Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 7:57:13
|
|
|
|
ozziebo
|
Jutro bejbike!! Kako spet paše . Ampak sem čist povožena od majčic , mi nič drugega po glavi ne hodi.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 8:08:56
|
|
|
|
anita goitan
|
jutro, uf spet krasno jutro hvala za , danes zjutraj sem si pa kar mal kakava naredila. Uf drage moje, kkao hitro čas beži, samo še 2 tedna delam . Glede potrdila za CSD in ostalo, jaz imam pregled šele 17.6.in takrat dobim papirje, mene pač tako poredko naročuje (sedaj na 7 tednov-sej o tem sem že pisala). Nič žalostnega ne bom čitala da ne bom in spet blodila v svoji buči, sem namreč ribica in mene vse to tako prizadane. Držte se!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 8:21:56
|
|
|
|
ozziebo
|
No Anita, za dopust, boš vidla, kako paše, pa kolk stvari maš za opravit !!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 8:22:47
|
|
|
|
sandra123
|
Naty, jutri bova pa spet videli najine sončke , jaz že komaj čakam , imam pa pregled že ob 7.30 tako, da upam, da me ne boste preveč pogrešale, ker se bom javila bolj pozno...pa ati gre tudi zraven - kot ponavadi...sem hvaležna, da imam takšnega možeka, ki želi vedno zraven na pregled in z vsem biti na tekočem , je bil tudi pri Tini vedno zraven, s tem, da ga prejšnja G ni pustila zraven v ordinacijo, ko sem imela preglede...samo na MF je lahko bil zraven, ker je rekla, da nima kaj početi zraven na pregledu ...zdajšnja G pa ga vedno pokliče notri in skupaj občudujemo najina sončka...še ko dela meritve MV je možek zraven...sploh si ne znam predstavljati, kako bi bilo, če bi bila sama na pregledu... Aja, pa Matejči ima tudi jutri pregled... Trenutno gledam kup perila, ki ga moram zlikati...bom verjetno tudi jaz rabila kakšno brco, da grem likat...Pa včeraj so mi sporočili, da že v čet. oz. petek dobimo vrata za stanovanje, tako, da bo spet en delovni vikend...pa še 80-letnico imamo v nedeljo...pa Tinina sošolka praznuje rojstni dan...17-tega...ne vem, kako bo s tem srečanjem v Celju...
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.5.2008 8:28:46 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 8:34:39
|
|
|
|
cebrca
|
Danes sem pa tudi jaz jutranja. Danes imam UZ in zdaj bom pa še bolj sitna pri G, glede na to kar se je zgodilo Tamari. Sem popolnoma brez besed in komentarjev. Se slišimo ko pridem nazaj!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 8:35:05
|
|
|
|
bambi14
|
Sem danes čisto adijo že od jutra... Imam seneni nahod in si zdaj še pomagati ne morem, ker ne smem jemati tabletk, dajati špricke v nos, dajati kapljic v očke... da ne bi slučajno škodila moji bebici... In hodim okrog še 3x BOLJ ZABUHLA V OBRAZ kot ponavadi. Včeraj popoldne se je začelo kihanje (vsaj 30x na uro), smrkanje, krokodilje solze z oči, srbenje žrela... JOOOOJ, ob tolikem kihanju sem mislila da bom še predčasno rodila in malo mi je celo ušlo Vilika- mislim da bi lahko uporabljala: http://naturamedica.si/site/index.php?page=nasaleze
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 8:46:23
|
|
|
|
bambi14
|
Aja, samo še to bi vprašala. Meni se od tistega močnega vnetja oči (za Veliko noč) sedaj skozi po malem vleče vnetje ali kaj na desnem očesu. Tako po malem se mi vsake toliko časa naredi meglica na očesu, zjutraj malo gnojno. Ali bi me moglo to bolj skrbeti in bi mogla takoj obiskati okolista ali se bo to samo uredilo? Drugače ne nosim leč ali očal. Le izredno občutljive oči imam na kakršno koli spremembo (sonce, veter, prah.....). Ali imam tudi jaz kakšno milejšo alergijo, ki se pojavi glede na letni čas? Ali gre le za dražeči prah, ki ga pa sedaj pri nas res ne manjka .....Morda bi kaj o tem vedela Bambi 14 Pablo- ...mogoče pa imaš samo bolj suhe oči in te zato draži(to je tak pbčutek, ot da imaš pesek not). Tisti ki imajo občutljive očke imajo pozimi problem pri prehodih iz toplega na mrzlo in tudi zaradi kurjenja je v prostorih velikokrat preveč suh zrak. No poleti pa se začne nočna mora glede teh težav: cvetenje rožic, trav,......in v prostorih prepih, .......pozor pri uporabi klimatskih naprav v protorih in v avtomobilih. V lekarni je možno dobiti kapljice: kot umetne solze, ki ti naredijo zaščitni plašček na očkah in zagotavljajo vlažnost, da ne razpoka površina. Glej: http://altermed.org/vsebina/clanek.php?clanek_id=434&kat_id_parent=255 http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1743
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 9:02:45
|
|
|
|
bambi14
|
No pozabla sem vas vse pozdravit DOBRO JUTRO , imam ful dela z seminarsko nalogo in sem čist adjo glede tega. Pa bo že ampak zadnje dneve nimam časa za veliko komentarjev, zato sem na hitro preletela zadnjih 5 strani in upam, da sem kaj pomagala Pablo in Viliki. Danes je MŠ in imamo zmenek med odmorom . MajaT,.....se vidimo. Upam, da nisem kje kaj spregledala,...kregajte me- Ok.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 9:12:58
|
|
|
|
Maja T.
|
Jutro še od mene! Že nazaj od osebne zdravnice, zdaj pa šibam v UKC po injekcijo. Sem prišla domov, da se najem , sem morala biti tešča, da vidi kako kaj moje železo in voda. Včeraj našla v C&A full dobro obleko, si jo grem kupit, pa še draga ni . Lep dan , danes sem na kosilu pri mamici , možek pa v službi je...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 9:13:42
|
|
|
|
Neža7
|
Dobro jutro punce Kako grozno tudi jaz sem prebrala o Tamari in sem čist iz sebe Jaz še vedno jokam, ko slišim pesmo "a new day has come" od Celine Dion zaradi moje izgube. Sedaj bom še na Tamaro pomislila. Pazite nase srečne Lep sončen dan vam želim iz srca
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 9:15:02
|
|
|
|
Vilika
|
Hoj hoj! Danes sem za polovico boljša kot včeraj...ampak še vedno brezvoljna in z zamašenim nosom.. Bamby - hvala za nasvet, zanimivo se sliši. Bom poskusila kako to deluje saj vidim da bo šlo bolj težko brez pomoči zdravil. Bravo Erinemu fantičku za povečanje trebuščka in to do normalnih dimenzij. Bravo bravo. Včeraj nisem bila nič na forumu v popoldanskem času in nisem vedela za veselo novičko... Sem si pa danes med vožnjo v službo močno zaželela naj bo z buškotom vse OK, zgleda je pomagalo . anita goitan - nič se ne sekiraj če te naroča pogosto, to vsaj pomeni da nimaš nobenih težav... Meni pa ni všeč ker me na 4 teden naroča, pa vsakič UZ, ker moramo spremljat ali se bo dete obrnili v pravi položaj... majčic raje ne bom brala, vidim da se je zgodilo nekaj groznega... mene vse iz tira vrže sedaj, pa takoj začnem sebe postavljat v tako situacijo in je potem samo še slabše z menoj... pošiljam vspodbudo dekletu z tragedijo Danes pa komaj čakam na pregled - šele pozno popoldan in želim videti naše dete na GLAVI... imam pa filing da žal ni tako... Uživite nosečkice!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 9:15:43
|
|
|
|
mishel
|
Dobro jutro punce, čeprav po novicah od majčic ni več tako lepo . Najprej bi se rada zahvalila vsem za odgovore, zelo ste mi pomagale . Pa kot ponavadi hvala za kavico! BAMBI ti si spet pridna in nas zalagaš z informacijami CEBRCA mislim da bi jaz razmišljala enako. Sreča imam pregled šele čez 3 tedne, do takrat pa bom vse to lažje sprejela, vsaj upam. SANDRA upam da bo pregled čim daljši in se boš lahko v miru nagledala svojih , glede likanja se pa lahko danes ena drugo brcnema v tazadnjo ERIN samo da je vse vredu. Zdaj boš pa lažje dihala, a ne?! ANAYA ti boš imela pa pridnega , če ti že zdaj tako pomaga LANA boš videla da bo vse vredu. Boljše ena preiskava več, kot ena premalo SAYURI kako si pa kaj preživela današnjo noč? Sta ti tvoja pustila kaj spati?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 9:16:53
|
|
|
|
Maja T.
|
Bambi14 danes randi na MŠ . Renatka prideš tudi ti, jaz bom imela gor Mojcino majico - Pridem poleti 2008 in slikica štorklje. Je v belo, rdeči kombinaciji.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 9:19:12
|
|
|
|
mishel
|
Hotela sem samo še napisati nekaj o legi . Če vam kaj pomaga, meni je rekla ginekologinja, da je z glavo obrnjen navzol, kar pa me sploh ne čudi, saj me ves čas veselo brca in tišči v desno stran reber ! Tako da vse slabo je za nekaj dobro (in obratno )
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 9:23:46
|
|
|
|
MATEJKA_
|
Erin za dobre novičke! vsem stalim tudi srečo na pregledih jaz pa imam pregled jutri (predvidoma brez UZ) in me že malo skrbi. od nedelje dalje zelo malo brca... zadnje čase je brcal cele dneve, le ponoči je pridno spal. od nedelje dalje pa ga čutim samo nekajkrat na dan s križem in trebušno prepono še po 3 tednih ni nič kaj boljše, tako da daljše sedenje in sprehodi trenutno odpadejo... zato tudi s seminarsko nalogo rahlo zaostajam, ampak glede tega se res ne sekiram uživajte v lepem dnevu!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 9:25:45
|
|
|
|
mishel
|
Matejka drži se! Samo še malo in avgust bo tu!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 9:50:25
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro . mishel danes sem se hvala Bogu naspala . Tisto tavanje do wcja je že takšna rutina, da vse v spanju naredim . To, da je tvoj mali obrnjen z glavo navzdol, je zelo dobro . Je pripravljen na naraven porod. Moja dva sta se zihr čist kontra obrnila. Ker resnično brce čutim čisto drugače. In od večraj kar nekaj glumim in si delam neke misli v glavi, da ju ne čutim tako, kot recimo pred enim mesecem Včerajšnja novička Tamare me je resnično potrla. Kako majhni smo ljudje in kako močna je mati narava. Nič ne moremo proti njej. KAr nekaj se sekiram in vem, da tole zdaj ni dobro zame in otročka. Čisto bom nestrpna do ponedeljka, ko imam pregled. In bom rekla G, da želim bolj pogoste preglede. Ker drugače se mi bo zmešalo od skrbi. Sem bila pa zjutraj v lekarni in nabavila nekaj zadev in odštela 64€ Me je skor kap. Še dobro, da je bil regres ta mesec . Že nekaj časa nazaj sem zasledila, da mamice zelo pohvalijo kozmetiko Mustela za dojenčke. In sem mogla jst to čudo videt . Seveda ni ostalo le pri gledanju . Tako da sem kar vzela kopel in losjon. PA še za Filipa kremo za obraz (ima ful občutljivo), pa Lanolin in ta veliko Bephanten mazilo. Pa blazinice za dojenje, pa kremo za sončenje - mora ta mal v vrtec odnest, pa fiziološko in evo ....cena je bila katastrofalna . Zdaj mi manjka samo še mazilo za ritko, mandljevo olje in alkohol. To bomo pa kasneje - na frišno nabavili. KAtero moram danes v rit brcnit? NAty? Tole likanje nam ne gre prav dobro od rok . Meni se že ena runda suši, ena pa pere. Tko da bo kmalu potrebno spet likalnik v roke prijet. Punce, kdaj boste pa začele prati za naše štručke? JAz bi že kar-se komaj brzdam . Bomo videli, kaj bo drug teden G rekel - kako pri meni kaj kaže. Sem pa nameravala v začetku junija vse zrihtat. Toliko, da sem mirna. Imam eno zoprno navado-vedno moram na lastne oči videt, kako so stvari pripravljene in sem kar na trnih, če bi recimo mož moral kaj pripravljat. Punce, fajn opravite na pregledih
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 10:02:38
|
|
|
|
anita goitan
|
sayuri tud jaz sem včeri zapraulala v lekarni in tudi kupila kremo proti strijam od Mustele, huhu je draga 31€ sam baje je dobra, potem sem pa lekarnarci mal pojamrala da sem tolk dala da mi zihr še kašen tester pripada pa sem dobila glavniček in krtačko od Mustele za dojenčke . Bom pa tudi sama nabavila mal kozmetike za našo , sayuri a tale losjon in kople kaj dišita?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 10:13:55
|
|
|
|
sayuri
|
anita tud jst sem dobila to krtačko in glavniček zraven . Vsaj nekaj. Drugače imata pa gel in losjon podoben vonj - tko - prijeten - nekako lekarniški. Ne znam opisat.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 10:16:35
|
|
|
|
naty13
|
Sem že nazajjjjjjjjjj. Sem zdej mal na balkončku počičkala in popapcala, zdej pa mali že razgraja. Ufffffffffff je vesel vsakič, ko mamica kaj poje. Sayuri jaz bom prala tudi v začetku junija, pa se tudi komaj brzdam. Sej bi že kej prala, pa nimamo še sobice za Nejca in posledično tudi omar ne, to me nazaj drži. Bo pa mislim da konec junija vse. tudi jaz bi bila na trnih, če bi kaj za moža ostalo, da bi moral kaj pripravit. M je še v porodnišnico čevlje pozabil prinest. Od kozmetike imam pa jaz le mandljevo olje kupljeno, ostalo me še čaka (kremca za ritko, čistilni robčki, blazince za dojenje, alkoholni robčki,....) Fiziološlko imamo pa pri nas na zalogi, jo vsak dan uporabljamo in Bepanthen je tudi v uporabi, ko je rdeča ritka. A kremo za sončenje si mogla nest v vrtec Anita kremca od Mustele je zakon.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 10:20:10
|
|
|
|
Tamy30
|
ojla punce, uf uf se strnjam s kosuto, jaz sm prisla do 121 strani pa vec ne morem brati, so ucke solzne. Vse ste lepe no s svojimi busiji Vsem posiljam lepe soncne in tople pozdravcke iz Portoroza Sem na krajsem oddihu z mojim dragim. Tukaj poteka Microsoftova konferenca, tako da so zbrani sami racunalnicarji. Sem kot spremjevalna oseba. Sem mislila da bom edina, pa je letos veliko oseb, tudi nosecnic, ki spremljajo svoje drage, da jim ni dolgcas Tu je res pravo poletje, vrocina, se dobro da so tukaj bazeni z morsko vodo, tako da se lahko malce razgibavam (zal whirpooli zame odpadejo ). Zdaj pa se res spoznavam v drugacni luci, nic vec ne zmorem dolgih sprehodov, ker mi noge ful otekajo. Sej ful pocivam, z dvignjenimi nogami, z masazo podplatov, ki mi jo nudi vsak vecer moj dragi , ampak, utrujena sem pa vsak dan bolj. Tudi trebuscek se mi zdi da mi iz dneva v dan raste:) z mano vred:) me kar skrbi koliko bo naslednji teden pokazala tehtnica pri G. Tudi hoja je ze krepko podobna racki Cas tece in bliza se ze ta Avgust Lep soncen pozdrav se enkrat vsem, pa veliko pocitka.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 10:22:18
|
|
|
|
naty13
|
Sandra meni jutri ne bo delala UZ-ja, samo srčka bo poslušala. Bo pa vse ostalo. Dala bov vodo in kri, pa prijateljica tehtnica bo pela in merjenje pritiska. Bom pa pikca v petek videla, ko imam 3D UZ. Tudi jaz imam zjutraj pregled, takoj ko oddam Nejca v vrtcu grem v ZD. Očitno naju ne bo pogrešal na RR-u zjutraj nihče, ker sva tako ali tako samo midve prisotne tako zgodaj.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 10:25:10
|
|
|
|
sayuri
|
Ooo Tamy30 važička v Portorožu Blagor ti. JAz samo slišim besedo v povezavi z morjem, pa imam že skomine . Uživaj še namesto mene in namoči nogice v slano vodo. naty13 ja, pri nas v vrtcu imajo otročki svoje predalčke, v katerih imajo lahko recimo labelo, kremo za obraz, kremo za sončenje..... Zdaj so že toliko stari, da se sami zrihtajo. In ker bo sonce čedalje močnejše, so vzgojiteljice napisale, naj prinesemo kremo za sončenje. Se mi zdi fajn, oz. zelos skrbno. Ko so bili še v jaslih, so jih one namazale, sedaj se pa že sami.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 10:27:31
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 . Očitno naju ne bo pogrešal na RR-u zjutraj nihče, ker sva tako ali tako samo midve prisotne tako zgodaj. Kako, da ne? Seveda vaju bomo pogrešale. Sploh, ekr si bomo mogle kavico same skuhat
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 13.5.2008 10:29:30
|
|
|
|
Vilika
|
naty - sam neki bi vprasala... veckrat slišim da baje partnerji pozabijo čevlje v porodnišnico prinest... A ne pride nosečnica že obuta tja? A šuhe moraš pol domov poslat? Saj greš po moje lahko domov v istih v katerih prideš... No, malo mi prosim povejte okol tega, ker mi ni čist jasno... Hvala za potešitev nevednosti
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?