|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
28.5.2008 9:26:14   
sandra123
O, Gajka, lepo, da si se javilauser posted image ...HB, da je vse ok...pri elektriki nikoli ne vešuser posted image pravijo, da je elektrika edina "ženska", ki se ne pusti "šlatat"...user posted image Čuvaj se user posted image , pa trebušček je tudi zelo luškanuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
28.5.2008 9:28:57   
Tamy30
gajka se dobro da si ok, pa da je tvoj user posted image  dobro. Drugic pa raje tri korake stran od teh nevarnih stvari. Sicer pa se zenske rade "vtikamo" v moska opravilauser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
28.5.2008 9:33:27   
gajka
In potem si bla še kregana, kaj se dotikaš stvari,..al.

bambi14 - točno to, ja! Kot da ni dovolj, da te useka, te potem še dedci nakurijo, češ, kaj pa šlataš! user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
28.5.2008 9:36:10   
Neža7
Lepo pozdrav user posted image

Samo, da vas vse pozdravim user posted image  
Upam, da uživajte in da vam ni prevoče user posted image

Lepo se imejte user posted image

Lp. Neža7 in user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
28.5.2008 9:45:07   
gajka
sandra123 - a si ti malo nazaj omenila, da je meja za sladkor v krvi za 1.5 ure po jedi 7.5? Meni je moja G, ker sem bila pri testu s 50g glukoze blizu mejne vrednosti, rekla, da naj si doma občasno kontroliram sladkor 1.5 ure po jedi (ima itak moj oče to napravico), ampak je rekla, da ne bi smela imeti več kot 6.5. user posted image  Pa na netu tudi zasledim različne mejne vrednosti, kot da vsak doktor svojo cifro postavi. Zdaj mi ni nič več jasno, koliko naj bi bila meja! user posted image  Sem pa malo spremljala svoje vrednosti. Na tešče so itak čisto OK, nekje med 3.2 in 4.2. Po jedi pa izmerim večinoma pod 6, razen dvakrat sem uspela prilezt nad 6.5 (moj max. je bil 7.2), ampak sem ugotovila, da so te višje vrednosti samo, če sem bolj poredko jedla in očitno potem presnova malo zamuja. user posted image   Res pa je, da zaenkrat bolj ali manj jem vse enako kot prej in nimam nobene diete. A misliš, da mi utegne zaradi tega moja G kaj težit, ali so to čisto normalne vrednosti?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
28.5.2008 9:51:27   
Višnja
Živijo,
gajka, jaz sem tudi imela podobno izkušnjo v prvi user posted image . Potem me je taka panika primla in sem jokala cel dan, pa čeprav sem čutila gibe. Potem sem se nekako dala na mesto in si rekla, da če brca, mora bit vse ok. In res je bilo, tako, da ne sekirat!!!

Jaz sem včeraj cel popoldan pekla torto...sem čakala prav en tako vroč dan kot je bil včeraj....zvečer pa sem bla takooo zmantrana, da skoraj nisem mogla stat na nogah. Vse me je bolelo, trbuh, noge, vse....mogoče sem malo pretiravala. Še dobro, da je bila mama pri meni in popazla na mojega škratka.

Še danes sem brez volje.

Upam, da vam ni prevročeeeeeee....kaj bo še user posted image user posted image

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
28.5.2008 9:53:54   
tejkaz
Uf, Gajka, tole je pa bila sreča v nesreči. In lep trebušček.

Hvala vsem za pohvale. Pa saj ni tako majhen, ne? user posted image

Eno vprašanje. V vrtcu pri Evi se je pojavila škrlatinka? Lahko slabo vpliva na našega malega fanta če se nalezem? Bi bilo Evo najbolje ven iz vrtca vzeti? Sem brskala po internetu, vendar najdem sama različna mnenja o tem. Še Pušenjak je dal zelo dvomljiv odgovor. Verjetno bi bilo najbolje da pokličem svojega G, ne?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
28.5.2008 10:02:03   
m@j@
Živjo.
Pa se še jaz malo oglasim, po zeeeeeelo dolgem času.

Danes sem nastopila dopust, sem delala res čisto do zadnjega, pa še bom kakšen dan, saj bom še pripravila stvari za zaključek vrtca (gredo moji otroci v šolo).

Sicer sem izredno ok, danes sem oprala oblekice, kdo bo likal, poleg že tako veliko perila, pa še ne vem. sem pa včeraj prvi dan občutila, da bo prenašanje vročine kar težko, da sem smotana, ker se ne morem normalno oblečt itd.
No, sedaj bo očitno treba res malo počivat.

sedaj vas pa še malo preberem za nazaj, pa morda še kateri odgovorim, če bom kaj vedela.

Aja, pregled imam 5. 6. 2008.

lep dan,

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
28.5.2008 10:07:12   
gajka
tejkaz - če hočeš biti 100%, je po mojem najbolje, da Evo vzameš iz vrtca. user posted image  Aja, drugače pa imaš lušten buši, samo se mi še tako mali zdi v primerjavi z mojim. user posted image

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
28.5.2008 10:19:34   
čipka
živjo souser posted image !user posted image
Kok imate lepe bušike, res ful so lepi!!user posted image user posted image . No upam, da tudi pri vas poteka nosečnost uredu(žal vas ne berem vsak dan) in da imate zdraveuser posted image . Evo spet se javljam po kakem tednu. Mal sem se že ohladila od materinske šole, sem bla pa jezna ko user posted image . Sem šla pa v ponedeljek v Domžale k dr. Šelihovi na 4d posnetek otroka, vse je super-pikica  je bla ful nemirna, pa lepa polna lička ima(tko ko mami je rekuuser posted image )   user posted image , tudi lulika se je spet lepo vidla, sem se pa smejala da je dala kar naenkrat nogo na glavouser posted image ...mater je čudn zgledalo...u glavnem dobila sva pol urni posnetek pa 2 slikci...no ob odhodu me je pa skor kap..93€-mi je skor slabo rataluser posted image !!   P a čeprav sem gledala cene na netu-so punce rekle da so dale tam okol 60€!  Ja so kr dragi-ni kej!  Sej sem hotla it k svojemu G- pa je vedno med. sestra rekla da nima časa, ker ima vedno gužvo in polno čakalnico.
Glavno, zdej sem v fazi "gnezdenja" kot pravi moj user posted image . Čeprav imava ful majhno stanovanje sem v kot zabasala voziček s košaro, športnim delom in lupinco, naslednja faza je nakup pojstlce(skos tuhtam kam naj jo dam) in previjalne mize(bo v kopalnici-ker v sobi ni več prostora)-mogoče kupim že ta teden user posted image -uf spet bo šlo neki evrčkov..ampak mi ni žal-važno da je najina pikica zdravauser posted image

Aja, punce tiste ko veste, čeprav sem v Lj.- bom rodila v Postojni-zdej me pa zanima kako je z epiduralno? Ali moreš svojemu G. povedat da jo hočeš-ti pol kam napiše al kako? Sem slišala da moraš it na neka predavanja za epiduralno-al kako je s tem?  Kdaj moraš obvestiti svojega g?  kam na predavanja? Bi bla ful hvaležna če bi mi dala katera kake info.

Lepo se imejte, velik se gibajte in velik pijte tekočine-je fajn zdej k je vročeuser posted image !      *kisko vsem souser posted image      papa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
28.5.2008 10:26:58   
naty13
Dan.

Bambi in Sandra hvala za user posted image .

Se nisem mogla prej javit, imam vse natrpano. Nejc je HB zdrav ko ribica. Mislim, sprememba v pol dneva. user posted image user posted image user posted image user posted image  Danes je imel tudi dober apetit zjutraj. Včeraj smo bili na sončku cel dan. user posted image  Danes je bila pa tudi norišnica. Sva šla takoj zjutraj v trgovino, naredila za atija malico, za malarje kavico, pozajtrkovala, bila malo zunaj in je ura že ...... user posted image  Zunaj pa taku nažiga in je tako soparno ko user posted image .

Tejka lep buši. user posted image user posted image user posted image  Jaz bi na tvojem mestu Evo vzela iz vrtca. Nikoli ne veš.

Gajka lep buši user posted image user posted image user posted image  in še to, user posted image user posted image  da se je vse srečno končalo.

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
28.5.2008 10:39:55   
anita goitan
pozdravlejne,
jah razni tile 3D in 4D UZ so dragi, mal pretiravajo, mi2 nsikol nisva šla, nama pa vedno ko imava UZ pokaže tudi u 3D ker v KR porodnišnici ga imajo. Res žalostno da služijo na user posted image !
Sandri in bambi hvala za kavico! res sta priden.
naty user posted image super da je Njec zdrav in vreme je krasno vendar za popiz vroče, ampak nam tudi nikoli ni prav, vikend bo pa spet deževenuser posted image
Tejka user posted image ful lep buši!
Čipka si pridna in imaš že vse lepo pripravljeno, jebeliš a samo jaz nimam še nič-ker seveda čakam da mi sestrca stvari pripelje, ampak men se kar nič ne mudiuser posted image
m@j@  tud jaz sem z današnjim dnem na dopustuuser posted image
Seedaj šibam v štacuno, se še beremo, ostanite v senci

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
28.5.2008 10:44:45   
karmar
Sandra ne mi pavit!!! Jaz sem že rekla da si bom dala natisnit na majico napis- na eno stran ( odspredaj ): ne sprašuj me kako sem- sem uredu. V nasprotnem primeru bi bla v horizontali. Na drugo stran (hrbtno) ja, šele avgusta rodim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
28.5.2008 11:55:36   
soncek3
Naty superuser posted image , da je Nejc boljeuser posted image . Kako se to hitro obrne pri otrocih, iz slabega v dobro, žal pa tudi obratno. želim vam, da bi se ga zdaj držalo zdravje, sploh zdaj, ko je zunaj tako lepo vremeuser posted image user posted image .

Gajka in tejkaz lušni nosečki sta, lušten okrogel trebušček. Moj je pa čist razpotegnjen, nimam take žogice spredaj. Je možno, da user posted image  leži povprek/vodoravno? Ker tudi ko čutim brce, jih čutim povsod, levo in desno.user posted image

Anita, m@j@ uživajta na dopustu, privoščita si čimveč spanca in sprostitve... user posted image user posted image user posted image

V torek začnem z materinsko šolo. Me že prav zanima, kako bo!!! In da sem malo med sebi enakimi. V našem kraju drugače sploh nimam nobene user posted image , še dobro da imam vas na RR, da se lahko komu potožim in berem, s kakimi tegobami in radostmi se srečujemo v tem obdobju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
28.5.2008 12:08:11   
čipka
Joj punce glih kar sem zvedla da je od sodelavca punca rodila 2 meseca pred rokom ( ji je kar naenkrat odtekla voda in čez 2 uri je rodila)...hvala bogu da je z sinčkom vse uredu-sicer je bil v inkubatorju neki časa-ampak vseen(tut nisem vprašala kolk je sinček tehtal)...2 mesca prej-šit!  J e pa reku sodelavec da je zdej v Lj. porodnišnici taka gužva, da imajo tudi po 4,5  mamic v sobi, čeprav je soba za 3 in da so klicali babce domov naj pridejo v službo ker je gužva..user posted image   In da mamice pošiljajo že po 3 dnevih po porodu domov. Me je skor kap! Še dobr da sem se dokončno odločila za drugo porodnišnico (vsaj upam da bo tam kaj bolje). Oh ja, letos bo po moje rs gužva v vseh porodnišnicah-jes pravim hvala boguuser posted image . Bomo poskrbele za večjo rodnostuser posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
28.5.2008 12:20:48   
Neža7
gajka..... res je, da so vrednosti drugačne. Ko sem jaz začela s to dieto sem se morala držat pod 6,5 kar je bila kar težko. Potem sem pa slišala kako imajo druge punce 7,2 user posted image  Ko sem vprašala diabetologa zakaj ima jaz tako nizko vrednost je rekel zato ker sem bolj močne postave. Potem mi je razlago kako proti koncu imajo punce vrednost 7,2 in popolnoma na koncu pa 8,5.
Držat sem se morala 6,5 do konca 5 mes user posted image  sedaj sem že 7 mes in sem še vedno na 6,5 čeprav včasih gre čez.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
28.5.2008 12:23:35   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

sandra123 - a si ti malo nazaj omenila, da je meja za sladkor v krvi za 1.5 ure po jedi 7.5? Meni je moja G, ker sem bila pri testu s 50g glukoze blizu mejne vrednosti, rekla, da naj si doma občasno kontroliram sladkor 1.5 ure po jedi (ima itak moj oče to napravico), ampak je rekla, da ne bi smela imeti več kot 6.5. user posted image  Pa na netu tudi zasledim različne mejne vrednosti, kot da vsak doktor svojo cifro postavi. Zdaj mi ni nič več jasno, koliko naj bi bila meja! user posted image  Sem pa malo spremljala svoje vrednosti. Na tešče so itak čisto OK, nekje med 3.2 in 4.2. Po jedi pa izmerim večinoma pod 6, razen dvakrat sem uspela prilezt nad 6.5 (moj max. je bil 7.2), ampak sem ugotovila, da so te višje vrednosti samo, če sem bolj poredko jedla in očitno potem presnova malo zamuja. user posted image   Res pa je, da zaenkrat bolj ali manj jem vse enako kot prej in nimam nobene diete. A misliš, da mi utegne zaradi tega moja G kaj težit, ali so to čisto normalne vrednosti?

Jaz redno hodim na kontrole k diabetologu in mi je tam dr. rekla, da je v nos. normalno, da je KS do 7.5 (1,5 ure po obroku) in, da naj se takoj oglasim, če bi vrednost KS bila nad 8...je pa odvisno, kaj ješ...bel kruh, sladkor...ti dvignejo vrednost KS, zato je priporočljivo jest polnozrnate izdelke in izdelke z malo maščobami...

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
28.5.2008 12:26:03   
sandra123
Neža, kam pa hodiš k diabetologu? Jaz hodim v Celje...

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
28.5.2008 12:29:07   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: pingo80

Erin - no, pa sem le našla kotiček za vajinega sončka. Ja, ja, lepo sta tole uredila. Tist metuljček je pa tud men všeč. Sem jih enkrat vidla obešene v citycentru al tušu, pa so mi bli že takrat res lepi. Kje pa si kupla previjalno?

Ja teh metuljčkov sem pa pokupila kar nekaj ko sem jih takrat zagledala...če ne bi vprašala kje so jih dobili sploh ne bi vedela da jih prodajajo - če so bili pa na takih skritih mestih in to v pohištvenem centru, user posted image user posted image user posted image jaz sploh nebi pomislila na to da jih prodajajouser posted image , dobro da imam "velik gobec"user posted image user posted image user posted image
Previjalno smo pa kupili preko Bolhe, jo je en prodajal za 130€, je pa narejena po naročilu in je ravno taka kot sem si želela - velika, prostorna, tako da imam previjalno in omaro oboje v enem, ker za oboje posebej ni prostora.

gajka - samo da je vse uredu s teboj.user posted image user posted image ..Kaj se pa greš da šlataš to packouser posted image ..titi...kar stran od dela, bodo že fantini to uredil, ti merkaj sebe in malega...

tejkaz - jaz sem slišala da naj škrlatinka ne bi bila toliko nevarna, da je podobno kot angina. Če te pa vseeno skrbi pa pokliči zdravnico in povprašaj za mnenje, njihove besede (zdravnikov) nas še vedno najbolj pomirijo glede takih zadev.
matejchi - dobra zadevca tole z likanjem in sexomuser posted image user posted image user posted image
m@j@ - dobrodošla spet med nami!user posted image user posted image user posted image Pridna da si zdržala do konca, jaz sem tudi želela samo mi v jaslih nekako ni zneslo pa krvavitve ,..in tako že 5 mesecev klepetam tukaj kot da nimam drugega delauser posted image

čipka - v Kalliste so pa s prvim majem podražili svoje storitve ja..jaz sem bila začetek aprila in sem dala vse skupaj 68€, škoda da so te tako neprijetno presenetili, ampak pregled pa opravijo 1A kajne? user posted image Jaz sem bila ful zadovoljna in če bom še kdaj user posted image grem definitivno tja (sej do takrat nam bodo pa zvišal plače pa ne bo več tako veliko zgledal ane?user posted image user posted image user posted image ).

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
28.5.2008 12:37:01   
Erin
aja naty -SUPER za Nejčka da se je pozdraviluser posted image user posted image user posted image Upajmo da tako tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pralni stroj je prišel mojster pogledat in veste kaj je bilo??? Kljub temu da perem modrčke v vrečki je iz enega ušla kost-iz modrčka in iz vrečke- in se zagozdila zadaj za bobnom okoli osi...in je ni mogel ven dobitiuser posted image user posted image user posted image , garancija pa tega ne more kriti ker je moja krvdauser posted image user posted image user posted image in ravn oko mi razlaga da bo žal moralo tako ostati dokler ne pade stran oz če hočem popravit samoplačniško da mora stroj odpeljat, da rabi kake 4 ure za to da mora cel stroj odpret da pride do te osi ki je skrita zadaj za bobnom in bo to okoli 150€user posted image user posted image , pokuka del te kosti skozi eno luknjico in jo potegne ven - srečaaaaaaauser posted image user posted image user posted image Sem ga pa toliko časa spraševala in gnjavila da je revež okoli pol ure čičal zraven stroja in vrtel boben in na koncu ko je že nehal in mi govori kako naprej, evo jouser posted image Sva pa skoraj stavila da je res kost - jaz nisem verjela do zadnjega, on pa mi je trdil da se  to lahko zgodi...ampak da uide hkrati iz nedrčka in iz vrečkeuser posted image user posted image user posted image smola - da jo je zadnji moment našel - sreča...uf... je bilo pa zanimivouser posted image

---------------------------------------------------------------------
Danes imajo preglede:

28.5. - Krysia
28.5. - bella02

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 28.5.2008 12:40:33 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
28.5.2008 12:45:17   
Erin
   user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

29.5. - Barbarinha
29.5. - PABLO
29.5. - košuta
29.5. - andrejaboris
30.5. - LinaK
30.5. - vika1
30.5. - cicmic
30.5. - muklla
30.5. - sandra123
30.5. - gajka
02.6. - Jelenche
02.6. - renatka
04.6. - Julija08
04.6. - Arany
04.6. - aradej
04.6. - karmar
05.6. - Erin
05.6. - m@j@
05.6. - mishel
05.6. - ozziebo
06.6. - dojenč
09.6. - Tamy30
09.6. - Zoja Miša
10.6. - žanneža
10.6. - astrea
11.6. - MATEJKA_
11.6. - tejkaz
11.6. - ANA_P
11.6. - lana777
12.6. - Suzili
13.6. - Maja T.
13.6. - miškolinček
16.6. - kaja02
16.6. - Vilika
16.6. - soncek3
17.6. - anita goitan
18.6. - naty13
18.6. - buruolan
20.6. - Amelia
26.6. - Ryssa
26.6. - pingo80
03.7. - anaya
09.7. - Zoja Miša

user posted image 3D UZ:

30.5. - astrea 3D UZ
30.5. - Neža7 3D UZ
18.6. - anita goitan 3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK
           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
28.5.2008 12:46:31   
Erin
user posted image  user posted image user posted image

~  trenutno nas je 112 ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.,-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 28.07.

~ Gajka (1.user posted image user posted image ) 28.let  CE/ +5 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +8 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 26.let  Jesenice/ +9 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image ) 33.let +8 kg
~
ankhesenpaaten
~ cinca marinca (2.user posted image ) 

user posted image 02.08.

~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 27.let  LJ/ +4,5 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (user posted image Jaka) 28.let +10 kg

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter
~ mkj
(1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ bella02
(2.user posted image  user posted image   ) 29.let +8 kg
~ nyna84 (2.user posted image user posted image ) 25.let Šem. pri Gorici/ +4,5 kg

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image user posted image Lovrouser posted image Zara) 32.let  PO/ +16 kg

~ cebrca
(1.user posted image user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 30.let LJ/ +12 kg
~ izabella08
(1.user posted image user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +5 kg
~ mishel (1.user posted image  user posted image ) 24.let CE/ +6 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela)
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02 (3.user posted image  user posted image Leja ) CE/ +12kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image user posted image Nuša/Zara) 34.let  MB/ +13 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )
~ simona2
(2.user posted image user posted image ) LJ

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image ) +4 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image user posted image )
30.let

user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image Tai) 29.let  +11 kg
~ dojenč (1.user posted image user posted image Žana) 21.let Ptuj/ +17 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +3 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let  KR/ +8 kg

user posted image 12.08.

~ LenaG
(user posted image ) MB/ +10 kg
~ daja27
(user posted image ) +5 kg
~ sonjaa
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image ) 23.let  CE/ +6 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +16 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image user posted image ) 35.let CE/ +6 kg
~ iskanje
(1.user posted image user posted image ) 25.let PO

~ Tamy30 (1.user posted image user posted image ) 30.let  +18 kg
~ suzili
(1.user posted image user posted image  user posted image ) 28.let +13 kg

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image ) 23.let  KR/ +6 kg
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +4 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +4 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +9 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image user posted image )

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ Neža7 (2.user posted image  user posted image Neža/Aleš) 27.let  CE/ -12 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image ) 27.let  MB/ +8 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +2 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine ) 30.let  +9 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +14 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +6 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

~ mee (1.user posted image  user posted image )
~ KRNEKDO

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +8 kg
~ uskaa
(user posted image )
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty (1.user posted image user posted image ) +5 kg

user posted image 21.08.

~ bambi14
(1.user posted image user posted image Ela) 27.let  +6 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +7 kg
~ bibika24 

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +7 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +3 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image ) 27.let +3 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image ) 31.let   LJ/ +7,5 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +10 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +5 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +9 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +7kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ clara23 (user posted image )
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka ) 28.let Ptuj/ +9 kg

user posted image 26.08.

~ ČebelicaMaja (2.user posted image user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +2 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +4 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +6 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) +4 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image ) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image  user posted image ) 31.let LJ/ +11 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let 3 kg

user posted image xx.08.

~ pikicai
(user posted image )
~ Neja31

~ anonimna AJ

~ hubertina

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

< Sporočilo je popravil Erin -- 28.5.2008 12:50:05 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
28.5.2008 12:53:12   
soncek3
Erin saj skoraj ne moreš verjet, da se kaj takega zgodiuser posted image user posted image user posted image ! Kost iz modrca, da se gre zataknituser posted image user posted image . Pa še ravno nov stroj imaš!

Hm, kaj za eno starost imam jaz pri sebi to napisanouser posted image user posted image user posted image . Nekaj ti je najbrž čudno potegnilo te številke. Saj ni panike, drugače imam pa 30.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
28.5.2008 12:55:56   
bambi14
erin- podatki novi:
- staramo se :28 let
- do sedaj +8.5 kg
- naslednji pregl. 12.06.
No to je to. Je pa še vedno punčka user posted image Ela.

Lep danuser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
28.5.2008 13:00:09   
LinaK
čipka ja v Postojno moraš it prej na posvet za EA. Vem pa ne koliko prej je treba it.
Najbolje da poklišeč tja in vprašaš.
Drugače pa je tudi v Postojnski P velika hužva. Pred kratkim je tam rodila bratova punca in je imela kar nekaj za povedat čez porodnišnico.
Baje so punce kar na hodniku čakale, da se porodne sobe izpraznijouser posted image
Očitno je letos veliko dojnčkov tako da bo povsod gužva kamorkoli bomo že šle po naše malčke!user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?