Zoja Miša
|
Ojla punce! Jaz pa sem danes tako delala, da sem sama sebe komaj dohajala. Res, pri tej moji službi je pa res intervalno. Danes sem dobila toliko potrditev ponudb, da se mi samo smeji! Sem bila zelo pridna! Produktivna, ni kaj! Na hitrco sem vas potem prebrala in videla, da glede mojega vprašanja razen Tejkaz in Belle - hvala vama, niste kaj preveč razglabljale. Pa nič zato, saj moram sama to poštudirati, ne!? In čim prej, se mi zdi, ker me zna čas povoziti . In še to, danes nisem šla v MŠ, sem klicala v Domžale in so mi povedali, da bo še julija enkrat, pa bom raje šla tik pred zdajci, da česa ne pozabim do konca avgusta! Jaz namreč ne mislim prej rodit! Drugače, pa Katja vas pozdravlja vse in vam sporoča, da nas pogreša! Nas spremlja in ji s tem krajšamo čas! Sonček, hvala za pojasnilo o zatekanju, verjetno bo to to, pa še tale sopara nič k tem ne pripomore, imam danes noge, pa imam 3/4 hlače, res kot dva buhteljčka! Naj vam povem, da sem bila včeraj v H&M in imajo luštne 3/4 hlače, sem ene kupila - olivno zelene (imajo še bele, bež in črne) in kar nekaj majčk. Sem tudi eno roza kupila, taka preprosta in uporabna! Sem kar vesele, glede na tole soparo! Gajka, za srečanje v juliju sem takoj za!!! In je, lep buši!!! Elektrike pa se raje izogibaj! Tejkaz, tudi čestitke za bušija! Vilika za slikico! Erin, ja tole se je tudi meni že naredilo, samo da je pri meni kost gledala skozi eno luknjo bobna ven in sem jo sama lahko ven potegnila. Sayuri, a takole, sedaj boš pa še hujšala, mislim, čist hudo! Upam, da ti ni prevroče in da čas še vedno hitro teče! Bambi VSE NAJBOLJŠE!!!! Vse kar si želiš... Tejkaz, v kolikor sta z Evo zdrave in ni kakšne škrlatinke kje, ker je še nisem prebolela, lahko jutri kavica, če si za. Javi. Lepo se imejte, pridno čvekajte in se beremo.