|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
14.5.2008 12:52:59   
dojenč
naty13-user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled.
spet mam eno vprašanje.jaz sem včeraj vstopila v 28 teden,poja pikica je pa težka 1173 kg?je to normalno

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
14.5.2008 12:55:54   
anita goitan
natyuser posted image user posted image user posted image  bravo za dobro opravljen pregled, jaz bom tud 18.6.v Kr, imava pa UZ, uf se večejo ti tedni če te tako na redko naroča, ma sam da je ok!
Bravo tud za nakup za user posted image in Nejca! Bravo mami!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
14.5.2008 13:16:36   
buruolan
Hojla,

po dolgem času se na kratko oglašam. Sem ravno sama v pisarni.
Včeraj sem imela pregled - stanje za v seznam: KILOGRAMI so že na +6kg, naslednji pregled pa 18.6., takrat mi bodo delali tudi UZ rasti (sicer zna biti, da je še prekmalu ampak potem gre gin. na dopust in je ne bo).

Ryssa praviš, da si zasledila znižano ceno za QUINNY SPEEDI v BC. Glede na to, da ga nameravam it kupit danes oz najkasneje ta teden (so me že klicali,d a me čaka) bi te zelo lepo prosila, če lahko preveriš od kdaj traja ta akcija. Kaj si dobila letak od BC? Če morda katera druga user posted image  ve kdaj in če dejansko drži ta akcija, bom zelo zelo hvaležna. Prišparat 60 EUR za voziček ni švoh.

Jaz še vedno delam in bom najbrž kar do porodniške, čeprav me že pošteno boli hrbet. Malega vsak dan bolj čutim, zdaj vidim že na trebuščku,d a se premika.

Lepo se imejte in izkoristite današnji sončni dan - baje bo jutri že poslabšanje....

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
14.5.2008 13:22:24   
gajka
Baby Centrov katalog je prišel danes. Voziček Quinny Speedi SX bo znižan na 209.99 EUR. Akcijska cena pa velja od 15.5. do 5.6. Cena pa velja za člane kluba.
V katalogu je tudi info, da bo Quinny Freestyle 3XL imel 20.5. v njihovi spletni prodajalni -25%.

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.5.2008 13:23:14 >

(odgovor članu buruolan)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
14.5.2008 13:29:33   
buruolan
Gajka - ful hvala za info. Tole mi je pa sekira v med padla.

LP

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
14.5.2008 14:17:52   
matejchi
karmar  na katerem koncu so te pa to ujeli? Kako pa veš, a si že slikco dobila domov al kako?

S katerega konca si pa ti? A ta kazen je po novem al po starem zakonu?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buruolan)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
14.5.2008 14:19:33   
matejchi
Mi smo iz pregleda, user posted image kaže da bo. Čez 14 dni imam spet UZ, sramežljiva je pa noče pogledat proti "kameri".... hehe
Smešno mi je to kako lahko nekatere veste koliko tehta skoraj natančno, kako pa nardijo tole?

Pregled - 26.5.2008 (na 30. RD mojega dragega)

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
14.5.2008 14:35:39   
Erin
Bambi, Ryssa - jaz imam tudi mačkonko v stanovanju pa me zanima ali vaju tudi kaj strašijo glede tega kaj bo ko bo otrok pri hiši? user posted image user posted image Vsi pravijo naj dam mačko stran ampak jaz tega ne bom naredila v nobenem primeru, bom pa veliko bolj pozorna kaj dela in ju bom ločevala ponoči in spremljala podnevi...

karmar - meni so merili trebuščka od malega na samoplačniškem 3D UZ in pred tem na morfologiji ampak so šele na 3DUZ ugotovili da je malce zaostajal za povprečjem... So pa zaradi tega od takrat naprej bolj spremljali in preverjali mere.n Je pa res da je v materinski knjižici tabela kjer si lahko pogledaš velikost ki ustreza določenemu tednu, si pa lahko tudi sama izračunaš (oz ogledaš povprečja )na tej strani:
2. TRIMESEČJE

3. TRIMESEČJE

EFW - TEŽA
BPD - PREČNI PRESEK GLAVICE
FL - DOLŽINA STEGNENICE
AC - OBSEG TREBUŠČKA
HC - OBSEG GLAVICE

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
14.5.2008 15:38:59   
dojenč
babike so pa na sončku jaz pa za knjigamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
14.5.2008 16:01:13   
Zoja Miša
Oj punce!

Tejkaz lepo da si me pogrešila! Ni mi slabo in nič ni narobe, le v Velenju sem bila službeno in potem sem še k staršem na kosilo skočila in sedaj sem tu. Pa nisem bila tako hudo lačna včeraj, samo kosilam okoli 12 h, potem pa bi skos nekaj jedla. Če se zamotim, tako kot sem se včeraj, je super! To morava kar nadaljevati, tele najine kavice so zakon!
Danes pa moram vseeno v trgovino, bom šla kar v Popek po kaj za oblečt. Nekaj pa že najdem, ni hudič!

Glede srečanja sem isto kot Ryssa, nekje 50%, ker bova tudi midva okoli hodila in ne vem, ali bova lahko tak čas v Celju ali ne.

Vse ostalo sem prebrala, a hudiča, nisem si delala plonk ceglca, pa ne vem več katera je kaj povedala.
Razen tega, da Sayuri ne spi. Revica! Ker sem tudi jaz danes ponoči okoli hodila in me je nekaj zgrabilo v hrbtu, tako da sem se komaj premikala. In potem spim na levem boku, čeprav mi desni bolj odgovarja, pa se premetavam...eh, bom poskusila tole blazino za dojenje kupit, pa da vidim, če kaj nuca!

Punce dan je lep, izkoristite!

Tejkaz, povej kako je bilo na UZ!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
14.5.2008 16:13:50   
Ryssa
Erin, ja tudi mene "strašijo" z tem o mačkah, da lahko dojenček dobi alergijo in še marsikaj. Jaz mačk ne mislim dat stran, ker so mi tudi družina- če so skoz noter, se navadiš na njih. Prej še pomislila ne bi na alergijo, zdaj se jo pa jaz tudi bojim.
Bom pa prve dni imela mačke v posebej sobi, pa še bolj bom pozorna na dlake, pa tudi kasneje mačkam ne bom dovolila v najino sobo kjer bo dojenček. Zdaj zaenkrat pa še spimo v isti sobi.
Jaz mislim, da mačke ne bi smele biti problematične, saj so ves čas notri (že tri leta), stik imajo le z menoj in psičko (čivavo) ki pa je tudi notri.
Ja, jaz imam cel živalski vrt user posted image
Drugače bi bilo, če bi mačke imele možnost izhoda, tukaj pa tudi jaz ne bi bila več sigurna kaj lahko prinesejo od zunaj od drugih mačk, čeprav kaj posebno škodljivega tako ni - razen toxoplazmoza.

Jaz sem mnenja da so živali lahko kvečjemu dobre za otrokov razvoj.

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 14.5.2008 16:15:19 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
14.5.2008 16:22:12   
miškolinček
Se vidi da je zunaj lep dan, se vse avgustovske čvekice sončijo.
Razen mene seveda, sem šla samo po tamalga v vrtec, že komaj pridem tja in nazaj in me je skoraj kap na tem sončku tako da sem se rajši kar noter pobrala.
Lepo se posončite.

Dojenč, teža tvojega deteca je popolnoma normalna, jaz bi prej rekla da je nad povprečjem oz. da zelo rad papca. Drgač se pa nč ne sekiraj zaradi teže user posted image . Meni je G. v prvi user posted image  tako paniko zganjala češ kako je velik, da naj pazim kaj jem, malo manj sadja ker se otrok baje po njem full redi, itd., skratka en sam bla bla bla. Naj bi imel 4 kg na koncu, pa sploh ni blo tko, je bil popolnoma normalenuser posted image  z 3250 kg.

Erin lepo da si doma in počivaš. Zdaj razumaš zakaj sem bila jaz z Kranjem nezadovoljna in sem šla prvič rodit na Jesenice. Sem imela pač smolo in sem na tak kolektiv naletela, ker druge so tudi tu popolnoma zadovoljne.

Odette, danes sem klicala na Jesenice zaradi materinske šole, pa mi je rekla da moram eno čisto ta tretjo št. poklicat, baje da ginekološko ambulanto in da ti tam vse povedo. Bom jutri poskusila tja. Upam, samo da se tam ne bo treba prijaviti in da še nisem prepozna. Moj user posted image  tudi ne vem če bo šel zraven, silila ga ne bom, je bil že prvič, vendar ne na Jesenicah in pravi da on že vse obvladauser posted image . Ne vem no,jaz sem že prvič v porodni imela občutek da nič ne vem, tako da mi malo ''ponovi vajo'' ne bo škodilo. Te obvestim če izvem kaj novega.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
14.5.2008 18:03:01   
miškolinček
Vidim da sem še kar sama tle gor tako da se slišimo jutri.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
14.5.2008 18:09:41   
sayuri
miškolinček nisi sama - evo me. user posted image  Sem bila kako uro zunaj na vrtu, pa moj križ ni več zmogel. Tko da sem komaj priracala v hišo. Sem ugotovila, da se pri hoji orng majem - kot račka user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
14.5.2008 18:10:50   
sayuri
Me Filip prosi, da greva sadno kupo naredit. Njamsi. SO se mi kar oči zasvetile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
14.5.2008 18:22:52   
Neža7
DOJENČ........ Nisi edina user posted image  
Jaz sem bila ta zadnji 6 ur na računalniku zaradi seminaske naloge user posted image user posted image user posted image  
Upam, da ti je šel izpit user posted image  Držim prsti zate za petek.
Jaz samo štejem dnevi do izpita, ker potem se končno končala moj študi user posted image  Če dobim pozitivni rezultat.

Naty.... bravo za dobro opravljen pregled user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
14.5.2008 18:26:44   
aradej
Na kratko se še jaz oglašam.Vedno vas preberem sam pisat pa komentirat se mi ob deveteh zvečer ne da več.Včeraj sem bila na pregledu je vse vredu razen krvi. Sem dobila Ferum lek je za železo.Pridala pa sem dve kg.

Erin zate za seznam naslednji pregled imam 4.6 in upam da mi podaljša bolniško do začetka porodniške.Kg pa +2.

Tudi sama sem prebrala kaj je bilo pri majčicah.Če bi se moja prejšnja nosečnost obdržala bi bila tudi majčica in v teh dneh bi pričakovala drugega dojenčka.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
14.5.2008 19:07:35   
mishel
Lep pozdrav punce!

Samo na hitro se vam javljam, nato pa hitro po sladoled user posted image .
Sem pa danes kar mal žalostna, ker je user posted image nekam čudno miren. Sicer se premika samo tako nežno user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
14.5.2008 19:38:52   
sayuri
Da vam naredim malce skomin user posted image  SAdna kupa je bila odlična. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
14.5.2008 20:02:39   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Kaj pa srečanje v Kranju 24. majauser posted image  Saj se niste premislile. Prideteuser posted image

Ja jest upam, da nam uspe !!!!!

KJE STE ŠE OSTALE PRIJAVLJENE

24.05.2008 ob 17h

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
14.5.2008 20:04:02   
kaja02
lep pozdrav!

pa se še jaz oglasim, od danes bom 7 dni na bolniški, mam vnetje ledvic in mehurja. Sem dobila antibiotik, me ful boli, po drugi strani si bom pa doma vsaj malo odpočila, ker letanje za froci pa sedaj ni več od muh.user posted image

Sayuri- tvoj  fantič je ful luštkan, pa še sadne kupe se mi je zaluštal. A jo lahko mal pošleš?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
14.5.2008 20:52:13   
cebrca
Živijo čvekice.

Sayuri si pa mene zdajle zvečer res orenk zdražila s to sadno kupo. Po slikicah je videti, da ste uživali!

mishel nič hudega če ne veš odgovora, sem mislila če je mogoče že katera slišala za to, ker na netu nič ne najdem. Sem pa ravno na zadnjem UZ zvedla, da pridejo dnevi, ko user posted image še malo slabše čutiš, šele kasneje začneš štet premike!

dojenč mislim da bo teža kar OK, če napišeš g in ne kg user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj ima 1200g v 28t in je rekel da je to čisto normalna teža.

Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ker sta oba na glavici!

ozziebo, Vilika moj ima tudi neko čudno distanco do nosečnosti in do mojega bušija. Ampak mislim, da je pri njemu to bolj obrambni mehanizem, ker sem imela kar nekaj težav in mislim da drži distanco, da če bi bilo kaj narobe, da ga ne bi preveč prizadelo! Predvidevam, da je tako, zato ker takrat ko nisem mogla zanosit leto in pol se je pa ful sekiral in se skozi  spraševal če je on kaj kriv in venomer ponavljal kako si želi otročka!

karmar malo se mi zdi, da se te bo sodnik malo usmili, ko te bo videl s trebuščkomuser posted image user posted image Je bil pa tvoj komentar za smer proti porodnišnici prav zabaven. Pazi, da ne bo rekel da ne smeš vozit zaradi kakega drugega razloga!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamy30 meni zatečene noge še kar uplahnejo, če res spijem več kot 2l vode na dan. Sem pa ugotovila, da mene požene na vodo sveža zelena paprika in jo sedaj veselo natepavam!

tejkaz user posted image user posted image za 3D UZ, pa kaj ko bi še najine sosede malo seznanile, mislim da bi jih bilo prav fletno poslušat, kot kakšno stand up komedijo!

Mislim, da je bilo za danes kar dovolj. Se beremo še jutri!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
14.5.2008 20:54:11   
nell
Pozdravček babike!

Da se še jaz na hitro javim. Danes sem bila zelo aktivna, najprej služba, potem sem šla na CSD po goro informacij, domov pod tuš in z mami v shopping. Ko sem prišla domov, sem si privoščila 20 min kopel in zdaj že pakiram za jutri...noge mi bodo odpadle...jih prodam, ker preveč bolijo.

Aja sem mislila, da bom našla kakšne fajne lanene hlače ...aha pa ja de...nič pametnega.V glavnem razočarana do konca. Zdej si jih bom pa zašila.

Jutri me čaka test na sladkorno ...bljak se ga nič ne veselim.

Sayuri ...njami si nardila lušte...no ne ti Filip, kot vidim.

Mishel - mam podobne težave kot ti...tud moj čmrlj se nekam malo oglaša, sem ga navajena bolj čutit...tko da že zdej od nedelje panično preverjam bitje srčka...je tu in tud premika se, ampak očitno se mu zdi, da mora bit nežen do mamice.

Aja vodovodar je končno prišu, poštimal odtoke in ne boste verjele, pogruntal, da neki pri Wc-ju ne štima, kao cev in zdej je mojga nasračkal, da pride v soboto kako za 5 minut dela...joj sem besna k ris...če bi bla js doma, me že ne bi mogu tkole...bi bla mojga najraj pregriznila.

Dvakrat vdihnimo...bo že počasi...

Nočko punce, js sm sam za spanje še

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
14.5.2008 20:56:02   
naty13
Čer.

miškolinček - res je, midva sva bila pa zunaj celo popoldne, čeprav ni bil to moj namen. user posted image  Me je motila vročina, pa še crknjena sem bila od čakanja pri G in v laboratoriju. Ampak lump je hotel ven. user posted image  Zvečer je pa še banja pela in zdej že spančka. user posted image

iva77 - jaz tudi upam, da speljemo srečanja, če ne pa sva dosti vsaj dve za čvekat user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri - bogica ne moreš ponoči spat. Saj vem kako ti mora biti, če se še jaz prekladam po postelji kot kakšna stara mama, pa nimam ne vem kako velikega trebuha. user posted image  Sadna kupa mi je pa lušte nardila. Tvoj Filip je pa res zlat fant. user posted image

Neža7, Dojenč  - user posted image user posted image user posted image  za opravljene izpite in seminarske naloge. Jaz se nikakor ne morem spravit za knjige. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
14.5.2008 21:03:08   
Jelenche
živjo punce

po dolgem času spet jaz user posted image

pregled sem imela prejšnji teden takrat sem bila noseča 25 2/7
mere so sledeče:
BPD 67
HC 236
AC 222
FL 45
teža 902g
G pravi da mi ne bodo pustili da otrok doseže več kot 4kg ... larifari... češ da to ni dobro. In da če bo kazalo da je toliko večji, da mi bodo prej sprožili porod. Tko so me strašili tudi s prejšnjim, pa je imel na koncu 3750g user posted image
Sicer se počutim ok,... seveda sem spet fasala nosečniško sladkorno,... pregled imam naslednji teden, verjetno bom šla spet na inzulin.
naslednji pregled imam 2.6.08 sem pa že +6kg

uživajte

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?