sayuri
|
Jutroooo . Še dobro, da se izmenjujemo v teh neprespanih nočeh . JAz moram današnjo noč kar pohvalit . Sicer sem tja do polnoči morala 4x na wc , ampak - kot pravi miškolinček - to že na pol avtomatsko v spanju naredimo . miškolinček in ostale - sadna kupa je bila odlična . Filip mi pri takšnih stvareh izredno rad pomaga. Mu je všeč in uživa. JAz sem pa tudi zadovoljna. Je pa res zanimivo, kako sva nekako povezani . Moja prijateljica ima tudi Erazma , pa tole glede imena Filip in Lovro. Ko sva z možem v prvi izbirala ime za , sva oba vedela, da bo Filip. Poznala sva namreč enega črnolasega in črnookega Filipa, ki ima zdaj kakih 10 let. Joj, kako je bil lušten (no, saj je še zdaj). Najin ima tudi čisto črne oči in temne lase. Je izrezan ati. Bog ve, če bo kateri od prihajajočih dveh imel kaj po meni Aja, še spraševala si me glede lege mojih dveh . Oba nosim čisto spredaj. Posteljici sta zadaj. Tako mi je rekel G. Ni čudno, da imam takšen trebuh . Vsem, ki niste danes ponoči spale pošiljam eno tolažilno rožico . Če lahko, poskusite nadoknaditi čez dan. sandra oooooo, tvoja Tina bo pa čisto princeska s pinki sobico. Če bi jaz imela same punce pri hiši, bi tudi v tem stilu razmuišljala. V kombinaciji z belim pohištvom. Sem zadnjič pri eni v albumu gledala - res luštno A KAtja je kaj povedala, kdaj pride domov? Bog ve, kako se ima v bolnici? Upam, da je vse ok in da se nam kmalu oglasi. aradej dobrodošla v klubu uporabnic železa . ZDajle nas je pa že kar nekaj, ki jemo te kapsule in pijemo sirup mishel otročki imajo čedalje manj prostora v trebuhu. Gibi ne bojo več tako sunkoviti in aktivni. Pri meni je tudi tako - sem to že kake 14 dni nazaj opazila. Drugače pa jaz malce štejem gibe takole čez dan in me brcneta več kot 30x . MIslim, da se začne tistih 10 gibov na dan štet od 30.tedna naprej. Drugače pa pravijo, da se otročki najraje začnejo premikat, če pojemo kaj sladkega in se uležemo na levi bok. Poskusi. kaja uf, vnetje mehurja ti čist nč ne zavidam. Pazi nase. nell fajn, da ste zrihtali s tem vodovodarjem. JAz potem na kakšne takšne slabe stvari hitro pozabim. Brez veze se živcirat. Fajn opravi cukr test. Pa Ryssa tud. Jelenche kaj to pomeni, da si boš morala injekcije dajat al kako A je še katera, ki tega cukr testa ni imela, al sem jaz edina naty13 in miškolinček, blagor vama, da hočeta biti mulčka čimveč zunaj. Moj pa skoz not rine. Ga moram prav zaposlit zunaj in se z njim igrat, drugače se dolgočasi . Notri se pa sam igra v svoji sobi tud po 2 uri skupaj, če je treba. Zdaj, ko sem res totalno neuporabna se ne morem za njim podit, ga lovit, it kolesarit,....in je čist nesrečen. Potem se pa zabubi v tisti peskovnik in se nekako zamoti. AMpak me vsakih 10 minut vpraša, če greva gor. SAj na terasi je recimo rad - ampak čist na vrtu in dvorišču pa ne. karmar fajn zapravljaj in kaj lepega kupi. Erin, kako ti zdaj preživljaš dneve? Kaj počneš? Kako se počutiš? tejkaz no, lepo da si bila na tem 3d uzju. Ste vsaj videli vašega fantiča anita tisto pisano odejico si vzela? M>eni je tkoooo všeč, pa jo vedno samo gledam. Bi vzela seveda obe - roza in bež. Potem se pa spomnim, da nekaj odejic že imam....pa molo moram prišprat za darila. Mene že zdaj sorodniki sprašujejo, kaj bom potrebovala. Tko da nekaterih stvari sploh ne bom kupovala ampak bom dobila Zdaj je pa zihr klobasa nastala....
|