|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
14.5.2008 7:10:10   
miškolinček
Dobro jutro vsem skupaj.

Bom danes jaz skuhala kavico, da ne bo treba Sayuri tako zgodaj vstajat, če je imela slučajno bolj slabo noč.

Postrezite si,  user posted image user posted image user posted image pa še kakšen piškotek zraven pa bo, jaz sem jih že kar nekaj.
Zgleda da sem končno dobila apetit.

Aja, Naty in Sandra jaz sem tudi tako zgodnja vedno, samo če imam slabo noč potem se mi ne da pisat in sam preberem. Tako da vaju pogrešamo.
Dobro opravita na pregledu, pa vse ostale tudi.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 14.5.2008 7:19:13 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
14.5.2008 7:11:54   
miškolinček
user posted image
Jupi jaja jupi jupi ja, jaz mam tudi dve zvezdici. sem šele zdaj opazila.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 14.5.2008 7:25:17 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
14.5.2008 7:45:11   
Maja T.
Jutro!

Vas samo pozdravim user posted image . Hvala za vse skuhane user posted image .

Ste pa dosti načvekale, tako kot včeraj midve z Bambi14 in najina dva, ko sta o biznisu dol vdarla user posted image . Nam je MŠ odpadla, tako da smo šli samo porodnišnico pogledat, kje bomo rojevale user posted image , pa kje se atiji preoblečejo-na tablici kabine piše FILTER ZA OČETE user posted image user posted image user posted image .

Vas potem berem, grem danes na test za sladkor in moram tisto glukozo piti user posted image .

Lepo opravite na pregledih user posted image :
14.5. - sandra123
14.5. - naty13
14.5. - matejchi

Joj Karmar, to sem uspela prebrati, da si na radar naletela user posted image , kaj ti tvoj ne more nič zrihtat...

Lep dan, s sončkom obsijan user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
14.5.2008 7:48:20   
ozziebo
Jutro čvekice, pa saj vas ni za ustavituser posted image
Miškolinček, danes ima pauser posted image prav drugačen okus, njamm.  Pa brez zamere Naty, Sandra tudi vajina je izvrstna!
Zdaj pa da vas preberem!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
14.5.2008 7:49:00   
Maja T.
Cebrca user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled in za tvojo sosedo user posted image , ki očitno res nima drugega dela user posted image user posted image user posted image . Sem se pa nasmejala.

Par zadnjih postov sem prebrala, bom potem komentirala več...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
14.5.2008 7:56:13   
anita goitan
miškolinček hvala za kavo, jutro vsem skupaj,
za vse punce katere majo danes pregled držim pesti!!!
Bom kartka, šibam po delu, sem ravno v službo prišla, se še beremo

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
14.5.2008 8:18:32   
ozziebo
Košutauser posted image , ja kakšni moški so res čudni. Moj se sploh ne zmeni kaj dosti za bušija, sicer ga zanima, če grem na pregled, pa na NS pa MF je šel zraven, pa sem vidla, da je čist raznežen, drugače pa mislim, dauser posted image  čisto drugače doživljamo nos., saj ja otrok ves čas z nami, ves čas ga čutiš (od tistih prvih slabosti naprej), medtem ko moški tega stika nimajo, eni se bolj, drugi pa manj vživijo. 
Važno je, kakšen bo po porodu, ko bo user posted image z vama. Ko je moj prvič prijel najino malo štručko, ga sploh ni več hotel prepustit meni, ni bilo problema ne za vstajanje na za previjanje, zdaj pa sploh ves čas kje divjata skupaj.. Eni pač rabijo "konkretnega "otroka, da vedo, kaj z njim počet, ne pa sam bušija... Joj, spet težim...user posted image

Dojenč, držim pestke, še vednouser posted image
Vilika, upam, da danes ponoči ni bilo nočnih mor.
Nell, kaj pa je z vašo kopalnico???
Cebrca, eni pa majo res čas. Ful sem se narežalauser posted image
Karmar user posted image , jaz mam tud bolj težko nogo, se moram prav bremzat ko sem v avtu, zdaj, ko so nove kazni. A si že dobila kazen??
Sandra, Naty, Matejchi, lepo opravite ne prgledih, Maja T. tebi pa želim prav sladek danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
14.5.2008 8:19:49   
karmar
Maja T. na žalost je bil to radar na HC in slikca je pač slikca. Sej danes sem malo bolj mirna. Sej vem tudi to da sem sama kriva... Ponavadi grem v službo 35 min pred začetkom, včeraj sem šla pa 25 min do 8h in je moral res bit gas, da nisem zamudila. Zdej pa mam. 380 €, 9KT in odvzem vozniške od 1-12 mes.user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
14.5.2008 8:22:03   
karmar
To piše v zakonu, bolj točno mi bo pa sodnik povedal.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
14.5.2008 8:49:44   
gajka
Dobro jutro, user posted image ! Že spte se javljam po dolgem času. Malo gužve v službi (teren), malo gužve doma (parket končan, samo še en sloj barve in razne finomontaže user posted image ). Sem zdajle komaj prebrala vse vaše čveke.

čipka - ja, a ni super, če se user posted image  ponudi, da bo voziček nabavil? Moj je rekel, da naj jaz kar preučim, kateri je najboljši za naju, potem pa ga še samo v trgovino peljem in ga bo on kupil! user posted image  Samo, da ni treba ničesar preštudirat...

nell - malo sem pozna, ampak upam, da ste uspeli uštimat z vodovodarjem. Drugače pa točno vem, kako je, ko si tele razne mojstre splaniraš, potem pa ti en zaj* in se vse poruši. user posted image  Včasih bi jih človek res kar na kol nataknil!

Erin - moja kolegica je lani rodila punčko s precej manjšim trebuščkom. So jo najprej v porodnišnici napadli, če je sploh noseča 9 mesecev, ker je imela mala obseg trebuščka samo za 8 mesecev. Punčka čisto lepo raste in počasi lovi vrstnike po kilaži, čeprav še vedno malo zaostaja. Ji pa drugače prav nič drugega ne manjka, je zdrava in veselo raziskuje okolico. Me pa veseli, da je po novi meritvi tvoj user posted image  čisto po standardih! user posted image

K_a_t_j_a - upam, da ti bivanje v bolnišnici čimprej mine ina da boš kmalu spet doma in polna optimizma in dobrih novičk! user posted image

anaya - se mi zdi, da si ravno ti že dolgo časa nazaj spraševala glede tega Coombsovega testa, ker si bila pozitivna (mogoče je bila katera druga, ampak sem prepričana, da je bilo to na avgustovkah in si bila to ti). Res čudno, da se do sedaj ni nihče zganil in srčno upam, da bo vse OK. Držim pesti! user posted image

Maja T. - upam, da si našla kaj simpatičnega za oblečt za na birmo. Se spomnim, ko sva midva z user posted image  par tednov nazaj kupovala oblačila zame, ker sva bila povabljena na poroko. Sva se kar v LJ zapeljala in vse našla kar v prvi trgovini - v Popku.

astrea - uživaj na bolniški in upam, da se ti stanje izboljša!

dojenč - upam, da ti izpiti pridno uspevajo! Drugače pa sem bila te dni službeno tudi na Ptuju, smo mogli vaše jezero malo premerit. Pa še vreme je bilo zakon in je bilo prav luštno! user posted image

karmar - kaj pa, če malo naložiš, da se ti je zdelo, da si popadke dobila in si v porodnišnico divjala? user posted image  No, saj vem, da tale kazen res ni smešna in upam, da res ne bo tako huda kot piše v zakonu.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
14.5.2008 8:54:47   
sandra123
Jutro souser posted image , mi smo že s pregleda...tako sem vesela, sta se oba otročka zdaj na glavico obrnilauser posted image , rasteta pridno, kilaža obeh skoraj enaka 825 in 850g, sta ful živahna...kar se tiče spola...še vedno ostajamo pri user posted image user posted image - zdaj se je zelo dobro videlo, ko imata glavici dol...Mi je še MV zmerila...40mm je dolg - prejšnji mesec je bil 35mm...bom pa imela zdaj kontrole na 2-3tedne, pa Legofer sem dobila, pa še kanesten mazilo...zgleda, da imam malo vnetja, ker je bil slabši urin....

Lp, Sandra

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
14.5.2008 8:57:33   
gajka
Pa še tole. Ker se sobota kar hitro približuje in predvidevam, da tudi vaši urniki za vikend pridno dobivajo svojo obliko, bi bil počasi tudi čas, da dorečemo, kaj in kako s srečanjem. Stanje prijav je trenutno takšno:

sobota, 17.5.2008, ob 16h, City center Celje
- tejkaz + user posted image  + user posted image
- bambi14 + user posted image
- Zoja Miša + user posted image
- gajka + user posted image
- Arany   + user posted image
- Ryssa + user posted image
- Košuta + user posted image
- PABLO + user posted image  + user posted image
- mishel
- K_a_t_j_a
- Barbarinha
- Nell
- mishel
- maja T.
- sandra123

Zdaj pa hitro z besedo na plan - katera sigurno pride, kateri se ne izide, če še pri kateri prideta partner in otrok...? Pa seveda, če je ob 16h OK? Torej zbiramo še nove prijave, odjave, potrditve, pripombe...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
14.5.2008 9:01:37   
tejkaz
Pozdravljene souser posted image

Jaz sem pa danes doma, mi je bilo celo noč slabo in nisem nič spala. Sicer sem bolje, ampak čisto neprespana.

Eva je dobra in je v vrtcu.

Bom dan izkoristila za počivanje.

Sandra, Naty, Matejchi, vse dobro na pregledu

Cebrca user posted image glede sosede pa NC. Tudi jaz imam eno tako pametno sosedo. Pa enega soseda. Zadnjič me je ustavil in rekel da ne bomo več smeli imeti otrok, ker jih ne bomo mogli več preživet. Mislim, kako skrbijo za nas, ne?
Pa čestitke za dober pregled.

So pa že težki tile naši frajerčki in frajerke. Pridno rastejo.

Zdaj pa na kavč :)

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
14.5.2008 9:02:23   
Vilika
Jutro!

Ravno kavico pijem v službi... mmm, kako je dobra. Pa piskotka tud dobimo zraven. Hvala Miškolinček, pa tidi Naty in Sandra za vsakodnevno porcijo kavice.

karmar - grozni so tile radarji, no, men se zdi da še ni tako hudo visoka cena za tako prekoračeno hitrost, moja mami je ravno od danes naprej 1 mesec brez ispita pa 500 EUR ima za plačat (to je ravno za še 1 voziček, ki ga bo častila) in 7 točk, pa je 'samo' za 30 prekoračla dovoljeno hitrost... Imamo pa pri naši hiši tudi vsi težke noge user posted image

tejkaz - ne bom dajala roke v ogenj glede teh mer, samo tako imam napisano v materinski, pred enim mesecem je bilo pa 170  - za celih 50 se je povečalo, meni se zdi to FUL. Tudi jaz sem malo čudno gledala, če so to mm mišljeni.

cebrca, Miškolinček  user posted image user posted image  za 2 zvezdici.

ozziebo - si tako opisala očete v odnosu do bušijev, kot bi mojega gledala. Zanima ga kar mu povem in tako malo bolj skrben in prijazen je do mene, kakšno posebno, izredno zanimanje pa ne kaže, bog ne daj da bi slučajno prebral kakšen članek, revijo... Zanima ga še koliko kaj stane, izbiro pa prepušča meni, tudi izbiza imena bo bolj na meni...
Bo pa mislim da enako kot pri tebi ko bo detece končno enkrat na svet privekalo - bo ves pocukran...

Ja, danes ni bilo nočnih mor user posted image

Grem malo delat, pa se še kaj probam oglasit

Posončkajte se!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
14.5.2008 9:09:55   
tejkaz
Za soboto sem jaz za, če vas bo le kaj prišlo, drugače se tudi mi ne bomo vozili iz medvod

Gajka, lepo da si prevzela vlogo "taglavne". Sam jaz že od začetka govorila da nisem za to.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
14.5.2008 9:11:34   
Vilika
Sandra bravoooo user posted image user posted image user posted image  za tvoji dvojčici na glavici, naj tako ostaneta. Supercaaa!!!

Moje detece pa kar vstraja in zgleda uživa pokonci obrnjeno... imamo še nekaj časa,za zasuk... pa se bom potem grizla če se ne bo obrnilo.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
14.5.2008 9:11:46   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

tejkaz - ne bom dajala roke v ogenj glede teh mer, samo tako imam napisano v materinski, pred enim mesecem je bilo pa 170  - za celih 50 se je povečalo, meni se zdi to FUL. Tudi jaz sem malo čudno gledala, če so to mm mišljeni.

Joj sori Vilika, jaz sem mislila da je to tvoj obseg trebuščka user posted image user posted image Ja, od dojenčka pa bi znal biti toliko. Res oprosti.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
14.5.2008 9:14:56   
dojenč
JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOhvala za user posted image .najprej hvala vsem ki ste mislile name  in držale pestke za izpit.dobro je šlo, počakam še na rezultate.
matejći-to se je meni tudi dogajalo ko sem se nagnila nazaj, trebucšček se je bolj naredil v obliki lubenice, ampak je blo tak smešno  videt-jaz se tega pri dobeni nosečnici nisem videla.zdaj se sicer več ne vidi tak močno, mislim pa da je to pojav če je otrok v navpični legi.zagotovo pa ni nič hudega.
KAJ MOGOCE KATERA VE, ALI DRŽI TO, DA MORA OTROK V ZADNJIH 2 MESECIH NA URO BRCNIT VSAJ 10 KRAT.OZ, TI MORAŠ ČUTIT NA URO 10 BRCIK.
GREM  zdaj še malo prebrat

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
14.5.2008 9:18:14   
gajka
Gajka, lepo da si prevzela vlogo "taglavne". Sam jaz že od začetka govorila da nisem za to.

tejkaz - jaz se ne smatram za ''ta glavno''. Sem samo malo tebi pomagala in star seznam izbrskala, ker je drugače vse malo potihnilo. Drugače pa mi vloga organizatorja ni ravno najljubša. Sem pa za kompromis, če ne gre drugače, da sva kar obe na pol organizatorki in bo volk sit in koza cela! user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
14.5.2008 9:19:41   
mishel
Dobro jutro in hvala za kavico user posted image !

Tako vas je luštno zjutraj prebrati, ker me vedno nasmejite.

GAJKA če bo srečanje, jaz pridem, čeprav verjetno sama. Sem vesela da gredo dela v stanovanju tako gladko. Počasi bi že bil čas, da te moški pustijo počivati, ne pa da ti vsak dan sproti nov prah ustvarjajo user posted image .

SANDRA user posted image za tvoji pridni user posted image user posted image ! Če že mene rebra bolijo, pa imam samo enega user posted image , kako je šele to pri tebi, če se odločita, da te malo v rebra nabrcata user posted image .

KRMAR user posted image tale kazen pa ni čisto nedolžna. Mogoče se te bo pa sodnik usmilil. Ti ga lepo poglej, pa trebušček še bolj napihni user posted image .

OZZIEBO tudi jaz mislim, da imajo nekateri moški težave z nosečnostjo oz. posvečanjem pozornosti svoji user posted image in user posted image , ker še ne dojamejo čisto kaj se dogaja. Ko pa se otrok rodi in lahko to drobno bitje stisnejo k sebi, pa se čisto raznežijo.

MIŠKOLINČEK prav lušno se veselite ob dveh zvezdicah user posted image user posted image user posted image

DOJENČ kako je bilo na izpitu?

VILIKA a močno občutiš, kadar je trampolin v rabi? user posted image Sem vesela da je vse vredu!

TEJKAZ me ves čas razmišljamo kako uživaš na morju, ti reva pa doma z bolnim otrokom user posted image . Si se mi kar mal zasmilila.

CEBRCA jaz ne vem odgovora user posted image

Jaz sem pa včerak kupila body za user posted image in sicer z bonom za 5 evrov v H&M user posted image Sem čist nora user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
14.5.2008 9:20:45   
gajka
dojenč - gre za to, da moraš čutiti vsaj 10 gibov na dan. Ker se user posted image  prostor zelo zmanjša, postanejo gibi malo težje zaznavni in zato se jih ne občuti več toliko. Sem pa nekje prebrala, da če jih začutiš 10 na dan, jih user posted image  naredi še vsaj 350, ki jih pa ne čutiš več.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
14.5.2008 9:23:19   
bambi14
Jutro babike in user posted image ,

zunaj je čudovito, ptički čivkajo kot za stavo,....maček pa še kr spi. Jaz pa prebiram čvekice in kr ne vem kaj naj bolj pokomentiram. No glede majčic: sem prebrala samo 2 posta in mi je blo dovolj- mormo razmišljat pozitivno, žal pa je narava kruta in ne izbira. Vse bo OK in avgusta bomo cartlale svoje user posted image in si pripovedovale razne štorije glede njih. user posted image user posted image user posted image

KAJ MOGOCE KATERA VE, ALI DRŽI TO, DA MORA OTROK V ZADNJIH 2 MESECIH NA URO BRCNIT VSAJ 10 KRAT.OZ, TI MORAŠ ČUTIT NA URO 10 BRCIK.
GREM zdaj še malo prebrat

Dojenč- mislim, da bi naj pri gin. dobile kartonček na katerega vpisujemo gibe otroka v roku 12 ur. Npr. od 9 zjutraj do 21.00 bi naj naštel 10 gibov( za uro se odločiš). Ne verjamem, da vi jih moral naštet na uro 10- potem bi cel dan samona to čakali.user posted image

Lep dan.user posted image

Pa namažite se s kremo za sončenje, če greste ven, ker je sonče zelo močno.!!!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
14.5.2008 9:24:12   
tejkaz
Dojenč, 10 gibov na dan

Gajka saj jaz ti z veseljem predam organizacijo. Ok, nima veze, sobota bo kmalu tu. Punce javite se :)

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
14.5.2008 9:25:54   
dojenč
karmar-NIČ SE NE SEKIRAJ zaradio prehitre vožnje, sva na istem jaz sem sicer pred 7 meseci naredila isto napako pa sem dobila 500€ 4 kt pa 3 meseca odvzena, samo nevem kak je to blo s tem odvzemom, vozniške nisem rabla nikomur dat, nic zdaj pa nevem aali so ti 3 meseci že mimo ali še pride nevem.to tak je
še eno vprašanje.zadnje čase opažam da me v predelu mišic na nogah zgrabi močen krc-res  boli ko user posted image user posted image user posted image user posted image  se vam to tudi dogaja
danes pa sem radovedna ha

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
14.5.2008 9:34:52   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

še eno vprašanje.zadnje čase opažam da me v predelu mišic na nogah zgrabi močen krc-res  boli ko user posted image user posted image user posted image user posted image  se vam to tudi dogaja
danes pa sem radovedna ha

Dojenč, čisto normalno je, da te kdaj kakšen krč zagrabi, saj otroček pritiska na žile...kupi magnesol šumeče tablete, boš videla, da bolečine hitro minejo - vsaj pri meni je tako...
Vilika, moja dva user posted image user posted image sta bila zdajle 2 dni tako aktivna z miganjem, da sem sumila na to, da sta se obrnila - kar naenkrat sem čutila brce pod rebrami - na obeh stranehuser posted image - saj bo, tvoj user posted image ima še zelo veliko prostora, ker mu ne dela gužve še eden...moji dve sta bili prejšnji teden še obe na ritki...

Jupiii, samo še 100 dni...
Erin, še za evidenco...naslednji pregled 30.5.
Sayuri, kje pa si danes???
Naty, kako je bilo na pregledu??? Čakam poročilo user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.5.2008 9:45:56 >

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?