boste danes čim bolj naužili  sončka!

Neposredna povezava do sporočila: 369
31.3.2008 12:06:22   
kat007
oj.. bejbe.. joj ste cvekaste, vas prov ne dohajam.. komaj uspem vse prebrat kaj sele kaj komentirat... ;)
mam eno vprasanje: v sredo imam predvideno morfologijo, pa me zanima, al boste/ste ve vzele Očkate zraven? jst mojga bi, ga pa ni nobena od kolegic, tko da ne vem... rada bi, da mal vid spet najin narascaj, k je pol ves sladek pa me sam carta... hehe user posted image

(odgovor članu nateja)
Neposredna povezava do sporočila: 370
31.3.2008 12:09:48   
lana777
Hej, nosečke, vidim, da ste pridneuser posted image user posted image user posted image

Da ne bom spet jamrala o novem delovnem tednuuser posted image ,
naj pošljem zate
gajka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in pikicai - dobrodošlicouser posted image .

kat007 - seveda bom  vzela možeka zraven na MF,
mi je celo moja G (ki sicer po moje ni med čist najbolj ta prijaznimi) rekla,
da ga naj nujno prpelem, da mu da kakšen nasvetuser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 371
31.3.2008 12:17:00   
anita goitan
kat007 tudi moj bo šel v četrtek na MF, je bil tudi na nuhalni in sedaj komaj čaka da vidiva najino dete. Uf Lošinj, super mora bit sedaj, pomlad, dober zrak, morje,...že čakam junij da tudi mi2 greva za par dni na morje, da mal zaplavam in se posončim, gužve še ne bo, pa nekam blizu you never know..user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 372
31.3.2008 12:24:14   
lana78
Tejkaz, Anita: Glede bolovanja za preventivne preglede naj povem sledeče. Enkrat sem šla na pregled med službo, ker sem krvavela (brez napotnice), a mi je g. rekla, da ne dobim bolovanja, ker nisem naročena. Naslednjič sem bila naročena in zopet so mi dejali, da bolovanja ne dobim, ker bi se na pregled naročila tisti dan v tednu, ko delajo popoldanuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tako, da mi bolovanja v nobenem primeru ne dajo. Še dobro, da imam še ogromno dopusta (več kot 40 dni) in nadure. Bom to s pridom izkoristila, saj grem na dopust že po prvomajskih. Potem pa porodniška...

Bella02: Pozdravljena Bella. Glede pregrade je pri meni ena velika zmeda. G. na urgenci mi je dala izvid, v katerem piše, da imam pregrado. Sem nesla osebni g., ki pravi, da se le te v nosečnosti ne ugotavlja in to je ves njen komentar. Nikoli pa pregrade ni več omenila. Mislim, da je njeno mnenje tako, da noče noseče ženske s pregrado morit, saj sem itak že noseča in trenutno glede pregrade ni kaj storit. Upamo lahko le, da bo vse ok. Ni mi pa rekla naj počivam. Na NS pa so mi rekli naj za vsak slučaj počivam, ker nikoli ne veš ter naj pridem po porodu kar k njim na pregled. Glede izvida iz urgence, pa so mi rekli, da tisto kar na izvidu piše v resnici sploh ni možno (maternica s pregrado, na eni strani pregrade se maternica lušči in zato krvavitev...user posted image user posted image user posted image ). Pazim pa se kar sama od sebe, ker mi je ta pregrada pognala strah  v kosti. Vedno jo imam nekje v podzavestiuser posted image user posted image user posted image .
Bella, ti pa si po moje na boljšem, saj si že 2. user posted image . Bolje je, da se s tem čim manj obremenjujemo ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nateja)
Neposredna povezava do sporočila: 373
31.3.2008 12:31:47   
anita goitan
lana78 ma kašna bolniška za preglede, preberi si, ure lahko koristiš v breme delodajalca, pa saj ne hodimo na preglede vsak teden. ne se pustit.
preberi 7.člen: http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200382&stevilka=3919

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 31.3.2008 12:33:05 >

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 374
31.3.2008 12:31:57   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

01.4. - karmen83 3D UZ
01.4. - Višnja MF
02.4. - tejkaz MF
02.4. - čipka
02.4. - renatka
MF
02.4. - karmen83 MF
02.4. - erta MF
03.4. - anita goitan MF
03.4. - karmar MF
03.4. - cicmic MF
03.4. - Erin MF
04.4. - Zoja Miša
04.4. - buruolan
MF
04.4. - anaya MF
07.4. - Erin 3D UZ
07.4. - dar10 MF
07.4. - matejchi MF
08.4. - astrea
MF
08.4. - Cebrca
08.4. - Jelenche MF
09.4. - Naty13
MF
10.4. - nell MF
10.4. - aradej MF
10.4. - andrejaboris MF
10.4. - Lana777 MF
10.4. - sandra123
MF
11.4. - Neža7 MF
11.4. - žanneža MF
14.4. - Vilika MF
14.4. - K_a_t_j_a MF
14.4. - sayuri
14.4. - soncek3
15.4. - Višnja
MF
15.4. - kaja02
17.4. - pingo80
MF
17.4. - Krysia MF
17.4. - Julija08 MF
17.4. - Ninaaa 3D UZ
18.4. - miškolinček
18.4. - Maja T.
18.4. - tatly
MF
21.4. - ANA_P MF in 3D UZ
21.4. - Maja T. MF
21.4. - tejkaz 3D UZ
23.4. - košuta
25.4. - m@j@
25.4. - Gajka
25.4. - PABLO
25.4. - Muklla
29.4. - bella02
29.4. - anita goitan
05.5. - sandra123 3D UZ
05.5. - Nevaeva
07.5. - Julija08
08.5. - mishel
23.5. - astrea
3D UZ
26.5. - sayuri 3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?