bella02
|
Sončen pozdravček še od mene! Za nami je res lep vikend, sonček in fajn obiski , čeprav sem bila včeraj zvečer kar utrujena. Vas tudi kaj bolijo kolki oziroma vse te medenične kosti? Najbrž gre to za raztegovanje in vse to, saj se včesih premikam kot robot, ko vstanem. Drugače smo uredu, mala je v vrtcu, v službi (imava srečo, da dela od 6h do 14h), mali pa ima že ene pol urce telovadbo v bušiju. Kako božanski občutek! Ta ph nožnice. Sem si dala ego na vložek, pa mi ni najbolj všeč, tako da bom verjetno kar kupila Vitagin C. Če katera izvaja to z jogurtom, na koliko časa to dela? Enkrat na teden ali kako? Lana78, nekaj me zanima. Praviš, da ti je gin. ugotovila pregrado. Kaj so ti rekli, kaj to pomeni? Meni je gin. na prvem pregledu rekla, da bi lahko bila, Pušenjak na nuhalni pa ni nič rekel. Ko sem ga potem vprašala v zvezi s tem, je rekel, da nosečnost ni čas, da bi se to ugotavljalo in da lahko ležim 9 mesecev na kavču, pokrita z dekico in pride do ss, kajti tega se ne da preprečit. Zanimivo mi je to, da so tebi predlagali počivanje. Ampak glede na to, da je to moja 2. in da pri prvi ni bilo nič posebnega in se je mala rodila 3 dni čez rok v normalnem položaju, mislim, da ni verjetnosti pregrade. Ker pregrado imaš ali pa nimaš od svojega rojstva in ti ne more nastati vmes. Vsaj tako so mi razložili in srčno upam, da je to res. Povedali so mi pa tudi to, da če bi mela pregrado, bi težko prišla do nuhalne, saj otrok nima prostora za rast, kaj šele do 22. tedna. Še vedno pa nekje globoko v mojem obstaja kanček strahu, kaj če ... Ampak, lana78, upam oz. vem, da sva iz krize ven in obe veva, da bova avgusta imeli v rokah. Pikicai, dobrodošla!!! Močno upam, da nas bo res 100, je to zelo lep podatek za slovensko nataliteto. Gajka, držimo pesti in čakamo na inf., sicer pa vse vemo, da bo vse OK. Uživajte to lepo pomladno vreme!!!
|