|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
15.5.2008 10:32:43   
Maja T.
Jutro user posted image !

Včeraj zvedela, da sta kri in voda ok user posted image . Železo je samo še za -1 pod mejo, tako da se je spet zboljšala od zadnjič. Sem tako vesela. Moram pa železove tablete še naprej jesti, ker bi mi začelo železo verjetno padati, če bi prekinila s tabletami.

Sayuri
kako kaj tvoje železo? Kako cartkane slikice Filipa.

Včeraj prestala test za sladkor, ni bilo tako hudo, kot sem pričakovala, sem pa ravnokar klicala in je sladkor super user posted image . Redim se torej od hrane user posted image user posted image user posted image ...

Gajka jaz žal ne bom morala priti v CE, ker gremo v soboto že na HR.

Matejka, Mishel, Nell kaj sto vajini  user posted image že bolj razgrajaški?

Nell user posted image user posted image user posted image za vodovodarja, saj premikati se je začelo

Sandra bravoooo za tvoji dvojčici na glavici, naj tako ostaneta. Supercaaa!!!

Sandra user posted image user posted image user posted image , lepa novica

Dojenč user posted image za izpit, za krče si nabavi Magnesol, ti bo zelo pomagal. Si spraševala na koliko časa nas G. naročujejo. Mene je začel na 14 dni, user posted image

Tejkaz mi mislimo, kako uživaš na morju, vi pa bolani user posted image ... Tejkaz kje na H&M-movi  strani je ta anketa. Sem iskala in je nisem našla. upam, da je niso kje skinli...
user posted image user posted image user posted image za 3D UZ in, da se je user posted image obrnil navzdol.

Miškolinček mene tudi tako sonce zdeluje. Sem včeraj po mestu hodila, pa sem na koncu mislila, da me bo kap. Sem si šla potem dobesedno roke, vrat in čelo hladit user posted image

Kaja pozdravi se user posted image user posted image user posted image , to vnetje ni od muh.

Jelenche lepo, da si se spet malo oglasila

ČIPKA, PABLO kje sta?

Jaz sem si tudi bež odejico iz H&M nabavila in je tako fajn mehka.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
15.5.2008 10:50:38   
Maja T.
user posted image user posted image user posted image , sem tako dolgo post pisala, da sem videla, da ste načeloma že prestavili srečanje v CE, pa Pablo se je tudi že oglasila user posted image .

Sem pa zdaj poste brala od 125 strani naprej, da sem saj malo na tekočem, pa še to sem bolj preletela, preveč se je nabralo user posted image user posted image user posted image za brat, tisto vmes sem se samo malo javila.

Še to moram povedat, da sem bila včeraj na CSD in mi je dala v roke obrazce, ki jih moram izpolnit jaz in delodajalec. Mi je točno izračunala, kdaj nastopim porodniško, t.j. 11.7.2008 user posted image .

Drugače pa moram vlogo prinesti nazaj šele 8.6., ker se držijo roka 60 dni pred PDP. Takrat se dogovoriš tudi glede paketa oz. denarja in glede očetovskega dopusta.

Kaj bodo vaši user posted image vzeli teh 15 dni fraj takoj po rojstvu user posted image ali kasneje? Midva sva se kar odločila, da bo moj doma teh 15 dni od dne, ko pridem domov iz bolnice.

Kako pa kaj vaši bušiji rastejo?
Moj je velik že 102 cm, lepo mi to napredujemo user posted image .

Moram končat, stroj mi je opral in grem vesti. Danes bi pa jaz rabila brce za likanjeuser posted image , kako se mi ne da...

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
15.5.2008 10:55:35   
anita goitan
Maja T. moj bo verjetno tudi tiste dni ko pridem z bolnice domov, čeprav se nisva še nič o tem menila, še prej bo moral dvignit rit in uredit očetovstvo, ker nisva poročena.
Moj buši pa meri 93cm, včeraj sem si ga izmerila.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
15.5.2008 11:03:48   
mishel
Ja, moja pikica (user posted image ) je že bolj živahna, čeprav je res malo bolj nežna kot prejšnje tedne. Glede srečanja v Celju bo verjetno res boljše, da se prestavi na naslednji teden user posted image . Upam, da bo takrat več zainteresiranih user posted image .  Glede očetovskega dopusta pa tudi jaz mislim, da ga bo moj user posted image izkoristil z dnem, ko pridem iz porodnišnice. Upam, da bo njegov šef toliko razumen in se bo dalo tako dogovoriti.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
15.5.2008 11:11:50   
dojenč
mi že imamo obsega 106 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
15.5.2008 11:14:03   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

Glede očetovskega dopusta pa tudi jaz mislim, da ga bo moj user posted image izkoristil z dnem, ko pridem iz porodnišnice. Upam, da bo njegov šef toliko razumen in se bo dalo tako dogovoriti.

Tudi moj možek bo koristil dopust, ko pridemo iz porodnišniceuser posted image , s šefico se je že vse dogovoril...HB, da je ženska, ki ima malo več razumevanja glede teh zadev user posted image ...
Je pa malo prej prišel en možev prijatelj na hitri čvek in me pohvalil, kako dobro zgledam in da sem shujšalauser posted image - je rekel, kako mi to uspeva, ko so nekatere kot omara, ko so noseče, pa sem mu rekla, če si je sploh moj trebuh dobro ogledal, da mi reče, da sem bolj suha kot prejuser posted image user posted image user posted image ...
No, sem ravnokar izmerila obseg trebuha...........malo manj kot 116cmuser posted image ...joj, pa še skoraj tri mesece do koncauser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
15.5.2008 11:14:24   
MATEJKA_
ja moj user posted image  je spet živahen, tako kot prej... le 3 dni je bil bolj miren, sem ga čutila samo nekajkrat na dan... zdaj pa spet vse po starem - v glavnem brca non stop, razen ponoči user posted image user posted image user posted image . moj buši pa je tudi že na 105 cm... včerja sem tudi imela pregled (brez UZ). smo 10 min iskali utrip... kjer je sestra držala ono zadevo, tam je user posted image  raje brcnil, kot pa da bi nam srčeka pustil poslušat. smo se pošteno nasmejale... no, pol pa se je vdal user posted image . ko je mož to izvedel, je takoj spet komentiral: ta pa že zdaj komplicira, kaj šele bo user posted image .
naslednji pregled 11.6. + nekaj dni kasneje še UZ.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
15.5.2008 11:14:49   
sayuri
Sem si likalno desko kar na teraso postavila, tko da na pol v senčki zunaj likam user posted image , pa kar nekako gre. Študiram še, kako bi noge v vodoraven položaj dala user posted image
Meni tudi zatekajo in od danes naprej sem vsaj v grobi obliki skenslala sol. BOmo videli, če bo kaj boljeuser posted image . Sem pa že nekaj dni obuta samo v japanke. user posted image  Sem pa opazila, da čez dan še zdaleč ne izločim toliko tekočine, kot jo popijem user posted image . Zvečer, ko se uležem in umirim, pa moram vsakih 15 minut na wc. To traja kake 3 ure, potem je ok. Zgleda, da se voda v mirovanju nabere v mehurju ,al kako?

MajaT v ponedeljek izvem, kako je z mojo krvjo. Upam, da se mi zboljšuje. Glede koriščenja očetovskega dopusta bomo pa mi še videli - odvisno, kdaj bom rodila. user posted image  Moj ima ravno od 19.7-4.8. kolektivni dopust in če rodim v tem času, bo že tko doma. user posted image  Če rodim prej ali kasneje, bomo pa pokombinirali. Upam, da veste, da ni potrebno vseh 15 dni naenkrat koristit. Recimo - če rodim en teden pred kolektivnim dopustom, bo moj vzel 5 dni pred kolektivcem, potem bo na kolektivnem, potem pa še 10 dni po kolektivnem. Joj, sm zdaj zakomplicirala user posted image user posted image user posted image . Je pa to 15 koledarskih dni, a ne?

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
15.5.2008 11:15:15   
sandra123
Dojenč, glede magnezola...meni so svetovali 3x na dan po eno tableto...jemlješ pa lahko do konca nosečnosti...

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
15.5.2008 11:16:01   
sayuri
Aja, obseg trebuha - z zidarskim metrom user posted image user posted image user posted image  je 118cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
15.5.2008 11:17:23   
gajka

Ker kaže, da je več zanimanja za srečanje v CE za naslednjo soboto, predlagam, da se to srečanje zdaj kar uradno prestavi na 24.5. Ampak to je zdaj dokončen datum, nobenega prestavljanja več! user posted image  Zdaj pa hitro potrdite prijavo, pa če pridejo tudi vaši user posted image  ali user posted image  itd. 

sobota, 24.5.2008, ob 16h, City center Celje
- tejkaz + user posted image  +
user posted image
- bambi14 + user posted image
- Zoja Miša + user posted image

- gajka + user posted image
- Arany   + user posted image
- Ryssa +
 user posted image
- Košuta + user posted image
- PABLO + user posted image  + user posted image
- K_a_t_j_a
- Barbarinha
- Nell
- mishel
- maja T.
- sandra123

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
15.5.2008 11:18:05   
Zoja Miša
Dan punce!

Tejkaz, upam, da si o.k.
Kaja, pazi nase!
Katja, javi se, ko boš lahko!
Sayuri, s sadno kupo si mi danes lušte naredila! Filip pa je ravno tak kot fantek po katerem sta mu dala ime. Črn in luškan!

Gajka, glede srečanja meni odgovarja drug teden, a če bo popoldne, kot ta, sem še vedno na 50 % priti ali ne priti.

Maja T, jaz mislim, da je bolje, če si vzame dopust takoj po porodu, takrat po mojem najbolj rabiš pomoč!? Ne vem, že mamice, pomagajte!!!

Jaz tudi še nisem imela testa za sladkorno!

Včaraj pa sem malo zapravljala, sem si v Popku kupola 3/4 hlače, pa kratko majčko in trojne spodnje hlačke. Pa sem bila ob 100 eur.user posted image  Ampak sem pa čedna, v tej rožasti majčki!!!user posted image  Moj mi je rekel, da sem kot čeden papagaj! user posted image  Pa mojemu sem v kopitarni cokle kupila, sebi pa te bele (jaz rečem medicinske) natikače, ki so zakon namesto copat. In tudi ko likam me v teh nohe manj bolijo! Pa celi so usnjeni, kar je zakon. Imam sicer Crocse, a nekako mi ta plastika ni preveč domača. Pa jih bom za na dopust podrajsala, pa bo.

Danes pa šibam, službeno, v Trbolje na otvoritev Hypo banke.
Tejkaz, oblečene imam kar črne hlače in belo strajčko, tako nosečniško, v kateri izgledam sicer še 3x bolj noseča user posted image , a nema veze!

Pridne bodite, božajte bušije.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
15.5.2008 11:19:20   
miškolinček
Sayuri jaz še nisem imela cukr testa, jutri imam pregled pa bom videla kaj bo rekla, ampak mislim da bom dobila tudi jaz papir za ta test, sem tudi prvič mogla naj, zakaj nimam pojma, ker se je men zdelo da mi nič ne manjka.
Verjamem da bi rada vidla da je Filip več zunaj, jaz bi pa kdaj rajši vidla da greva tud mal noter, mi namreč nič ne paše na klopci sedet, kmalu rata pretrda,pa tudi igrat se ne morem tko z njim kot bi rad. Imam to srečo da se po večini kar sam zamoti. Odkar je pa v vrtcu in gredo tam samo na sprehod je pa sploh rajši zunaj.
No ja vsaka stvar je za nekaj dobra.

A ti maš postelce zadaj in nosiš potem spredaj? Potem je pa normalno da imaš malo večji buši, sploh pa ker imaš dva spredaj. No mogoče ti pa ne bo treba čakat do konca in se boš vsaj vročine poleti rešila, medtem ko bo nam še zelo vroče.
Jaz vem samo da imam postelco spredaj, tako mi je rekla G. ,to potem verjetno pomeni da nosim zadaj? Pol pa ni čudno da imam občutek kot mi nekdo zadaj na riti in križu sedi. Prvič vem da sem nosila bolj zadaj, ker se mi do 7 meseca ni toliko poznalo, pa tudi zdaj se mi zdi da sem kar povprečna, čeprav se včasih ne počutim ravno tako.

Maja T., moj bo doma prvih 15 dni, pa še kak teden si bo vzel. Si ga je prvič tudi, samo mi je potem zadnji teden ušel na smučanje. Zdaj mu to ne bo uspelo, ker bo imela ta večjega na skrbi. Sva se pa takrat odločila da bo teh 15 dni koristil 2 do 3 dni po PDP, ker lahko rodiš kasneje potem je pa brezveze doma. V slučaju da bi pa prej bi si pa kak dan dopusta vzel.Itak si 3-4 dni v porodnišnici in se lepo izteče, tako da sta oba hkrati doma. Takrat si moral namreč vnaprej povedati točen datum od kdaj naprej boš koristil dopust, kar pa ni lahko ker se skoraj nobeden ne rodi na rok.Kako je pa zdaj pa ne vem?user posted image user posted image

Oddete, sem klicala na prvo št. pa so me ven vrgliuser posted image . Na drugi se je oglasila ena ženska, ki ni imela pojma kaj bi radauser posted image , pol mi je pa dala tel.št. kamor naj pokličem da mi bodo vse povedali. Baje je to ginek. ambulanta. Št. je 045868136. Sem klicala danes zjutraj pa se tud tle ni nihče javil, zdaj pa ne vem kaj naj naredim.user posted image A mogoče veš če je možno kontaktirat tudi preko maila?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
15.5.2008 11:19:38   
tejkaz
Sayuri, tudi jaz še nisem delala testa za sladkorno. In mislim da mi ga tudi ne bo treba. No, vsaj nič ni rekel.

Glede srečanja - naslednji vikend je pa srečanje v Kranju. Kranj je pa meni bližje tako da v Celje ne bi prišla.

Očetovski dopust bo tudi moj koristil z dnem ko pridemo iz porodnišnice.

Obseg - nimam pojma

Porodniška - kdaj najkasneje je pa treba oddati papirje? Jaz grem na porodniško s 18.7. A je v redu če oddam s 10.7 ko bo zadnja plača pred porodniško? Ali je mogoče prepozno

Dekico iz H&M imam tudi jaz. Je fino mehka in bo za v voziček.

Kaja  pozdravi se.

Maja T sem bila zdaj na strani od H&M in res nisem našla bona. Če ga nima katera druga shranjenega na računalniku, ga bom jaz pripela ko pridem iz službe. Mi smo jih že kar nekaj (beri zelo veliko) unovčili. So pa vsak dan večje gužve.

Ali katera ve kakšni so datumi za materinsko v Lj. Nikjer ne najdem na internetu.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
15.5.2008 11:24:02   
sandra123
Ja, Sayuri...ne bova z user posted image user posted image nič profitirali daljšega očetovskega dopustauser posted image ...15 dni, pa tudi, če bi se 4-je naenkrat rodili.....
Vidim, da je tvoj Filip prav spreten v gospodinjstvuuser posted image , priden fant, pravi lepotec...Tudi meni Tina kar precej pomaga pri hišnih opravilih, pomaga kuhati, sesati, prah brisati...je kar pridna moram priznati, ampak sliši pa zelo slabouser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
15.5.2008 11:27:29   
gajka
Drugače pa je moj obseg trebuha po 1 tednu še vedno na 107 cm. Je to že prav tipično pri meni, da se kake 3 tedne nič ne dogaja, potem pa se po hitrem postopku razširim in potem spet malo mirujem. user posted image  Jaz pravim, da dokler se lahko še s šiviljskim metrom izmerim, je še vse OK, imamo pa zdaj doma kar nekaj 3m in 5m gradbenih, tako da sem tudi na skrajnosti pripravljena. user posted image

Očetovski dopust pa traja 15 koledarskih dni in jih res ni treba vzet v enem kosu. Nekateri to celo vzamejo 3 tedne zapored po 5 dni od ponedeljka do petka, s prekinitvami čez vikend, da je izkoristek boljši. user posted image  
Moj user posted image  bo najbrž vzel očetovski dopust kar v enem kosu in to kar, ko se vrnem iz P. Naj še on ugotavlja, ko se bo user posted image  jokal, kaj mu manjka! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
15.5.2008 11:30:35   
sayuri
Bon za zapravljivke user posted image

http://shrani.si/f/1T/wj/3XvCfEsa/hm.jpg

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
15.5.2008 11:31:54   
tejkaz
Zoja Miša, slabo mi ni nič več. Sem vesela da mi ni bilo zaradi kavice. Je bila ta zadnja bolj dobra kot ona prejšnja.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
15.5.2008 11:32:58   
gajka
H&M bon lahko najdete tukaj: http://shrani.si/f/2G/Ux/Qjl0xb8/hmbon.pdf

Pa veselo zapravljanje! user posted image

Ah, vidim, da me je že sayuri prehitela, pa tukaj govori, kako lika... Ja, pa ja!  user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 15.5.2008 11:34:11 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
15.5.2008 11:37:09   
Maja T.
Je pa to 15 koledarskih dni, a ne?

Sayuri, koliko sem jaz razumela je to 15 delovnih dni in če prišteješ še vikende je dejansko user posted image doma 21 dni.

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
15.5.2008 11:38:56   
gajka
Gre za koledarske dni. Naju je en kolega še posebej opozoril na to, ker je sam tudi mislil, da so to 3 tedni, pa je samo 15 koledarskih dni.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
15.5.2008 11:39:15   
Krysia
En lep pozdravček po dolgem času ... (če se me sploh še spomnite - ste zadnjič mal ignorirale moja vprašanja, čeprav so bila pobarvana, ampak nisem nič jezna, ker tudi jaz vse preberem, pa ful mal komentiram user posted image )

Meni komaj uspe prebrati, kaj ste povedala, potem mi pa zmanjka časa za komentarje. Danes se bom pa potrudila pa vam še jaz kaj povedala user posted image

Zjutraj sem bila na "cukr testu" - sem mislila, da bo huje kot je bilo ... Pač ... spiješ tisto pocukrano vodo in čakaš ... sem preživela, ampak vseen upam, da mi ne bo treba ponoviti vaje.

Se moram še malo pohvalit - sva kupila voziček: Jane slalom pro, rdeče barve ... pa še prišparala sva, ker je bil rabljen, ampak ful lepo ohranjen. Zdaj pa morava ugotovit, kaj morava dokupit - sva kupila samo tisti osnovni športni del, ker še vedno ne veva, a rabiva globoko košaro al ne. Če imate kakšne ideje o tem, vas prosim za nasvet ...

Erin, za seznam: ker se je moj apetit vrnil, imam vsega skupaj +7,5 kg. Verjetno bom na pregledu mal kregana, ampak bom že preživela. Saj se trudim jest zdrave stvari, ampak me včasih kakšen sladoled premami user posted image . Drugače sem pa vesela, da je vse ok s tabo, zdaj pa počivaj!

Glede spanja ... jaz imam občasno prav grozne noči - se kar naprej zbujam in sanjam same čudne stvari, potem sem pa v službi vsa zmatrana, kar ni ravno dobro, ker moram krotit po 34 dijakov v razredu (kdo si je izmislil tak normativ za število dijakov v razredu?). No, v šoli sta itak zadnja dva meseca najhujša, tako da ... bi morala bit pripravljena na to, a ne? Upam, da bom zdržala do konca maja, da jim zaključim ocene (vsaj okvirno), potem pa tudi če grem na bolniško ...

Še eno vprašanje: mene konstatno boli nad trebuhom na robu reber (pod prsmi) - bolečina se zmanjša, če počivam. Ampak ne morem cel dan počivat, ker me potem boli križ ... user posted image   Ima katera med vami kakšno idejo, kaj bi to bilo? Saj bom na GP vprašala, samo to je šele čez 2 tedna.

Naty13, za srečanje v Kranju me kar dopiši - mislim, da mi bo uspelo priti kljub delovni soboti ...

Maja T.: moj bo doma prvih 15 dni, ko pridem iz bolnice, potem bo pa še star dopust porabil (ker mu ne težijo, da ga mora porabit do konca junija), tako da bo lepo skrbel zame ... user posted image user posted image

Amelia, si že kaj zrihtala glede MŠ? Jaz bom šla kar 2. junija v staro porodnišnico v LJ. Ampak ni ti treba priti ob 10h - lahko prideš tudi ob 16h ali 18h, je pa res, da je 10 predavanj in da so raztegnjena čez cel junij ... ampak midva bova vseeno hodila kar sem (in sicer v najbolj oblegan termin ob 18h, ker moj dela do petih.)

Danes sem polna vprašanj - a katera hodi na telovadbo v LJ? Kam? V porodnišnici je še vedno tista fizioterapevtka na bolniški, za vožnjo do Domžal pa nimam energije, ker že brez tega naredim skoraj 80 km na dan ... mogoče se bom spravila v Atlantis na telovadbo v vodi ali pa na Fužine, pa me zanima, če katera kaj ve o tem. Pa prosim, ne me spet ignorirat user posted image .

Ok, spet cel roman ... ampak ko začem pisat, me je težko ustavit. Lepo se imejte, izkoristite sonček, dokler je tukaj, pa še naprej bodite tko fajn kot ste!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
15.5.2008 11:47:28   
sayuri
Krysia tole bolečino, ki jo opisuješ imava midve z MATEJKO_. A je takšna - bolj pekoča? Mene ful matra - v bistvu čedalje bolj.user posted image  Imam tudi jaz v ponedeljek G vprašat, kaj točno je to.
Super za nakup vozička user posted image user posted image user posted image . JAz košari imam. Navsezadnje bojo naši user posted image  v ležečem položaju do pozne jeseni.

gajka nehi me dražit user posted image user posted image user posted image . Sem bla pridna in res polovico zlikala. Polovico bom pa popoldne user posted image .

Zdaj pa šibam na kosilo. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
15.5.2008 11:48:07   
Maja T.
Sayuri, Gajka super sta user posted image hvala, grem danes pa res po cote za birmo.

Sem si probala tisto kao super oblekico iz C&A, ki na obešalniku zgleda fantastično, ko sem si jo pa v kabini oblekla in se gledam v ogledalo, sem rabila 5 min, da sem dojela, da ne zgledam nič elegantna in da tudi tako suha nisem kot pred user posted image in da sem kot en kit z kračami user posted image user posted image user posted image .

Si grem po bele lanene hlače v H&M, pa eno majčko lepo si bom zraven kupila in ne bom nič več komplicirala, pa še 3/4 hlače, ker je res vroče zunaj,

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
15.5.2008 11:49:04   
Krysia
tejkaz: datumi za MŠ v LJ: 2. junij (10h ali16h ali 18h) ali pa 1. julij ob istih urah - dobiš urnik in je 10 predavanj čez cel junij oz. julij (sam po moje boljš junija), sem že malo prej gor napisala za Amelio, pa poglej. Je pa res cela umetnost to poiskat na internetu - bom poskusila še enkrat pa bom pripiala link. Drugač je pa telefonska 015226048, pa lahko pokličeš.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?