|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
14.5.2008 21:04:26   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Jutri me čaka test na sladkorno ...bljak se ga nič ne veselim.

Jaz imam tudi jutri test in sem enakega mnenja user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
14.5.2008 21:30:01   
mishel
Joj, tale test za sladkorno... Vam ga res čisto nič ne zavidam. Upam da se pri meni ne bo spomnila kaj podobnega user posted image .

SAYURI luštno zgledata sadna kupa in tvoj Filip. Že ko si omenila da jo bosta delala, sem se od lušt zapodila v lubenico user posted image user posted image user posted image . Še sreča da sem jo vzela v trgovine, ker sem že skor šla mimo.

JELENCHE lepo da si se oglasila! Kot sem prebrala je bilo na pregledu vse vredu, kilogrami se bodo pa tudi uredili, a ne!?

NELL si pa hiper aktivna kot jaz, ne znaš biti pri miru in držati noge v zrak user posted image . Mene je izučilo, ko sem bila 4 dni zaporedoma cel dan na nogah in delala in sem imela levo nogo potem kar dva dni zatečeno. Od takrat malo bolj pazim in počivam. No, tebe pa povrhu še  vodovodar jez. Tole mu pokaži in reci, da mu jaz to pošiljam user posted image .

CEBRCA hvala , si me pomirila, user posted image pa tudi, ker se trenutno malo več premika, ampak še vedno nežno. Mislim da so me majčice mal prestrašle in sem bolj pozorna na user posted image in njegove premike.

KAJA  čim prej naj ti mine tole vnetje, tan teden pa maksimalno izkoristi za poležavanje.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.5.2008 6:32:20   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Sonček je. user posted image user posted image user posted image

Danes sem pa slabo spala. Me je vse bolelo, ko sem se obračala iz levega na desni bok.  user posted image user posted image user posted image  Pa še Nejc se je skoraj celo noč premetaval po postelji in stokal v spanju. Za popuser posted image . Komaj čakam, da gre v svojo sobo. user posted image

pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.5.2008 7:10:59   
miškolinček
Dobro jutro Naty, hvala za user posted image . Če maš dopoldne Nejca v vrtcu poskusi malo nadoknaditi noč. Pri nas tudi noče iti gor ko pride iz vrtca, hoče biti zunaj, jaz sem pa ponavadi do takrat že čist paf in pol komaj čakam da pride moj iz službe in prevzame svoje dolžnosti.user posted image user posted image

Jaz sem pa danes zelo dobro spala, sicer grem vsako uro lulat ampak danes mi je to uspelo naredit napol v spanju. Prav paše po dolgem času biti naspan.

Vidim da sem včeraj prehitro pobegnila od tu, sem mislila da ste vse zunaj.
Sayuri,kako kaj noč a je bila kaj manj pestrauser posted image user posted image user posted image ?
To da te križ boli ti pa čisto verjamem, bo minilo po porodu, verjetno nosiš trebušček čisto spredaj, pa še malo večji je od običajnih kar je normalno in ti teža pritiska dol, posledica so bolečine v križu. Mene tudi boli križ, samo bolj takrat kadar preveč sedim al pa hodim, mislim da ga nosim čisto v križu pa mi na vse pritiska.
A mogoče veš kako veš kje ga nosiš, spredaj ali zadaj? A ti je to ginekolog povedal al kako?user posted image

Tista sadna kupa je morala biti pa dobra. Si mi ornk lušte naredila, kar je zanimivo, ker nimam v tej nosečnosti nobenega apetita in sem zmeraj kregana da moram več jesti, da bo otrk dobil več hranil. Sem oa zadnji teden opazila da sem dobila apetit za sadje in smetano in velikokrat jem tudi samo smetanouser posted image , si kar ne morem pomagat.
Imaš pa zelo luštnega sinčka (pa ime ima tudi zelo lepo, tako sem jaz hotela da bi bilo mojemu prvemu imeuser posted image , pa je pol mož vztrajal pri tem da bo fant in da bo Erazem (spola nisva vedela), pa sem popustila pod pogojem da zdaj lahko pa jaz izbiram, ker mi takrat Erazem sprva ni bil všeč).
Pa takšne lepe temne očke in temne lase ima tvoj sinček, moj je bil tudi črn ko se je rodil, potem pa čisto blond, zdaj je pa skravžlan kot ovčka pa rjave lase ima in živo modre oči, te ima po meni, drugače je pa cel ati.

Aja, pa tudi Lovro je bil na najinem seznamu, pa takšna podobna imena, očitno imava podoben okus.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.5.2008 7:12:25   
miškolinček
Kok sem se razpisala in to navsezgodaj zjutraj, očitno se mi klepeta. Čvekice kje ste?

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.5.2008 7:30:59   
karmar
dobro jutro!!!
Evo mene enkrat sem pa bolj zgodna. Grem namreč v Italijo po nakupih. Kitajci imajo sejem vsak teden in sedaj, ko vzhajam je najboljše tam kupovat kar mi kasneje ne bo več prišlo prav... Jupiiiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.5.2008 7:32:06   
sandra123
Jutro, hvala za kavico....imam tudi jaz neprespano noč za sebojuser posted image ...sem tudi jaz imela pohode na wc ponoči...pa saj bo že nekako....
Včeraj sva bli s princesko pri sestri, sta se z nečakom igrala 100 na uro, tako, da sva lahko malo počvekali, no pa je prišla še sestrina prijateljica z dvojčkoma, ki bosta kmalu imela 4 leta...tako sta lušna...se jima je moja Tina čisto posvetila (sta parček), punčki je celo pomagala na gugalnico gor zlestiuser posted image , potem mi je pa še cel večer težila, kako sta fajnauser posted image ...Ker ima moj najdražji zdaj beljenje stanovanja na sporedu, je vprašal Tino, če bi ji sobico prebarval na pinki - se je strinjala 100%, ampak je rekla, da, če bo dobila pa bratca, bo treba pa sobico nazaj na modro pobarvatuser posted image ...

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3257
15.5.2008 7:42:52   
gajka
Kot kaže bomo imele spet en lep sončen dan! user posted image  Me malo tolaži, ko vidim, da nisem edina, ki ji spanje predstavlja čedalje večje probleme. Meni tole spanje na boku nikoli ni prav nič dišalo in že pogrešam lego na trebuhu. Pa spet so se mi začeli ti nadležni nočni izleti na WC. user posted image  

Pa že spet glede srečanja v Celju. Kaj je zdaj to? Ne delujete mi nekam preveč navdušeno. user posted image  Stanje potrjenih prijav je trenutno bolj klaverno (tiste, ki so potrdile, da pridejo, so obarvane vijolično):

sobota, 17.5.2008, ob 16h, City center Celje
- tejkaz + user posted image  + user posted image
- bambi14 + user posted image
- Zoja Miša + user posted image (50% možnosti)
- gajka + user posted image
- Arany   + user posted image
- Ryssa + user posted image (50% možnosti)
- Košuta + user posted image
- PABLO + user posted image  + user posted image
- K_a_t_j_a
- Barbarinha
- Nell
- mishel
- maja T.
- sandra123

Dajte se še ostale malo poguma najt in sporočite, kako je z vašo udeležbo! Tudi, če ne pridete, da vsaj vemo malo, o kakem številu sploh še govorimo. Ker drugače je še tejkaz nekaj grozila, da se ne bo tako daleč vozila, če nas ne bo dovolj. user posted image
sandra123 - ti kar pridi s Tino in naj tvoj doma v miru Tinino sobo prepleska. user posted image  nell - tebi predlagam, da naj se raje umakni pred vodovodarjem (drugače bo lahko on v nevarnosti user posted image ) in se rajši malo na čveku v živo sprosti. Neža7 - ja saj kakšna pavza med pisanjem seminarske bi ti pa ja dobro dela, a ne? user posted image  Pa dajte si še ostale premislit, no!

< Sporočilo je popravil gajka -- 15.5.2008 7:49:25 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
15.5.2008 7:44:41   
lana777
Jutro,

samo da vas na hitro pozdravim ... Preberem vas, ko
bo časuser posted image

Jaz sm bolj slabo zadnja dva dni, ker čakam na izvide.
z alergijo tudi ni kaj boljše ... Se tolažim,
da bo že minilo (avgustauser posted image ), samo da je z user posted image  vse OK!!!

Lep (sončen) dan!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.5.2008 8:12:41   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !
Naty13, pridna in zgodnja kot ponavadi!!! Hvala za user posted image . Če lahko izbiram, bi si danes postregla z belo kavo.

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

DOBRO JUTRO ,

imam ful dela z seminarsko nalogo in sem čist adjo glede tega. Pa bo že ampak zadnje dneve nimam časa za veliko komentarjev, zato sem na hitro preletela zadnjih 5 strani in upam, da sem kaj pomagala Pablo in Viliki.

Bambi14 - hvala, ker si si kljub pomanjkanju časa vzela nekaj trenutkov in mi svetovala glede moje težave z očesom. Ko bom v kratkem kaj v lekarni bom povprašala, kar si mi svetovala, drugače se bom pa tudi najverjetneje morala naročiti k okolistu. Upam pa, da je vse bolj prehodnega značaja in da se mi oko kmalu porihta. Dobro opravi s seminarsko nalogo!!!

Kakšno je sedaj stanje glede zanimanja za SREČANJE V CE? Ker, kot sem prejšnjič napisala, se nam je prejšnja sobota izjalovila in nismo šli v Avstrijo, kot smo že dolgo načrtovali, ker je Erazem zbolel. Možnosti, da to načrtovano pot izpeljemo to soboto, je 50:50. Naslednja je bolj pod vprašajem, ker ima Erazem naslednji teden v četrtek naročen termin v bolnici za urologa in bomo seveda morali biti doma. Dosti je odvisno tudi od srečanja. Do sedaj se mi zdi, da sta dve tudi podali možnost 50:50. Kaj pa druge, koliko vas je 100% da pridete?

Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.5.2008 8:15:52   
anita goitan
jutro,
hvala za kavo-se ve komuuser posted image , mah jaz sem tud slabo spala, včeri zvečer sem šla do tunjic sem ravno sončni zahod uspela uzret, pa mal po travniku itd..in ponoči sem imela tako zabašen nos, uf te stave, to cvetenje, vse mi je šlo na živceuser posted image

Punce se še beremo, bodite v user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.5.2008 8:21:46   
mishel
Dobro jutro!!!!

LANA bomo v mislih s tabo, da ti bodo ti zoprni dnevi čakanja čim hitreje minili.

GAJKA mislim da so vse Celjanke zasedene user posted image . Saj jaz sem tudi, samo če bi srečanje vseeno bilo, bi se potrudila pridit. Kakšna bi bila pa udeležba naslednji vikend? Bi bilo res škoda, če se nam nebi uspelo dobiti v malo večjem številu.

SANDRA in SAYURI vidve bosta pa avgusta že čisto v formi za nočno vstajanje in bedenje user posted image user posted image user posted image . Ampak vama moram povedati da se mi zeloooo smilita! In kljub temu, da bo avgust kmalu tu, se zna vama počasi začet vlečit čas do takrat, če bosta ves čas neprespani user posted image .

KRMAR lepo zapravljaj in ne pozabi potem poročilo!!!!!!!!!!!

MIŠKOLINČEK vsaj ena je naspana user posted image .

NATY
tebi pa hvala za kavico!!!

ČIPKA, PABLO kje sta?

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
15.5.2008 8:24:17   
Anonimen

Ups, saj gajka že pridno razmišlja o tem user posted image . Sem imela očitno preveč vmesnih opravil in sploh nisem preverila odgovorov, predno sem poslala. Torej, če bo res zelo malo interesa, se bom verjetno odločila za Graz. To bi nam bila res že nujna pot, ker jo odlašamo že od novembra user posted image . Me pa seveda zelo mika vas zanimive punce spoznati v živo. Torej, jaz bom glede na skupno stanje prijav, dokončno odločitev podala jutri. A je prav? Čeprav sem si vseskozi od samega začetka puščala prost termin predvsem zaradi srečanja!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.5.2008 8:26:08   
tejkaz
Se pridružujem nespečim nosečkam. Jaz sem se pa prehladila (že spet) in zaradi tega celo noč nisem spala. Zdaj me pa kar glava boli od nespanja. Bo še dolg dan danes.

Sem bila včeraj na tistem brezplačnem UZ. Smo se fajn nagledali našega fantiča. Izmerili ga nismo nič, ker ga ne znajo, samo gledali smo ga in preizkušali funkcije na Uz-ju (3D, 4D, navadni UZ, povečanje, avdio,...) Naš fant se je že obrnil na glavico tako da je pripravljen na porod. Zdaj se mora še malo porediti in zrasti pa bo vse super.

Jelenche, večkrat se nam javi.

Sayuri, mmm, sadna kupa izgleda super. Jaz bi brez smetane, prosim user posted image

Moram šibat, kasneje nadaljujem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.5.2008 8:33:07   
gajka
Glede srečanja v Celju. Če bo za to soboto premalo zanimanja, se lahko brez problema prestavi tudi na naslednjo soboto. Seveda pod pogojem, da bi bilo takrat več interesa. Pablo, ti si, kolikor sem razumela, bolj za naslednjo soboto. Meni je vseeno, ker imam vikende tudi sicer bolj zasedene in bom pač samo malo urnik preuredila. mishel, zate sem tudi razumela, da se lahko prilagodiš, če bo le za naslednji termin več zanimanja. Imam prav? A ste potem ostale bolj za naslednjo soboto ali vseeno izpeljemo to že ta vikend? Ne vem, no, ampak malo mi je mimo, da bi od 14 kandidatk samo 3 sigurno prišle, 3 pa so nekje na 50% možnosti. No, na Katjo dvomim, da lahko računamo, ker je najbrž še v bolnici, čeprav ji želim, da bi se nam lahko tudi ona pridružila. Dajte pridit zdaj še ostale z besedo na plan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.5.2008 8:36:59   
ozziebo
Jutro bejbike! Se pridružujem klubu neprespanih!!! No, vsaj tale kavica me je mal zbudila. Zdaj pa na lov za barve za otroško sobico, da bo moj user posted image  imel kaj dela user posted image .
Se še beremo!!

Ampak Sayuri - ti pa prav zanalašč dražiš s sadno kupo, sem mogla včeraj zvečer še sladoled napast, njami!! Pa ful luštnega sina imaš, vidim, da ti že zdaj pomaga!!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
15.5.2008 8:42:15   
Anonimen
Mishel, pozdravček, saj sem tukaj user posted image ! Sem uspela malo pokukat na "naše strani". Od ponedeljka pa do danes se je že gradiva nabralo za prebrat, da je joj user posted image . Ste pridne in ažurne, da je kaj. Le tako naprej.

karmar - bi šla z veseljem kar s tabo v Italijo po nakupih. Čeprav sem bila v Italiji po nakupih v življenju menda le 3x ali 4x, tako da se tam niti ne znajdem oz. vem bolj malo kam in kako je priporočljivo iti, se mi vseeno zelo lušta kdaj ponovit. Kaj si šla v Trst ali Gorico, Udine..... ali kam? Sedaj me še bolj pritegnejo vsi ti omenjeni šopingi, ker bi si pa že res tudi sama rada kaj pripravila za našega prihajajočega korenjaka. Čas me bo na koncu še pošteno priganjal. Konec julija oz. začetek avgusta namreč tudi nista tako zeeelloooo daleč. Za enkrat bo Graz kar v redu, mi je bolj poznan.... Poročaj kako uspešno je bilo nakupovanje!?

gajka - imaš prav. Meni bi celo bolj odgovarjal naslednji vikend, ja.

< Sporočilo je popravil PABLO -- 15.5.2008 8:50:09 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.5.2008 8:43:41   
anita goitan
uf še neki vam napišem: včeraj sem šla v city park z namenom da si sebi kupm eno majčko al srajčko v H&M saj tud med ostalo robo se dobi kašna tunika za naše bušije aja nisem si nič kupila, sem pa 40€ zapraula za user posted image , vam samo omenim da se dobi taka luštna odejica iz bombaža za 12€, vedno prie prav, nato sem kupila še eno jopico s kapuco za na jesen al pa hladne dni v avgustu, pa dvoje nogavičk, dvoje hlačk z nogavičkami, eno luštno kapico helo kitty, une rokaviče da se ne praskajo in 2 bodija skratkimi rokavi, vse to je blo 40€, nisem niti kazala user posted image  da ga ne bi po nepotrebnem vznemirajla z nakupom user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.5.2008 9:14:19   
Ryssa
Jutro!

Sem že dolgo pokonci, test za sladkorno sem že dala skozi. Moram reči, da niti ni tako hudo. Predstavljajte si, da spijete ene 3 deci ali pa še več cukrane vode na eks  user posted image
No, upam da bodo rezultati ok.

Zdajle pa še malo po internetu, potem se pa zbrcam diplomsko pisat.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.5.2008 9:15:58   
sayuri
Jutroooo user posted image . Še dobro, da se izmenjujemo v teh neprespanih nočeh user posted image . JAz moram današnjo noč kar pohvalit user posted image . Sicer sem tja do polnoči morala 4x na wc user posted image , ampak - kot pravi miškolinček - to že na pol avtomatsko v spanju naredimo user posted image .
miškolinček in ostale - sadna kupa je bila odlična user posted image . Filip mi pri takšnih stvareh izredno rad pomaga. Mu je všeč in uživa. user posted image  JAz sem pa tudi zadovoljna. user posted image  Je pa res zanimivo, kako sva nekako povezani user posted image . Moja prijateljica ima tudi Erazma user posted image , pa tole glede imena Filip in Lovro. user posted image  Ko sva z možem v prvi user posted image  izbirala ime za user posted image , sva oba vedela, da bo Filip. Poznala sva namreč enega črnolasega in črnookega Filipa, ki ima zdaj kakih 10 let. Joj, kako je bil lušten (no, saj je še zdaj). Najin ima tudi čisto črne oči in temne lase. Je izrezan ati. user posted image  Bog ve, če bo kateri od prihajajočih dveh imel kaj po meni user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, še spraševala si me glede lege mojih dveh user posted image user posted image . Oba nosim čisto spredaj. Posteljici sta zadaj. Tako mi je rekel G. Ni čudno, da imam takšen trebuh user posted image .

Vsem, ki niste danes ponoči spale pošiljam eno tolažilno rožico user posted image . Če lahko, poskusite nadoknaditi čez dan.
sandra oooooo, tvoja Tina bo pa čisto princeska s pinki sobico. user posted image  Če bi jaz imela same punce pri hiši, bi tudi v tem stilu razmuišljala. V kombinaciji z belim pohištvom. Sem zadnjič pri eni v albumu gledala - res luštno user posted image

A KAtja je kaj povedala, kdaj pride domov? Bog ve, kako se ima v bolnici? user posted image  Upam, da je vse ok in da se nam kmalu oglasi.
aradej dobrodošla v klubu uporabnic železa user posted image . ZDajle nas je pa že kar nekaj, ki jemo te kapsule in pijemo sirup user posted image
mishel otročki imajo čedalje manj prostora v trebuhu. Gibi ne bojo več tako sunkoviti in aktivni. Pri meni je tudi tako - sem to že kake 14 dni nazaj opazila. Drugače pa jaz malce štejem gibe takole čez dan in me brcneta več kot 30x user posted image user posted image user posted image . MIslim, da se začne tistih 10 gibov na dan štet od 30.tedna naprej.
Drugače pa pravijo, da se otročki najraje začnejo premikat, če pojemo kaj sladkega in se uležemo na levi bok. Poskusi. user posted image
kaja uf, vnetje mehurja ti čist nč ne zavidam. Pazi nase.
nell fajn, da ste zrihtali s tem vodovodarjem. JAz potem na kakšne takšne slabe stvari hitro pozabim. Brez veze se živcirat. Fajn opravi cukr test. Pa Ryssa tud.
Jelenche kaj to pomeni, da si boš morala injekcije dajat al kakouser posted image

A je še katera, ki tega cukr testa ni imela, al sem jaz edinauser posted image

naty13 in miškolinček, blagor vama, da hočeta biti mulčka čimveč zunaj. Moj pa skoz not rine. user posted image Ga moram prav zaposlit zunaj in se z njim igrat, drugače se dolgočasi user posted image . Notri se pa sam igra v svoji sobi tud po 2 uri skupaj, če je treba. Zdaj, ko sem res totalno neuporabna se ne morem za njim podit, ga lovit, it kolesarit,....in je čist nesrečen.user posted image Potem se pa zabubi v tisti peskovnik in se nekako zamoti. AMpak me vsakih 10 minut vpraša, če greva gor. SAj na terasi je recimo rad - ampak čist na vrtu in dvorišču pa ne. user posted image

karmar fajn zapravljaj in kaj lepega kupi. user posted image

Erin, kako ti zdaj preživljaš dneve? Kaj počneš? Kako se počutiš?

tejkaz no, lepo da si bila na tem 3d uzju. Ste vsaj videli vašega fantiča user posted image
anita tisto pisano odejico si vzela? M>eni je tkoooo všeč, pa jo vedno samo gledam. user posted image  Bi vzela seveda obe - roza in bež. Potem se pa spomnim, da nekaj odejic že imam....pa molo moram prišprat za darila. user posted image user posted image user posted image  Mene že zdaj sorodniki sprašujejo, kaj bom potrebovala. user posted image  Tko da nekaterih stvari sploh ne bom kupovala ampak bom dobila user posted image

Zdaj je pa zihr klobasa nastala....user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.5.2008 9:18:29   
Ryssa

Aja, anita, jaz tudi imam to dekico, je res taka fajna, mehka. Sem med vikendom malo nakupovala v h&m. Se pa ful hitro nabere za 100€, sem pa nekaj prišparala na račun bonov h&m. Zdaj sva pa tako ali tako zaključila kar se tiče cotk, veliko še dobim, edino en kompletek za iz porodnišnice še morava kupit.

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 15.5.2008 9:19:00 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.5.2008 9:28:09   
anita goitan
Ja odejca izgleda res luštna, mehka. sayuri jaz tudi še nisem mela testa za cukr.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
15.5.2008 9:31:08   
mishel
No, jaz tudi nisem imela "cuker" testa user posted image . Upam da bom to preskočila user posted image .

Me je pa PONOČI potolažil, ko je imel ob 02.30 pravo žurko in to cele pol ure user posted image .

ANITA GOITAN vidim da si imela uspešne nakupe user posted image . Me kar zamika, da bi še jaz šla zapravljati. Sem pa tudi jaz že gledala tisto dekico-bež, je tako lušna!

PABLO sem potem, ko mi je že objavilo post opazila da si se že javila user posted image . Lepo, lepo, ker te pogrešamo če te predolgo ni. PA OSTALE TUDI, ki se bolj poredko javljateuser posted image !!!

OZZIEBO jaz komaj čakam, da boma začela urejati sobico, samo še vedno nisma dobila pohištva user posted image . Si pa želim barve sten prilagoditi posteljici, previjalni, omari... ker bodo stene dvobarvne.

GAJKA Glede srečanja pa bi meni tudi naslednji vikend bolj odgovarjal, ker imamo to soboto piknik za tastov RD pa  za staro mamo od mojega user posted image , tako da jaz se prijavljam tudi za naslednjo soboto user posted image samo potem pa ne prestavljamo več, velja?!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.5.2008 10:20:04   
Odette
miškolinček hvala za informacije o Mš. Link od ZD sedaj že dela, in imajo objavljeno:

ZAČETEK MATERINSKE ŠOLE

Materinska šola je vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 16h v prostorih sejne sobe Zdravstvenega doma Jesenice.

Vodja tečaja: Alenka Rostohar,viš.med.sestra

Informacije na telefonu 04 586 81 00 ali 04 586 81 55  od 7h-8h

A ti dve telefonski nista pravi?

Tudi jaz prvič nisem bila na Jesenicah, ampak na Bledu. Drugič nisem šla, sem mislila, da ne bo nič novega, pa je bilo kar nekaj sprememb. Sedaj pa je od prvič že več kot sedem let in bom spet šla. Drugače pa mislim, da je itak najbolje, da včasih kakšno stvar naredimo po svoji pameti in občutku - predvsem, da poslušamo svoje telo. Kar se tiče dihanja - jaz sem prvič čisto narobe in sem zaradi tega med porodom še user posted image , pa sem mislila, da so me v MŠ prav naučili, drugič pa se z dihanjem sploh nisem več obremenjevala in je bilo vse OK. Zanimivo se mi zdi, da vsakič kakšno stvar govorijo in učijo čisto drugače user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.5.2008 10:26:09   
dojenč
jutrooooooooooo, se od mene.nevem kaj je s tem nočmi, tudi jaz sem imela nočne pohode na wc, potem ko sem končno malo zadremala pa me je zbudo krč v nogi boli kouser posted image , sem si včeraj šla po ta MAGNESOL,TIste ki ga jemate, koliko tabletk na dan zaužijete, pa kako dolgo sploh lahk jemljem.v lekarni mi nič niso povedali.
neža7-bi pa prej hodile v šolouser posted image user posted image user posted image user posted image ,res je tečno sedet za računalnikom, že itak me vse boli.
ARADEJ-verjamem da si bila tudi ti šokirana zaradi tega kar se je zgodilo Tamari,ampak jaz rečem za vsem slabim je nekaj dobrega.si pa zdaj med avgustovkami, in boš čez par let spt med majčicami.
saxuri-tale tvoj filip je pa pravi fotomodel, še on raje kuha kot pa jaz.je lepo imeti tako pridne dedce pri hisi ha?
KAJA02-pa lahko jemlješ antibiotike, ni to škodljivo za user posted image .jaz sem tud prehlajena ali pa imam močno alergijo(še ne vem)poln nos, ušesa,oči pa se mi solzijo kot da bi nevem kako jokala.upam da se nas nebo v zadnjih ,mesecih prijelo vse kar leze in gre
naty 13-hvala za apestke, jutri pa se jih enkrat stisnite,jojo grem gledat če so že ocene.

zdaj pa res vidim da je že skrajni čas da grem po nakupih, še nimam čisto ničuser posted image ,res je da nemerno čakam ker se misliva v roku 1 meseca seliti, pa bi bilo brez veze, nke sem pa tja nosit,bom pa vseeno šla ko bom imela malo časa,
HB, sem si poiskala delavko, tako da bom več prosta,naporno je tole že zame, od 8-17 sedet v pissarni pol pa se do 23.delatuser posted image user posted image
pravijo da je 7 mesec najbolj kriticen in nevaren,tako da babike moje lepo se čuvajte.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?