|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.5.2008 15:56:13   
dojenč
hellow.
je pa res, malo ne slediš pa več nič ne veš.bom malo pokomentirala, pol pa grem se vse enkrat prebreat.
vilika-ceprav iz slikice ne razberem nič, je slikica full kull.bravo vilika
sayuri, saj sem tudi jaz že slišala da dojenčki že lahko preživijo, s skrbno nego, ampak da so mi tole rekli ocitno sami vedo , da niso sposobni.si zamisliš, kak mi je bilo?joj, nikoli več, pa se najhujši sovraznici ne privoščim tega.ampak HB vse je ok
bambiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za desetkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, ti je user posted image  pomagala.
KAR SE TICE VRTCEV-(nevem kera se spraševala)imajo otroci prednost ki imajo stalno prebavališče,zacasno je itak samo zato, da vedo kje se nahajaš.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
27.5.2008 16:57:10   
andrejaboris
HOj babike!

Bambi14 user posted image user posted image user posted image  za 10. Kar tako naprej.

Vilika kaka lepa slikca. SE ful lepo vidi vajin user posted image .  Je že zdaj full luškan.

Plenice: Jaz sem na začetku uporabljala pampers, zdaj pa že kar lep čas Mullerjeve Beauty baby pa so mi svetovne! REs pa še enkrat bolj ugodne! Vete kolko pleničk bo porabil vaš otročiček?! Ogromno!!! Uporabljala sem vse možne plenice in so mi najbolše pampers in tote mullerjeve!

MOj user posted image  pa zdaj dva dni že tak malo brca, ne vem zakaj! Če še jutri ne bo bolj brcal se grem pokazat!

se še javim

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
27.5.2008 17:05:09   
Tamy30
hej, punce
malce sem prebirala strani, pa vidim da nekaterim priteka ze mleko, hm, meni se nic pa sem v 29. tednu.... a je to kaj narobe???

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
27.5.2008 17:35:22   
andrejaboris
Tamy30 meni tut samo od sebe nič ne teče mleko, edino če stisnem mi pol malo priteče! Isto je blo, ko sem bla z Lanom noseča! Pa sem mela ful mleka pr Lanu!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
27.5.2008 17:55:26   
gajka
Tamy30 - jaz sem stopila že v 32. teden, pa mi tudi še nič mleko ne teče. Mislim, da s tem ni nič narobe. user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
27.5.2008 17:55:37   
Tamy30
andrejaboris, jaz obcasno probam nezno stisnit , pa nic ne pritece, upam pa da bo mleko

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
27.5.2008 18:11:27   
andrejaboris
Tamy30 jaz kar fajn stisnem da kaj priteče! Če rahlo tut nič.

Kaj vaši malčki tut niso več tak živahni?????????

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
27.5.2008 18:12:06   
Tamy30
user posted image gajka hvala si me pomirilauser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
27.5.2008 19:46:40   
astrea
olja!

bella02 hlače sem jaz dobila v h&m na rudniku

Vilika in Karmar user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešen 3d, jaz ga tudi komaj čakamuser posted image

Bambi14 user posted image user posted image user posted image user posted image  za 10-tko!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
27.5.2008 20:37:16   
tejkaz
Moje veličastvo (pa škoda ker nimam daljše roke, bi lepše izpadla slikica)

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
27.5.2008 21:08:12   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Kaj vaši malčki tut niso več tak živahni?????????

Moj tudi ni, ne skrbi, važno je da ga čutiš da se premika csaj nekajkrat na dan, v kolikor pa gibov sploh ne čutiš pa TAKOJ  k Gin ali bolnico pokazat.
Moj se je malo umiril, se pa zelo odziva na glas od mojega in pa ko grem spat začne žurat... Naši user posted image rastejo in sedaj so v obdobju hitrega naraščanja teže in imajo vedno manj prostora zato so gibi manj izraziti... Se mi je pa umirjanje malega začelo ravno kake tri tedne nazaj, ko sem bila noseča toliko kot si približno ti sedaj.. Upam da sem te vsaj malo pomirila...

Čakaj bom kopirala en odstavek ki je v Nosečniškem koledarju- Sicer piše za 32 teden samo pri enih je nekaj prej pri drugih kasneje:

Brce bodo ta teden dosegle vrhunec! Čeprav se boste včasih vprašale, ali bo vaš otrok boksar ali nogometaš, boste prav kmalu pogrešale udarce pod rebra, v mehur, želodec ter vsepovsod okoli. Kmalu bodo namreč gibi postali drugačni. Plod je namreč že tako velik, da nima več prostora za brcanje in boksanje. Zato boste občutili počasne gibe, enkrat komolca, drugič kolena, spet tretjič ritke. Skratka, čaka vas nova izkušnja. V tem obdobju pa je že potrebno slediti gibom ploda. Našteti jih morate vsaj 10 na dan. V primeru, da bi plod postal preveč miren, pa ne odlašajte s posvetom pri zdravniku. Seveda pa ne pozabite na njegov ritem spanja in budnosti, da vas ne bo prestrašilo njegovo mirovanje med spanjem.

Pa še en odstavek iz istega koledarčka glede bolečih sramnih kosti:

Telo nosečnice proizvaja tudi hormon, imenovan relaksin. Ta hormon sprošča medenico in na ta način zarodku pomaga pri porodu, saj mu omogoči prehod skozi medenico. Hkrati hormon povzroča tudi bolečine v medeničnem delu. Čeprav vas zdaj te bolečine motijo ali celo ovirajo,  boste omenjenemu hormonu hvaležne med porodom, saj bo poskrbel za lažji prihod otroka na svet.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
27.5.2008 22:30:02   
matejchi
Za tiste, ki se ne morete spravit likat, pa se spravte vsaj v dobro voljo...
SAMO ZA TISTE, KI VESTE KAJ JE LIKANJE 

Znanstveniki so odkrili,
da sta  likanje in zakonski seks enaka:
Človek se mora prisiliti, da  začne...
Ko  že začne, ugotovi, da sploh ni tako slabo...
Ko  vse opravi, je srečen, ker ve, da bo imel spet nekaj dni mir...
(ah ja)

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
27.5.2008 23:10:47   
pingo80
 user posted image user posted image user posted image  Ja, Matejchi, ta je pa dobra.
Tejkaz - kak luškan mali buši.
Erin - tvoj kotiček za sončka pa že kar lep čas iščem. se bom še trudla - berem nazaj, pa sem zdaj pri ponedeljku.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
27.5.2008 23:29:40   
pingo80
Erin - no, pa sem le našla kotiček za vajinega sončka. Ja, ja, lepo sta tole uredila. Tist metuljček je pa tud men všeč. Sem jih enkrat vidla obešene v citycentru al tušu, pa so mi bli že takrat res lepi. Kje pa si kupla previjalno?

Jaz sem bla danes na cukr testu, jutri dobim pa izvide. SPloh ni blo težko spit tistega sladkorčka. Mi je prav pasalo, ker sem bla že pošteno lačna - vevedno jem, ko vstanem.

Moja princeska pa zdajle tako razgraja. Zraven poslušava ene otroške pesmice in ima že lep čas zabavo.
Nočka vsem.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
28.5.2008 7:20:12   
bambi14
Jutro,...skuhana user posted image .
Pečeni rogljički in njami limonada.

user posted image user posted image user posted image
..zadnje čase se zbujam ob 6.30 in sem do večera čist OK. Fajn, ko bi blo vedno tako. Včeraj sem nekaj hodla po estu in sem v izložbah opazovala...KAJ MISLITE KAJ?user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
28.5.2008 7:22:44   
bambi14
Ja le kaj - svoj trebuh, ki se elegantno šopiri pred ostalii trebuščki v mestu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
28.5.2008 7:24:34   
sandra123
Jutro souser posted image , ena vroča user posted image za vas je ravnokar kuhanauser posted image ...
Matejchi...prav dobra forauser posted image
Naty, kako kaj Nejc? Upam, da je kaj boljše danesuser posted image
Nell, tebe pa že nekaj dni pogrešam, kje pa siuser posted image
Pingo, user posted image za test z glukozo, pa držim pesti, da je vse okuser posted image
Erin, hvala za lep članek, prav pomirjauser posted image
Tejkaz, luškan bušiuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 28.5.2008 7:27:46 >

Lp, Sandra

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
28.5.2008 7:26:24   
sandra123
Jutro Bambiuser posted image , si me prehitelauser posted image ...Trebušček, ki se elegantno šopiri...jaz sem že kot mali slončekuser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4118
28.5.2008 7:31:56   
bambi14
..pppstttt.,saj sem jaz tudi veseli user posted image . Samo lepše se sliši,...hehe in pogledi so tudi že tisti. Ja kdaj pa bo ta rodila- hahauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4119
28.5.2008 7:35:06   
sandra123
Ja, Bambi...sva očitno na istem...mene vsi sprašujejo, kako to, da še racam okroguser posted image , mi je že prav tečno vsakemu govorit, da še ne bo tako kmaluuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
28.5.2008 8:02:04   
MATEJKA_
No, Bambi in Sandra - očitno smo nekje na istem user posted image
v sobot sva z user posted image  po mestu neke stvari za user posted image  iskala in ker nisem več mogla hofit, sva se pri enem kafiču na terasi vsedla in hotela nekaj spit... no, pa hočem kelnerju pijačo naročit, pa me ta sploh ni mogel v obraz pogledat, kar dobesedno strmel je v moj buši (ki sicer ni več tako mali user posted image , saj meri že orog 107 cm...).
drugače sem takšnih in drugačnih prigod z mojim trebuhom že vajena, ampak to pa se mi je vseeno zdelo malo preveč...

Neposredna povezava do sporočila: 4121
28.5.2008 9:12:10   
Tamy30
jutro punceuser posted image , soncek je ze vzeluser posted image
hvala za kavico, vendar sem jaz bolj na cajihuser posted image

ste dobro spale? Meni je blo ful vroce ponoci, tak kot vceraj cez cel dan. Upam da dans ne bo take vrocine, da bom lahko tudi sredi dneva sla malo ven....

Ja nasi trebuscki, so najlepsiuser posted image vsako jutro ko se vstanem s postelje, se mi zdi da je vecjiuser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
28.5.2008 9:17:58   
astrea
Dobro jutro, čvekiceuser posted image

tejkazuser posted image user posted image user posted image  za luškan trebušček

bambi hvala za kavicouser posted image

tamy moj trebušček je pa zvečer večji kot zjutraj, se prav vidi, kako se pridno pitam čez danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
28.5.2008 9:20:35   
gajka
Dobro jutro!

Evo še moje veličanstvo na začetku 32. tedna:
user posted image

Mi je že skoraj malo čudno, ampak vsaj ene 3 tedne nisem uspela v obsegu pridelati niti cm in me je še vedno skupaj 107 cm. user posted image  Ko sem začela merit obseg, pa se spomnim, da sem v enem tednu pridelala kar 4 cm. Očitno meni trebuh zraste samo enkrat mesečno.  user posted image

Včeraj popoldan sem imela eno malo neprijetno nezgodo in sem ful vesela, da imam AngelSounds. Ker mansardo še urejamo in se še vsak dan kaj dela, smo kot ponavadi rogovilili po še ne čisto izdelanih prostorih. Moj user posted image  je montiral ventilatorje v WC in kopalnico, midva z bratom pa sva montirala kuhinjsko napo. In ker nad enim pultom še vedno ven štrli električni kabel (bo še treba itak vse luči nabavit), ki pa mi je kot tipični predstavnici ženskega spola šel orng na živce, sem ga hotela zviti na malo manjše. Seveda me je kljub zaščiti uspela v roko usekat elektrika. user posted image  Seveda je prva stvar na katero pomisliš v taki situaciji, če je z user posted image  zaradi tega kaj narobe. In ravno takrat se je očitno naš mali levček očitno predajal svojim sanjam in ni in ni hotel nič migat. HB, da sem lahko preverila z AS, če je vse OK in user posted image  je še veselo bil kot da se ni ič zgodilo. user posted image  No, je mali razgrajač vseeno zvečer še dodatno potrdil, da ga elektrika ni prav nič zmotila in me je s svojimi brcami in miganjem še dodatno potolažil. user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
28.5.2008 9:25:15   
bambi14
Joj Gajka- pa presneto ne delaj nam strahov,.......pusti dečke naj sami delajo njihove stvari.
In potem si bla še kregana, kaj se dotikaš stvari,..al.user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?