Krysia
|
En lep pozdravček po dolgem času ... (če se me sploh še spomnite - ste zadnjič mal ignorirale moja vprašanja, čeprav so bila pobarvana, ampak nisem nič jezna, ker tudi jaz vse preberem, pa ful mal komentiram ) Meni komaj uspe prebrati, kaj ste povedala, potem mi pa zmanjka časa za komentarje. Danes se bom pa potrudila pa vam še jaz kaj povedala Zjutraj sem bila na "cukr testu" - sem mislila, da bo huje kot je bilo ... Pač ... spiješ tisto pocukrano vodo in čakaš ... sem preživela, ampak vseen upam, da mi ne bo treba ponoviti vaje. Se moram še malo pohvalit - sva kupila voziček: Jane slalom pro, rdeče barve ... pa še prišparala sva, ker je bil rabljen, ampak ful lepo ohranjen. Zdaj pa morava ugotovit, kaj morava dokupit - sva kupila samo tisti osnovni športni del, ker še vedno ne veva, a rabiva globoko košaro al ne. Če imate kakšne ideje o tem, vas prosim za nasvet ... Erin, za seznam: ker se je moj apetit vrnil, imam vsega skupaj +7,5 kg. Verjetno bom na pregledu mal kregana, ampak bom že preživela. Saj se trudim jest zdrave stvari, ampak me včasih kakšen sladoled premami . Drugače sem pa vesela, da je vse ok s tabo, zdaj pa počivaj! Glede spanja ... jaz imam občasno prav grozne noči - se kar naprej zbujam in sanjam same čudne stvari, potem sem pa v službi vsa zmatrana, kar ni ravno dobro, ker moram krotit po 34 dijakov v razredu (kdo si je izmislil tak normativ za število dijakov v razredu?). No, v šoli sta itak zadnja dva meseca najhujša, tako da ... bi morala bit pripravljena na to, a ne? Upam, da bom zdržala do konca maja, da jim zaključim ocene (vsaj okvirno), potem pa tudi če grem na bolniško ... Še eno vprašanje: mene konstatno boli nad trebuhom na robu reber (pod prsmi) - bolečina se zmanjša, če počivam. Ampak ne morem cel dan počivat, ker me potem boli križ ... Ima katera med vami kakšno idejo, kaj bi to bilo? Saj bom na GP vprašala, samo to je šele čez 2 tedna. Naty13, za srečanje v Kranju me kar dopiši - mislim, da mi bo uspelo priti kljub delovni soboti ... Maja T.: moj bo doma prvih 15 dni, ko pridem iz bolnice, potem bo pa še star dopust porabil (ker mu ne težijo, da ga mora porabit do konca junija), tako da bo lepo skrbel zame ... Amelia, si že kaj zrihtala glede MŠ? Jaz bom šla kar 2. junija v staro porodnišnico v LJ. Ampak ni ti treba priti ob 10h - lahko prideš tudi ob 16h ali 18h, je pa res, da je 10 predavanj in da so raztegnjena čez cel junij ... ampak midva bova vseeno hodila kar sem (in sicer v najbolj oblegan termin ob 18h, ker moj dela do petih.) Danes sem polna vprašanj - a katera hodi na telovadbo v LJ? Kam? V porodnišnici je še vedno tista fizioterapevtka na bolniški, za vožnjo do Domžal pa nimam energije, ker že brez tega naredim skoraj 80 km na dan ... mogoče se bom spravila v Atlantis na telovadbo v vodi ali pa na Fužine, pa me zanima, če katera kaj ve o tem. Pa prosim, ne me spet ignorirat . Ok, spet cel roman ... ampak ko začem pisat, me je težko ustavit. Lepo se imejte, izkoristite sonček, dokler je tukaj, pa še naprej bodite tko fajn kot ste!
|