Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 15:56:13
|
|
|
|
dojenč
|
hellow. je pa res, malo ne slediš pa več nič ne veš.bom malo pokomentirala, pol pa grem se vse enkrat prebreat. vilika-ceprav iz slikice ne razberem nič, je slikica full kull.bravo vilika sayuri, saj sem tudi jaz že slišala da dojenčki že lahko preživijo, s skrbno nego, ampak da so mi tole rekli ocitno sami vedo , da niso sposobni.si zamisliš, kak mi je bilo?joj, nikoli več, pa se najhujši sovraznici ne privoščim tega.ampak HB vse je ok bambi za desetkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, ti je pomagala. KAR SE TICE VRTCEV-(nevem kera se spraševala)imajo otroci prednost ki imajo stalno prebavališče,zacasno je itak samo zato, da vedo kje se nahajaš.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 16:57:10
|
|
|
|
andrejaboris
|
HOj babike! Bambi14 za 10. Kar tako naprej. Vilika kaka lepa slikca. SE ful lepo vidi vajin . Je že zdaj full luškan. Plenice: Jaz sem na začetku uporabljala pampers, zdaj pa že kar lep čas Mullerjeve Beauty baby pa so mi svetovne! REs pa še enkrat bolj ugodne! Vete kolko pleničk bo porabil vaš otročiček?! Ogromno!!! Uporabljala sem vse možne plenice in so mi najbolše pampers in tote mullerjeve! MOj pa zdaj dva dni že tak malo brca, ne vem zakaj! Če še jutri ne bo bolj brcal se grem pokazat! se še javim papa
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 17:05:09
|
|
|
|
Tamy30
|
hej, punce malce sem prebirala strani, pa vidim da nekaterim priteka ze mleko, hm, meni se nic pa sem v 29. tednu.... a je to kaj narobe???
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 17:35:22
|
|
|
|
andrejaboris
|
Tamy30 meni tut samo od sebe nič ne teče mleko, edino če stisnem mi pol malo priteče! Isto je blo, ko sem bla z Lanom noseča! Pa sem mela ful mleka pr Lanu!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 17:55:26
|
|
|
|
gajka
|
Tamy30 - jaz sem stopila že v 32. teden, pa mi tudi še nič mleko ne teče. Mislim, da s tem ni nič narobe.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 17:55:37
|
|
|
|
Tamy30
|
andrejaboris, jaz obcasno probam nezno stisnit , pa nic ne pritece, upam pa da bo mleko
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 18:11:27
|
|
|
|
andrejaboris
|
Tamy30 jaz kar fajn stisnem da kaj priteče! Če rahlo tut nič. Kaj vaši malčki tut niso več tak živahni?????????
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 18:12:06
|
|
|
|
Tamy30
|
gajka hvala si me pomirila
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 19:46:40
|
|
|
|
astrea
|
olja! bella02 hlače sem jaz dobila v h&m na rudniku Vilika in Karmar za uspešen 3d, jaz ga tudi komaj čakam Bambi14 za 10-tko!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 20:37:16
|
|
|
|
tejkaz
|
Moje veličastvo (pa škoda ker nimam daljše roke, bi lepše izpadla slikica)
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 21:08:12
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris Kaj vaši malčki tut niso več tak živahni????????? Moj tudi ni, ne skrbi, važno je da ga čutiš da se premika csaj nekajkrat na dan, v kolikor pa gibov sploh ne čutiš pa TAKOJ k Gin ali bolnico pokazat. Moj se je malo umiril, se pa zelo odziva na glas od mojega in pa ko grem spat začne žurat... Naši rastejo in sedaj so v obdobju hitrega naraščanja teže in imajo vedno manj prostora zato so gibi manj izraziti... Se mi je pa umirjanje malega začelo ravno kake tri tedne nazaj, ko sem bila noseča toliko kot si približno ti sedaj.. Upam da sem te vsaj malo pomirila... Čakaj bom kopirala en odstavek ki je v Nosečniškem koledarju- Sicer piše za 32 teden samo pri enih je nekaj prej pri drugih kasneje: Brce bodo ta teden dosegle vrhunec! Čeprav se boste včasih vprašale, ali bo vaš otrok boksar ali nogometaš, boste prav kmalu pogrešale udarce pod rebra, v mehur, želodec ter vsepovsod okoli. Kmalu bodo namreč gibi postali drugačni. Plod je namreč že tako velik, da nima več prostora za brcanje in boksanje. Zato boste občutili počasne gibe, enkrat komolca, drugič kolena, spet tretjič ritke. Skratka, čaka vas nova izkušnja. V tem obdobju pa je že potrebno slediti gibom ploda. Našteti jih morate vsaj 10 na dan. V primeru, da bi plod postal preveč miren, pa ne odlašajte s posvetom pri zdravniku. Seveda pa ne pozabite na njegov ritem spanja in budnosti, da vas ne bo prestrašilo njegovo mirovanje med spanjem. Pa še en odstavek iz istega koledarčka glede bolečih sramnih kosti: Telo nosečnice proizvaja tudi hormon, imenovan relaksin. Ta hormon sprošča medenico in na ta način zarodku pomaga pri porodu, saj mu omogoči prehod skozi medenico. Hkrati hormon povzroča tudi bolečine v medeničnem delu. Čeprav vas zdaj te bolečine motijo ali celo ovirajo, boste omenjenemu hormonu hvaležne med porodom, saj bo poskrbel za lažji prihod otroka na svet.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 22:30:02
|
|
|
|
matejchi
|
Za tiste, ki se ne morete spravit likat, pa se spravte vsaj v dobro voljo... SAMO ZA TISTE, KI VESTE KAJ JE LIKANJE Znanstveniki so odkrili, da sta likanje in zakonski seks enaka: Človek se mora prisiliti, da začne... Ko že začne, ugotovi, da sploh ni tako slabo... Ko vse opravi, je srečen, ker ve, da bo imel spet nekaj dni mir... (ah ja)
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 23:10:47
|
|
|
|
pingo80
|
Ja, Matejchi, ta je pa dobra. Tejkaz - kak luškan mali buši. Erin - tvoj kotiček za sončka pa že kar lep čas iščem. se bom še trudla - berem nazaj, pa sem zdaj pri ponedeljku.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 27.5.2008 23:29:40
|
|
|
|
pingo80
|
Erin - no, pa sem le našla kotiček za vajinega sončka. Ja, ja, lepo sta tole uredila. Tist metuljček je pa tud men všeč. Sem jih enkrat vidla obešene v citycentru al tušu, pa so mi bli že takrat res lepi. Kje pa si kupla previjalno? Jaz sem bla danes na cukr testu, jutri dobim pa izvide. SPloh ni blo težko spit tistega sladkorčka. Mi je prav pasalo, ker sem bla že pošteno lačna - vevedno jem, ko vstanem. Moja princeska pa zdajle tako razgraja. Zraven poslušava ene otroške pesmice in ima že lep čas zabavo. Nočka vsem.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 28.5.2008 7:20:12
|
|
|
|
bambi14
|
Jutro,...skuhana . Pečeni rogljički in njami limonada. ..zadnje čase se zbujam ob 6.30 in sem do večera čist OK. Fajn, ko bi blo vedno tako. Včeraj sem nekaj hodla po estu in sem v izložbah opazovala...KAJ MISLITE KAJ?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 28.5.2008 7:22:44
|
|
|
|
bambi14
|
Ja le kaj - svoj trebuh, ki se elegantno šopiri pred ostalii trebuščki v mestu.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 28.5.2008 7:24:34
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro so , ena vroča za vas je ravnokar kuhana ... Matejchi...prav dobra fora Naty, kako kaj Nejc? Upam, da je kaj boljše danes Nell, tebe pa že nekaj dni pogrešam, kje pa si Pingo, za test z glukozo, pa držim pesti, da je vse ok Erin, hvala za lep članek, prav pomirja Tejkaz, luškan buši
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 28.5.2008 7:27:46 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 28.5.2008 7:26:24
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro Bambi , si me prehitela ...Trebušček, ki se elegantno šopiri...jaz sem že kot mali slonček
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 28.5.2008 7:31:56
|
|
|
|
bambi14
|
..pppstttt.,saj sem jaz tudi veseli . Samo lepše se sliši,...hehe in pogledi so tudi že tisti. Ja kdaj pa bo ta rodila- haha .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 28.5.2008 7:35:06
|
|
|
|
sandra123
|
Ja, Bambi...sva očitno na istem...mene vsi sprašujejo, kako to, da še racam okrog , mi je že prav tečno vsakemu govorit, da še ne bo tako kmalu
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 28.5.2008 8:02:04
|
|
|
|
MATEJKA_
|
No, Bambi in Sandra - očitno smo nekje na istem v sobot sva z po mestu neke stvari za iskala in ker nisem več mogla hofit, sva se pri enem kafiču na terasi vsedla in hotela nekaj spit... no, pa hočem kelnerju pijačo naročit, pa me ta sploh ni mogel v obraz pogledat, kar dobesedno strmel je v moj buši (ki sicer ni več tako mali , saj meri že orog 107 cm...). drugače sem takšnih in drugačnih prigod z mojim trebuhom že vajena, ampak to pa se mi je vseeno zdelo malo preveč...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 28.5.2008 9:12:10
|
|
|
|
Tamy30
|
jutro punce , soncek je ze vzel hvala za kavico, vendar sem jaz bolj na cajih ste dobro spale? Meni je blo ful vroce ponoci, tak kot vceraj cez cel dan. Upam da dans ne bo take vrocine, da bom lahko tudi sredi dneva sla malo ven.... Ja nasi trebuscki, so najlepsi vsako jutro ko se vstanem s postelje, se mi zdi da je vecji
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 28.5.2008 9:17:58
|
|
|
|
astrea
|
Dobro jutro, čvekice tejkaz za luškan trebušček bambi hvala za kavico tamy moj trebušček je pa zvečer večji kot zjutraj, se prav vidi, kako se pridno pitam čez dan
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 28.5.2008 9:20:35
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro! Evo še moje veličanstvo na začetku 32. tedna: Mi je že skoraj malo čudno, ampak vsaj ene 3 tedne nisem uspela v obsegu pridelati niti cm in me je še vedno skupaj 107 cm. Ko sem začela merit obseg, pa se spomnim, da sem v enem tednu pridelala kar 4 cm. Očitno meni trebuh zraste samo enkrat mesečno. Včeraj popoldan sem imela eno malo neprijetno nezgodo in sem ful vesela, da imam AngelSounds. Ker mansardo še urejamo in se še vsak dan kaj dela, smo kot ponavadi rogovilili po še ne čisto izdelanih prostorih. Moj je montiral ventilatorje v WC in kopalnico, midva z bratom pa sva montirala kuhinjsko napo. In ker nad enim pultom še vedno ven štrli električni kabel (bo še treba itak vse luči nabavit), ki pa mi je kot tipični predstavnici ženskega spola šel orng na živce, sem ga hotela zviti na malo manjše. Seveda me je kljub zaščiti uspela v roko usekat elektrika. Seveda je prva stvar na katero pomisliš v taki situaciji, če je z zaradi tega kaj narobe. In ravno takrat se je očitno naš mali levček očitno predajal svojim sanjam in ni in ni hotel nič migat. HB, da sem lahko preverila z AS, če je vse OK in je še veselo bil kot da se ni ič zgodilo. No, je mali razgrajač vseeno zvečer še dodatno potrdil, da ga elektrika ni prav nič zmotila in me je s svojimi brcami in miganjem še dodatno potolažil.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 28.5.2008 9:25:15
|
|
|
|
bambi14
|
Joj Gajka- pa presneto ne delaj nam strahov,.......pusti dečke naj sami delajo njihove stvari. In potem si bla še kregana, kaj se dotikaš stvari,..al.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?