|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
28.5.2008 13:05:53   
soncek3
LINA K , res pravijo da je gužva letos po porodnišnicah.

Si predstavljate kako bo avgusta, ko bo del osebja še na dopustuuser posted image user posted image user posted image . Nas bodo pustili, da kar same rojevamo???
No ,ampak glavno, da se nataliteta pri nas povečuje,ko je toliko časa padala.

BAMBI, pred kratkim praznovala? Vse najboljše ti želim v 28 - tem letu!! Sploh pa v letu, ko boš postala mamica!!!

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
28.5.2008 13:10:44   
tejkaz
Čipka, sem videla, da imava na isti dan rok. So ti kaj rekli včeraj koliko je tvoj dojenček težek in velik? Drugače pa povsod pošiljajo 3 dan po porodu domov. Če je le vse ok.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 28.5.2008 13:11:50 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
28.5.2008 13:16:56   
soncek3
tejkaz a se ti na tickerju za dojenčka vsak dan drug napis napiše? Danes imaš pa res fajnega!
Take možgančke imajo že naši   user posted image !!!!

Uuuu drugo zvezdico sem dobila!! Kdaj dobiš pa tretjo (vidim, da pri 400 sta še zmeraj 2)? Sem neučakana, kaj?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
28.5.2008 13:19:02   
tejkaz
user posted image Mislim, da ne vsak dan. Je pa ta res super napis user posted image

Tretja zvezdica se dobi pri 500.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
28.5.2008 13:20:56   
bambi14
BAMBI, pred kratkim praznovala? Vse najboljše ti želim v 28 - tem letu!! Sploh pa v letu, ko boš postala mamica!!!
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3
j...a no 14 aprila, ampak sem pozabila rečt. user posted image Nisem kaj praznovala, malo smo grilili zunaj in to je blo vse.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
28.5.2008 13:34:08   
Erin

Hm, kaj za eno starost imam jaz pri sebi to napisanouser posted image user posted image user posted image . Nekaj ti je najbrž čudno potegnilo te številke. Saj ni panike, drugače imam pa 30.

Sem že opazila ja....pa popravljala 3x pa očitno nekaj net zafrkava...upam da sedaj prav kaže, vsaj pri meni sedaj piše okroglih 30user posted image

Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..bambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....a ti praznuješ?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lumpa naša, pa nič povedala, kakšno tortico prilimala ali pa osvežilen sok za nas nosečke,aaaaaaaaaaa???user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOOOOOOOOOOOOOOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
28.5.2008 13:36:52   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

j...a no 14 aprila, ampak sem pozabila rečt. user posted image Nisem kaj praznovala, malo smo grilili zunaj in to je blo vse.

user posted image user posted image user posted image

Ah dej nooooooooo...sem pa mislila da bo žurkauser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
28.5.2008 13:54:03   
čipka
tejkaz, moja bebica ima 1.056 g pri 27 tednih in 4 dni. A veš pa da za velikost v cm ne vemuser posted image -vem samo da je zmerila obseg glavice, pa tudi na pamet ne vem-se pa vidi na 4d posnetku. Glavno vem pa da je rekla da glede po tednih nosečnosti so za bebico mere čisto normalne..  ...sam res ne moreš verjeti, ko sem ji vidla male in velike možgane, v srčku kako ji delajo prekati, nosek, prstke,ušeska, ustnca-pa še zehala jeuser posted image ...a ti že veš koliko je tvoj user posted image težek?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
28.5.2008 13:58:32   
čipka
BAMBI,   VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!         veliko sreče (to bo itak če boš mamica kajneuser posted image )?   in predvsem tebi in tvojiuser posted image želim predvsem zdravja in zadovoljstvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
28.5.2008 15:01:03   
Neža7
sandra123........ Jaz hodim v Topolšico. JOJ teden nazaj sem morala imet pico. Po 3 kosov sem imela KS po 3 ur 14,3. Kar na user posted image  mi je šlo in tako strah me je bilo. Hvala bogu je nazaj na normalno, čeprav jaz res moram paziti, ker na tešeč ima 5,3 in do 6,5 lahko pridem zelo hitro.
Seveda sem toliko shujšala, če ne jem normalno že od 6t user posted image   user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
28.5.2008 15:05:05   
nell
Pozdravček punce!

Pa se še jaz mal oglasim, da naute mislile, da sem pozabla na vas, al pa da ne bi vi slučajno name - heh.

Sem še med živimi...se borim s svojo hiperaktivnostjo...živa norišnica, zdaj že jaz sama mislim, da malo prtiravam, ampak zdaj nič več ne morem, kar sem si zadala bom tudi izpeljala. No ampak sem si danes vseeno privoščila dan off - pa ne čisto, namesto hobijev in mojih tečajev, me čaka delo za službo. Imela sem izbiro ali ne grem na tečaj in delam doma, ali pa grem in delam ponoči...a veste kaj, mal počitka in dihanja si pa tud zaslužim.

naj se pohvalim... ta teden sem si zašila svoje prvo krilo (bravo naši)...montirali so mi otroško sobo, slike spravim gor čez vikend - ne utegnem prej. Je pa zlo lepa, še moj je čist nor nanjo in zdej skos vabi prijatle na ogled...še počistu jo je popolnoma sam, mi ni blo s prstom treba mignet.

Aja pa naj novica - vodovodar se je prikazo in končno zrihtal tist kar je moral...in plačilo...nisem nič vprašala, nisem nič dala, moj tud ne...on pa tud ni nič reku. Je reku moj, da boljš da ni kej reku, ker bi mu še za računalnik zravn zakasiral. In zdaj, v petek pride estrih in potem stene...pol bomo pa še vidli. Pravijo ne hvali dneva pred nočjo.

Nič nisem uspela prebrat in zdej mi kar ogromno informacij manjka...zdej na zadnji strani vilda samo to, da Bambi praznuje oz. je praznovala - torej najlepše želje od mene iz srca...lahek porod in zdravo bibo.

Pikice imejte se lepo in še najprej vam želim sončka...čeprav moram povedat, da mene vročina konkretno zdeluje, pa tud zatekat sem bolj začela...torej prijetno vreme, lepe dneve in čimanj zatekanja in drugih težav

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
28.5.2008 15:08:57   
sandra123
Neža, a so tebi potrdili GS? Jaz sem HB v normalnih rezultatih...se pa velikokrat pregrešimuser posted image , čeprav vem, da bi se morala držati diete...No, na tešče imam vedno KS med 3.8 in 4.3...pa še ful nizek pritisk 90/50 ponavadi...sem kot zombi zjutraj...KS si pa ne merim redno - 2x na teden - tako so mi rekli v Celju, razen, če bi bilo kakšno odstopanje...Saj, če bo tako vroče še naprej, bova verjetno kar na solatah pristali, kajne?user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
28.5.2008 15:20:02   
sayuri
Erin, popravi kg pri meni - skupaj + 13. Voda je šla iz mene in sem od prejšnjega tedna izgubila 3kg user posted image . Tko da - vidte punce, kaj pomeni počivanje v porodnišnici user posted image .

KAtera je že spraševala za predavanje o EA v Postojni?? Vem, da je vsak petek ob 13.30. Ravno moja cimra namerava iti ta petek. Drugače pa najbolje, da v porodnišnico pokličeš.
Tukaj ni čutiti takšne gužve, kot jo opisujete. Seveda punce rojevajo in ker sta samo 2 porodni sobi, je včasih potrebno malo počakat. Sem pa vsak dan gor na CTGju in do sedaj v tistem času, ko sem bila jaz gor, nobena ni rojevala.

Pozdravček vsem skupaj.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
28.5.2008 15:30:05   
Neža7
sandra123..... WOW kakšne nizke vrednosti imaš. Si pa boga user posted image  J
Jaz ima pritisk 115/70. Kaj je GS in HB user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
28.5.2008 16:00:02   
sandra123
Neža  GS- gestacijska ali nos.sladkorna, HB- hvala boguuser posted image

Sayuri...si pa pridnauser posted image , meni se pa zdi, da bom zdaj, ko bolj počivam počila...no, saj kg zaenkrat še stojijouser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 28.5.2008 16:02:59 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
28.5.2008 16:42:33   
andrejaboris
Hoj babike!

Erin hvala lepa da si napisala vse tisto, sem pomirjena. To pa tut zato ker sem dans dala kri in sem pol dobila injekcijo, ker sem  RH negativna in ssem sestri rekla, da me skrbi in sma poslušali srčeka in je zelo lepo bil.user posted image user posted image user posted image  SEm ful vesela!!!!!In pomirjena. Jutri pa tak imam pregled in bomo vidli kaj še bo jutri reko G.

Pa drugi tedn v torek začnem s materinsko šolo. Jupi. Sicer sem že hodla pri Lanu, vendar ne v isto materinsko šolo. Tak da komaj čakam!

Mene tut ta vročina ubija, pa ki je še avgust?! SE bomo zdržale!Vse za naše user posted image !

Gajka in Tejkaz fula mata lubane trebuščke, take mini. user posted image

Jaz pa tut danes zadnjič delam. SEm rekla da zdaj pa si moram malo še časa za sebe vzet. Pa da vse zrihtama.

NIč babike še vas pol prečitam in se kaj javim. Joj sem vesela da je z mojim user posted image  vse ok.

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 4166
28.5.2008 17:06:21   
Zoja Miša
Ojla punce!

Jaz pa sem danes tako delala, da sem sama sebe komaj dohajala. Res, pri tej moji službi je pa res intervalno. Danes sem dobila toliko potrditev ponudb, da se mi samo smeji! Sem bila zelo pridna! Produktivna, ni kaj!user posted image

Na hitrco sem vas potem prebrala in videla, da glede mojega vprašanja razen Tejkaz in Belle - hvala vama, niste kaj preveč razglabljale. Pa nič zato, saj moram sama to poštudirati, ne!? In čim prej, se mi zdi, ker me zna čas povozitiuser posted image .

In še to, danes nisem šla v MŠ, sem klicala v Domžale in so mi povedali, da bo še julija enkrat, pa bom raje šla tik pred zdajci, da česa ne pozabim do konca avgusta! Jaz namreč ne mislim prej rodit!user posted image

Drugače, pa Katja vas pozdravlja vse in vam sporoča, da nas pogreša! Nas spremlja in ji s tem krajšamo čas!

Sonček, hvala za pojasnilo o zatekanju, verjetno bo to to, pa še tale sopara nič k tem ne pripomore, imam danes noge, pa imam 3/4 hlače, res kot dva buhteljčka!

Naj vam povem, da sem bila včeraj v H&M in imajo luštne 3/4 hlače, sem ene kupila - olivno zelene (imajo še bele, bež in črne) in kar nekaj majčk. Sem tudi eno roza kupila, taka preprosta in uporabna! Sem kar vesele, glede na tole soparo!

Gajka, za srečanje v juliju sem takoj za!!! In je, lep buši!!! Elektrike pa se raje izogibaj!

Tejkaz, tudi čestitke za bušija!

Vilika user posted image  za slikico!

Erin, ja tole se je tudi meni že naredilo, samo da je pri meni kost gledala skozi eno luknjo bobna ven in sem jo sama lahko ven potegnila. user posted image

Sayuri, a takole, sedaj boš pa še hujšala, mislim, čist hudo! Upam, da ti ni prevroče in da čas še vedno hitro teče!

Bambi VSE NAJBOLJŠE!!!! Vse kar si želiš...user posted image

Tejkaz, v kolikor sta z Evo zdrave in ni kakšne škrlatinke kje, ker je še nisem prebolela, lahko jutri kavica, če si za. Javi.

Lepo se imejte, pridno čvekajte in se beremo.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
28.5.2008 18:35:26   
Neža7
sandra123.... JOJ user posted image  A ja! gest. diabetes user posted image  
Da, lani sem ga imela pri 1. user posted image  in tudi sedaj v 2. user posted image .....

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
28.5.2008 19:04:57   
cebrca
Živijo super čvekice!

Sem komaj prisopihala čez deset strani in že vse pozabila kaj sem hotla komentirat.

dojenc HB da je na koncu izpadlo vse OK, pa da česa takega ne bi rabila nobena več preživljat.user posted image

Gajka ne seri ga z elektriko, od moje znanke mož je po nesreči v el. kabel v zidu privil vijak, pa ga je elektrika ubila.user posted image To niso heci!!!!!!!

m@j@ živijo po zelo dolgem času!!!!!user posted image

Od petka sem bila tako zasedena, da sem šele danes spet prišla do računalnika.
Ste pa kar pozabile da sem imela včeraj pregled in ste me kar izpustile.user posted image user posted image user posted image   Torej statistika za Erin, moj pregled je bil v samih superlativih. Dobila gor samo 1kg (skupaj torej +13),  voda in pritisk OK, naslednji pregled 16.6. G me je že na vratih ogovorila, da zdaj pa nisem več tako zatečena kot sem bila nazadnjeuser posted image . Je pa našla, da so mi na izvidu od UZ napisali, da je mali malo prevelik, Se je pa malo razjezila, da mama velika 178 in oče velik 196 pa res ne moreta narediti majhnega otroka! user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sem zavoljo ljubega miru fasala še cuker test, čeprav je rekla da ga najbrž sploh ne rabim! Dobila sem še vse napotnice za porodnišnico, rešilca in za CSD. Pa še sestra mi je tako simpatično rekla da zdaj me pa čaka samo še veliki finiš, da sem prišla iz ordinacije z nasmehom da bi mi glava stran padla, če ne bi imela ušes.user posted image user posted image user posted image user posted image
  Sem se pa potem domov peljala v najhujši vročini in sem mislila, da me bo kap. Ko sem prišla domov, me je samo zmanjkalo za dve uri,

Aja pa Erin, k mojim letom tudi lahko dopišeš +1.
Sem praznovala dan mladosti. Me je moj peljaj na banana split da se mi je kar smejalo!

V ponedeljek sva šla malo po trgovinah in kupila previjano podlogo v Pikapolonci, da bo lahko začel delat previjalno mizico user posted image user posted image user posted image , pa še eno dudko je kupil za najinega user posted image . Z ostalim bova pa še malo počakala, ker dobim od kolegic še dve vreči cunj in še druge stvari mi nekaj obljubljajo. Pa še na svoj RD sem dobivala darila za najino štručko! Pa z Mojcino majčko Štorklja me prinese poleti, sem ta vikend nosila in sem ljudi zaposlila, da so se ukvarjali z vprašanji, kateri meseci so poletni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče poroda, jaz vztrajam pri naravnem. Če sem preživela hud išijas, da sem tri dni lahko ležala samo na trebuhu in nič migala, pa še to me je tako bolelo, da mi je bilo tri dni skupaj slabo. Na WC me je moj dobesedno vlekel, ker nisem mogla hodit, na školjki sem pa vsakič skoraj padla skupaj od tako hudih bolečin. Če sem preživela to kalvarijo, mislim, da porod ne more biti hujši!

Ste me pa tako zdražile s srečanji. Jaz bi tudi rada spoznala kako avgustovko!!!
Torej dajem predlog: se dobimo v soboto 14. junija v Ljubljani v City parku v BTC-ju, ali pa v Supernovi na Rudniku?
A so katere zainteresirane??? Javite se!!!!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
28.5.2008 22:05:30   
K_a_t_j_a
Pozdravljene. Spet vam piše fant od Katje ,Matjaž. Katja vas lepo vse skupaj pozdravlja in se zahvaljuje tistim ki so ji poslale sms-e bla je ful vesela. Včeraj ji je rekla ginekologinja da še mora ostati 2.tedna pol pa lahk gre domu je bla tak vesela. Drugač je z njo vse vredu in bebico tudi, sem bil danes pri njej in je user posted image tako delal se nekam napenjal pa tak kobaco se je cel dan notri.
Lep pozdrav vsem Matjažuser posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
28.5.2008 23:34:46   
bella02
Katja in Matjaž! Lepo, da nas sproti obveščata. Moj user posted image ni navajen računalnika in bi bil to zanj svetovni podvig, pisat sem gor! Ja, ne morejo biti sami računalničarji, tud fizikalce rabmo, a ne?user posted image
Pa Katja, še malo potrpi, bo potem tolk lepše. Nate misli in za vaju drži pesti skoraj 200 user posted image user posted image user posted image , kar pa ni od muh!

Zoja Miša, po koliko pa imajo hlače? Se zelo nerada odpravljam v tej vročini od doma, pa če si ti bila že tam ... Samo informativno.

Tejkaz: pri naši pupi so imeli v vrtcu škrlatinko skoraj 2 meseca. En mesec je bila doma, potem ne več. Mi je pa gin. razložila tako: škrlatinka je bakterijska okužba in se jo da pozdravit z antibiotiki. Za nas ni panike, ker smo že visoko noseče. Če zboli Eva, ti dobiš antibiotike preventivno in ti našim user posted image ne škodujejo. Isto bi antibiotik dobila, če bi ti sama imela angino. Je pa resnejšji problem na začetku nosečnosti. Večji problem pa so norice, peta bolezen, ..., ker gre pri tem za virusno okužbo, za kar pa ni zdravil. Če imaš možnost imeti malo doma, jo imej. Naša je šla po mesecu nazaj in ni zbolela, HB. Če si pa ti že prebolela škrlatinko, pa sploh ni panike. Moja mami se zame ne spomni, zato sem bila bolj zaskrbljena. Pase je vse srečno izšlo.

Bambi, vse najlepše!!!user posted image user posted image user posted image

Sayuri, tudi tebi naj čas hitro mineuser posted image ! Lepo, da se nam javljaš, tako vsaj vemo, da ste OKuser posted image .

Gajka, ne se hecat! Prste stran, za to delo so štromarji!!!

Erin, upam, da si bolš. Vsakič, ko vidim tvojo pošto, sem vesela, ker tako vem, da si sposobna sedet za računalnikom! No, se vsaj potrudiš!
Pregled je bil kot ponavadi - bp. user posted image ima že čez 1500g, je z glavico obrnjen dol in včasih me te brce pod rebra prav zabolijo.
Malo še za statistiko. Kg so 10+, naslednji pregled je 18. 6.

Še eno vprašanje: kako naj omilim srbenje bušija! Vsak večer se mažem z Justovim oljem iz mandeljnov, zdaj me pa včasih čez dan ful srbi trebuh od popka dol. Pozna katera kakšno kremo za omilitev te zoprne srbečice? Morda Bambi?

Pozdravček vsem so user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
29.5.2008 7:20:27   
sandra123
Jutro souser posted image , naj vam zadiši ravnokar kuhana user posted image , ki vam jo pošiljam...
Zdajle vas grem pa malo prebrat, da bom sploh vedela, o čem ste debatirale popoldan...

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
29.5.2008 7:40:26   
lana777
Dobro jutro,

Sandra hvala za kavico,

jaz sm že pri svoji z veliiiiiiiiiiiik čokoladeuser posted image

Ju3 mam pa dopustuser posted image in z mojim greva mal na morje poledat ...
Sva rekla, da zdej, k še ni tok vroče ... no ja ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

Neposredna povezava do sporočila: 4173
29.5.2008 7:44:40   
naty13
Jutro.

Sandra hvala za user posted image . Obeta se še en sončen dan. Zadnje dva dneva sem bolj malo tu gor, ker sva z Nejcem po cele dneve zunaj. Včeraj sem mislila, da mi bodo noge zvečer stran padle. Sem dva stroja cunj za našega user posted image  oprala, zvečer pa zlikala. Zdej imam oprano in zlikano vse do št.68 . Le nekaj bodijev, hlačk in majčk št 68 imam še na posodi, moram dobit še nazaj. In ob 22.30 sem samo dol padla. Tudi posledično naš user posted image  v trebuščku ni bil preveč aktiven oz je mal pobrcal, to je bilo pa vse. Ni imel maratonskega večera in tudi zjutraj je samo mal pobrcal. Pa še to sem ga morala požgečkat.  Zdej pa tako kot Sandra, grem vas tudi jaz bolj natančno brat. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4174
29.5.2008 7:59:33   
tejkaz
Dan

Hvala vsem glede obrazložitve glede škrlatinke. Sva doma, vendar ne zaradi tega, ampak zato, ker Eva spet driska. Tako da, Zoja Miša, kavica ta teden odpade. Na žalost.

Cebrca, se pofočkam za srečanje. Zdaj pa res pridemo.

Zdaj se grem pa z našo rito igrat. Še dobro da je vsaj dobre volje

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?